Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να ρωτησω κατι. Ξερει κανεις γιατι δεν μπορω να γραψω σε ενα μηνυμα πανω απο 70 χαρακτηρες?. 160 ειναι το μεγιστο αποτι ξερω. κατεβασα μια εφαρμογη την Go sms pro αλλα παλι τα ιδια. τι μπορω κανω?. ευχαριστω.

Στο Go sms ρυθμίσεις-προηγμένες-ρυθμίσεις αποστολής και ενεργοποιείς την υποστήριξη για τοπικές ρυθμίσεις και είσαι έτοιμος!

Rogers

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όχι δεν έχει να κάνει το unlock με το σήμα. Όσο για τη μονιμότητα, ούτε ο δημιουργός δεν είναι σίγουρος. Μέχρι τώρα δεν έχει αναφερθεί πρόβλημα οπότε μπορεί και να είναι μόνιμο. Ο μόνος σίγουρος τρόπος είναι να τα σκάσεις για κωδικό ξεκλειδώματος.

Δηλαδη κανα 10αρι ευρω απ οτι ειδα για factory unlock ε?

Δεν δείχνουν τίποτα αυτα.

Μόλις έλθει η JB θα δεις οτι ενω θα γίνει πολυ πιο smooth η συσκευη σου, θα μειωθούν οι τιμές στα benchmarks.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Βγάζω πολύ κοντινά νούμερα με λίγο προς τα πάνω με Jb Wanam 3.7 !!

Εχω αφαιρέσει και μερικά πραγματάκια απο το Start up.

Καλησπέρα

Έχω το s3 εδώ και δύο βδομάδες..το πρόβλημα μου έχει να κάνει με τα μηνύματα και τα ελληνικά που δεν με αφήνει να γράψω με μικρά, μόνο κεφαλαία και όταν έχω το predictive text ενεργοποιημένο μου τα βγάζει με τόνους-κεφαλαία και είναι χάλια μαύρα... Πώς μπορώ να το διορθώσω. Το πρόβλημα είναι μόνο στα μηνύματα, πουθενά αλλού.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ALFA ROMEO rulezzzzz

Χαιρετω.

Αμα θελω να βαλω υπενθυμιση-ξυπνητηρι,για περα απο μια εβδομαδα,γινεται;Εχω ενα ραντεβου με την οδοντιατρο σε 15 μερες,και δεν ξερω αν μπορω να το βαλω.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Χαιρετω.

Αμα θελω να βαλω υπενθυμιση-ξυπνητηρι,για περα απο μια εβδομαδα,γινεται;Εχω ενα ραντεβου με την οδοντιατρο σε 15 μερες,και δεν ξερω αν μπορω να το βαλω.

Στο ημερολόγιο δοκίμασες; Βάζω τα ραντεβού με τους οδοντιάτρους των παιδιών μου μήνες πριν!

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

καλησπερα..μπορει καποιος να μου πει απο που κλεινω το σημα 3G???

Ασύρματη επικοινωνία και δίκτυα >Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας >και βάλτο στο gsm

Samsung galaxy s21+

Χαιρετω.

Θέλεις να σε ειδοποιήσει 15 ημέρες πριν ή θέλεις να βάλεις ένα ραντεβού που είναι σε 15 μέρες και να ειδοποιηθείς εκείνη την ημέρα?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

παιδια απο χθες ειμαι και εγω κατοχος του κινητου του πρωτου ουσιαστικα android μου. Για να ξεκινησω ευχαριστα μπορειτε να μου απαντησετε στα εξης?

1)ποιο τροποποιημενο firmware μου προτεινετε? Κατα προτιμηση το 4.1 με ελληνικα?

2) Ρε παιδια τι προτιμησεις να βαλω στη καμερα? Οι φωτο την νυχτα μου φαινονται επιεικως χαλια. Ερχομαι απο το N8...

3) τι ρυθμισεις να κανω για καλυτερη εξοικονομηση?

Edited by aristotelhs2060
Ωρα να δοκιμασω κατι νεο!

παιδια απο χθες ειμαι και εγω κατοχος του κινητου του πρωτου ουσιαστικα android μου. Για να ξεκινησω ευχαριστα μπορειτε να μου απαντησετε στα εξης?

1)ποιο τροποποιημενο firmware μου προτεινετε? Κατα προτιμηση το 4.1 με ελληνικα?

2) Ρε παιδια τι προτιμησεις να βαλω στη καμερα? Οι φωτο την νυχτα μου φαινονται επιεικως χαλια. Ερχομαι απο το N8...

3) τι ρυθμισεις να κανω για καλυτερη εξοικονομηση?

Αν θες να βάλεις οπωσδήποτε κάποιο αλλο firmware, θα περάσεις με Odin την official Πολωνικη Jelly Bean.

Στην κάμερα το βράδυ αν θες να τραβήξεις κάτι μακρύτερα των 4-5 μέτρων που δεν βοηθα το φλας, θα επιλέγεις απο το SCN την νυχτερινή φωτο η απο το μεσαίο button των ρυθμίσεων το HDR.

Στο jelly bean βελτιώνονται κάπως τα πράγματα στις νυχτερινές φωτο, αλλα όχι σε επίπεδα ΝΟΚΙΑ.

Για εξοικονόμηση θα επιλεξεις οτι δεν σου χρειάζεται. Και θα κλείσεις το 3G οταν δεν το χρησιμοποιείς για μεγάλα διαστήματα. Μπορείς να βάλεις κάποιο widget γι αυτο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Kαλησοερα παιδια πηρα κι εγω το εσ3 και θελω να ρωτησω μετα απο αναβαθμιση μου βγαζει ενα σημα με ενα κυκλακι και ενα i μεσα στο κυκλακι τι μπορει να ειναι αυτο?και κατι αλλο στις επαφες στο πλαι που εχει το αλφαβητο το προηγουμενο τηλ.μου ειχε ελληνικα ενω αυτο εχει αγγλικα αυτο μπορει να αλλαξει σε ελληνικα και πως?:rolleyes:

Kαλησοερα παιδια πηρα κι εγω το εσ3 και θελω να ρωτησω μετα απο αναβαθμιση μου βγαζει ενα σημα με ενα κυκλακι και ενα i μεσα στο κυκλακι τι μπορει να ειναι αυτο?και κατι αλλο στις επαφες στο πλαι που εχει το αλφαβητο το προηγουμενο τηλ.μου ειχε ελληνικα ενω αυτο εχει αγγλικα αυτο μπορει να αλλαξει σε ελληνικα και πως?:rolleyes:

Το σήμα μεσα στον κύκλο σημαίνει οτι ειναι απενεργοποιημένη η notification .

Για το δεύτερο που ρωτάς γίνεται με κάποια εφαρμογη απο το play π.χ ( exdialer ή DW Contacts & Phone )

Samsung galaxy s21+

Μολις το πηρα κουτα εννοειται ! Εντυπωσεις μετα το σου/κου !! :D

EDIT : Εχω απορια,εχει τολμηση καποιος να βαλει στην πισω πλευρα screen protector ;

Edited by vairas5770

Μολις το πηρα κουτα εννοειται ! Εντυπωσεις μετα το σου/κου !! :D

EDIT : Εχω απορια,εχει τολμηση καποιος να βαλει στην πισω πλευρα screen protector ;

Δεν εχει νοημα...πιο φθηνα (που λεει ο λογος) θα σου βγει να παρεις καινουργιο πισω καπακι :lol: (κανα 20ευρο εχει)

:)

Θέλεις να σε ειδοποιήσει 15 ημέρες πριν ή θέλεις να βάλεις ένα ραντεβού που είναι σε 15 μέρες και να ειδοποιηθείς εκείνη την ημέρα?

Θελω να μπει απο σημερα υπενθυμιση-ξυπνητηρι,για μετά απο 15 μερες,που ειναι το ραντεβου,ωστε να χτυπησει το πρωι της ημερας εκεινης.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Δεν εχει νοημα...πιο φθηνα (που λεει ο λογος) θα σου βγει να παρεις καινουργιο πισω καπακι :lol: (κανα 20ευρο εχει)

ΩΠΑ βρε συ μπερδευεσαι..δν μασαω στα λεφτα-απλα δεν θελω να το γεμισω βρωμιες.

Να το βαλω η θα βγει το χρωμα ; αυτη ειναι η ερωτηση μου !!!

Θελω να μπει απο σημερα υπενθυμιση-ξυπνητηρι,για μετά απο 15 μερες,που ειναι το ραντεβου,ωστε να χτυπησει το πρωι της ημερας εκεινης.

Άρα, θα βάλεις σήμερα το ραντεβού σου για εκείνη την ημέρα (και ώρα) και στην υπενθύμιση θα επιλέξεις λίγες ώρες πριν την ώρα του ραντεβού σου. Αυτό που λες εσύ, που πάει μέχρι 15 μέρες είναι για να σε ειδοποιήσει 15 μέρες πριν το ραντεβού.

(ελπίζω να έγινα κατανοητός, τα λέω λίγο μπερδεμένα).

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Παρε τη θηκη της samsung ειναι παρα πολυ λεπτη, διαφανης, ουτε καν φαινεται.

Καλοριζικα παιδια, θα ταχαρειτε πολυ! Το τηλεφωνο πεταει

:cool:

Παρε τη θηκη της samsung ειναι παρα πολυ λεπτη, διαφανης, ουτε καν φαινεται.

Καλοριζικα παιδια, θα ταχαρειτε πολυ! Το τηλεφωνο πεταει

να σαι καλα !! Για ποια θηκη μιλας ;;; Link ;

Ναι μπλε εχω! Να σου πω...αν πεσει κατω αυτη το προστατευτει ξερεις ;