setter Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Παιδιά καλημερα έχω σπάσει το κεφάλι μου και μαζι τα νεύρα μου να βρω τον ήχο κλήσης απο την αφύπνιση και να την αλαξω , ένα προγραματακι που να μπλοκαρω την κλήση απόκρυψη ,και αλο ένα να κριψω μερικές επαφές ,επεισεις ρε παιδιά δεν θέλω να μου έρχονται ειδοποιήσεις απο Facebook ,mail ,Kai αλλα παρόμοια αν ξέρει κάποιο παιδί ας βωιθειση ευχαριστω...συγνώμη αν σας κουραζω αλλα είμαι τελείως ανιδεος απο Samsun λόγω του οτι είχα πριν iPhone και πάλι ευχαριστω !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Για το ξυπνητηρι πηγαινε ρολοι-δημιουργεια ειδοποιησης-περισσοτερα και βαλε οποιο ηχο θελεις και κανε οτι ρυθμισεις θελεις.Εγω μεσω του zedge εχω κατεβασει τον ηχο αφυπνισης του μηλου,γιατι τον εχω συνηθησει.Για τα υπολοιπα καποιος με περισσοτερες γνωσεις θα σε βοηθησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1976 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Για τις ειδοποιήσεις πήγαινε στις ρυθμίσεις της εκάστοτης εφαρμογής και απενεργοποιήσε τις ενημερώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Παιδιά SOS κατέβασα 2 εφαρμογές για να μπλοκάρει της επαφές που θα ειθελα έβαλα μια επαφή Αλλα μετα της απεγγαταστισα όμως έμεινε ο αριθμός μέσα και δεν μπορεί να με πάρει τηλέφωνο Έκανα επανεκινηση αλλα τιποτα μια βωιθεια ρε παιδεια SOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer_GR Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Καλημέρα. Έχω παρατηρήσει αρκετές φορές όταν βγάζω μια φωτογραφία, βγαίνει κάπως μακρόστενη και παραμορφωμένη! Για παράδειγμα μερικά πρόσωπα τα βγάζει μακρόστενα ενώ δεν είναι και κάπως "πλάγια" Δεν το κάνει πάντα, οπότε υποθέτω είναι θέμα ρυθμίσεων?!? Κάποιος που το αντιμετώπισε και βρήκε λύση; Παράθεση Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 καλησπερα,οταν μπαινω στην διαχειρηση εφαρμογων/υπηρεσιες σε εκτελεση βλεπω την εφαρμογη*απλο ξυπνητηρι*να εκτελειται χωρις να το εχω ενεργοποιηση,κανω restart Κ παλι ιδια,το τηλ ειναι εντελως μαμα,τρεχει κ σε εσας το *απλο ξυπνητηρι*?καλο μεσημερι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kamunias Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Φιλε ευχαριστώ για την απάντηση... κοστίζει ακριβά..??? παίζει ρόλο η εγγύηση η οχι..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anlibafojo Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Φιλε ευχαριστώ για την απάντηση... κοστίζει ακριβά..??? παίζει ρόλο η εγγύηση η οχι..?? Αν είναι Ευρωπαικό είναι στην εγγύηση δείχνεις απόδειξη αγοράς και στην αλάζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Παιδιά, κανείς που να έχει ψωνίσει από Alfa Mobiles ή portal365 να μου πει την γνώμη του ? :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostashark Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 καλησπερα παιδια και απο την κομοτηνη εδω!(εχει και τα ωραια του να εισαι φανταρος.....) χθες παρατηρησα πρωτη φορα απο τοτε που πηρα τοκινητο οτι εχει κατι μαυρες κουκιδες και αυτες φαινονται μονο οταν το φοντο ειναι τελειως μαυρο και το γυρισω ελαχιστα σε γωνια! τι προβλημα ειναι αυτο? ειναι κατι σοβαρο με την οθονη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 καλησπερα παιδια και απο την κομοτηνη εδω!(εχει και τα ωραια του να εισαι φανταρος.....) χθες παρατηρησα πρωτη φορα απο τοτε που πηρα τοκινητο οτι εχει κατι μαυρες κουκιδες και αυτες φαινονται μονο οταν το φοντο ειναι τελειως μαυρο και το γυρισω ελαχιστα σε γωνια! τι προβλημα ειναι αυτο? ειναι κατι σοβαρο με την οθονη? Αυτο το εχουμε ξανα δει.. Και εγω ειχα αυτο το προβλημα και αλλοι απο εδω.. Το πας στο service και σου αλλάζουν την οθονη στη εγγύηση.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Παιδιά SOS κατέβασα 2 εφαρμογές για να μπλοκάρει της επαφές που θα ειθελα έβαλα μια επαφή Αλλα μετα της απεγγαταστισα όμως έμεινε ο αριθμός μέσα και δεν μπορεί να με πάρει τηλέφωνο Έκανα επανεκινηση αλλα τιποτα μια βωιθεια ρε παιδεια SOS Ποιες εφαρμογές έβαλες ?? Μπορείς να τις Κατεβάσεις τι πάλι και να ξεμπλοκάρεις τον αριθμό . καλησπερα,οταν μπαινω στην διαχειρηση εφαρμογων/υπηρεσιες σε εκτελεση βλεπω την εφαρμογη*απλο ξυπνητηρι*να εκτελειται χωρις να το εχω ενεργοποιηση,κανω restart Κ παλι ιδια,το τηλ ειναι εντελως μαμα,τρεχει κ σε εσας το *απλο ξυπνητηρι*?καλο μεσημερι. Και σε μένα τρέχει ,δεν πιάνει και πολύ χώρο 1,9mb . @motomoto00 Σταύρο welcome back Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros19 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Αντιμετωπίζω δύο προβλήματα. Το πρώτο είναι ότι ενώ διαγράφω όλα τα μηνύματα, εξακολουθεί να μου έρχεται μήνυμα που με παροτρύνει να "please delete some messages to make some space for new messages", τι μπορεί να συμβαίνει; Και το δεύτερο είναι ότι στα εικονίδια της κλήσης και των μηνυμάτων, έχουν εμφανιστεί μόνιμα αριθμοί. Στις κλήσεις μου δείχνει πάντα ότι έχω τρεις αναπάντητες, ενώ δεν έχω και στα μηνύματα ότι έχω ένα μήνυμα, ενώ δεν έχω. Τα έχω διαγράψει όλα και πάλι τίποτα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 (edited) Παιδιά, κανείς που να έχει ψωνίσει από Alfa Mobiles ή portal365 να μου πει την γνώμη του ? :rolleyes: Εγω απο portal365 πριν 2 μέρες όλα άψογα Παιδιά δεν μπορω να αλλάξω τον ήχο στην αφύπνιση πως γίνεται ρε παιδεια δεν μου βγάζει επιλογή να διαλέξω , πως μπορω να δώ απο που έχεις ερθει το τηλεφωνο μου;; Edited April 26, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippo88 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Καλησπέρα παιδιά πήρα Μία μεμβράνη. Της nortonline η οποία δεν πιάνει όλη Την οθόνη, μπορείτε ΝΑ μου πείτε Αν. Είναι Όλες Έτσι,? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver007 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Παιδιά δεν μπορω να αλλάξω τον ήχο στην αφύπνιση πως γίνεται ρε παιδεια δεν μου βγάζει επιλογή να διαλέξω , πως μπορω να δώ απο που έχεις ερθει το τηλεφωνο μου;; Κοιταξε τος 2-3 τελευταιες σελιδες εδωσαν απααντηση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Παιδιά δεν μπορω να αλλάξω τον ήχο στην αφύπνιση πως γίνεται ρε παιδεια δεν μου βγάζει επιλογή να διαλέξω , πως μπορω να δώ απο που έχεις ερθει το τηλεφωνο μου;; Ρολόι -> Δημιουργία ειδοποίησης -> Ήχος ειδοποίησης -> επιλέγεις από αυτά που σου βγάζει ή κάνεις προσθήκη και επιλέγεις κάτι από τα δικά σου. Για να δεις από ήρθε δες εδώ. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_kim Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 1) μου βγαίνει μια μπάρα από το πλάι και δεν ξέρω πως την ενεργοποιώ. Μια μου βγαίνει όταν τρέχουν κάποιες εφαρμογές , μια μου βγαίνει στην αρχική οθόνη και μια μου χάνεται και δε μπορώ να την βρω με τίποτα. Που ρυθμίζεται αυτό ; 2) πως ρυθμίζεις την διάταξη των εφαρμογών που σου βγάζει (στο κάτω μέρος) όταν είναι απενεργοποιημένη η οθόνη; ( εκείνες που ενεργοποιούνται με σύρσιμο προς τα επάνω έχοντας απενεργοποιημένη οθόνη) Ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 1) μου βγαίνει μια μπάρα από το πλάι και δεν ξέρω πως την ενεργοποιώ. Μια μου βγαίνει όταν τρέχουν κάποιες εφαρμογές , μια μου βγαίνει στην αρχική οθόνη και μια μου χάνεται και δε μπορώ να την βρω με τίποτα. Που ρυθμίζεται αυτό ; 2) πως ρυθμίζεις την διάταξη των εφαρμογών που σου βγάζει (στο κάτω μέρος) όταν είναι απενεργοποιημένη η οθόνη; ( εκείνες που ενεργοποιούνται με σύρσιμο προς τα επάνω έχοντας απενεργοποιημένη οθόνη) Ευχαριστώ ! 1) Πατα παρατεταμένα το κουμπί αφής πισω (back)... 2) Ρυθμίσεις/κλειδωμα οθονης/επιλογες οθονης κλειδωματος/συντομεύσεις. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfz6 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Καλησπέρα παιδιά πήρα Μία μεμβράνη. Της nortonline η οποία δεν πιάνει όλη Την οθόνη, μπορείτε ΝΑ μου πείτε Αν. Είναι Όλες Έτσι,? Και η πρωτη που πηρα απο vodafone (επειδη ηταν επειγον) αλλα και οι υπολοιπες απο ebay ειναι λιγο μικροτερες...~2mm απο καθε πλευρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_kim Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 πως κλείνουμε κάποιες εφαρμογές που τρέχουν, ενώ δε φαίνονται? υπάρχει καμια καλή και εύχρηστη εφαρμογή? ποιες εφαρμογές μπορούμε να σβήσουμε άφοβα (από τις μανίσιες) ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djjohnnie13_lank Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 καλημερα,αν εχει αγορασει καποιος καποια μπαταρια μεγαλυτερη ας πει εντυπωσεις και απο που την πηρε επειδη ενδιαφερομαι,ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 καλημερα,αν εχει αγορασει καποιος καποια μπαταρια μεγαλυτερη ας πει εντυπωσεις και απο που την πηρε επειδη ενδιαφερομαι,ευχαριστω!!! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336729 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 Ρολόι -> Δημιουργία ειδοποίησης -> Ήχος ειδοποίησης -> επιλέγεις από αυτά που σου βγάζει ή κάνεις προσθήκη και επιλέγεις κάτι από τα δικά σου. Για να δεις από ήρθε δες εδώ. Φίλε μου σε ευχαριστω για την απάντηση σου όμως μου βγάζει της επιλογές ...ΜΕΛΩΔΙΑ, ΔΟΝΗΣΗ, ΔΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΛΩΔΙΑ , ΚΑΙΝΚΑΤΑΤΟΠΙΣΗ απο κάτω γράφει περισσωτερα μπενω μέσα και εχει μονο την ένταση του ήχου δεν εχει κάτι αλλο !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. April 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2013 (edited) Και η πρωτη που πηρα απο vodafone (επειδη ηταν επειγον) αλλα και οι υπολοιπες απο ebay ειναι λιγο μικροτερες...~2mm απο καθε πλευρα... Υπάρχει ένα μοντέλο της SGP, που έχει άκρες με κλίση και καλύπτει όλη την εμπρόσθια επιφάνεια. Είναι αυτό: http://www.ebay.com/itm/280953147241?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 Edited April 26, 2013 by Pharmex Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts