Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως το S/N δεν το γράφεις σωστά ή δεν το γράφεις με κεφαλαία ??

Από που εχεις αγοράσει την συσκευή ??

Για δες ο S/N που αναφέρει στις ρυθμίσεις ειναι ο ίδιος με αυτόν που είναι στην μπαταρία .

δεν ειναι ο ιδιος...ο ενας εχει 11 ψηφια(αυτος στις ρυθμισεις)και ο αλλος εχει 9...απο το mobilehellas το πηρα δες skroutz...το δοκιμασα και με τους 2 δεν γινετε τιποτα δυστηχως..

ξερεις τι γινεται μεσα στο τηλ εχει εναν αριθμο σαν (ομικρον) και κατω απο την μπαταρια τον εχει (μηδεν)

Edited by babinoc
Μια του κλεφτη δυο του κλεφτη τρεις και εγινε ΥΠΟΥΡΓΟΣ:lol:

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γιατι οποτε παω να μπω στο insomnia.gr δεν το φωρτωνει καν κολλαει κ με πεταει εξω ?με το νοτε ενος φιλου που δοκιμασα το φωρτωνει κανονικα..

και μενα τα ιδια φιλε....και λυση δεν βρηκα....

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

δεν ειναι ο ιδιος...ο ενας εχει 11 ψηφια(αυτος στις ρυθμισεις)και ο αλλος εχει 9...απο το mobilehellas το πηρα δες skroutz...το δοκιμασα και με τους 2 δεν γινετε τιποτα δυστηχως..

Αν δεν κάνεις δουλειά με το kies ,πάρε τηλέφωνο στην samsung hellas ,δώσε το imei και θα σου πουν ποια είναι η χώρα προέλευσης του τηλεφώνου .

Samsung galaxy s21+

ξερεις τι γινεται μεσα στο τηλ εχει εναν αριθμο σαν (ομικρον) και κατω απο την μπαταρια τον εχει (μηδεν)

ΟΚ τον βρηκα..:D πατησα επιβεβαιωσει..και μ ειπε για επαναφορα εργοσταστιακον ρυθμισεων..και πατησα ακυρο..και με ξανα εβγαλε στο αρχηκο μενου του kies...πρεπει να κανω επαναφορα για να μου βγαλει απο που ειναι το κινητο??

Μια του κλεφτη δυο του κλεφτη τρεις και εγινε ΥΠΟΥΡΓΟΣ:lol:

Μπορει καποιος που ειναι stock να μου πει τι γραφει

το πεδιο "κατασταση συσκευης" στις" πληροφοριες συσκευης".

Ρωτω γιατι εβαλα. και εβγαλα το Exynos Abuse και τωρα ενω το τηλ ειναι unroot μου βγαζει στην κατασταση συσκευης "τροποποιημενο" και δεν μπορω να κανω αναβαθμισεις αφου μου βγαζει μηνυμα οτι το τηλεφωνο εχει τροποποιηθει....

Τα φωτα σας?

Παιδια καλησπερα!Την βοηθεια σας!

Θελω να ρωτησω οταν παω διαχηριση εφαρμογων και στην επιλογη(σε εχτελεση)μου λεει σε χρηση 740 ΜΒ ειναι παρα πολυ γιατι ι μπαταρια μου με 40 λεπτα χρηση παει στο 90 % απο πληρη φορτιση!!

Ευχαριστω!

Παιδια καλησπερα!Την βοηθεια σας!

Θελω να ρωτησω οταν παω διαχηριση εφαρμογων και στην επιλογη(σε εχτελεση)μου λεει σε χρηση 740 ΜΒ ειναι παρα πολυ γιατι ι μπαταρια μου με 40 λεπτα χρηση παει στο 90 % απο πληρη φορτιση!!

Ευχαριστω!

Στο android ελεύθερη μνήμη=χαμένη μνήμη.Ξέχνα ότι ήξερες από άλλα λειτουργικά.

Αν θεωρείς ότι έχεις υψηλή κατανάλωση, ή θα φταίει κάποια εφαρμογή ή θα είναι κάτι στις ρυθμίσεις σου.

Μπορείς να εγκαταστήσεις το betterbatterystats (google it) από το XDA και να δεις τι είναι αυτό που σου καταναλώνει.

Καλησπέρα σας!

Παιδιά,τι χρώμα πρέπει να έχει το αυτοκολλητάκι κάτω από την μπαταρία,ώστε να δείχνει πως δεν έχει "τραβήξει" υγρασία;

Ευχαριστώ :)

Η ένταση του ήχου των πλήκτρων του πληκτρολογίου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ένταση των ήχων του συστήματος. Δεν υπάρχει ξεχωριστή ρύθμιση γι αυτήν.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου για την ενημερωση.:)

Πήρα το galaxy s3 από plaisio. Με το που το άνοιξα έγινε κανονικά η εγκατάσταση στα ελληνικά κανονικά άρα λογικά είναι ελληνικό;; Δεν είχε τίποτα εικονίδια COSMOTE η Vodafone άρα και unbranded;; Οταν κοιτάζω την οθόνη υπό γωνία αλλάζει ελαφρώς ο χρωματισμος της απ ότι την κοιτάζω ευθεία. Είναι φυσιολογικό αυτό; Και κάτι τελευταίο για να κάνω backup των δωρεάν εφαρμογών για να μην χρειάζεται να τις ξαναστηνω γίνεται μέσω kies η χρειάζεται root; Συγνώμη για το μέγεθος του μηνύματος και ευχαριστώ προκαταβολικά. :D

Πήρα το galaxy s3 από plaisio. Με το που το άνοιξα έγινε κανονικά η εγκατάσταση στα ελληνικά κανονικά άρα λογικά είναι ελληνικό;;

Απ'όσο ξέρω το Πλάισιο φέρνει μόνο ελληνικά κινητά..εφόσον με το που άνοιξες τη συσκευή ήταν στην ελληνική γλώσσα τότε η συσκευή είναι ντόπια ;)

Δεν είχε τίποτα εικονίδια COSMOTE η Vodafone άρα και unbranded;;

Επειδή και γω απο κει πήρα την τελευταία μου συσκευή με επιδότηση από Cosmote,μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι τα κινητά τους είναι unbranded.

Έκανες μήπως και συ φορητότητα το νούμερό σου σε Vodafone για την προσφορά που έχει στα 299 ευρώ..??:rolleyes:

Nα κανω μια ερωτηση γιατι τρεχουν συνεχεια απο πισω εφαρμογες οπως to android keyboard πχ η το maps η το settings η το task manager η το e mail(χωρις να εχω βλαει αυτοματο συγχρωνισμο) η ενα προγραμμα που λεγεται SecPhone ουτε που ξερω τι ειναι...η το play store η το watch up η το viber ενω ειμαι εκτος ιντερνετ και το εχω κλεισει κιολας η το samsung push services.

Με αποτελεσμα νε εχω ελευθερα μονο 130 mb πχ καθε φορα και τα υπολοιπα 700 να δεσμευονται χωρις λογο απο εφαρμογες οπως εγραψα απο πανω που δεν θελω καν να τρεχουν απο πισω..Εννοειται ολα αυτα χωρις να εχω καποια εφαρμογη ανοιχτη στο recent apps..

Υποψην οτι εχω εγκατεστημενο και το Auto killer memory optimisizer στο προφιλ aggresive..

Edited by m4rvel

Ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας. Δεν μου είπατε ακόμη αν είναι φυσιολογικο να αλλάζει λιγάκι η εμφάνιση της οθόνης υπό γωνία.( το πήρα σκέτη συσκευή μετά από φορητοτητα στην οποία με πήρε η παλιά εταιρεία και μου έκανε μείωση πάγιου 50%!!!! Είχα πουλήσει και το iPhone 4 που είχα.:)

Nα κανω μια ερωτηση γιατι τρεχουν συνεχεια απο πισω εφαρμογες οπως to android keyboard πχ η το maps η το settings η το task manager η το e mail(χωρις να εχω βλαει αυτοματο συγχρωνισμο) η ενα προγραμμα που λεγεται SecPhone ουτε που ξερω τι ειναι...η το play store η το watch up η το viber ενω ειμαι εκτος ιντερνετ και το εχω κλεισει κιολας η το samsung push services.

Με αποτελεσμα νε εχω ελευθερα μονο 130 mb πχ καθε φορα και τα υπολοιπα 700 να δεσμευονται χωρις λογο απο εφαρμογες οπως εγραψα απο πανω που δεν θελω καν να τρεχουν απο πισω..Εννοειται ολα αυτα χωρις να εχω καποια εφαρμογη ανοιχτη στο recent apps..

Υποψην οτι εχω εγκατεστημενο και το Auto killer memory optimisizer στο προφιλ aggresive..

Οποιος ξερει ας μου απαντησει και στα 2

+++

Ξερει κανεις στην εφαρμογη autostarts γιατι εμφανιζει τις εφαρμογες διπλες,τριπλες ακομα και 7 απλες ??

Επισης αν κανω disable μια εφαρμογη πχ στην επιλογη after start up σημαινε οτι δεν θα ανοιγει ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ετσι?

Γιατι εκανα το hotmail πχ και οταν πηγα να το ανοιξω μετα μου ζητησε εξαρχης ολα τα στοιχεια μου παλι σαν να την ανογα πρωτη φορα...

Είχα πουλήσει και το iPhone 4 που είχα.:)

Πολύ σοφή κίνηση!:p

Όσο για την οθόνη σου αλλάζει χρωματισμό όταν είναι αναμμένη ή σβηστή..?

Πολύ σοφή κίνηση!:p

Όσο για την οθόνη σου αλλάζει χρωματισμό όταν είναι αναμμένη ή σβηστή..?

Οταν είναι σβηστη και καθρεφτιζει πχ μια λαμπα μέσα της το φως έχει μπλε σκιά και όταν είναι αναμμένη αλλάζει η χροιά ολόκληρης της οθόνης υπό οποιαδήποτε γωνία(Προς το μπλε νομίζω ). Οταν την κοιτάζω ευθεία δείχνει άψογη αλλά όταν έχω την φωτεινοτητα στο αυτόματο η οθόνη δείχνει κίτρινη σε λευκά φόντα. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα η μήπως έτσι είναι οι amoled οθόνες;

πώς μπορώ να αντιστοιχίσω φωτό με επαφές;όταν πατάω σε μια φωτό για να την αντιστοιχίσω με μιά επαφή,μου βγάζει μόνο τις επαφές απο το gmail...

Μπορει καποιος που ειναι stock να μου πει τι γραφει

το πεδιο "κατασταση συσκευης" στις" πληροφοριες συσκευης".

Ρωτω γιατι εβαλα. και εβγαλα το Exynos Abuse και τωρα ενω το τηλ ειναι unroot μου βγαζει στην κατασταση συσκευης "τροποποιημενο" και δεν μπορω να κανω αναβαθμισεις αφου μου βγαζει μηνυμα οτι το τηλεφωνο εχει τροποποιηθει....

Τα φωτα σας?

το κινητο ειναι τελειο...! μια ερωτηση ομως!!

ποιο ειναι το τελευταιο firmware της σκυσκευης...;

μπορει να ροοταριστει ευκολα και κατα συνεπεια CMW ?

ευχαριστω..!

Phone: OnePlus 3T 64GB

ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU]

Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54

Kernel: Blu_spark_r202

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οταν είναι σβηστη και καθρεφτιζει πχ μια λαμπα μέσα της το φως έχει μπλε σκιά και όταν είναι αναμμένη αλλάζει η χροιά ολόκληρης της οθόνης υπό οποιαδήποτε γωνία(Προς το μπλε νομίζω ). Οταν την κοιτάζω ευθεία δείχνει άψογη αλλά όταν έχω την φωτεινοτητα στο αυτόματο η οθόνη δείχνει κίτρινη σε λευκά φόντα. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα η μήπως έτσι είναι οι amoled οθόνες;

Ετσι ειναι και σε εμενα.Το ασπρο στις amoled δεν ειναι καθαρο λευκο.

HTC HD2 (best of the best)

HTC EVO 3D

SAMSUNG GALAXY S3/ S4

Ετσι ειναι και σε εμενα.Το ασπρο στις amoled δεν ειναι καθαρο λευκο.

Ευχαριστώ πολύ φίλε pascal. Πάντως το κινητάκι είναι super!!!!:D

υπαρχει κανενα προγραματακι που να μην χρειαζετε να παταμε home button σε στυλ zephyr που υπαρχη στο iphone?
Γιαννης

υπαρχει κανενα προγραματακι που να μην χρειαζετε να παταμε home button σε στυλ zephyr που υπαρχη στο iphone?

Δοκίμασε το virtual button bar. Εχει πολλές επιλογές. Εγώ αυτό εχω..

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''