Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε μου το παθαινα και εγω αυτο με την ρομ της cosmote που ειναι αυτη που φοραει κανονικα το κινητο μου. Δεν ξερω γιατι το εκανε. Εφτιαχνε μονο με επανακινηση. Εβαλα την ρομ της Αγγλιας την τελευταια και στανιαρε. Πρεπει να ειναι θεμα software παντως. Ισως καποια εφαρμογη με το συγκεκριμενο firmware να εχει θεμα.

Τις είχα δοκιμάσει όλες, όπως αναφέρω, Πολωνέζικη, Αγγλική και Ελληνική, (τις καθαρές και όχι με μενού Cosmote ή Vodafone), χωρίς αποτέλεσμα. Μετά το πήγα στο σέρβις, μου άλλαξαν την οθόνη, (φυσικά έκαναν και επαναφορά) πέρασαν και την Vodafone ROM, αλλά πάλι τα ίδια. Κάτι άλλο θα παίζει, αλλά επειδή δεν μπορώ να χάνω την ώρα μου και τα δεδομένα μου κάθε φορά, θα επιδιώξω, πιστωτικό ή αντικατάσταση.

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα,εχω την εξης ερωτηση,μερικες φορες οταν μιλαω στο κινητο,οχι παντα, ακουω την φωνη μου στο ακουστικο,σαν να επιστρεφει,τι ακριβως παιζει?γνωριζετε?

Εχω το ιδιο θεμα...

όσο και αν σας φανεί περίεργο να πείτε στον συνομιλητή σας να χαμηλώσει την ένταση του ακουστικού του ...

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Καλημέρα, έκανα αυτό που έλεγα καιρό τωρα, πούλησα το iPhone 4 16GB μου, και αγόρασα το Galaxy S3. Σαν συσκευή αρκετά καλή, λίγο θέμα έχω με την μεγάλη οθόνη και με το λειτουργικό(αλά αυτά είναι θεμα συνήθειας). Έχω ένα θεματάκι με τη μπαταρία που με wifi όλη μέρα μου κρατάει κάπου 24 ώρες, αλλα οκ δεν παραπονιέμε και τόσο πολυ, κάπως πρεπει να υποστηριχθεί και αυτή η οθόνη. Τεσπά, έχω πολλές ερωτήσεις, αλλα θα κάνω 2. Όταν πάω να δω τη ram, βλέπω ότι θπαρχουν εφαρμογες σε εκτελεση που δεν ξέρω τι κάνουν πχ Video Hub, Svoice, Ssuggest, SecPhone, και άλλες. αυτές πραγματικά χρειάζονται? γιατι βλέπω τη ram να είναι σε χρήση 676 και 156 ελεύθερα. και τελευταίο, το widgets του καιρού, το Accuweather, γίνεται να το κάνω να ανανεώνεται αυτόματα(σε περίπτωση που είναι σε συνδεση με wifi) χωρίς να πατάω το κουμπί της ανανέωσης κατω δεξιά, κάθε τόσο? σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, και καλώς ήρθα :rolleyes: Edited by fakewolf

Καλημέρα, έκανα αυτό που έλεγα καιρό τωρα, πούλησα το iPhone 4 16GB μου, και αγόρασα το Galaxy S3. Σαν συσκευή αρκετά καλή, λίγο θέμα έχω με την μεγάλη οθόνη και με το λειτουργικό(αλά αυτά είναι θεμα συνήθειας). Έχω ένα θεματάκι με τη μπαταρία που με wifi όλη μέρα μου κρατάει κάπου 24 ώρες, αλλα οκ δεν παραπονιέμε και τόσο πολυ, κάπως πρεπει να υποστηριχθεί και αυτή η οθόνη. Τεσπά, έχω πολλές ερωτήσεις, αλλα θα κάνω 2. Όταν πάω να δω τη ram, βλέπω ότι θπαρχουν εφαρμογες σε εκτελεση που δεν ξέρω τι κάνουν πχ Video Hub, Svoice, Ssuggest, SecPhone, και άλλες. αυτές πραγματικά χρειάζονται? γιατι βλέπω τη ram να είναι σε χρήση 676 και 156 ελεύθερα. και τελευταίο, το widgets του καιρού, το Accuweather, γίνεται να το κάνω να ανανεώνεται αυτόματα(σε περίπτωση που είναι σε συνδεση με wifi) χωρίς να πατάω το κουμπί της ανανέωσης κατω δεξιά, κάθε τόσο? σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, και καλώς ήρθα :rolleyes:

24 ωρες αν σου κραταει η μπαταρια, ειναι πολυ καλα φιλε... smartphone ειναι, με εξαιρεση το note2 ολα τα υπολοιπα για να ξεπερασουν τις 24 ωρες με μπαταρια, θελουν προσπαθεια, που απ'οτι μαρτυρας κ εσυ ο ιδιος, δεν καταβαλλεις, λειτουργεις το κινητο κανονικα, με το wifi ενεργοποιημενο συνεχεια, να φανταστω κ την φωτεινοτητα θα εχεις ψηλα.. ειναι πολυ καλο το νουμερο παντως... αυτες οι εφαρμογες που τρεχουν στο background ειναι οι λεγομενες bloatware εφαρμογες που δυστυχως εχουν οι samsung συσκευες, και τρωνε πορους απο το συστημα... οκ, το svoice μπορει κ να το χρειαζεσαι σαν χρηστης (ειναι σαν το siri στα iphone), το video hub για παραδειγμα σιγουρα δεν το χρειαζεσαι γιατι ετσι κ αλλιως δεν υποστηριζεται στην χωρα μας... και πολλα αλλα... λυσεις υπαρχουν, σε περιπτωση που κανεις την συσκευη σου root... αρκετες custom roms εχουν βγαλμενες αυτες τις bloatware apps και σε συνδυασμο με μερικα tweaks, καταφερνουν πολυ καλυτερη διαχειριση της ram της συσκευης.. επισης, μπορεις να βαλεις το system app remover απο το store και να σβησεις οποια εφαρμογη θελεις, ακομα κ εφαρμογες συστηματος, αν κ πρεπει να εισαι προσεκτικος σε αυτη την περιπτωση, μην σβησεις κατι που δεν πρεπει κ εχει θεμα η συσκευη μετα... το greenify επισης απο το store ειναι ενας παρα πολυ καλος task manager, για να διακοπτεις ανεπιθυμητες εκκινησεις εφαρμογων που δεν σου χρειαζονται.. ολα αυτα με την προυποθεση να εισαι root... δεν ξερω μανισια τι λυσεις μπορει να υπαρχουν σε περιπτωση που δεν σε ενδιαφερει να rootαρεις την συσκευη σου... φανταζομαι οχι κ πολλες οσων αφορα την διαχειριση της ram παντως... το accuweather εχει ρυθμιση μεσα στις επιλογες της συσκευης να ανανεωνεται καθε καποιο χρονικο διαστημα που το οριζεις εσυ... ψαξ'το λιγο, θα την βρεις την ακρη...

Sorry για το τεραστιο post:D

Σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να βοηθήσεις, μου λύθηκαν αρκετές απορίες. Να είσαι καλά :)

Παντως μην αγχωνεσαι για την περιπτωση της ram, ετσι λειτουργει το android.. λογω του οτι σε αντιθεση με το ios, εχει πραγματικο multitasking... σε περθπτωση που τρεξεις καποιο απαιτητικο προγραμμα και ζοριστει η συσκευη, θα κλεισει αυτοματα εφαρμογες που δεν χρησιμοποιεις και θα ελευθερωσει ram...

Εχω το sg2 κ ηθελα να κανω αυτο( ερώτημα προέλευσης του κινητού ),μου ειπαν οτι ειναι το ιδιο κ για το sg2 αλλα εμενα ο σειριακος αριθμος ειναι 14 γραμματα κ αριθμοι κ οταν το βαζω μου λεει οτι ειναι λαθος γιατι???

μπορει κααποιος να με βοηθησει παρακαλω?

http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!!

Καλημέρα, έκανα αυτό που έλεγα καιρό τωρα, πούλησα το iPhone 4 16GB μου, και αγόρασα το Galaxy S3. Σαν συσκευή αρκετά καλή, λίγο θέμα έχω με την μεγάλη οθόνη και με το λειτουργικό(αλά αυτά είναι θεμα συνήθειας). Έχω ένα θεματάκι με τη μπαταρία που με wifi όλη μέρα μου κρατάει κάπου 24 ώρες, αλλα οκ δεν παραπονιέμε και τόσο πολυ, κάπως πρεπει να υποστηριχθεί και αυτή η οθόνη. Τεσπά, έχω πολλές ερωτήσεις, αλλα θα κάνω 2. Όταν πάω να δω τη ram, βλέπω ότι θπαρχουν εφαρμογες σε εκτελεση που δεν ξέρω τι κάνουν πχ Video Hub, Svoice, Ssuggest, SecPhone, και άλλες. αυτές πραγματικά χρειάζονται? γιατι βλέπω τη ram να είναι σε χρήση 676 και 156 ελεύθερα. και τελευταίο, το widgets του καιρού, το Accuweather, γίνεται να το κάνω να ανανεώνεται αυτόματα(σε περίπτωση που είναι σε συνδεση με wifi) χωρίς να πατάω το κουμπί της ανανέωσης κατω δεξιά, κάθε τόσο? σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, και καλώς ήρθα :rolleyes:

θα σου πρότεινα να μη βάλεις task killer η τπτ τετοιο από το store. το κινητο δε το χρειάζεται αλλά αυτό που μπορείς να κάνεις έιναι να απενεργοποιήσεις τις bloatware εφαρμογες που είναι εντελώς άχρηστες απο το κινητό. πας διαχείριση εφαρμογών μετά στη καρτέλα όλα βρίσκεις την εφαρμογή που έχει προεγκατεστημένη το κινητο και που δε τη χρειάζεσαι πατάς πάνω της και πατάς το κουμπι ανενεργό. μπορεί κάπου να λέει για καταργηση εγκατάστασης ενημερώσεων πατας οκ. μερικές εφαρμογές που μπορείς να κάνεις ανενεργές χωρις κανενα πρόβλημα είναι: chaton, chrome, flipboard, game hub, s suggest και τις εφαρμογές του παρόχου σου. αν τυχόν χρειαστεί να ενεργοποιήσεις κάποια απενεργοποιημένη εφαρμογη πας πάλι στη καρτέλα όλα κάνεις κύλιση μέχρι τέρμα κάτω και σου εμφανίζεις όλα τις απενεργοποιημένες. πατας πάνω σ αυτή που θες και τη κάνεις ενεργη.

το accuweather πατας πάνω και μόλις μπεις μεσα πατας το πλήκτρο μενου(δίπλα στο κεντρικό πλήκτρο του κινητου σ) επιλέγεις ρυθμίσεις-->αυτόματη ενημέρωση και το διαστημα που θες να ανανεώνεται.

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Guest maklovinsam
καλησπερα φιλοι μου,για πρωτη φορα συνδεασ τα ακουστικα αλλα ο ηχος δεν δυναμωνει,ακοω πολυ βραχνα,τι ακριβως γινεται?

καλησπερα φιλοι μου,για πρωτη φορα συνδεασ τα ακουστικα αλλα ο ηχος δεν δυναμωνει,ακοω πολυ βραχνα,τι ακριβως γινεται?

Δες αν έχουν μπει καλά τα ακουστικά (ναι ξέρω ότι μάλλον θα έχουν μπει σωστά αλλά πρέπει να καλύψουμε όλα τα ενδεχόμενα). Είσαι stock ή έχεις περάσει καμιά custom. Μου έχει κάνει ακριβώς το ίδιο αλλά πέρασα άλλη ρομ και ήρθε στα ίσια του εν τέλει :)

Συγχωρέστε με αν ποστάρω σε λάθος μέρος, απλά οσωνούπω θα αγοράσω το S3 (πρόκειται να είναι κ το πρώτο android κινητό που θα έχω) και θέλω να ξέρω τι πρέπει να κάνω με την κάρτα micro sim, που πρέπει να την φτιάξω και πότε ενεργοποιείται (για να κάνω κλήσεις κλπ)

ΤΟ Σ' ΑΓΑΠΩ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ

ΑΠΟΥ ΤΗ ΛΕΓΑΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΑΓΑΠΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ.

Παντως μην αγχωνεσαι για την περιπτωση της ram, ετσι λειτουργει το android.. λογω του οτι σε αντιθεση με το ios, εχει πραγματικο multitasking... σε περθπτωση που τρεξεις καποιο απαιτητικο προγραμμα και ζοριστει η συσκευη, θα κλεισει αυτοματα εφαρμογες που δεν χρησιμοποιεις και θα ελευθερωσει ram...

θα ήθελα να μάθω τι ακριβώς ορίζεται ως multitasking...

Με τα πολλαπλά παράθυρα το καταλαβαίνω.Είναι κάτι το πρωτοποριακό.Θυμίζει desktop.

Με τα παιχνίδια όμως...Μου έχει τύχει πολλές φορές στο s3 να πατήσω το home button για να κάνω κάτι και μετά από 2 λεπτά

που γυρνάω στο παιχνίδι το φορτώνει από την αρχή.Με Nokia ποτε δεν είχα αυτό το πρόβλημα.Και ας το άφηνες 2 μέρες στο backround...

Με τα πολλαπλά παράθυρα το καταλαβαίνω.Είναι κάτι το πρωτοποριακό.Θυμίζει desktop.

Με τα παιχνίδια όμως...Μου έχει τύχει πολλές φορές στο s3 να πατήσω το home button για να κάνω κάτι και μετά από 2 λεπτά

που γυρνάω στο παιχνίδι το φορτώνει από την αρχή.Με Nokia ποτε δεν είχα αυτό το πρόβλημα.Και ας το άφηνες 2 μέρες στο backround...

Απλά ανύπαρκτο multitasking στο κινητό αυτό. Από τα σοβαρότερα προβλήματα που έχει και δεν έχουν δώσει καμία ουσιαστική λύση.

Εχεις κανει root το κινητο και εχεις βαλει την διαχειριση μνημης στο agressive μηπως?? Αυτο που λες με τα παιχνιδια, μονο στο virtua tennis μου εχει συμβει...

Καλημέρα, κράτα πατημένο το Power button (αυτό στο δεξί πλαι) μέχρι να σου βγάλει επιλογές όπου εκεί θα δεις και "επανεκκίνηση" της συσκευής :)

Ευχαριστω πολυ

Καλησπέρα καινούριος και εγω μετα απο iPhone 5 έχω μερικα προβληματακια όπως οτι δεν ξέρω που πηγενουν τα τραγούδια που στέλνω με μπλουτουθ πως μπορω να αντιγράφω τα τραγούδια και της φωτογραφίες που έχω περασει εχουν παει στην εσωτερική μνήμη εγω θέλω να τα βάλω στην κάρτα μνήμης έχω σκάσει δεν μπορω να τα μεταφέρω Της επαφές της μετέφερα απο το Bump δεν μπόρεσα διαφορετικά θα ήθελα οτι περνάω η οτι στέλνω να πηγενουν στην κάρτα πως γίνετε ρε παιδιά αυτο ;;

Καλησπέρα καινούριος και εγω μετα απο iPhone 5 έχω μερικα προβληματακια όπως οτι δεν ξέρω που πηγενουν τα τραγούδια που στέλνω με μπλουτουθ πως μπορω να αντιγράφω τα τραγούδια και της φωτογραφίες που έχω περασει εχουν παει στην εσωτερική μνήμη εγω θέλω να τα βάλω στην κάρτα μνήμης έχω σκάσει δεν μπορω να τα μεταφέρω Της επαφές της μετέφερα απο το Bump δεν μπόρεσα διαφορετικά θα ήθελα οτι περνάω η οτι στέλνω να πηγενουν στην κάρτα πως γίνετε ρε παιδιά αυτο ;;

Τις επαφες, σε περιπτωση που εχεις κρατησει backup του iphone στον υπολογιστη σου, αν βαλεις την εφαρμογη kies στο pc και συνδεσεις το s3, μπορεις να τις μεταφερεις στο κινητο σου... οπως κ ημερολογια κ φωτογραφιες... εχει επιλογη να κανει μεταφορα backup απο αλλες εταιριες... οσων αφορα την μεταφορα αρχειων, μπορεις με εναν file explorer να μεταφερεις ο,τι θες οπου θελεις εσυ, ειναι πολυ ευκολο... οπως στο pc...

Τις επαφες, σε περιπτωση που εχεις κρατησει backup του iphone στον υπολογιστη σου, αν βαλεις την εφαρμογη kies στο pc και συνδεσεις το s3, μπορεις να τις μεταφερεις στο κινητο σου... οπως κ ημερολογια κ φωτογραφιες... εχει επιλογη να κανει μεταφορα backup απο αλλες εταιριες... οσων αφορα την μεταφορα αρχειων, μπορεις με εναν file explorer να μεταφερεις ο,τι θες οπου θελεις εσυ, ειναι πολυ ευκολο... οπως στο pc...

Φίλε μου σε παρακαλω ΠΕΣΜΟΥ βήμα βήμα τι να κάνω γιατι τα έχω μπερδεμένα έχω κρατήσει αντίγραφο απο το iPhone όμως όταν πάω να συνδέσω μου γράφει για το αουτλουκ σφάλμα και κάτι τέτοια και θέλω να μου πεις αν ξερης οτι περνάω να πηγενουν στην κάρτα και οχι στην εσωτερική μνήμη σε ευχαριστω πολυ.

Ρε παιδιά τελείως ξαφνικά εδώ και 4 ημέρες το κινητό παγώνει στα καλά καθούμενα και πρέπει να κάνω restart κρατώντας πατημένο το power button. Αυτό γίνεται 4-5 φορές την ημέρα και μπορεί να γίνει και απανωτά 2-3 φορές μέσα σε 10 λεπτά. Προσπαθώντας να θυμηθώ αν έκανα κάποιες αλλαγές στο κινητό πριν την εμφάνιση του προβλήματος, το μόνο που μου έρχεται είναι η ενημέρωση του facebook και του talkback. Τα πάγωσα με Titanium αλλά ξανά τα ίδια. Φοράω XXELLA με stock kernel. Αν έχετε καμία ιδέα ευπρόσδεκτη.
Αντώνης.

Εχεις κανει root το κινητο και εχεις βαλει την διαχειριση μνημης στο agressive μηπως?? Αυτο που λες με τα παιχνιδια, μονο στο virtua tennis μου εχει συμβει...

Όχι με stock είμαι. Μπορεί να το κάνει μόνο εάν είναι ''βαρύ'' παιχνίδι.

Άλλα δεν πήρα ακριβό κινητό για να παίζω tetris.Στο subway surfers π.χ. το κάνει πάντα.

το δοκίμασα και έφαγα άκυρο. δεν ξέρω αν υπάρχει κανά ανταπτοράκι για αυτή την δουλειά

υπαρχει ανταπτορακι που μπαινει κ την επαναφερει στο κανονικο μεγεθος για ολα τα τηλ. 5ευρω το ειχα παρει