Te_salat Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 (edited) Καλησπερα σε ολους.... Εχω ενα σημαντικο προβλημα και παρακαλω για την βοηθεια σας...... Εχω το τηλεφωνο 3 μερες καιμεχρι πριν 2 ωρες ημουν απολυτα ευχαριστημενος..... Μεχρι που οταν προσπαθω να παρω τηλεφωνο μου γραφει "Η διαδικασια com.android.phone διακοπηκε " χωρις φυσικα να πατησω κατι......Μηνυμα να στειλω δεν μπορω να μου στειλουν δεν μπορουν να με παρουν δεν μπορουν (οταν με παιρνουν ειναι βουβο ακι μετα κλεινει)......Δεν ξερω τι να κανω και εχω αγχωθει ΠΟΛΥ......HELP παλικαρια....... Έχει αναφερθεί και από άλλους αυτό το πρόβλημα. Δυστυχώς κάνεις από αυτούς δεν μας είπε τι έγινε μετά την λύση που του προτείναμε. Εφόσον δεν διορθώνεται με επανεκκίνηση, θα πρέπει να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Μπορείς να πάρεις backup με κάποια εφαρμογή τις επαφές, τα SMS και τα call logs, ώστε να τα επαναφέρεις μετά. Προσοχή να μεταφέρεις πριν φωτογραφίες και ότι άλλο έχεις στην μνήμη του τηλεφώνου γιατί διαγράφονται με το factory reset. Edited August 3, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrdj2k Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Εχω κανει πολλα και δεν γινεται τιποτα....Μαλιστα εχω δοκιμασει να σταματησω και καποιες εφαρμογες μηπως επηρεαζει καποια κατι αλλα τιποτα.....Φιλε μου συγνωμη αλλα δεν ειμαι τοσο καλος οπως εσεις με αυτα.....ΔΥΣΤΥΧΩΣ.....Πωσ μπαινω σε recovery mode?Και μολις μπω θα διαγραφουν ολα?ΑΝ ναι πως μπορω να κανω back up επαφες μηνυματα κλησεις και εφαρμογες φωτο κλπ????Συγνωμη αλλα ειμαι ασχετουλης λιγη βοηθεια θα ηταν ΥΠΕΡΠΟΛΙΤΙΜΗ...... Παράθεση Dj Doublek - Kostas From Nafplio:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Πως βλεπουμε την χρηση RAM στο S3; Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 (edited) Είχα και'γω το ίδιο πρόβλημα σήμερα.. Εκτός απο το τηλέφωνο και στα μηνύματα. Δοκίμασα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τίποτα.. Εγώ πρέπει να έκανα βλακεία καθώς μετά το ρουτ έβγαλα πολύ πραμα απο μέσα της samsung.Κ¨ατι δεν έκανα καλά εκεί! Τελικά πέρασα μια custom (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1705866) το πρόβλημα λύθηκε και το τηλέφωνο μεταμορφώθηκε. Το τηλέφωνο πάει αρκετά γρηγορότερα και δυνάμωσε αρκετά το σήμα της Cosmote. Στο γραφείο μου που είχα 2-3 γραμμούλες είμαι 4 συνεχώς! Να΄ναι καλά ο parafron4..Πολύ μπροστά το παιδί..Ευχαριστώ φίλε! Edited August 3, 2012 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 να το ρωτησω και εδω μια και κανω γκαλοπ....:lol: παιδες σε boat dolphin Κτλ το text wrapping σας δουλευει σωστα ??? θελω να δω αν εχουμε θεμα μονο εμεις στο note η αν ειναι γενικο στους γαλαξιες απο το ice και μετα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Είχα και'γω το ίδιο πρόβλημα σήμερα.. Εκτός απο το τηλέφωνο και στα μηνύματα. Δοκίμασα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλά τίποτα.. Εγώ πρέπει να έκανα βλακεία καθώς μετά το ρουτ έβγαλα πολύ πραμα απο μέσα της samsung.Κ¨ατι δεν έκανα καλά εκεί! Τελικά πέρασα μια custom (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1705866) το πρόβλημα λύθηκε και το τηλέφωνο μεταμορφώθηκε. Το τηλέφωνο πάει αρκετά γρηγορότερα και δυνάμωσε αρκετά το σήμα της Cosmote. Στο γραφείο μου που είχα 2-3 γραμμούλες είμαι 4 συνεχώς! Να΄ναι καλά ο parafron4..Πολύ μπροστά το παιδί..Ευχαριστώ φίλε! βλεπω αδερφε οτι ειχε και αλλος το προβλημα οποτε λογικα δεν φταις εσυ... σημασια εχει οτι η συσκευη σου πεταει... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Παιδια καλημερα. Τον κυκλο χρησης δεδομενων μονο σε κυκλο μηνα μπορουμε να ρυθμισουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrdj2k Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Παιδια σας ευχαριστω ολους....Τελικα ειχε δικιο ο φιλος Μιχαλης....Με το reset apo Recovery mode ολα καλα.....Απλα εχασα τις εφαρμογες που ειχα π[ερασει τωρα ομως βρηκα το App Backup & Restore και σωθηκα.....Σας ευχαριστω και παλι ολους για τις απαντησεις σας...... Παράθεση Dj Doublek - Kostas From Nafplio:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Πως βλεπουμε την χρηση RAM στο S3; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dynotes.miniinfo&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5keW5vdGVzLm1pbmlpbmZvIl0. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Αυτό το: δεν υπάρχει χώρος σε αυτήν την αρχική οθόνη, όταν κατεβάζουμε από το μάρκετ πως στην ευχή το εξαλείφουμε γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα? :mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Αυτό το: δεν υπάρχει χώρος σε αυτήν την αρχική οθόνη, όταν κατεβάζουμε από το μάρκετ πως στην ευχή το εξαλείφουμε γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα? :mad: Μεσα από το Google Play, Ρυθμίσεις, αυτοματη προσθήκη widget ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Τελικα εκανα με τη βοηθεια αλλων παιδιων επανεγκατασταση του λογισμικου της συσκευης μου,και ενω στην αρχη το DLNA ανοιξε κανονικα και φανηκε να δουλευει,στη δευτερη και μετεπειτα προσπαθειες αποτελεσμα μηδεν..........:( Πραγματικα ανεξηγητο το φαινομενο Στο καπακι επειδη τα πηρα στο κρανιο εστειλα email στη Samsung Ελλας και τους ανεφερα το προβλημα και με το DLNA και με το AllShare Cast που επισης δεν δουλευει. Για να δουμε τι απαντησεις θα λαβουμε. Θα ενημερωσω. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Η μπαταρια που φοραει ο Γαλαξιας 2 ειναι συμβαρος με τον 3 ή μπα??:rolleyes: Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Η μπαταρια που φοραει ο Γαλαξιας 2 ειναι συμβαρος με τον 3 ή μπα??:rolleyes: Όχι δεν είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 (edited) Ευχαριστω..Κριμα γιατι εχω καμμια δεκαρια απο το s2:lol:K την Πεμπτη γινομαι ευτυχης κατοχος του 3....:D Το θεμα με την ροζιλα στην καμερα δεν υπαρχει στο 3 ετσι?? Edited August 4, 2012 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Ευχαριστω..Κριμα γιατι εχω καμμια δεκαρια απο το s2:lol:K την Πεμπτη γινομαι ευτυχης κατοχος του 3....:D Το θεμα με την ροζιλα στην καμερα δεν υπαρχει στο 3 ετσι?? Κανένα θέμα απολύτως!! Ξεκινά να πουλάς ή να χαρίζεις :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos0101 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 κ αλλο να πεσει????? στα 545 το βρισκεις πλεον γιατι τοσο μεγαλη διαφορα στην τιμη?. αλλου βλεπω με 545 οπως λες και εσυ και αλλου με 669!?. δεν ειναι το ιδιο κινητο!?. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ola-kala-einai Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 γιατι τοσο μεγαλη διαφορα στην τιμη?. αλλου βλεπω με 545 οπως λες και εσυ και αλλου με 669!?. δεν ειναι το ιδιο κινητο!?. Γιατί μερικοί δεν λένε ακόμα να βάλουν μυαλό για αυτό φίλε μου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Μεσα από το Google Play, Ρυθμίσεις, αυτοματη προσθήκη widget ;) Χίλια ευχαριστώ, κόντεψα να το σπάσω μιλάμε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_15 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Αυτη ειναι λειτουργία του διακομιστή, πήγαινε στα setings της google "Προώθηση και POP/IMAP" και επέλεξε 2. Όταν η πρόσβαση στα μηνύματα γίνεται μέσω POP "κράτησε ένα αντίγραφο στα εισερχόμενα" Φιλε μου σε ευχαριστω τελικα το βρηκα υπαρχει μια ρυθμιση στο galaxy "διαγραφη μηνυματοσ απο διακομιστη.. ποτε" και ειναι οκ.. Κατι αλλο μου εχει κατεβασει 25 μηνυματα παλια και δεν εχει τα προσφατα, υπαρχει μια ρυθμιση που λεει Προσφατα emails. τι πρεπει να κανω να τα κατεβασω ολα.. για να δουλεψει σωστα? γιατι δεν κατεβασε τα τελευταια 25 ή 50. Οποιος ξερει ας βοηθήσει ευχαριστω! Παράθεση Symbian dead and i like it!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros191989 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 κανενα καλο προγραμματακι για να συγχρονισω επαφες τηλεφωνου με facebook? εκτος του facebook contact sync. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Έχεις απενεργοποιησει από το Svoice, από τις ρυθμίσεις του το launch Svoice by pressing twice the home button ή κάπως έτσι? Δεν το έχω πειράξει καθόλου . Συνεχίζει να το κάνει και μου χει σπάσει νεύρα . Κάποιος Το είχε αναφέρει πιο παλιά αλλά δεν το βρίσκω . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Δεν το έχω πειράξει καθόλου . Συνεχίζει να το κάνει και μου χει σπάσει νεύρα . Κάποιος Το είχε αναφέρει πιο παλιά αλλά δεν το βρίσκω . Κανε αυτο που σου ειπε ο Ευθύμης . Πήγαινε στο svoice και απενεργοποίησε το launch s voice . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dynotes.miniinfo&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5keW5vdGVzLm1pbmlpbmZvIl0. ;) ευχαριστω αλλα δεν υπαρχει κατι μεσα απο την συσκευη οπως ειχε το S2? που εβλεπες την διαθεσιμη μνημη? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. August 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2012 Στο HTC OneX χρησιμοποιώ το CoolTool. Εμφανίζει την διαθέσιμη RAM (και πολλά άλλα stats) επάνω στην status bar, ενώ παρέχει και τη δυνατότητα για αρκετό customisation. Για ψάξ'το φίλε Dimitris15... Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts