m4rvel Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Μολις εκανα αναβαθμιση στην 4.1.2 και οταν συνδεω τα ακουστικα στη συσκευη δεν μου τα εμφανιζει (Δεν μου εμφανιζει την ενδειξη των ακουστικων) πανω στο notification bar ενω λειτουργουν κανονικα. Ακουω μουσικη και μιλαω στο τηλ κανονικα. Γνωριζει κανεις τπτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konv Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Γνωρίζει κανείς πως από την εφαρμογή gmail επιλέγοντας μία διεύθυνση από κάποιο mail να αλλάξουμε τον προεπιλεγμένο browser που την ανοίγει; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 ρε παιδιά αν σπάσει η οθόνη του κινητού που είναι προτιμότερο να απευθυνθεί κάποιος αν είναι στην επαρχία;;; Θα σου προτεινα να το στείλεις Αθήνα στην smasrtec. θα εξυπηρετηθείς πολύ καλύτερα απο οπουδήποτε αλλού(προσωπική γνώμη πάντα) . Μολις εκανα αναβαθμιση στην 4.1.2 και οταν συνδεω τα ακουστικα στη συσκευη δεν μου τα εμφανιζει (Δεν μου εμφανιζει την ενδειξη των ακουστικων) πανω στο notification bar ενω λειτουργουν κανονικα. Ακουω μουσικη και μιλαω στο τηλ κανονικα. Γνωριζει κανεις τπτ? Κανε ένα reboot . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 παιδια μια ερωτηση. οσοι κανανε αναβαθμιση της καμερας τωρα δουλευει καλα? σκεφτομαι να την περασω αλλα υπηρχανε καποιοι απο τι διαβασα που ειχανε force close με καποιες custom roms κτλ σε εσας δουλευει καλυτερα τωρα? ειδατε καποια διαφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 παιδια μια ερωτηση. οσοι κανανε αναβαθμιση της καμερας τωρα δουλευει καλα? σκεφτομαι να την περασω αλλα υπηρχανε καποιοι απο τι διαβασα που ειχανε force close με καποιες custom roms κτλ σε εσας δουλευει καλυτερα τωρα? ειδατε καποια διαφορα? ναι εγω ειδα διαφορα κ στο video αλλα κ πιο γρηγορο auto focus..... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 ... ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΜΕΡΑΣ .... Ανοίγουμε το zip και αποσυμπιέζουμε το αρχείο που περιέχει στο φάκελο sdcard του κινητού. Βάζουμε πάλι τον κωδικό *#34971539# και τώρα θα έχει ανοίξει η δεύτερη επιλογή. Την επιλέγουμε και περιμένουμε περίπου μισό λεπτό να τελειώσει. Μετά θα πρέπει η έκδοση της κάμερας να έχει γίνει ZDFI02. Εάν έχουμε πιο καινούριο firmware εννοείται ότι δε χρειάζεται να γίνει η αναβάθμιση. ... Να σου κάνω μια ερώτηση; Το κατέβασα, το έκανα unzip στην επιφάνεια εργασίας του PC και πήρα το ένα αρχείο που υπάρχει και το έβαλα χύμα στη μνήμη του τηλεφώνου (με τον file manager των Win) Δεν έγινε τίποτα. Το πήρα από εκεί και το πήγα χύμα στην external sd και πάλι δεν έγινε τίποτα. ...Κάπου το έχω χάσει με το zip νομίζω...:) :!::O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Να σου κάνω μια ερώτηση; Το κατέβασα, το έκανα unzip στην επιφάνεια εργασίας του PC και πήρα το ένα αρχείο που υπάρχει και το έβαλα χύμα στη μνήμη του τηλεφώνου (με τον file manager των Win) Δεν έγινε τίποτα. Το πήρα από εκεί και το πήγα χύμα στην external sd και πάλι δεν έγινε τίποτα. ...Κάπου το έχω χάσει με το zip νομίζω...:) :!::O:O Πρέπει να μπει στο Phone όχι στο Card. Μετά βάλε τον κωδικό και διάλεξε τη δεύτερη επιλογή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου τον stratosgr για το firmware. Έβαλα το τελευταίο gdf και όλα δουλεύουν ρολόι. Δεν είχα κάποιο πρόβλημα απλά ήθελα να είμαι αναβαθμισμένος! Κι εγώ παρατήρησα βελτίωση στην εστίαση πάντως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Πρέπει να μπει στο Phone όχι στο Card. Μετά βάλε τον κωδικό και διάλεξε τη δεύτερη επιλογή. Πήγα τσέκαρα και όντως το είχα στο τηλέφωνο από πριν. Πάτησα τον κωδικό και όλα έγιναν κανονικά!!!! Πριν που το δοκίμαζα ήταν συνδεμένο με το Usb στον υπολογιστή. Ίσως για αυτό δεν δούλευε;;;; Κι εγώ δεν είχα κάποιο θέμα με την κάμερα, αλλά το αναβάθμισα. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonypapa Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Αναβάθμισα και εγω την καμερα στο Ι9305 LTE ......(Εχω 4.1.2) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Μολις εκανα αναβαθμιση στην 4.1.2 και οταν συνδεω τα ακουστικα στη συσκευη δεν μου τα εμφανιζει (Δεν μου εμφανιζει την ενδειξη των ακουστικων) πανω στο notification bar ενω λειτουργουν κανονικα. Ακουω μουσικη και μιλαω στο τηλ κανονικα. Γνωριζει κανεις τπτ? Κανε ένα reboot . Eκανα αλλα παλι τπτ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Eκανα αλλα παλι τπτ..... Εγω θα ελεγα να κανεις ενα factory reset.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 θα χασω τα δεδομενα μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolakiss7 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 μπορώ να χρησιμοποιήσω widget από αλλο καιρό?να δειχνει για παραδειγμά στην οθονη κλειδωματός οχι απο το accuweather αλλά από μετεο πχ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Φίλε αυτο με τα ακουστικά και σε μένα το κάνει και εγώ έχω την 4.1.2 stock και έκανα factory reset και πριν και μετά. Λογικά δεν είναι πρόβλημα αφού τα ακουστικά λειτουργούν κανονικά παντού απλά δεν βγάζει το σηματάκι οτι τα έβαλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 (edited) Καλημερα. Θελω να πειραξω το μαμισιο προγραμμα καιρου του TW και να αλλαξω τους χαρακτηρισμους του καιρου.Δηλαδη εκει που λεει βροχη να αλλαξω τη λεξη και να βαλω μια δικη μου π.χ. κωλοκαιρος! Ξερετε ποιο αρχειο ειναι αυτο που πρεπει να πειραξω με του file browser γιατι το ψαχνω μερες τωρα και δεν το εχω βρει. Ευχαριστω Ελα φιλε το εκανα εγω ετσι για το χαβαλε.. :) Ειναι ο διαφανος και απλα φλασαρεις απο cwm Download http://i794.photobucket.com/albums/yy222/motomoto00/Screenshot_2013-01-09-05-36-30_zps03e8d12c.png Edited January 9, 2013 by motomoto00 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Φίλε αυτο με τα ακουστικά και σε μένα το κάνει και εγώ έχω την 4.1.2 stock και έκανα factory reset και πριν και μετά. Λογικά δεν είναι πρόβλημα αφού τα ακουστικά λειτουργούν κανονικά παντού απλά δεν βγάζει το σηματάκι οτι τα έβαλες Ειναι στανταρ δλδ οτι ετσι ειναι σε ολους οσους εχουν την 4.1.2? Η παιζει καποιο θεμα ρυθμισεων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Καλημερα και απο μενα! Το I-9305 δουλευει με την καρτα της Wind που εχω τωρα στο I-9300 και δεν ειναι 4G??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Καλημερα και απο μενα! Το I-9305 δουλευει με την καρτα της Wind που εχω τωρα στο I-9300 και δεν ειναι 4G??? Ναι. Αλλά το πιθανότερο είναι μέχρι 3G. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Ελα φιλε το εκανα εγω ετσι για το χαβαλε.. :) Ειναι ο διαφανος και απλα φλασαρεις απο cwm Download http://i794.photobucket.com/albums/yy222/motomoto00/Screenshot_2013-01-09-05-36-30_zps03e8d12c.png Ωρε Σταυρο,τι θεμα ειναι αυτο??Δωσε "συνδεσμο" πλιζ....:happy: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Το δικο του θεμα ειναι μαζι με pulse 3.3. Αψογος συνδυασμος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 (edited) Παιδια καλησπερα!ειμαι κατοχος Galaxy S , αρκετα ικανοποιημενος εως τωρα και εχω φλασαρει αρκετες rom Κτλ. Ειμαι ετοιμος για την αγορα s3 , θα μεινω πληρως ικανοποιμενος; τι λετε ; επισης ηθελα να ρωτησω το ακουστικο του ακουγεται δυνατα; ειναι απο αλουμινιο ή πλαστικό; Edited January 9, 2013 by apsogos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
japetus Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Υπάρχει μήπως δυνατότητα σε μη rooted συσκευή, να οριστεί κάποιος φάκελος shared, ώστε να υπάρχει πρόσβαση σε αυτόν από υπολογιστή που βρίσκεται στο ίδιο wifi δίκτυο? Από το κινητό μπορώ να μπω σε shared folder στο pc, αλλά το ανάποδο δεν μπόρεσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Παιδια καλησπερα!ειμαι κατοχος Galaxy S , αρκετα ικανοποιημενος εως τωρα και εχω φλασαρει αρκετες rom Κτλ. Ειμαι ετοιμος για την αγορα s3 , θα μεινω πληρως ικανοποιμενος; τι λετε ; επισης ηθελα να ρωτησω το ακουστικο του ακουγεται δυνατα; ειναι απο αλουμινιο ή πλαστικό; Μια χαρά ειναι το τηλέφωνο και το ακουστικό μια χαρά ειναι και αυτο χωρίς κανένα πρόβλημα . Ειμαι σιγουρος οτι αν το αγοράσεις θα σε ικανοποίηση απόλυτα . Υπάρχει μήπως δυνατότητα σε μη rooted συσκευή, να οριστεί κάποιος φάκελος shared, ώστε να υπάρχει πρόσβαση σε αυτόν από υπολογιστή που βρίσκεται στο ίδιο wifi δίκτυο? Από το κινητό μπορώ να μπω σε shared folder στο pc, αλλά το ανάποδο δεν μπόρεσα... Αν και ειμαστε εκτος θεματος για δες απο το play το Samba Filesharing ή κάποια άλλα όπως το WiFi File Explorer PRO Δεν ξέρω βέβαια αν κάνουν αυτο που ζητάς . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Ωρε Σταυρο,τι θεμα ειναι αυτο??Δωσε "συνδεσμο" πλιζ....:happy: Κατεβασε απο εδω την τελευταία εκδοση για τι στο myphone δεν την εχω ανεβασει ακομα.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1844756 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts