panosfx Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Απο οτι εχω καταλαβει δεν λειτουργει το κυκλακι με αλλες εφαρμογες περα απο τις στοκ. Μεχρι στιγμης δεν ειδα κανεναν να εχει βρει λυση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannakiss Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Απο οτι εχω καταλαβει δεν λειτουργει το κυκλακι με αλλες εφαρμογες περα απο τις στοκ. Μεχρι στιγμης δεν ειδα κανεναν να εχει βρει λυση... γιατί εμένα λειτουργούσε με τον exdialer πριν του κάνω αναβάθμιση δεν μπορώ να καταλάβω :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 (edited) Αν προσπαθήσεις να περάσεις το mod απο το πρωτο link που έδωσα και εχεις stock XXELLA κατέβασε αυτό το αρχειο XXELKC εχω,απλα δεν καταλαβα το αρχειο αυτο που θα κατεβασω τι θα το κανω? κατεβαζω το ODEX H TO DEODEX? Edited January 17, 2013 by m4rvel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 σημερα το απεκτησα και γω το κινητακι αλλα αρνητε πεισματικα να συνδεθει με το kies εχω περασει και ξαναπερασει τους drivers αλλα τιποτα..... καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 σημερα το απεκτησα και γω το κινητακι αλλα αρνητε πεισματικα να συνδεθει με το kies εχω περασει και ξαναπερασει τους drivers αλλα τιποτα..... καμια ιδεα? Ο υπολογιστής το βλέπει το τηλέφωνο ?? Δες μήπως εχεις ενεργοποίηση το usb debugging άλλαξε και θύρα . Διαφορετικά δοκίμασε τα κλασικά ,απεγκατάσταση /εγκατάσταση στο kies με reboot τηλέφωνο και pc . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
puzzle21 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 σημερα το απεκτησα και γω το κινητακι αλλα αρνητε πεισματικα να συνδεθει με το kies εχω περασει και ξαναπερασει τους drivers αλλα τιποτα..... καμια ιδεα? Το ίδιο πρόβλημα είχα σήμερα. 10 φορές το σύνδεσα για να το βρει μια φορά. Παράθεση ''Samsung Galaxy S7 Edge'' ''Ipad mini 2'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Και το εβγαλα και εκανα και εκαθαριση στη registry και το ξανα εβαλα αλλα βγαζει σφαλμα στην αναγνωριση της συσκευης και μου ζητα να επικοινωνησω με το παροχο της εφαρμογης...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
robostavros Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 όταν έχω ανοίξει 2 εφαρμογές στο multiview, πχ fb - chaton, γιατί το πληκτρολόγιο είναι τόσο μικρό? και σε landscape τα ιδια... αν βάλω άλλο πληκτρολόγιο θα μπορώ να ρυθμίσω τις διαστάσεις του? ή μήπως μπορώ το μαμίσιο και δεν το έχω βρει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 όταν έχω ανοίξει 2 εφαρμογές στο multiview, πχ fb - chaton, γιατί το πληκτρολόγιο είναι τόσο μικρό? και σε landscape τα ιδια... αν βάλω άλλο πληκτρολόγιο θα μπορώ να ρυθμίσω τις διαστάσεις του? ή μήπως μπορώ το μαμίσιο και δεν το έχω βρει? Εγώ με SwiftKey είναι κανονικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 οταν επιλεγω καποιο οικονιδειο στην αρχικη οθονη για να το μετακινησω μου κανει δονηση γινεται να το απενεργοποιησοθμε αυτο και πως ? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Δεν ξέρω που να το ποστάρω οπότε το βάζω εδώ. Στο gsmarena έχουν τα Specifications για το Galaxy S 4. Συνήθως όταν δεν είναι σίγουροι δεν βάζουν καυόλου, αλλά από την στιγμή που τωρα αναφέρουν κανονικά τα χαρακτηριστικά εκτός διαστάσεων και mhA μπαταρίας, ίσως τελικά να είναι και αυτό το S4; Εδώ http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s_iv-5125.php μπορείτε να τσεκάρετε Και αν κατάλαβα καλά το Quad Core 2 είναι 2 βασικοί πυρήνες όπου ο καθένας έχει από 4 πυρήνες σε συχνότητα 2GHZ; Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Σημερα το πρωι μου ηρθε και μενα μεσω ΟΤΑ. Δεν καθαρισα το τηλεφωνο μετα την αναβαθμιση μεχρι στιγμης μια χαρα φαινεται. Απο κει και περα εκτος απ το μενουδακι στα αριστερα και την gallery δεν εχω προσεξει καμμια ιδιαιτερη διαφορα. Αν παντως εστω βελτιωθει η μπαταρια θα ειναι πολυ θετικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Σημερα το πρωι μου ηρθε και μενα μεσω ΟΤΑ. Δεν καθαρισα το τηλεφωνο μετα την αναβαθμιση μεχρι στιγμης μια χαρα φαινεται. Απο κει και περα εκτος απ το μενουδακι στα αριστερα και την gallery δεν εχω προσεξει καμμια ιδιαιτερη διαφορα. Αν παντως εστω βελτιωθει η μπαταρια θα ειναι πολυ θετικο. Eλληνικο ; Branded (Cosmote,Vodafone) ή οχι ; Δεν θα βελτιωθει, δεν ξερω τι λενε οι αλλοι κατοχοι, εγω κι ενας φιλος μου διαπιστωσαμε περιπου τα ιδια, αν οχι χειροτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Υπό τις ίδιες συνθήκες, η 4.1.2 έχει καλύτερη μπαταρία Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Υπό τις ίδιες συνθήκες, η 4.1.2 έχει καλύτερη μπαταρία Προσωπικα φλασαρα την αγγλικη, ο φιλος μου δεχτηκε OTA στη ρουμανικη. Η διαπιστωση μας ηταν ακριβως η ιδια, και με παραλληλες δοκιμες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Καλημερα στη παρεα μια ερωτηση αν μπορει καποιος να βοηθησει....εβαλα την 4.1.2 εκανα φορματ και παρατηρησα στα αρχικα widget ενα πολυ ωραιο σε κιτρινο χρωμα music player....τα εσβησα ολα τα widget για να κανω την δικη μου διαμωρφωση και τωρα δεν μπορω να τον βρω....... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Προσωπικα φλασαρα την αγγλικη, ο φιλος μου δεχτηκε OTA στη ρουμανικη. Η διαπιστωση μας ηταν ακριβως η ιδια, και με παραλληλες δοκιμες ;) Αν τις βάλεις και τις 2 μαμά με factory reset χωρίς καθόλου εφαρμογές για να μπορέσεις να τις συγκρίνεις, τότε έλα να μου το ξαναπείς. :) Καλημερα στη παρεα μια ερωτηση αν μπορει καποιος να βοηθησει....εβαλα την 4.1.2 εκανα φορματ και παρατηρησα στα αρχικα widget ενα πολυ ωραιο σε κιτρινο χρωμα music player....τα εσβησα ολα τα widget για να κανω την δικη μου διαμωρφωση και τωρα δεν μπορω να τον βρω....... Μήπως λες το αναπαραγωγή βίντεο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Καλημερα στη παρεα μια ερωτηση αν μπορει καποιος να βοηθησει....εβαλα την 4.1.2 εκανα φορματ και παρατηρησα στα αρχικα widget ενα πολυ ωραιο σε κιτρινο χρωμα music player....τα εσβησα ολα τα widget για να κανω την δικη μου διαμωρφωση και τωρα δεν μπορω να τον βρω....... Eιχες τα ακουστικα συνδεδεμενα εκεινη τη στιγμη ; Υπαρχει μια νεα λειτουργια στο update (νομιζω λεγεται page buddy) με την οποια οταν συνδεεις τα ακουστικα δημιουργει μια επιπλεον αρχικη οθονη, στο τελος οσων εχεις, που περιεχει δυο widgets, ενα για τα videos κι ενα για την μουσικη. Και ειναι πολυ ωραια προσθηκη αυτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Eιχες τα ακουστικα συνδεδεμενα εκεινη τη στιγμη ; Υπαρχει μια νεα λειτουργια στο update (νομιζω λεγεται page buddy) με την οποια οταν συνδεεις τα ακουστικα δημιουργει μια επιπλεον αρχικη οθονη, στο τελος οσων εχεις, που περιεχει δυο widgets, ενα για τα videos κι ενα για την μουσικη. Και ειναι πολυ ωραια προσθηκη αυτη. Αν δεν κανω λαθος το παρατηρησα οταν ημουν στο αυτοκινητο σε συνδεση aux....μονο τοτε το εμφανιζει??? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BIANCOrossi Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Mετα απο καθε κατεβασμα-εγκατασταση εφαρμογης και επιστορφη στην αρχικη οθονη το τηλεφωνο λαγκαρει και μου εμφανιζει μηνυμα Αρχικη touchwiz διακοπηκε . Τι συμβαινει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Αν τις βάλεις και τις 2 μαμά με factory reset χωρίς καθόλου εφαρμογές για να μπορέσεις να τις συγκρίνεις, τότε έλα να μου το ξαναπείς. :) Μήπως λες το αναπαραγωγή βίντεο; Οχι στρατο ηταν μεγαλη σελιδα σαν το memo και εγραφε το καλλιτεχνη σε αναπαραγωγη.....δεν εχω μαζι μου ακουστικα για να τσεκαρω οπως λεει κ ο φιλος παραπανω...(page buddy) Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Καλημερα και απο μενα!!! Στην 4.1.2 δεν δειχνει τα ακουστικα οταν ειναι συνδεδεμενα... Κατα τα αλλα που παρατηρησα ειναι οτι και παλι συχνα η οθονη παραμενει αναμενη (οταν δεν την κοιτας) στη λειτουργια Smart and stay... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 εγω 4.50 το πρωι πηρα τη 4.1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
int70 Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Κι εμενα ηρθε κατα της 7to πρωι μεσω OTA.Παντως για περασμα μεσω Odin δεν την εχει ακομη την EUR το sammobile... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Mετα απο καθε κατεβασμα-εγκατασταση εφαρμογης και επιστορφη στην αρχικη οθονη το τηλεφωνο λαγκαρει και μου εμφανιζει μηνυμα Αρχικη touchwiz διακοπηκε . Τι συμβαινει; Πήγαινε στο διαχειριστή εφαρμογών, διάλεξε να τα δεις όλα και κάνε εκκαθάριση δεδομένων του "Αρχική TouchWiz" Θα χρειαστεί βέβαια να ρυθμίσεις από την αρχή τις αρχικές οθόνες σου στον launcher. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts