Savvin_Diesel Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 (edited) Παιδιά αφού δεν περνάνε οι εφαρμογές στη κάρτα, φαντάζομαι δεν περνάνε και οι χάρτες π.χ. το sygic h tou don'tpanic?? (ή αν πειράξεις κάποιο *.ινι στο πρόγραμμα τη διαδρομή γίνεται) ...χρησιμοποιώντας το "GL to SD" μπορείς να μεταφέρεις τα δεδομένα των εφαρμογών και παιχνιδιών στην sd! Μου είχε λύσει τα χέρια στο S2, αλλά φυσικά πρέπει να είσαι root. Είχα 2 πλοηγούς και τον Navigon και τον Sygic και μετέφερα τους χάρτες μια χαρά στην sd, όπως και τα δεδομένα από 13 games που είχα φορτώσει στο δύσμοιρο S2... Έτσι ξαλάφρωσα λίγο τα 11,50GB που ήταν διαθέσιμα στην έκδοση 16GB. Edited September 9, 2012 by Savvin_Diesel Ο δαίμων του πληκτρολογίου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 ...χρησιμοποιώντας το "GL to SD" μπορείς να μεταφέρεις τα δεδομένα των εφαρμογών και παιχνιδιών στην sd! Μου είχε λύσει τα χέρια στο S2, αλλά φυσικά πρέπει να είσαι root. Είχα 2 πλοηγούς και τον Navigon και τον Sygic και μετέφερα τους χάρτες μια χαρά στην sd, όπως και τα δεδομένα 13 games που είχα φορτώσει στο δύσμοιρο S2... Έτσι ξαλάφρωσα λίγο τα 11,50GB που ήταν διαθέσιμα στην έκδοση 16GB. Όντως η συγκεκριμένη εφαρμογη δουλεύει πολύ καλα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 New leak firmware!!!DLI5 is out!!! http://www.hotfile.com/dl/171140359/9a579f9/GT-I9300_I9300XXDLI5-OTA-I9300XXBLG8_BTU_297701247.zip.html Προσοχή, είναι OTA update κι όχι full ROM. Βλέπω πως μετά την πρόσληψη του cyanogen η samsung υιοθετεί και τις nightlies. Καλώς ήλθατε λοιπόν κύριοι στην cyanung (ή μήπως είναι samgen, τα μπερδεύω). Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Βλέπω πως μετά την πρόσληψη του cyanogen η samsung υιοθετεί και τις nightlies. Καλώς ήλθατε λοιπόν κύριοι στην cyanung (ή μήπως είναι samgen, τα μπερδεύω). Πάντως εγω όταν άκουσα πως η Samsung πήρε τον cyanogen περίμενα τρελό UI στο νεο Galaxy. Ισως τώρα που έχασε το δικαστήριο του δώσει μεγαλύτερη ελευθερία για το S4 Παράθεση Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Αναγκαστικα εκει θα παω.Ξερεις τωρα με εχει πιασει το ****το...γιατι δεν κανει install το OTA :mad: Το βρηκα το μπορντελ γιατι εκανε fail το ota update.Η base rom (το λινκ του hotfile) ηταν για τα μπαζα (παρολα αυτα το install της base γινοταν κανονικα :confused: ) Κατεβασα τη base απο αλλο link και μια χαρα σε dli5:cool: Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Καλησπερα και απο μενα! Εχει τυχει σε κανεναν χωρις να κοιταει το τηλεφωνο (δηλαδη οταν το εχει ακουμπήσει κα΄που) η εξυπνη διαμονη να αφηνει ανοιχτο τον φωτισμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Καλησπερα και απο μενα! Εχει τυχει σε κανεναν χωρις να κοιταει το τηλεφωνο (δηλαδη οταν το εχει ακουμπήσει κα΄που) η εξυπνη διαμονη να αφηνει ανοιχτο τον φωτισμο? Συνήθως οταν γινεται κάτι τέτοιο,κάποιο από τα προγράμματα που έχεις βάλει σου κάνει την ζημιά. Γιατί bossgs3 δεν ασχολείστε πια η εταιρία με το ICS στο S3 για αυτό. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Συνήθως οταν γινεται κάτι τέτοιο,κάποιο από τα προγράμματα που έχεις βάλει σου κάνει την ζημιά. Γιατί bossgs3 δεν ασχολείστε πια η εταιρία με το ICS στο S3 για αυτό. Απλα μου το κανει σε συγκεκριμενα σημεια. Αν ηταν απο καποιο προγραμμα που εχω βαλει δεν θα μου το εκανε παντου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Απλα μου το κανει σε συγκεκριμενα σημεια. Αν ηταν απο καποιο προγραμμα που εχω βαλει δεν θα μου το εκανε παντου? Το πως θα συμπεριφερθεί το κινητό όταν κάποιο πρόγραμμα το "μπερδέψει" δεν μπορεί να το γνωρίζει κανείς... Αφού το κινητό σου μπερδεύετε σίγουρα κάτι το επηρεάζει.Και πρέπει να αρχίσεις να ψάχνεις ενα ενα τα προγράμματα που έχεις βάλει να δεις τι το ενοχλεί. Εκτός και αν φυσικά στο έκανε αυτό απο την αρχή που το αγόρασες...τοτε παει αλλού το πράμα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Καλησπερα και απο μενα! Εχει τυχει σε κανεναν χωρις να κοιταει το τηλεφωνο (δηλαδη οταν το εχει ακουμπήσει κα΄που) η εξυπνη διαμονη να αφηνει ανοιχτο τον φωτισμο? Μήπως έχεις εγκαταστήσει τον εκατομμυριούχο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Έχω ενεργοποιημένο το συγχρονισμό στην στοκ εφαρμογή για τα mail,αλλά μετά οι μονές επιλογές που έχει είναι ανά πόσο χρόνο να συγχρονίζει. Δε βλέπω επιλογή για push mail. Είναι δυνατόν να αφαιρέσανε κάτι τόσο στοιχειώδες; Δοκιμαστε το Enchansed Email να βρειτε την υγεια σας. Πολυ πιο γρηγορο απο την στοκ, εχει ρυθμεισεις για τα παντα :D Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Δοκιμαστε το Enchansed Email να βρειτε την υγεια σας. Πολυ πιο γρηγορο απο την στοκ, εχει ρυθμεισεις για τα παντα :D Σ ευχαριστώ θα το δοκιμάσω. Πάντως είναι τρελό να μην υποστηρίζει push η stock mail εφαρμογή. Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Μήπως έχεις εγκαταστήσει τον εκατομμυριούχο;[/quote Όχι... Αngry Birds, Smurfs,Go Launcher κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Δοκιμαστε το Enchansed Email να βρειτε την υγεια σας. Πολυ πιο γρηγορο απο την στοκ, εχει ρυθμεισεις για τα παντα :D Έχει το Enchansed επιλογή για push; Το είχα πριν λίγο καιρό αλλά δεν την βρήκα την συγκεκριμένη επιλογή πουθενά. Sent from my note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Υποθέτω ότι το έχετε δει οι περισσότεροι, αλλά η Samsung δίνει τα Asphalt 7, Modern Combat 3 και Shadowgun δωρεάν στους κατόχους του S III. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx_570 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 (edited) Έχει το Enchansed επιλογή για push; Το είχα πριν λίγο καιρό αλλά δεν την βρήκα την συγκεκριμένη επιλογή πουθενά. Sent from my note Yep έχει. Επίσης αυτό που δεν είχα βρει σε άλλο (μπορεί και να μην έψαξα καλά βέβαια )είναι η επιλογή για html εξερχόμενα ούτως ώστε να μην εμφανίζονται πααρατελεμα τα μαιλ και οι υπογραφές. @ Morfie: Τι μαιλ θες να στησεις να κανω μια δοκιμη αν εχω ενεργο λογαριασμο??? Edited September 9, 2012 by alx_570 Παράθεση Αλέξανδρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Υποθέτω ότι το έχετε δει οι περισσότεροι, αλλά η Samsung δίνει τα Asphalt 7, Modern Combat 3 και Shadowgun δωρεάν στους κατόχους του S III. Από που τα κατεβάζουμε δωρεάν. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Υποθέτω ότι το έχετε δει οι περισσότεροι, αλλά η Samsung δίνει τα Asphalt 7, Modern Combat 3 και Shadowgun δωρεάν στους κατόχους του S III. 0,79E το βλεπω. που το εχει δωρεαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Από που τα κατεβάζουμε δωρεάν. Απο samsung apps . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 0,79E το βλεπω. που το εχει δωρεαν? Απο samsung apps . Η Samsung είπα ρε παιδιά όχι η Google... Προφανώς από το Samsung apps... :p Όσο για τα mail clients δεν είναι εδώ το μέρος γι'αυτή τη συζήτηση, παρακαλώ να συνεχίσει στις εφαρμογές Android... Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Κατέβασα και εγκατέστησα τώρα το Asphalt 7, πάω να το τρέξω το παιχνίδι μου εμφανίζει το logo της Gameloft που αναβοσβήνει συνέχεια χωρίς να κάνει τίποτα άλλο... Τι φταίει; να το απεγκαταστήσω και να το ξανά κάνω εγκατάσταση; Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Κατέβασα και εγκατέστησα τώρα το Asphalt 7, πάω να το τρέξω το παιχνίδι μου εμφανίζει το logo της Gameloft που αναβοσβήνει συνέχεια χωρίς να κάνει τίποτα άλλο... Τι φταίει; να το απεγκαταστήσω και να το ξανά κάνω εγκατάσταση; Εγώ τα έβαλα το Asphalt και το MC3 χθες βράδυ χωρίς πρόβλημα. Πρέπει να κατεβάσουν πολλά δεδομένα, αλλα δουλεύουν μια χαρά και τα 2. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 Εγώ τα έβαλα το Asphalt και το MC3 χθες βράδυ χωρίς πρόβλημα. Πρέπει να κατεβάσουν πολλά δεδομένα, αλλα δουλεύουν μια χαρά και τα 2. Το απεγκατέστησα και το ξανά έκανα εγκατάσταση. Πάω να το ανοίξω και μου βγάζει μήνυμα κάτι για invalid data... και να του επιτρέψω να συνδεθεί με το ίντερνετ για να το ελέγξει το licence... πάτησα ΟΚ μου βγάζει μήνυμα ότι απέτυχε. Το κλείνω το παιχνίδι και μετά άνοιξε μονό του το παιχνίδι και μου ζήταγε να κατεβάσει κάτι αρχεία 1,051,42 ΜΒ πάτησα ΟΚ και τώρα τα κατεβάζει. Ολα καλα δηλαδη. Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου. Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 παιδια πηγα να περασω ενα αρχειο mvk στην καρτα μνημης και μου λεει οτι ειναι ανεπαρκης ο χωρος και στο συστημα αρχειων της καρτας μου λεει γενικο συστημα αρχειων γιατι? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2012 παιδια πηγα να περασω ενα αρχειο mvk στην καρτα μνημης και μου λεει οτι ειναι ανεπαρκης ο χωρος και στο συστημα αρχειων της καρτας μου λεει γενικο συστημα αρχειων γιατι? Ήταν πάνω από 4GB? Αν ναι αυτό φταίει. Κόψε το αρχείο στα 2. Άσχετο, αλλά πρέπει να ρωτήσω... γιατί προσπαθείτε να περάσετε super HD αρχεία σε μια οθόνη 4.8''? Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts