markosm711 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Παιδιά καλες γιορτές και από εμένα δοκίμασα να κάνω κλίση με τον ποιο πάνω τρόπο και μου λέει ότι δεν ειναι εγκεκριμένο από το δίκτυο ξέρει κάποιοςκκάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Το ίδιο μήνυμα σου βγάζει είτε τον έχεις ενεργοποιημένο είτε όχι ?? Κανε ενα reboot το τηλέφωνο και δοκίμασε πάλι . ναι το ιδιο μου βγαζει εκανα reboot και το τηλ και τον υπολογιστη τι γινεται ? Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asylyptos Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Το έχω εδώ και 2 περίπου εβδομάδες το εν λόγω αριστούργημα! (Δεν το λέω τηλέφωνο μήπως και το μειώσω:)) Παιδιά, με έκανε να ξεχάσω ότι ήξερα μέχρι τώρα για τα κινητά τηλέφωνα. Και πάλι χρόνια πολλά σε όλους! Παράθεση ΘΈΛΩ Η ΚΕΡΑΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΗΜΙΜΆΘΕΙΑΣ. Τάσος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 ναι το ιδιο μου βγαζει εκανα reboot και το τηλ και τον υπολογιστη τι γινεται ? Έχεις κάνει root ?? Δοκίμασε διαφορετική θύρα usb και αν δεν δουλέψει κανε απεγκατάσταση /εγκατάσταση ξανά το kies ,με reboot τηλέφωνο και pc . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Έχεις κάνει root ?? Δοκίμασε διαφορετική θύρα usb και αν δεν δουλέψει κανε απεγκατάσταση /εγκατάσταση ξανά το kies ,με reboot τηλέφωνο και pc . τωρα βγαζει μηνυμα στο τηλ κατι για windows media player service pack 3 θα με τρελανει Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Ποια εκδοση android εχει το κινητο οταν το αγοραζουμε παιδια ? Υπαρχει και νεοτερη διαθεσιμη ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 http://mobileone23.blogspot.gr/2012/12/samsung-galaxy-s3-jelly-bean-412-update.html Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 http://mobileone23.blogspot.gr/2012/12/samsung-galaxy-s3-jelly-bean-412-update.html Ευχαριστω.Με αυτη πουλιεται ή την κατεβαζουμε ? Το kies ειναι απαραιτητο ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 εδω βλεπεις ποτε θα ξεκινησει η επομενη αναβαθμιση ανα χωρα , η 4.1.2 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 εδω βλεπεις ποτε θα ξεκινησει η επομενη αναβαθμιση ανα χωρα , η 4.1.2 Αυτο τι σημεινει ?? Greece (VF, Cosmote) → Pending... Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaskef69 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Αυτο τι σημεινει ?? Greece (VF, Cosmote) → Pending... Αναμένεται.Μην περιμένεις ότι θα είναι σε λίγες ώρες,μπορεί να κάνει και μέρες.Επίσης βλέπω ότι οι αναβαθμίσεις θα είναι από Cosmote και Vodafone,άρα branded! Παράθεση Φιλικά Βασίλης... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Αναμένεται.Μην περιμένεις ότι θα είναι σε λίγες ώρες,μπορεί να κάνει και μέρες.Επίσης βλέπω ότι οι αναβαθμίσεις θα είναι από Cosmote και Vodafone,άρα branded! Ευχαριστω Βασιλη....Εγω vodafone εχω συνδεση. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sterios89 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω: Στο IMEISV σε εσάς τι λέει;Σε εμένα έχει έναν διψήφιο αριθμό (μόνο).Είναι φυσιολογικό που έχει διψήφιο αριθμό ή σε εσάς έχει περισσότερα ψηφία; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω: Στο IMEISV σε εσάς τι λέει;Σε εμένα έχει έναν διψήφιο αριθμό (μόνο).Είναι φυσιολογικό που έχει διψήφιο αριθμό ή σε εσάς έχει περισσότερα ψηφία; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Έτσι είναι.Μη σε μπερδεύει. Το ΙΜΕΙ από πάνω είναι αυτό που συνήθως χρειαζόμαστε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 6.Καποιο widget για κλειδωμα της οθονης?(με ενα πατημα) εχω το lock screen widget αλλα τελευται μου ψιλοκρασαρει καπως Soft Lock Screen δουλεύει απροβλημάτιστα στο δικό μου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Μολις το πηρα κι εγω.. Ενα δεν καταφερα μεχρι τωρα.. Σε κενη οθονη να βαλω επαφες απο ομαδα που εχω φτιαξει στο gmail μου με εικονα για την καθε μια.Δηλαδη να προσθεσω ομαδα επαφων.... Ειναι πολυ σημαντικο για μενα Οποιος μπορει ας βοηθησει.... Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Μολις το πηρα κι εγω.. Ενα δεν καταφερα μεχρι τωρα.. Σε κενη οθονη να βαλω επαφες απο ομαδα που εχω φτιαξει στο gmail μου με εικονα για την καθε μια.Δηλαδη να προσθεσω ομαδα επαφων.... Ειναι πολυ σημαντικο για μενα Οποιος μπορει ας βοηθησει.... Ευχαριστω πολυ. σε μια κενη οθονη ---εφαρμογες ---wiget--- εχει αγαπημενες επαφες 4επι 2 η 4επι 4 οτι θες..... με γεια γιαννη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 σε μια κενη οθονη ---εφαρμογες ---wiget--- εχει αγαπημενες επαφες 4επι 2 η 4επι 4 οτι θες Αυτο το ειδα αλλα πρεπει να τις βαλουμε μια μια και οχι κατα ομαδες...:(:( Δεν ειδα μεσα στις εφαρμος καποια με ονομα προσωπα κλπ Επισης δεν ειδα για φακο Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 (edited) Αυτο το ειδα αλλα πρεπει να τις βαλουμε μια μια και οχι κατα ομαδες...:(:( Δεν ειδα μεσα στις εφαρμος καποια με ονομα προσωπα κλπ Επισης δεν ειδα για φακο αγαπημενες επαφες βαζεις ,εε ανοιγης και βαζεισ μια φορα ποιες θες .τωρα για φακο .......? φακοι να λες κατεβασε απο το play store γεματο ειναι.εχει τοοοοσα πραγματα μεσα ,ο φακος που εχει 100 απο αυτους το play store δεν ειναι μειον .οταν ανακαλυψεις τι κανει θα το ευχαριστηθεις .εχει πολλαααα κολπα π.χ απο την επαφη που ανοιγουμε το βαζεις στο αυτι και την παιρνει μονο του ,με την παλαμη περνονταστη απο την οθονη βγαζει φωτο την παρουσα εικονα της κλπ. οι αγαπημενες επαφες με φωτο ονομα κλπ οπως στα htc ειναι στα wigets οχι εφαρμογες Edited December 30, 2012 by STELIOS063 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Trendelenburg Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 widgetsoid βάλε και θα βρεις και φακούς και ό,τι γουστάρεις. ασύλληπτο προγραμματάκι :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 (edited) παιδια πως μπαινει η microsim ???? Κολησα.... Edi Επρεπα να βγαλω την μπαταρια πρωτα.... Edited December 30, 2012 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 παιδια πως μπαινει η microsim ???? Κολησα.... γιαννηηηη εσυ τετοιες ερωτησεις ? βγαλε το καπακι εχει δυο θηκουλες μια για την σιμ &μια για καρτα μνημης .αν βαλεις καρτα μνημης βαλε class 10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 (edited) γιαννηηηη εσυ τετοιες ερωτησεις ? βγαλε το καπακι εχει δυο θηκουλες μια για την σιμ &μια για καρτα μνημης .αν βαλεις καρτα μνημης βαλε class 10 Ανοητη ερωτηση αλαλ περιμενω καποιες επειγουσες κλισεις απο νοσοκομειο και "δεν εβλεπα μπροστα μου".... Στο παλιο με HTC One S ειχα οθονες με ομαδες απο επαφες με εικονα για την καθε μια και πατωντας επανω της εκανα αμμεση κλιση...Απο οτι καταλαβα εδω δεν γινεται Ειδα οτι στα widgwet υπαρχει επιλογη για αμμεση κλιση 1Χ1 Η συντομευση που κανουμε ετσι ειναι ενα πολυ μικρο για μενα εικονιδιο Μηπως υπαρχει κατι για μεγαλυτερο σαν 2Χ2 ??? Edited December 30, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Στο παλιο με HTC One S ειχα οθονες με ομαδες απο επαφες με εικονα για την καθε μια και πατωντας επανω της εκανα αμμεση κλιση...Απο οτι καταλαβα εδω δεν γινεται Ειδα οτι στα widgwet υπαρχει επιλογη για αμμεση κλιση 1Χ1 Η συντομευση που κανουμε ετσι ειναι ενα πολυ μικρο για μενα εικονιδιο Μηπως υπαρχει κατι για μεγαλυτερο σαν 2Χ2 ??? Να υποθεσω πως δεν εχεις την 4.1.2; Στο λεω γιατι εχει κανονικα επιλογη για εικονες με επαφες Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Στο παλιο με HTC One S ειχα οθονες με ομαδες απο επαφες με εικονα για την καθε μια και πατωντας επανω της εκανα αμμεση κλιση...Απο οτι καταλαβα εδω δεν γινεται Ειδα οτι στα widgwet υπαρχει επιλογη για αμμεση κλιση 1Χ1 Η συντομευση που κανουμε ετσι ειναι ενα πολυ μικρο για μενα εικονιδιο Μηπως υπαρχει κατι για μεγαλυτερο σαν 2Χ2 ??? Υπάρχει και το 4χ4 που βάζεις μεχρι 9 επαφές της επιλογής σου με εικόνα. Από εκεί και πέρα, αν αυτό δεν σε καλύπτει ψάξε στο μαρκετ. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts