geo_kim Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Υπάρχει δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί η κάμερα του κινητού ως web cam μέσω του υπολογιστή ? Και πως? Ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_argiris Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 κοιτά πρωτα το πιο απλό ..αν εχεις πατήσει καταλαθος το togle του συγχρονισμού και το εχεις απενεργοποιήσει, στο notification bar. πού είναι το togle του συγχρονισμού γιατι εγώ δεν το βλέπω στην notification bar? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIM_DAN Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 (edited) ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ! ΕΧΩ ΤΟ ΓΚΑΛΑΚΣΙ Σ3 Κ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΧΩ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Ε-ΜΑΙΛ, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΑ Ε-ΜΑΙΛ Κ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΝΝΕΩΣΗ Κ Μ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΑΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΕΟ Ε-ΜΑΙΛ? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ. Edited June 13, 2013 by Superuser Κεφαλαία Γράμματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Πηγαινε στις ρυθμισεις στον λογαριασμο σου και ενεργοποιησε τον συγχρονισμο mail Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DIM_DAN Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 ΤΟ ΕΚΑΝΑ Κ ΠΑΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΑ Ε-ΜΑΙΛ Κ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 (edited) πού είναι το togle του συγχρονισμού γιατι εγώ δεν το βλέπω στην notification bar? Για να το δεις πήγαινε ρυθμίσεις - - >εμφάνιση - - >πίνακας ειδοποιήσεων και πρόσθεσε το στη status bar Edited June 13, 2013 by gsir Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spurakos Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Γεια σας.Απεκτησα σημερα το galaxy s3 :) Ο προηγουμενος κατοχος ειχε περασει απ'οτι ειδα την OmegaRom στην 4.1.2.Πως μπορω να βαλω το επισημο firmware της samsung? Παράθεση http://twitter-badges.s3.amazonaws.com/follow_me-c.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Γεια σας.Απεκτησα σημερα το galaxy s3 :) Ο προηγουμενος κατοχος ειχε περασει απ'οτι ειδα την OmegaRom στην 4.1.2.Πως μπορω να βαλω το επισημο firmware της samsung? Ολόκληρο επισημασμένο θέμα υπάρχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deathclocker Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Καλησπερα.! Προσπαθω απο χθες το βραδυ να περασω τα σωστα εξωφυλλα (artwork) μεσα απο το Mp3tag και το TagScanner στο καθε κομματι που εχω στο s3 και ενω ολα ειναι μια χαρα στον υπολογιστη οταν τα περναω στο κινητο μου δειχνει κενο εξωφυλλο.! Σε ολα τα κινητα που ειχα μεχρι τωρα δουλευε.! Εδω δεν δουλευει κανενα προγραμμα! Εχετε λυση? Ευχαριστω. :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pascal1281 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 ΤΟ ΕΚΑΝΑ Κ ΠΑΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΑ Ε-ΜΑΙΛ Κ ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ. Οχι κεφαλαια φιλε.Φαινεται σαν να φωναζεις..Ασε που πονανε τα ματια μας.Ειναι στους κανονες του φορουμ Παράθεση HTC HD2 (best of the best) HTC EVO 3D SAMSUNG GALAXY S3/ S4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Είναι λογικό καθώς "ανοίγει" και "κλείνει" το ηχείο. Οι ηχοι που ακούτε είναι στην διαρκεια μέχρι να κλείσει το ηχείο και είναι φυσιολογικό. ευχαριστω για την απαντηση,εαν γνωριζει καποιος σχετικα με το θεμα που αναρτησα σχετικα με το ηχειο στην προηγουμενη σελιδα ας απαντηση παρακαλω,καλο απογευμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_argiris Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Για να το δεις πήγαινε ρυθμίσεις - - >εμφάνιση - - >πίνακας ειδοποιήσεων και πρόσθεσε το στη status bar Αυτό δούλεψε, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Καλησπέρα σε όλους.. μια ερώτηση! Πώς μπορώ να ορίσω τον chrome ως default browser και να μου τα ανοίγει όλα τα link από fb κλπ με αυτόν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szax Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Καλησπέρα σε όλους.. μια ερώτηση! Πώς μπορώ να ορίσω τον chrome ως default browser και να μου τα ανοίγει όλα τα link από fb κλπ με αυτόν; Κλίκαρε ένα link μέσα από μία εφαρμογή και λογικά θα πρέπει να σου βγάλει ένα pop up για επιλογή browser. Επιλέγεις αυτόν που θες και πατάς το κουμπί Πάντα. Παράθεση Με λένε Σωτήρη και είμαι καλά... :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Κλίκαρε ένα link μέσα από μία εφαρμογή και λογικά θα πρέπει να σου βγάλει ένα pop up για επιλογή browser. Επιλέγεις αυτόν που θες και πατάς το κουμπί Πάντα. αυτή είναι η πατάτα.. ότι ίσως το έχω προεπιλέξει! που βρίσκω τις προεπιλογές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosm Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 αυτή είναι η πατάτα.. ότι ίσως το έχω προεπιλέξει! που βρίσκω τις προεπιλογές? Ρυθμίσεις - > διαχειριστής εφαρμογών πάτησε το αριστερό κουμπί δίπλα από το home button και μετά επαναφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Ρυθμίσεις - > διαχειριστής εφαρμογών πάτησε το αριστερό κουμπί δίπλα από το home button και μετά επαναφορά. σε ευχαριστώ πολύ.. μήπως όμως μπορώ να το κάνω μεμονωμένα για τις εφαρμογές που θέλω? γιατί έχω απενεργοποιήσει διάφορα και έτσι θα πρέπει να τα κάνω όλα πάλι από την αρχή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 σε ευχαριστώ πολύ.. μήπως όμως μπορώ να το κάνω μεμονωμένα για τις εφαρμογές που θέλω? γιατί έχω απενεργοποιήσει διάφορα και έτσι θα πρέπει να τα κάνω όλα πάλι από την αρχή! Στο διαχειριστή εφαρμογών θα βρεις την εφαρμογή που θες, θα την πατήσεις και θα έχει μετά την επιλογή που θες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Καλησπερα παιδια θελω να ρωτησω πως μπορω να εχω την πλαινη μπαρα των επαφων μου με λατινικους χαρακτηρες μιας και ολες μου οι επαφες ειναι με λατινικους χαρακτηρες. Ευχαριστω για το χρονο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. June 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2013 Καλησπερα παιδια θελω να ρωτησω πως μπορω να εχω την πλαινη μπαρα των επαφων μου με λατινικους χαρακτηρες μιας και ολες μου οι επαφες ειναι με λατινικους χαρακτηρες. Ευχαριστω για το χρονο σας Αυτο σπαω το κεφαλι μου και εγω να βρω. Οι πιο πολλες επαφες μου ειναι Λατινικα και μου εχει μονο Ελληνικα στην πλαινη μπαρα οποτε πρεπει να σκρολαρω σε ολη την λιστα. Ειναι λιγο σπαστικο. Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Γύρνα τη γλώσσα του κινητού σου στα αγγλικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Kαλημερα και απο μενα! Τωρα τελευταια μου κανει συχνα τερματισμους κλησεων. Μπορει να φταιει το τηλεφωνο η ειναι καθαρα θεμα δικτυου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefte73 Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Kαλημέρα παιδιά, ενδιαφέρωμαι να αγοράσω το S3. Στα σκρουτζομάγαζα η τιμή του ξεκινάει από 360 ευρώ ενώ στα γνωστά καταστήματα πάει 600 ευρώ . Είναι το ίδιο μοντέλο; Γιατί τέτοια διαφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy81 Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 Kαλημέρα παιδιά, ενδιαφέρωμαι να αγοράσω το S3. Στα σκρουτζομάγαζα η τιμή του ξεκινάει από 360 ευρώ ενώ στα γνωστά καταστήματα πάει 600 ευρώ . Είναι το ίδιο μοντέλο; Γιατί τέτοια διαφορά; Γιατί είναι κλέφτες! Αν δεν κάνω λάθος είναι 4 μοντέλα. I9300 με 16 , 32 , 64 GB και το i9305 lte με 16GB. Για τις τιμες που λες είναι το πρωτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
als2008 Δημ. June 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2013 (edited) Μια και αναφέρθηκατε στα giga καθε συσκευης...εγω πηρα σε προσφορα το 64αρι απο ενα μαγαζi του σκρουτζ.380ε! Ερχομαι να κανω μερικες.. μπορει και χαζες..ερωτήσεις! 1.οταν κανεις αναβάθμιση λογισμικού πχ οταν βγει η 4.2.2 οτι εχει η συσκευη μεσα στα 64g χωρο θα χαθουν? 2.αν φλασαρω απο recovery μια ρομ full-wipe θα χαθουν παλι? 3.αν επερνα ενα s3 16g και του εβαζα μια 64αρα καρτα δεν θα ηταν πιο ασφαλη σε οτιδήποτε παθει το κινητο ωστε να μην χαθουν τα δεδομενα? Εκτος κλοπης...:D Edited June 14, 2013 by als2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts