Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα...μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να λειτουργήσω το S beam για μεταφορά αρχείων μεταξύ 2 Galaxy S3?...Δεν νομίζω ότι κάνω κάτι λάθος, αλλά δεν μπορώ να το πετύχω...και τα 2 φοράνε 4,1,2...

γνωριζει κανεις αν μπορω να κανω αναβαθμηση σε demo s3?και γενικα τι δεν μπορω να λειτουρησω εκτος απο το να μην εχω δικτυο?

Βέβαια στο ίντερνετ αναφέρουν ότι η Samsung με το 4.1.2 διόρθωσε το πρόβλημα του insane chip.

Δεν είναι θέμα το(υ) insane chip!

Και εγώ και όλοι φαντάζομαι εδώ μέσα έχουμε τις παραπάνω εφαρμογές και οι περισσότεροι (επίσης πιστεύω) το insane chip!

:)

Με την 4.1.2 η Samsung διόρθωσε το να μην έχεις sudden death λόγω του insane chip. Το αρνητικό της διόρθωσης είναι ότι αν έχεις την xxella 4.1.2 κάποια στιγμή αρχίζεις και έχεις freeze και restart. Στο internet αναφέρουν ότι οι μεταγενέστερες της xxella όπως η xxemp/xxemc διορθώνουν και αυτό. Στην δικιά μου περίπτωση έγινε αλλαγή πλακέτας εντός εγγύησης, η οποία φοράει sane chip.

Edited by szax
Με λένε Σωτήρη και είμαι καλά... :wacko:

γνωριζει κανεις αν μπορω να κανω αναβαθμηση σε demo s3?και γενικα τι δεν μπορω να λειτουρησω εκτος απο το να μην εχω δικτυο?

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κανονικά σαν Tablet και φωτογραφική αλλά μέχρι εκεί.

Αναβαθμίσεις δεν νομίζω να παίρνει γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει λόγος να πάρει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Παιδιά πως βάζουμε ελληνικά στι πληκτρολόγιο;; το έχει ένα φιλαράκι και έχει κολλήσει, ενώ έχει κατεβάσει το πακέτο της ελληνικής γλώσσας.
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Παιδιά πως βάζουμε ελληνικά στι πληκτρολόγιο;; το έχει ένα φιλαράκι και έχει κολλήσει, ενώ έχει κατεβάσει το πακέτο της ελληνικής γλώσσας.

Ρυθμίσεις/γλώσσα και εισαγωγή και μετα εχει ενα γραναζακι δίπλα απο το "πληκτρολόγιο samsung"

είναι πακέτο ενημέρωσης του υλικο-λογισμικού (firmware). αν δεν έχεις μπαταρία βάλτο στην πρίζα και κάνε την εγκατάσταση.

Καλημερα στο φορουμ..Μια ερωτηση...πριν λιγρς μερες αλλαξε τελειως ο opera...μετα την αλλαγη κ ενω πλοηγουμε(μεσω opera) το κινητο ζεστενεται κατω κατω...καμια λογικη εξηγηση..πριν δεν μου το εκανε(πριν την αλλαγη του opera σε opera 14).ευχαριστω εκ τον προτερων:O

Με την 4.1.2 η Samsung διόρθωσε το να μην έχεις sudden death λόγω του insane chip. Το αρνητικό της διόρθωσης είναι ότι αν έχεις την xxella 4.1.2 κάποια στιγμή αρχίζεις και έχεις freeze και restart. Στο internet αναφέρουν ότι οι μεταγενέστερες της xxella όπως η xxemp/xxemc διορθώνουν και αυτό. Στην δικιά μου περίπτωση έγινε αλλαγή πλακέτας εντός εγγύησης, η οποία φοράει sane chip.

Δηλαδή και το δικό μου που έχει insane chip και xxella, να το πάω για σέρβις τώρα που ξεκίνησαν τα κολλήματα?

Στα βόρεια προάστια υπάρχει κάποιο καλό εξιουσοδοτημενο σέρβις και αν ναι πού?

Πόσο καιρό χρειάζεται η αλλαγή πλακέτας?

ALFA ROMEO rulezzzzz

Δηλαδή και το δικό μου που έχει insane chip και xxella, να το πάω για σέρβις τώρα που ξεκίνησαν τα κολλήματα?

πηγαινε στη σμαρτεκ στο Παλατάκι, κάτσε πιες κι ένα καφέ εκεί κοντά που είναι ωραία και σε 1-2 ωριτσες το παίρνεις και φεύγεις.

πηγαινε στη σμαρτεκ στο Παλατάκι, κάτσε πιες κι ένα καφέ εκεί κοντά που είναι ωραία και σε 1-2 ωριτσες το παίρνεις και φεύγεις.

Το παλατάκι πού είναι? Ευχαριστώ

ALFA ROMEO rulezzzzz

Εγώ το πήγα στην smartec. Αν πας νωρίς, έχουν 1 hour service. Περιμένεις και το παίρνεις. Αρκεί να πειστούν ότι πρέπει να αλλαχθεί η πλακέτα και να μην κάνουν απλά μία επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων. Εμένα μου το επέστρεψαν μετά από επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων και το τέσταρα επιτόπου. Σε 5 λεπτά το είχα ξανακολλήσει, το ξαναπαρέδωσα και έγινε η αλλαγή.

Εγώ το πήγα στην smartec. Αν πας νωρίς, έχουν 1 hour service. Περιμένεις και το παίρνεις. Αρκεί να πειστούν ότι πρέπει να αλλαχθεί η πλακέτα και να μην κάνουν απλά μία επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων. Εμένα μου το επέστρεψαν μετά από επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων και το τέσταρα επιτόπου. Σε 5 λεπτά το είχα ξανακολλήσει, το ξαναπαρέδωσα και έγινε η αλλαγή.

Τέτοια λέγε μου. Το πρόβλημα είναι ότι μένω Μυτιλήνη και θα το πάει ο πατέρας μου που θα βρίσκεται Αθήνα..Οπότε για άμεση δοκιμη δεν το βλέπω...

Με κόβω να τραβάω κάνα βίντεο μόλις κολλήσει ώστε να τους το δείξει.

ALFA ROMEO rulezzzzz

Τέτοια λέγε μου. Το πρόβλημα είναι ότι μένω Μυτιλήνη και θα το πάει ο πατέρας μου που θα βρίσκεται Αθήνα..Οπότε για άμεση δοκιμη δεν το βλέπω...

Με κόβω να τραβάω κάνα βίντεο μόλις κολλήσει ώστε να τους το δείξει.

Και εγώ στη αρχή δεν είχα συχνά κολλήματα και νόμιζα ότι έφταιγε κάποια εφαρμογή,αλλά με τον καιρό γινόταν όλο και χειρότερα. Λίγο πριν το πάω για service του είχα κάνει επαναφορά και το δούλευα χωρίς καμία εφαρμογή. Μετά από κάνα 10λεπτο internet άρχιζαν τα freeze. Όταν μου το παρέδωσαν από την smartec (αφού έκαναν μόνο επαναφορά, λες και δεν έβλεπαν ότι το κινητό ήταν από επαναφορά/άδειο) τους το κόλλησα κατεβάζοντας 2-3 εφαρμογές από το google play. Και το ξαναπήραν πίσω.

Το τελευταίο update δεν σου έχει έρθει (XXEMC2); Μήπως λύνει το πρόβλημα;

Παιδιά σκέφτομαι να προβώ στην αγορά του απλού μοντέλου χωρίς το lte κοινώς του i9300 και όχι του i9305 από το galaxy s2 i9100 που έχω τώρα και θέλω να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις όσο αφορά το i9300 για να δω αν θα προβώ ή όχι στην αγορά του.

01. Έχει θέματα θερμοκρασίας όταν το χειρίζεσαι αρκετά όπως έχουν σχεδόν όλα τα galaxy s2 i9100 ακόμα και αν απλά περιηγήσε στο μενού του κινητού ΧΩΡΙΣ να τρέχεις καμιά εφαρμογή.

02. Σε θέματα αυτονομίας σε αναμονή και σε ομιλία τι λέει?

03. Έχω δει ότι έχει ακριβώς την ίδια κάρτα γραφικών με το s2 και αυτό είναι που με ξινίζει ποιο πολύ γιατί αντί να βάλουν μια καλύτερη βάλανε την αρχαία mali400 και στο s4mini έχουν βάλει καλύτερη.

04. Όσο αφορά την έκδοση android έχει υποθέτω την 4.2.2 και αναμένεται να πάρει και την 5 όταν με το καλό βγει έτσι δεν είναι?

05. Είστε ευχαριστημένοι από το κινητό και αν ναι είναι δύσκολο στη μεταφορά και στο να χαραχτεί η οθόνη του καθότι λίγο μεγαλύτερο από το s2 που έχω τώρα.

06. Η διαδικασία ρουτ γίνεται μόνο μέσω odin ή και με τον απλό τρόπο που μπαίνεις σε recovery mode και απλά εγκαθιστάς στο κινητό το root zip file που έχεις κατεβάσει για τη ρομ που έχεις?

07. Έχει κλειδωμένο bootloader ή όχι?

08. Τι στο καλό είναι αυτό το lte που και μόνο αυτό κάνει το απλό i9300 από το i9305 να έχει διαφορά τιμής κοντά στα 100 ευρώ? Αξίζει ή όχι?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.

Edited by fits13

Παιδιά σκέφτομαι να προβώ στην αγορά του απλού μοντέλου χωρίς το lte κοινώς του i9300 και όχι του i9305 από το galaxy s2 i9100 που έχω τώρα και θέλω να σας κάνω κάποιες ερωτήσεις όσο αφορά το i9300 για να δω αν θα προβώ ή όχι στην αγορά του.

01. Έχει θέματα θερμοκρασίας όταν το χειρίζεσαι αρκετά όπως έχουν σχεδόν όλα τα galaxy s2 i9100 ακόμα και αν απλά περιηγήσε στο μενού του κινητού ΧΩΡΙΣ να τρέχεις καμιά εφαρμογή.

02. Σε θέματα αυτονομίας σε αναμονή και σε ομιλία τι λέει?

03. Έχω δει ότι έχει ακριβώς την ίδια κάρτα γραφικών με το s2 και αυτό είναι που με ξινίζει ποιο πολύ γιατί αντί να βάλουν μια καλύτερη βάλανε την αρχαία mali400 και στο s4mini έχουν βάλει καλύτερη.

04. Όσο αφορά την έκδοση android έχει υποθέτω την 4.2.2 και αναμένεται να πάρει και την 5 όταν με το καλό βγει έτσι δεν είναι?

05. Είστε ευχαριστημένοι από το κινητό και αν ναι είναι δύσκολο στη μεταφορά και στο να χαραχτεί η οθόνη του καθότι λίγο μεγαλύτερο από το s2 που έχω τώρα.

06. Η διαδικασία ρουτ γίνεται μόνο μέσω odin ή και με τον απλό τρόπο που μπαίνεις σε recovery mode και απλά εγκαθιστάς στο κινητό το root zip file που έχεις κατεβάσει για τη ρομ που έχεις?

07. Έχει κλειδωμένο bootloader ή όχι?

08. Τι στο καλό είναι αυτό το lte που και μόνο αυτό κάνει το απλό i9300 από το i9305 να έχει διαφορά τιμής κοντά στα 100 ευρώ? Αξίζει ή όχι?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.

01. Όχι δεν είχα ποτέ θέμα θερμοκρασίας στο S3. Φυσικά εντός λογικών πλαισίων ζεσταίνεται, όπως είναι φυσιολογικό, αν τρέχεις εφαρμογές που απαιτούν μεγάλη επεξεργαστική ισχύ. Φυσικά και δε ζεσταίνεται αν απλά περιηγείσαι στο μενού.

02. Δεν είχα πρόβλημα. Απ'ό,τι ξέρω για το S2 θα είναι λίγο καλύτερο. Αλλά μην περιμένεις θαύματα.

03. Το s4mini είναι ένα χρόνο πιο καινούριο, προφανώς και θα έχει καλύτερη κάρτα μη λέμε χαζομάρες. Δε βρήκα ούτε ένα παιχνίδι που να μην παίζει μια χαρά στο s3.

04. Όχι έχει την 4.1.2 για την ώρα, αλλά ναι, αναμένεται να αναβαθμιστεί όπως λες.

05. Αν το προσέχεις δε θα πάθει τίποτα. Αν το πετάς κάτω θα σπάσει. Τόσο απλά. Και όχι δεν είναι δύσκολο στη μεταφορά, δεν είναι πολύ μεγαλύτερο από το s2, και είναι λεπτότερο.

06. Υπάρχει οδηγός για τη διαδικασία root, και σου απάντησα με pm.

07. Όχι εκτός αν το πάρεις από την Αμερική.

08. Το LTE είναι το λεγόμενο 4G. Εσύ στο s2 έχεις 3G. Eίναι η επόμενη έκδοση και είναι πολύ γρηγορότερο internet. Όσο για το 9305 έχει ένα επιπλέον GB μνήμης RAM εκτός από το LTE, γι'αυτό και είναι πιο ακριβό. Δεν έχει ραδιόφωνο, που έχει το 9300, οπότε αν δε σε νοιάζει το ραδιόφωνο ναι είναι καλύτερο.

- Alex

Η lte εκδοση δεν εχει παρει την 4.1.2 αλλα την 4.1.1 σωστα?

Γιατι αυτο?

To lte μπορεις να το απενεργοποιησεις οπως το wifi? Αν ναι απο που ακριβως?

Επισης το να εχει το κινητο 2gb μνημη βοηθαει την κατασταση ή οχι?

Οταν λες ζεσταινεται οταν τρεχεις βαριες εφαρμογες/παιχνιδια εννοεις ζεματαει ή απλα ζεσταινεται? Και σε ποια σημεια ζεσταινετε ακριβως?

Επισης υπαρχει μεγαλυτερη μπαταρια απο την μαμησια και αν ναι υπαρχει θηκη flip που να κουμπωνει στην νεα μεγαλυτερη μπαταρια ή οχι?

Edited by fits13

Η lte εκδοση δεν εχει παρει την 4.1.2 αλλα την 4.1.1 σωστα?

Γιατι αυτο?

To lte μπορεις να το απενεργοποιησεις οπως το wifi? Αν ναι απο που ακριβως?

Επισης το να εχει το κινητο 2gb μνημη βοηθαει την κατασταση ή οχι?

Οταν λες ζεσταινεται οταν τρεχεις βαριες εφαρμογες/παιχνιδια εννοεις ζεματαει ή απλα ζεσταινεται? Και σε ποια σημεια ζεσταινετε ακριβως?

Επισης υπαρχει μεγαλυτερη μπαταρια απο την μαμησια και αν ναι υπαρχει θηκη flip που να κουμπωνει στην νεα μεγαλυτερη μπαταρια ή οχι?

-Λάθος.

-Τo LTE είναι η σύνδεση δεδομένων σου. Μπορείς να το απενεργοποιήσεις όπως μπορείς να απενεργοποιήσεις και το 3G στο S2 σου.

-Δεν ξέρω πού ακριβώς ζεσταίνεται, δε με απασχόλησε ποτέ. Ζεσταίνεται όπως είναι φυσιολογικό να ζεσταίνεται οποιοσδήποτε επεξεργαστής, όπως ζεσταίνεται και το PC σου τώρα που διαβάζεις αυτό. Όχι, δε ζεματάει, το έγραψα παραπάνω.

-Τα 2 GB βοηθάνε ναι, αλλά μη φανταστείς εξωπραγματικές διαφορές. Αν μάλιστα είσαι root και έχεις μπλοκάρει κάποιες εφαρμογές που τρώνε μνήμη δε θα καταλάβεις διαφορά.

-Ναι υπάρχει μπαταρία. Για θήκη δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι θα υπάρχει :google:

- Alex

Καλημέρα σε όλους,

Δεν μπορούσα να βρώ κάποια ανάρτηση σχετική με το πρόβλημά μου και γι'αυτό ξεκίνησα ενα καινούριο θέμα. Είμαι εδώ και ένα μήνα κάτοχος ενός Galaxy S3. Θα μπορούσα να πω πως είμαι παραπάνω από ικανοποιημένος απο την συσκευή και γενικότερα από την Samsung. Το πρόβλημα είναι πως όταν μπαίνω στο μενού των ρυθμίσεων το interface φαίνεται να "κολλάει" στιγμιαία και να μην είναι τόσο smooth. Αυτό συμβαίνει μόνο στο συγκεκριμένο μενού και σε καμία άλλη λειτουργία του τηελφώνου. Η συσκευή δεν είναι rooted και φυσικά τα developer options είναι απενεργοποιημένα. Έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα ή ξέρει γιατι συμβαίνει αυτό ;

Ευχαριστώ

Πήγα να στείλω email μέσω wifi και μέσω Vodafone . Ηθελα να στείλω μια φωτό. Οσες φορές προσπάθησα δεν πήγε το email. Τι μπορεί να συμβαίνει?

καλησπερα.εχω το galaxy s iii ρουταρισμενο εχω το 4.2.2 κ χαθηκε το ραδιοφωνο.μπορει να βοηθησει καποιος?δε θελω ραδιο με ιντερνετ.αν ξερει καποιος ας πει παρακαλω

το πιο πιθανο η rom που κατέβασες να μην έχει ραδιόφωνο. κατέβασε το spirit fm και λογικα θα σαι κομπλέ

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12