Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάτι "συγχρονίζει" και το κάνει αυτό,δεν νομίζω να εχει να κάνει αποκλειστικά με αμολεντ.Και στην τηλεοραση μου και το μόνιτορ που ειναι LCD,καποιες φορές εχει τέτοιου είδους παρεμβολές .Γιατί κάτι το επηρεάζει, μπορεί να ειναι κάποιος ήχος, ένα μηχάνημα που λειτουργεί κτλπ.Εκτός και αν στο κάνει συνέχεια και παντού στα συγκεκριμένα προγραμματα.Στο δικό μου παντός δεν έχω δει και τετοιο,για να καταλάβω ακριβώς τι εννοεις...Το ταπαταλκ δεν το χρησιμοποιώ,αν έχει κανένα πιο γνωστό προγραμμα που να στο κάνει πες να το κοιτάξω και εγώ.Πχ άνοιξα τώρα το google search που ειναι λευκό, είμαι με WiFi και δεν βλέπω γραμμες.Αν κανεις το ιδιο θα σου εχει γραμμές?Και αν ναι,για πηγαινε σε κάποιο άλλο σημειο του σπιτιού να δούμε,εχει ακόμα η οχι. Edited by arfi-gorgona
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλημέρα παιδια,

να κανω μια χαζή ερωτηση?

δεν εχω παρει ακομα το τηλεφωνο, στα χαρακτιρηστικα του βλεπω πως έχει και βαρομετρο...

εχει καποια εφαρμογη που το υποστηριζει, για τον καιρο το έχει ή για καποιο αλλο λογο??

ευχαριστω

Παιδιά, αυτό είναι το γνωστό banding issue!Αναφέρεται για πολλές συσκευές/οθόνες!!!Είναι θέμα amoled αλλά και software!

Άλλοι το έχουν πολύ, άλλοι λίγο, άλλοι καθόλου!

Με ένα Google θα βρείτε πολλές αναφορές.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Παιδιά, αυτό είναι το γνωστό banding issue!Αναφέρεται για πολλές συσκευές/οθόνες!!!Είναι θέμα amoled αλλά και software!

Άλλοι το έχουν πολύ, άλλοι λίγο, άλλοι καθόλου!

Με ένα Google θα βρείτε πολλές αναφορές.

Color banding δεν έχουν μόνο οι amoled,ίσως και να μην μιλάει για banding αλλά για κάποιού είδους παρεμβολή,νομίζω ότι είπε ότι κινούνται,και από ότι θυμαμαι το banding ειναι "στατικό".Εκτος και αν με το τρέχουν εννοει απλά οτι τις βλέπει απο επάνω έως κάτω...

Edited by arfi-gorgona

καλησπερα παιδια και απο μενα ειμαι καινουργιος κατοχος του κινητου σχεδον 2 εβδομαδες αλλα εχω ενα θεματακι και δεν ξερω τι να κανω ενω θελω να προβω αμμεσα σε root και και οτιδηποτε αλλο συναφες υπαρχει προκειμενου να γινει το κινητο μου πολυ καλυτερο......εκει που ειναι σβηστο το κινητο και κλειδωμενο αναβει η οθονη και μετα σβηνει και το κανει 4-5 φορες συνεχομενα χωρις να εχω ανοικτο wi-fi η οτιδηποτε αλλο που μπορει ν το επηρεαζει μπορει να με βοηθησει καποιος????σας ευχαριστω εκ των προτερων!!!!

Καλημερα καλη εβδομαδα και καλο μηνα και απο μενα. Κι εμενα το κανει αυτο και καμια φορα μενει αναμμενο και χωρις να το κοιταω. Εχεις ενεργοποιησει την ¨εξυπνη διαμονη¨?

Με το τρέχουν εννοώ..τρέχουν :) Δεν είναι στατικές.

Το κάνει αραιά και που...μια στο τόσο...σε ανοιχτό φόντο.

Νόμιζα ότι είναι "γενικότερο" το θέμα από τα "γνωστά"....τώρα που βλέπω ότι δεν ισχύει αυτό θα ψαχτώ στο πότε το κάνει και θα σας ενημερώσω!

Οκ δεν εχει να κανει με banding,ισως να ειναι καποια παρεμβολή.Όταν στο κάνει απλά αλλαξε μέρος και δεν αν συνεχίζει.

Καλημερα καλη εβδομαδα και καλο μηνα και απο μενα. Κι εμενα το κανει αυτο και καμια φορα μενει αναμμενο και χωρις να το κοιταω. Εχεις ενεργοποιησει την ¨εξυπνη διαμονη¨?

Την έξυπνη διαμονή την έχουμε ενεργοποιήσει και εμείς και δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα. Για άλλη μια φορα θα το ξαναπώ...η ειναι κάποιο προγραμμα που έχετε βάλει και κάνει conflict ,η ειναι πρόβλημα στο κινητό και καλό θα ηταν να το πατε σερβις.Το να κλείσεις την έξυπνη διαμονή για να σταματήσει δεν ειναι λύση..

Edited by arfi-gorgona

παιδες γεια σας,ειναι να αγορασω αυριο το galaxy s3 αλλα καπου διαβασα οτι<< η samsung εβγαλε ενα κινητο με προβλημα στη διαχειριση ram..>>γεια το s3 ενα αλλο παιδι στη σελιδα του hox που ειχε το σ3 του λαγκαρε κ πηρε το hox κ ειναι πολυ ευχαριστημενος λεει..κ ψιλο ξενερωσα.. ισχυει κατι τετοιο?κ ειπα να ρωτησω αν ειναι να τσιμπησω το htx.Εγω απο την αλλη ειχα το galaxy s,galaxy s2 κ πριν λιγο καιρο το note κ ημουν παρα πολυ ευχαριστημενος απο τη samsung ..(κ αναρωτιεμαι αν οντος αλλαξαν τα πραγματα..)ρωταω γιατι πια ειναι δυσκολα για μενα οσο αναφορα τα χρηματα κ επιδει θελω να το κρατησω καιρο αυτη τη φορα το κινητο θελω να κανω οσο το δυνατων την καλυτερη επιλογη σας ζαλισα .

παιδες γεια σας,ειναι να αγορασω αυριο το galaxy s3 αλλα καπου διαβασα οτι<< η samsung εβγαλε ενα κινητο με προβλημα στη διαχειριση ram..>>γεια το s3 ενα αλλο παιδι στη σελιδα του hox που ειχε το σ3 του λαγκαρε κ πηρε το hox κ ειναι πολυ ευχαριστημενος λεει..κ ψιλο ξενερωσα.. ισχυει κατι τετοιο?κ ειπα να ρωτησω αν ειναι να τσιμπησω το htx.Εγω απο την αλλη ειχα το galaxy s,galaxy s2 κ πριν λιγο καιρο το note κ ημουν παρα πολυ ευχαριστημενος απο τη samsung ..(κ αναρωτιεμαι αν οντος αλλαξαν τα πραγματα..)ρωταω γιατι πια ειναι δυσκολα για μενα οσο αναφορα τα χρηματα κ επιδει θελω να το κρατησω καιρο αυτη τη φορα το κινητο θελω να κανω οσο το δυνατων την καλυτερη επιλογη σας ζαλισα .

Αυτό έχεις βγάλει συμπέρασμα; ???

Το μόνο "λαγκάρισμα" που υπάρχει, και αναφέρομαι στην JB που φοράω, είναι ότι την πρώτη φορά που ανοίγει ο dialer κάνει ~2 δευτερόλεπτα. Σαν να είναι μεγάλο πρόγραμμα και αργεί.

Αλλιώς δεν έχει τίποτα και πουθενά.

σ.σ. Το redraw του weather widget, όσες μέρες φοράω την JB (~μια εβδομάδα) μου το έκανε μόνο μία φορά και αυτό βγαίνοντας από βαριά εφαρμογή. Θεωρώ ότι αυτό έληξε. Αλλά και για τον dialer πιστεύω ότι θα το βελτιώσουν.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Φίλιππε τα πράγματα είναι πολύ απλά! Το S3 αυτή την στιγμή είναι για πολλούς το πληρέστερο smartphone που κυκλοφορεί. Η λειτουργία του είναι άψογη και έχει πάρει ήδη Jelly Bean οπότε θα δοθεί σε όλες της συσκευές σε σύντομο χρονικό διάστημα. Επίσης το One X όσο καλό και να είναι η HTC έχει ήδη στα σκαριά νέα συσκευή με λίγο υπερχρονισμένο επεξεργαστή και 64GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης... Δηλαδή απαξιώνει όσους όλους το αγόρασαν!! Εμένα η άποψή μου είναι αυτή, ότι το S3 είναι καλύτερη επιλογή. Υπάρχει και νήμα VS μεταξύ των 2 συσκευών οπότε μπορείς να δεις κι εκεί.... :happy:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=337652

ουφ..:) ok ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας! μια τελευταια ερωτηση πως λεγεται η παλια καμερα(ο αισθητηρας αν το λεω σωστα)να ρωτησω αν την εχει μη παρω με τη καινουργια .η παλια ειναι λεει καλυτερη ετσι?

ουφ..:) ok ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας! μια τελευταια ερωτηση πως λεγεται η παλια καμερα(ο αισθητηρας αν το λεω σωστα)να ρωτησω αν την εχει μη παρω με τη καινουργια .η παλια ειναι λεει καλυτερη ετσι?

Οι συσκευές με τον αισθητήρα της Sony ηταν ελάχιστες και εξαντλήθηκαν τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας της συσκευής.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δεν ισχύει κάτι τέτοιο φίλε μου.

Ειχα μέχρι την προηγούμενη βδομάδα και τα δύο.

Το αντίθετο μάλλον.

Οι συσκευές με τον αισθητήρα της Sony ηταν ελάχιστες και εξαντλήθηκαν τις πρώτες μέρες της κυκλοφορίας της συσκευής.

Και πρακτικά δεν υπάρχει σίγουρος τρόπος να το ξέρεις, αν δεν ανοίξεις τη συσκευή να την κάνεις κομμάτια και να φτάσεις μέχρι την κάμερα να δείς τι γράφει επάνω....

Ολα τα υπόλοιπα έχουν να κάνουν με αριθμούς firmware που είναι εκτιμήσεις και όχι 100% επαληθευμένα.

Αλέξανδρος,

να ρωτησω κατι ακομα flash player δεν εχει? βαζω να ακουσω μουσικη απο το eradio αλλα δεν παιζει γιατι δεν εχει flash player! :(

κ κατι αλλο μπορει να μου προτεινει καποιος HandsFree ? μου ειχα πει καποια αλλα δεν με βολευουν.. θελω σαν του iphone κ αν γινεται να αλλαζει η μουσικη απο τα ακουστικα!

να ρωτησω κατι ακομα flash player δεν εχει? βαζω να ακουσω μουσικη απο το eradio αλλα δεν παιζει γιατι δεν εχει flash player! :(

Ένα απλό search (αναζήτηση) θα σου έδινε αυτό. Η adobe δεν υποστηρίζει πλέον την έκδοση για android πάνω από την ics αλλά παρόλα αυτά η εφαρμογή λειτουργεί και στην jb.

Μάκης

κ κατι αλλο μπορει να μου προτεινει καποιος HandsFree ? μου ειχα πει καποια αλλα δεν με βολευουν.. θελω σαν του iphone κ αν γινεται να αλλαζει η μουσικη απο τα ακουστικα!

Για ραδιόφωνο μέσω ιντερνετ δοκίμασε το tuneIn Radio. Έχει όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που υπάρχουν στο net (και σχεδόν όλους του ελληνικούς)

Αλέξανδρος,

O Flash Player παίζει κανονικά, τώρα το eradio μπορεί να κάνει διάφορα περίεργα με τα popup και τα windows codecs που χρησιμοποιεί

Για ραδιόφωνο μέσω ιντερνετ δοκίμασε το tuneIn Radio. Έχει όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς που υπάρχουν στο net (και σχεδόν όλους του ελληνικούς)

++

Δυνατό και το Greek Radios, δε με έχει απογοητεύσει ποτέ.

σας ευχαριστω πολυυυ!!!!!!!

κ μια ερωτηση ακομα εχω τα ακουστικα κ οταν με παιρνουν παω να απαντησω απο τα ακουστικα κ δεν μπορω ουτε να σταματησω κληση ανοιγει η μουσικη γιατι?

Μαύρο samsung galaxy s 3 με 64gb παρακαλώ :wacko: .....να μην ζούσα στο Dubai http://www.youtube.com/watch?v=uz98uelrxII

Λογικά σύντομα θα το δουμε και στα ιντερνικα μαγαζιά .

Samsung galaxy s21+

Kαλησπέρα σας!

Μια ακόμα ερώτηση απο μένα!:O

Την Κυριακή όταν συνδέθηκα με wifi βγήκε μια ειδοποίσηση οτι υπάρχει ενημέρωση για το κινητό!

Την έκανα κανονικά και όλα καλά!

Το θέμα όμως είναι οτι απο εκείνη την στιγμή όταν πάω να γράψω μήνυμα ενώ δίπλα στο space υπήρχε το κουμπί σαν υδρόγειος και άλλαζα γλώσσα απο εκεί τώρα εκεί είναι το κουμπί για τις ρυθμίσεις και γλώσσα μπορώ να αλλάξω μόνο "σείροντας" το space..

Ξέρετε αν φταίει η ενημέρωση που έκανα και πώς μπορώ να το γυρίσω όπως παλιά?

Ευχαριστώ!:)

Aporw me mena...:O

παιδες περασα προχθες την 4.1.1 Poland Jelly Bean ετσι για να την δω.

Θα πω τι εχω βιωσει εγω μεχρι στιγμης:

Τα +

πολυ smooth, αλλαγες στο notification bar, νεα widget

Τα -

το quadrant Μου βγαζει 5000-5100 ενω με 4.0.4 ειχα 5500-5600

εχει ενα νεο widget "Αγαπημενες επαφες 4x4" παρα πολυ ωραιο widget (εγω προσωπικα το ηθελα τρομερα) ΑΛΛΑ

οταν παταω σε μια επαφη την πρωτη φορα κανει 5-6 δευτερολεπτα να την ανοιξει. Πολυ κουραστικο.

φιλε καλησπερα μια ερωτηση . τωρα που εβαλες την πωλονικη μπορεις να γυρισεις πισω στην 4.0.4 μεσω του odin η δεν την δεχεται το τηλεφωνο?

Ενας αρειανος (ufo) σαν εμενα δε γινοταν να μη βρει το γαλαξια του! Αποφασισα να μεταπηδησω στο S3 και εγω λοιπον. Μεχρι στιγμης ολα τελεια... Να ναι καλα το φορουμ (αν και εχω διαβασει ελαχιστα ακομα), αλλα και η google που με βοηθησαν σε πολλες αποριες μου, πριν καν τις εκφρασω! Καλως σας βρηκα λοιπον!:D
Motorola c520, Nokia 3210, Nokia 3310, Sony Ericsson k700i, Sony Ericsson k750i, Sony Ericsson k550i, Nokia N81, Apple iPhone 2g, Samsung Omnia I, Samsund D980 duos, Motorola Pebl, Nokia 8210, BlackBerry Storm, iPhone 4, Iphone 4S, Samsung Galaxy SIII, iPhone 5, iPhone 6, iPhone 7, Samsung S8...

Ενας αρειανος (ufo) σαν εμενα δε γινοταν να μη βρει το γαλαξια του! Αποφασισα να μεταπηδησω στο S3 και εγω λοιπον. Μεχρι στιγμης ολα τελεια... Να ναι καλα το φορουμ (αν και εχω διαβασει ελαχιστα ακομα), αλλα και η google που με βοηθησαν σε πολλες αποριες μου, πριν καν τις εκφρασω! Καλως σας βρηκα λοιπον!:D

Καλώς τον. Η apple έδιωξε πολυ περισσοτερο κόσμο φέτος σε σχέση με πέρυσι που έφυγα εγω.:)

Οτι θες εδω είμαστε.

φιλε καλησπερα μια ερωτηση . τωρα που εβαλες την πωλονικη μπορεις να γυρισεις πισω στην 4.0.4 μεσω του odin η δεν την δεχεται το τηλεφωνο?

Μπορείς αρκεί να ξέρεις ποια ηταν η ρομ που φοραγες πριν και να την έχεις κατεβάσει απο το samfirmware.

Kαλησπέρα σας!

Μια ακόμα ερώτηση απο μένα!:O

Την Κυριακή όταν συνδέθηκα με wifi βγήκε μια ειδοποίσηση οτι υπάρχει ενημέρωση για το κινητό!

Την έκανα κανονικά και όλα καλά!

Το θέμα όμως είναι οτι απο εκείνη την στιγμή όταν πάω να γράψω μήνυμα ενώ δίπλα στο space υπήρχε το κουμπί σαν υδρόγειος και άλλαζα γλώσσα απο εκεί τώρα εκεί είναι το κουμπί για τις ρυθμίσεις και γλώσσα μπορώ να αλλάξω μόνο "σείροντας" το space..

Ξέρετε αν φταίει η ενημέρωση που έκανα και πώς μπορώ να το γυρίσω όπως παλιά?

Ευχαριστώ!:)

Ειναι ενημέρωση του πληκτρολογιου. Σε κανένα δεν άρεσε αλλα δεν γίνεται τίποτα. Μπορείς να επιλεξεις οποίο πληκτρολόγιο θέλεις απο το μάρκετ αν δεν σ αρέσει αυτο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ειναι ενημέρωση του πληκτρολογιου. Σε κανένα δεν άρεσε αλλα δεν γίνεται τίποτα. Μπορείς να επιλεξεις οποίο πληκτρολόγιο θέλεις απο το μάρκετ αν δεν σ αρέσει αυτο.

αααα είπα κ εγώ πείραξα τίποτα και δεν το κατάλαβα!!:O

Κρίμα και με είχε βολέψει!!

Εντάξει δεν έχω θέμα με το πληκτρολόγια γενικά μόνο με αυτό!:)

Αλλά απο περιέργεια στο play store θα βρώ αυτά τα πληκτρολόγια?:happy:

Aporw me mena...:O