ταξιδιωτης22 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Παιδια σοσ.. Πηρα προχθες το κινητο και δυστυχως σημερα μου επεσε και εσπασε η οθονη του.. το εχω παρει απο ελληνικο ηλεκτρονικο καταστημα αλλα ειναι κυριακη και δεν μπορω να επικοινωνησω με καποιον. Τι γινεται σ αυτην την περιπτωση? Εννοω ισχυει η εγγυηση? Το κοστος περιπου και ο χρονος που θα κανει πανω κατω να φτιαχτει. Αν γνωριζετε κατι βοηθειστε με.. Να ισχύει η εγγύηση για μια ζημιά που προκαλεσαμε εμείς???φυσικα και οχι,δεν ισχύει. Δυστυχώς το χέρι πρεπει να μπει στην τσέπη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Παιδια σοσ.. Πηρα προχθες το κινητο και δυστυχως σημερα μου επεσε και εσπασε η οθονη του.. το εχω παρει απο ελληνικο ηλεκτρονικο καταστημα αλλα ειναι κυριακη και δεν μπορω να επικοινωνησω με καποιον. Τι γινεται σ αυτην την περιπτωση? Εννοω ισχυει η εγγυηση? Το κοστος περιπου και ο χρονος που θα κανει πανω κατω να φτιαχτει. Αν γνωριζετε κατι βοηθειστε με.. υπολογισε κανα 150-160 ευρωπουλα στο σερβις γερακα η χαιδαρι οπου σε βολευει.νομιζω στο χαιδαρι ειναι σε μια ωρα καπακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 (adsl εχω αλλα με 60 kb ανεβαζω..) Τεσπα, εχθες αγορασα το nova launcher prime και οταν δεχομαι κλησεις η μηνυματα πχ(εχοντας ενεργοποιησει την ρυθμιση του unread counts μου βγαζει το σηματακι 1 αν εχω μια αναπaντητη πχ,μπαινω μεσα στις κλησεις απο το xPhone που εχω για τις κλησεις μου ,βλεπω την κληση αλλα το σηματακι 1 συνεχιζει να υπαρχει αφου βγω απο τις κλησεις,Μονο αν κανω delete history φευγει.. Ξερει κανεις τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 (edited) (adsl εχω αλλα με 60 kb ανεβαζω..) Τεσπα, εχθες αγορασα το nova launcher prime και οταν δεχομαι κλησεις η μηνυματα πχ(εχοντας ενεργοποιησει την ρυθμιση του unread counts μου βγαζει το σηματακι 1 αν εχω μια αναπaντητη πχ,μπαινω μεσα στις κλησεις απο το xPhone που εχω για τις κλησεις μου ,βλεπω την κληση αλλα το σηματακι 1 συνεχιζει να υπαρχει αφου βγω απο τις κλησεις,Μονο αν κανω delete history φευγει.. Ξερει κανεις τι παιζει? Μαλλον θα πρεπει να μπεις απο το στοκ dialer να δεις την κληση, τοτε θα την σβησει... Μαλλον δεν συνεργαζονται σωστα τα δυο apps. Δοκιμασε τον exdialer, εχω ακουσει καλα λογια. Edited January 13, 2013 by motomoto00 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Μολις το κατεβασα και κανει το ιδιο πραγμα ακριβως...Δλδ πρεπει αναγαστικα να χρησιμοποιω τον πιο αργο και ανουσιο dialer του συστηματος για να λειτουργει σωστα αυτο το πραμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 υπολογισε κανα 150-160 ευρωπουλα στο σερβις γερακα η χαιδαρι οπου σε βολευει.νομιζω στο χαιδαρι ειναι σε μια ωρα καπακι Υπάρχει Samsung service στον γερακα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Παιδιά με την αναβάθμιση σε 4.1.2 πως είναι το multitasking; εννοώ αν ανοίξεις αρκετές εφαρμογές και μετά πάς σε κάποια από αυτές κάνει επανεκκίνηση ή συνεχίζει από εκεί που το άφησες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Παιδιά με την αναβάθμιση σε 4.1.2 πως είναι το multitasking; εννοώ αν ανοίξεις αρκετές εφαρμογές και μετά πάς σε κάποια από αυτές κάνει επανεκκίνηση ή συνεχίζει από εκεί που το άφησες; Δεν υπάρχει standard. Παίζει ρόλο πόσες εφαρμογές έχεις ανοικτές και πόση μνήμη χρησιμοποιούν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Μολις το κατεβασα και κανει το ιδιο πραγμα ακριβως...Δλδ πρεπει αναγαστικα να χρησιμοποιω τον πιο αργο και ανουσιο dialer του συστηματος για να λειτουργει σωστα αυτο το πραμα? Δοκιμασε και τον Apex Launcher, ισως σου αρεσει και αυτος και κανεις και την δουλεια σου.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Το ιδιο πραγμα ακριβως και με αυτον δεν σβηνει την "ειδοποιηση απο κατω" μονο αν ανοιξω τον κανονικο DIALER Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Μολις το κατεβασα και κανει το ιδιο πραγμα ακριβως...Δλδ πρεπει αναγαστικα να χρησιμοποιω τον πιο αργο και ανουσιο dialer του συστηματος για να λειτουργει σωστα αυτο το πραμα? Δοκίμασε στον ex dialer να μπεις στις ρυθμίσεις του ,πήγαινε στο "συμπεριφορά" και τικάρισε το " Άνοιγμα προεπιλεγμένης εφαρμογής" . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Καλησπέρα...θα ήθελα πολύ την γνώμη σας για το εξωτερικό ηχείο...παραμορφώνει πολύ ψηλά η είναι ιδέα μου;;; και όχι ότι καλύτερο απο άποψη έντασης...καμιά ιδέα να τα βελτιώσουμε αυτά?? Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Υπάρχει τρόπος στην screenlock στο κάτω μέρος που τρέχουν οι ειδήσεις να μπει κάποιο ελληνικό site γιατί μέχρι τώρα βλέπω ειδήσεις μόνο από Αγγλία; Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaws Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 σημερα μου εφτασε και εμενα η 4.1.2 παντως οχι δια μεσου i-kies απο μονο του μου το εβγαλε :) ολα καλα..στην αρχη με χαλασε η ¨γλωσιδα ¨που εβγαζε στα (αρ) της οθονης..αλλα παλι καλα που βγαινει :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Υπάρχει τρόπος στην screenlock στο κάτω μέρος που τρέχουν οι ειδήσεις να μπει κάποιο ελληνικό site γιατί μέχρι τώρα βλέπω ειδήσεις μόνο από Αγγλία; Δυστυχως απο οτι ξερω,οχι... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Δοκίμασε στον ex dialer να μπεις στις ρυθμίσεις του ,πήγαινε στο "συμπεριφορά" και τικάρισε το " Άνοιγμα προεπιλεγμένης εφαρμογής" . Φιλε μου ομως ετσι δεν θα μου ανοιγει τον stock dialer? Εγω δεν θελω να τον χρησιμοποιω καθολο στον stock dialer λογω του οτι ειναι αργος..Θελω απλα να μην "μενουν" τα notifications κατω οταν ανοιγω το exdialer για να δω την αναπαντητη... :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 υπαρχει καποια αλοιφη για γρατσουνιες στην οθονη ελπιζω να μην ειναι βλακεια αυτο που ρωταω Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Φιλε μου ομως ετσι δεν θα μου ανοιγει τον stock dialer? Εγω δεν θελω να τον χρησιμοποιω καθολο στον stock dialer λογω του οτι ειναι αργος..Θελω απλα να μην "μενουν" τα notifications κατω οταν ανοιγω το exdialer για να δω την αναπαντητη... :wacko: Πρεπει να γεινει το exdialer εφαρμογη συστηματος Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokgiorgos Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Φιλε μου ομως ετσι δεν θα μου ανοιγει τον stock dialer? Εγω δεν θελω να τον χρησιμοποιω καθολο στον stock dialer λογω του οτι ειναι αργος..Θελω απλα να μην "μενουν" τα notifications κατω οταν ανοιγω το exdialer για να δω την αναπαντητη... :wacko: Δοκιμασε αυτο εχω και εγω τον Ex Dialer και δουλευει μια χαρα μετα το patch που εβαλα οι αναπαντητες κλησεις ανοιγουν απο τον ex dialer. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.xmissedcall.patch&feature=also_installed#?t=W251bGwsMSwxLDEwNCwiY29tLm1vZG9vaHV0LnhtaXNzZWRjYWxsLnBhdGNoIl0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 υπαρχει καποια αλοιφη για γρατσουνιες στην οθονη ελπιζω να μην ειναι βλακεια αυτο που ρωταω Δεν νομίζω ννα υπάρχει κάτι για χοντρές γρατζουνιές...αν του βάλεις όμως ενα screen protector...θα καλύψεις τη γρατζουνια και θα το προφυλάξεις απο νέες...!!! Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Δοκιμασε αυτο εχω και εγω τον Ex Dialer και δουλευει μια χαρα μετα το patch που εβαλα οι αναπαντητες κλησεις ανοιγουν απο τον ex dialer. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modoohut.xmissedcall.patch&feature=also_installed#?t=W251bGwsMSwxLDEwNCwiY29tLm1vZG9vaHV0LnhtaXNzZWRjYWxsLnBhdGNoIl0. Λειτουργει μια χαρα ευχαριστω,κατι αλλο,στο lockscreen μου βγαζει ειδοποιηση για αναπαντητη μεσα σε ενα κυκλακι και οταν κανω swipe μου ζηταει με τι προγραμμα θελω να το ανοιξω,ετσι επιλεγω το exdialer,πως μπορω να ρυθμισω να κανει το ιδιο και με τα μηνυματα αλλα να μου ζηταει παλι με ποιο προγραμμα να το ανοιξω ωστε να επιλεξω το gosms που εχω..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Λειτουργει μια χαρα ευχαριστω,κατι αλλο,στο lockscreen μου βγαζει ειδοποιηση για αναπαντητη μεσα σε ενα κυκλακι και οταν κανω swipe μου ζηταει με τι προγραμμα θελω να το ανοιξω,ετσι επιλεγω το exdialer,πως μπορω να ρυθμισω να κανει το ιδιο και με τα μηνυματα αλλα να μου ζηταει παλι με ποιο προγραμμα να το ανοιξω ωστε να επιλεξω το gosms που εχω..? Όταν επιλέξεις το exdialer πάτα το always, έτσι θα το επιλέγει πάντα. Αυτό έκανες και με τα μηνύματα αλλά με την μανίσια εφαρμογή. Για να το αλλάξεις πήγαινε στις ρυθμίσεις/διαχείριση εφαρμογών/όλες βρες την εφαρμογή με τα μηνύματα και πάτα να διαγραφούν οι προεπιλογές. Μετά θα σου βγάλει να διαλέξεις, και μπορείς κι εκεί να πατήσεις το πάντα. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Mα δεν μου βγαζει καν ειδοποιση στο lock screen για μηνυμα καινουριο,μονο για αναπαντητη.... ..εχω ηδη κανει το gosms προεπιλεγμενο προγραμμα για τα μηνυματα μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lestreme Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Γνωριζει καποιος καταστημα στη θεσσαλονικη που να μπορει να αλλαξει το gorilla glass του SGS 3? καποια οικονομικη λυση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Γνωριζει καποιος καταστημα στη θεσσαλονικη που να μπορει να αλλαξει το gorilla glass του SGS 3? καποια οικονομικη λυση! και εμενα το ιδιο φιλε ...αλλαζει ολη η οθονη και κοστιζει περιπου 190 ευρω και την αφησα ετσι Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts