Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό τώρα που είπες δεν ξέρω αν εξηγείται.. Battery drainage ενώ είναι κλειστό!! Σίγουρα?

Σίγουρα αυτό είναι που μ'έχει προβληματίσει.Να το στείλω service να το δουν?Να τα έφτυσε η μπαταρία σε 4 μήνες?Δεν ξέρω.

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παίδες συγνώμη αν σας ζάλισα, αλλά έχω ακόμα μια απορία..... :rolleyes:

Πώς συνδέεται με το PC ????? Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα της Samsung (όπως το iTunes για iPhone) ή απλά το βλέπει σαν μέσω αποθήκευσης όπως ένα φλασάκι;;;;

Κάρτα μνήμης δεν έχει αλλά θεωρώ τα 16 gb είναι υπέρ αρκετά.... πόσο ελεύθερος χώρος μένει με το os και χωρίς έξτρα εφαρμογές;;;;

to kies ειναι το αναλογο προγραμμα. το βλεπει ομως και σαν μνημη.

καπου 11.5-12 γιγα μενουν ελευθερα.

Σίγουρα αυτό είναι που μ'έχει προβληματίσει.Να το στείλω service να το δουν?Να τα έφτυσε η μπαταρία σε 4 μήνες?Δεν ξέρω.

Πολύ περίεργο βρε παιδί μου αλλά αφού ισχύει κάτι το προκαλεί και μάλλον δεν είναι η μπαταρία αλλά ίσως κάποιο leakage στην συσκευή :confused:

Ναι εγώ θα το έστελνα service :)

to kies ειναι το αναλογο προγραμμα. το βλεπει ομως και σαν μνημη.

καπου 11.5-12 γιγα μενουν ελευθερα.

Δηλαδή αν δεν εγκαταστήσω το Kies έχω κάποιο μειονέκτημα???? εννοώ updates - reset κτλ μπορώ να κάνω και απευθείας από την συσκευή χωρίς το kies????

Και κάτι ακόμα, είναι υποχρεωτικό να κάνω λογαριασμό στην Samsung ή μπορώ να χρησιμοποιώ το τηλ μόνο με τον λογαριασμό μου στην Google???? Τις επαφές μου τις έχω ήδη στο Gmail μου....

-Δημήτρης-

Δηλαδή αν δεν εγκαταστήσω το Kies έχω κάποιο μειονέκτημα???? εννοώ updates - reset κτλ μπορώ να κάνω και απευθείας από την συσκευή χωρίς το kies????

Και κάτι ακόμα, είναι υποχρεωτικό να κάνω λογαριασμό στην Samsung ή μπορώ να χρησιμοποιώ το τηλ μόνο με τον λογαριασμό μου στην Google???? Τις επαφές μου τις έχω ήδη στο Gmail μου....

και χωρις το kies κανεις update μεσω wifi απο το τηλεφωνο.

δεν ειναι υποχρεωτικος ο λογαριασμος στη σαμσουνγ. sto σ2 εixa εγω μονο στη google.

στο s3 εφτιαξα και στη σαμσουνγ αλλα δεν τον εχω χρησιμοποιησει.

Στην Samsung μόνο για να κατεβάζεις καμιά εφαρμογή μιας και έχει προσφορές κατά περιόδους και διαστήματα... Κι εγώ προσωπικά μόνο γι αυτό

Οχι δεν χρειάζεσαι το kies. Αν θέλεις μόνο πέρασε τους drivers μόνο για να το αναγνωρίζει ο υπολογιστής σου.

Τα updates τα παίρνεις ΟΤΑ.

Ούτε λογαριασμό Samsung χρειάζεται. Αν τον κανεις θα ειναι μόνο για να μπορείς να κατεβάσεις κάποια γνωστά παιχνίδια που δίνει δωρεάν.

Εγω έχω απενεργοποιησει τα πάντα απο την Samsung.

Μπορείς να το κανεις αν πας Διαχείριση εφαρμογών, όλες και επιλέγοντας αυτές που δεν θέλεις θα σου δώσει την επιλογη να τις απενεργοποιησεις.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Πολύ περίεργο βρε παιδί μου αλλά αφού ισχύει κάτι το προκαλεί και μάλλον δεν είναι η μπαταρία αλλά ίσως κάποιο leakage στην συσκευή :confused:

Ναι εγώ θα το έστελνα service :)

Σ'ευχαριστώ φίλε μου.Το θέμα είναι και πόσο το κρατάνε στο service.

Σ'ευχαριστώ φίλε μου.Το θέμα είναι και πόσο το κρατάνε στο service.

Εγω καλύτερα.. Είναι γρήγοροι και γενικά οι περισσότεροι χρήστες έμειναν ευχαριστημενοι

http://www.smartec.gr/contact.php

καλησπερα παιδια,απο πυ αλλαζουμε τις αρχικες οθονες απο 7 σε λιγοτερες?

Κάνε zoom out με pinch και μετακίνησε αυτή που θες στον κάδο.

Μιχαλη η συγκεκριμενη εφαρμογη εχει ενα μειον για οσους δεν ειναι root.Το alarms που σου δειχνει ποσα wakeups εχει η καθε εφαρμογη απαιτει root

Συμφωνώ Αργύρη .

Παρόλαυτα για μένα θεωρείτε απο της καλύτερες που υπάρχουν και ενα σημαντικός λόγος (μαζι με πολλούς άλλους ) για να κάνει κάποιος root.

Samsung galaxy s21+

Οχι δεν χρειάζεσαι το kies. Αν θέλεις μόνο πέρασε τους drivers μόνο για να το αναγνωρίζει ο υπολογιστής σου.

Τα updates τα παίρνεις ΟΤΑ.

Ούτε λογαριασμό Samsung χρειάζεται. Αν τον κανεις θα ειναι μόνο για να μπορείς να κατεβάσεις κάποια γνωστά παιχνίδια που δίνει δωρεάν.

Εγω έχω απενεργοποιησει τα πάντα απο την Samsung.

Μπορείς να το κανεις αν πας Διαχείριση εφαρμογών, όλες και επιλέγοντας αυτές που δεν θέλεις θα σου δώσει την επιλογη να τις απενεργοποιησεις.

Υπάρχει και η δυνατότητα να βρείς το κινητό σου (αν το χάσεις) ή να κάνεις remote wipe (αν στο κλέψουν). Αυτά μέσα από τον λογαριασμό Samsung. Θα μου πείς ότι υπάρχουν και προγράμματα που το κάνουν αυτό, σωστά, αλλά όποτε τα έβαζα, με κάποια αναβάθμιση πχ ή με λίγη αφηρημάδα, μένανε ανενεργά. Ενώ το αντίστοιχο της Samsung είναι build in στο λειτουργικό.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Συμφωνώ Αργύρη .

Παρόλαυτα για μένα θεωρείτε απο της καλύτερες που υπάρχουν και ενα σημαντικός λόγος (μαζι με πολλούς άλλους ) για να κάνει κάποιος root.

Ειναι κορυφαιο και free.Το πρωτο application που κανω install απλα οσοι χρηστες δεν ειναι root βλεπουν τη μιση αληθεια

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Μια ερώτηση αν μπορείτε να με βοηθήσετε

Σήμερα για πρώτη φορά στο σήμα "Η" που έχει πάνω δεξιά στο κινητό, μου βγάζει περιστασιακά και ένα"+"!

Το κακό είναι ότι όταν πάω να ανοίξω μια σελίδα με τον browser (firefox, opera, chrome, stock) κολλάει για 2-3 δευτερόλεπτα. Εμφανίζεται το + δίπλα στο Η και φορτώνει η σελίδα κανονικά. Μετά εξαφανίζεται το + και μένει πάλι μόνο το Η!

Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που φορτώνω κάποια ιστοσελίδα και έχει καταντήσει σπαστικό!!!:mad:

Είμαι σε vodafone

Μια αστραπή η ζωή μας... μα προλαβαίνουμε

Σήμερα για πρώτη φορά στο σήμα "Η" που έχει πάνω δεξιά στο κινητό, μου βγάζει περιστασιακά και ένα"+"!

Το κακό είναι ότι όταν πάω να ανοίξω μια σελίδα με τον browser (firefox, opera, chrome, stock) κολλάει για 2-3 δευτερόλεπτα. Εμφανίζεται το + δίπλα στο Η και φορτώνει η σελίδα κανονικά. Μετά εξαφανίζεται το + και μένει πάλι μόνο το Η!

Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που φορτώνω κάποια ιστοσελίδα και έχει καταντήσει σπαστικό!!!:mad:

Είμαι σε vodafone

Έχει να κάνει με HSDPA ή High-Speed Downlink Packet Access που υπάρχει σε δίκτυα WCDMA

Μπορεί να απενεργοποιηθεί πηγαίνοντας Ρυθμίσεις> Περισσότερα> Ρυθμίσεις δίκτυα κινητής τηλεφωνίας> Λειτουργία δικτύου> GSM μόνο.

Για ενημερωσηεδω ειναι και τα σύμβολα για το status bar http://www.androidentity.com/guide-to-samsung-galaxy-s3-notification-bar-status-bar-icons

Samsung galaxy s21+

Έχει να κάνει με HSDPA ή High-Speed Downlink Packet Access που υπάρχει σε δίκτυα WCDMA

Μπορεί να απενεργοποιηθεί πηγαίνοντας Ρυθμίσεις> Περισσότερα> Ρυθμίσεις δίκτυα κινητής τηλεφωνίας> Λειτουργία δικτύου> GSM μόνο.

Για ενημερωσηεδω ειναι και τα σύμβολα για το status bar http://www.androidentity.com/guide-to-samsung-galaxy-s3-notification-bar-status-bar-icons

Έτσι όμως δεν θα το γυρίσω στην ουσία σε 2g; Γιατί αν είναι έτσι δεν με βολεύει καθόλου, αφου χρησιμοποιώ πολύ ίντερνετ μέσω 3g!

Μιχαλη μηπως πρεπει να απενεργοποιησει ο φιλος και το fast dormancy?Αλλα αυτο απαιτει root

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

το HSDPA+ (Η+) είναι η αναβάθμιση του απλού HSDPA (Η)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Μιχαλη μηπως πρεπει να απενεργοποιησει ο φιλος και το fast dormancy?Αλλα αυτο απαιτει root

Ναι θέλει root

Στο galaxy s και s2 έγραφες στον dialer *#301279# όπου υπήρχε ενα μενού για κλείσιμο του HSDPA, HSUPA και HSPA

Samsung galaxy s21+

Είμαι σε vodafone

Έχει να κάνει με το δίκτυο... πολλοί κάνουν κρα να δούνε Η+ στην Ελλάδα, και εσύ που το βλέπεις δεν το θέλεις :)

Δοκίμασε να το βάλεις στο WCDMA only από τις ρυθμίσεις, αντί για το αυτόματο, να δούμε αν θα φτιάξει αυτό που κολλάει

- Alex

Το πρόβλημα μου είναι όμως ότι δεν μένει σταθερά σε Η+, αλλά βρίσκεται σε Η!

Όταν πάω να ανοίξω μια ιστοσελίδα, κάνει 2-3 δευτερόλεπτα μέχρι να γυρίσει σε Η+ και μετά φορτώνει την σελίδα! Και αυτό είναι τελείως σπαστικό!

Από ότι κατάλαβα όμως είναι θέμα της vodafone και όχι του κινητού! Ευτυχώς που πριν 10 ημέρες έκανα αίτημα φορητότας στην wind:p

Καλησπέρα κι από μένα παιδιά. Νέα κι εγώ στο χώρο του θεάματος! Έχω μια απορία. Χτες μου ήρθε μια ενημέρωση από την Samsung αλλά λόγω του ότι εκείνη τη στιγμή πήγα να κάνω κάτι άλλο, πάτησα το back και μετά δεν μου ξαναήρθε καμία άλλη ενημέρωση. Σήμερα εν τω μεταξύ διάβασα και για το κενό ασφαλείας και η αλήθεια είναι ότι θορυβήθηκα. Πήγα να κάνω ενημέρωση λογισμικού, αλλά δεν μου βγάζει καμία νέα ενημέρωση. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο?

Υ.Γ. Για εμάς που είμαστε και λίγο άσχετοι, δεν θα ήταν καλό να φτιαχτεί και κάτι σαν γλωσσάριο ας πούμε; Διαβάζω για kies, OTA, pinch, odin.... (Τι είναι αυτά τα πραγματάκια;;;;; ) :worry::confused:

Το πρόβλημα μου είναι όμως ότι δεν μένει σταθερά σε Η+, αλλά βρίσκεται σε Η!

Όταν πάω να ανοίξω μια ιστοσελίδα, κάνει 2-3 δευτερόλεπτα μέχρι να γυρίσει σε Η+ και μετά φορτώνει την σελίδα! Και αυτό είναι τελείως σπαστικό!

Από ότι κατάλαβα όμως είναι θέμα της vodafone και όχι του κινητού! Ευτυχώς που πριν 10 ημέρες έκανα αίτημα φορητότας στην wind:p

Ειναι καθαρά θέμα Vodafone. Εγω οταν έχω Η+ παει σφαίρα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,