Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν φαντάζεσαι πόσες παραλλαγές υπάρχουν... http://pdadb.net/index.php?m=pdacomparer&id=70&c=quad-core_and_dual-core_galaxy_s_iii_variants_-_updated

καλα κρασια τον αυγουστο... εγω την θεωρω κακη κινηση αυτη και οτι δεν σεβεται το αγοραστικο της κοινο.. :mad:

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κάτι που παρατήρησα και με ενοχλεί κάπως είναι το Jack των ακουστικών. Όταν τα συνδέω και γυρνάω το κινητό σε landscape με ενοχλεί στο χέρι μου περιορίζει τον χώρο ενώ στο Note είναι από τα δεξιά έτσι όπως το κρατάμε και έχουμε πιο πολύ χώρο για να το κρατάμε με άνεση. Βέβαια μπορώ να ζήσω και με αυτό το μεγάλο ελλατομα :-P

Sony Smart Wireless Bluetooth Headset Pro

Καθαριζεις απο το ζητημα σου μια και καλη.

athanaso εκει εκανα απλη αναφορα της προσφορας οπως ειδες στο ποστ δεν ρωτησα κατι..γιαυτο και η ερωτηση μου εδω και ευτυχως διοτι με θαμπωσε το 2 γιγα ραμ και δεν παρατηρησα το διπυρηνο οπου θεωρουσα δεδομενο πως ειναι τετραπυρηνο..

Ερωτησις κρισεως.:p

Η μνημη του 1Γιγα,διαφερει σε φυσικες διαστασεις,απο αυτην των 2Γιγα;

Ρωταω γιατι αν ειναι ιδιες,και εαν στην πλακετα μπαινουν καρφωτα,δεν θα μπορουσε να γινει swap;

Λεω εγω τωρα...

ΥΓ.Για την διαχειριστικη ομαδα,που φωναζει γιατι γραφω πολλα μεμονωμενα μηνυματα,αν τους πω οτι δεν ξερω απλως να τα γραφω ομαδικα,θα με συγχωρεσουν;

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Κάτι που παρατήρησα και με ενοχλεί κάπως είναι το Jack των ακουστικών. Όταν τα συνδέω και γυρνάω το κινητό σε landscape με ενοχλεί στο χέρι μου περιορίζει τον χώρο ενώ στο Note είναι από τα δεξιά έτσι όπως το κρατάμε και έχουμε πιο πολύ χώρο για να το κρατάμε με άνεση. Βέβαια μπορώ να ζήσω και με αυτό το μεγάλο ελλατομα :-P

γυρνα το από την άλλη, να έχεις το κεντρικό πλήκτρο αριστερά!

Παιδιά πήρα και γώ το τηλέφωνο έδω και 10 μέρες.

Πέρασα την ελληνική ΒLFB μέσω ODIN, αλλά νομίζω έχω ένα πρόβλημα.

Δεν μπορώ να αλλάξω το CSC. Μου δίνει μόνο μια επιλογή DTM... που είναι η T-mobile Γερμανίας.

Παράλληλα στο KIES μου γράφει "Υour Device does not support software upgrading via Kies".

PDA:LFB / PHONE:LFB / CSC:LG1 (DTM)

Περνάς την γερμανική που βγήκε προχθές και είσαι μια χαρά. Αυτό έκανα και όλα δουλεύουν άψογα.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Ρωταω γιατι αν ειναι ιδιες,και εαν στην πλακετα μπαινουν καρφωτα,δεν θα μπορουσε να γινει swap;

Λεω εγω τωρα...

ΥΓ.Για την διαχειριστικη ομαδα,που φωναζει γιατι γραφω πολλα μεμονωμενα μηνυματα,αν τους πω οτι δεν ξερω απλως να τα γραφω ομαδικα,θα με συγχωρεσουν;

Και που θα μπορούσαμε να βρούμε σκέτες μνήμες;;;;

Για να μη γράφεις συνεχόμενα μηνύματα υπάρχει κάτω από το post που έγραψες επιλογή edit.

Επίσης έχει και επιλογή multiple quote για να απαντάς σε πολλούς μαζί..:)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Λεω εγω τωρα...

Δεν είναι τόσο απλό να γίνει αλλαγή μνήμης στην πλακέτα του S3 όπως πχ αλλάζουμε μνήμες στον υπολογιστή μας. Χτυπά στο YouTube να δεις πως φτιάχνονται οι πλακέτες των σύγχρονων smartphones και θα καταλάβεις ότι δεν είναι καθόλου απλό.. Εγώ μάλλον απίθανο θα το χαρακτήριζα να μπορέσει κάποιος εκτός εργοστασίου να καταφέρει κάτι τέτοιο :p

Η αμερικανική έκδοση βγήκε με διπύρηνο S4 επεξεργαστή που είναι ισάξιος με τον δικό μας τετράπυρηνο και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα καλύτερος...και 2GB ram

ΕΕΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ επρεπε εδω στην ευρωπη να βγαλουν το σ3 μονοπυρηνο με καμερα vga και 256 ραμ ετσι για να γουσταρουμε ...:hypno: να γελασω η να αηδιασω δε ξερω...

δε θα κατσω να το διαβασω γιατι δε θα βγαλω και ακρη... αλλα ποια η λογικη ενα πραγμα που εχεει την ιδια ονομασια να τo πουλας διαφορετικo οπου γουσταρεις ? ας το πει samsung galaxy s3w λεω ενα παραδειγμα

Ο λόγος που έβαλαν στα S3 που κυκλοφόρησαν στην Αμερική 2 Gb RAM είναι διότι εκεί έχουν γρηγορότερα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα και η μπαταρία του κινητού δεν θα άντεχε exynos+LTE chip. Ο s4 δεν είναι τόσο ενεργοβόρος με αυτόν τον συνδυασμό, οπότε για να αντισταθμίσουν το γεγονός οτι έβαλαν λιγότερο δυνατό επεξεργαστή πρόσθεσαν και 1 Gb ram...Αν μπορούσαν θα έβαζαν και σε αυτά τον exynos μιας και αφού τον παράγει η ίδια η samsung, τα κόστη είναι μικρότερα..Αν θα μπορούσαν να βάλουν και στα δικά μας 1gb ram είναι άλλη κουβέντα βέβαια...;)

Ο λόγος που έβαλαν στα S3 που κυκλοφόρησαν στην Αμερική 2 Gb RAM είναι διότι εκεί έχουν γρηγορότερα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα και η μπαταρία του κινητού δεν θα άντεχε exynos+LTE chip. Ο s4 δεν είναι τόσο ενεργοβόρος με αυτόν τον συνδυασμό, οπότε για να αντισταθμίσουν το γεγονός οτι έβαλαν λιγότερο δυνατό επεξεργαστή πρόσθεσαν και 1 Gb ram...Αν μπορούσαν θα έβαζαν και σε αυτά τον exynos μιας και αφού τον παράγει η ίδια η samsung, τα κόστη είναι μικρότερα..Αν θα μπορούσαν να βάλουν και στα δικά μας 1gb ram είναι άλλη κουβέντα βέβαια...;)

Συμφωνώ απολύτως. Το Siii στην Αμερική έχοντας τον S4 όπως και το one x, δεν θα μπορούσε να το ανταγωνιστεί σε τίποτα αν δεν έβαζε 2g ram για εντυπωσιασμό.

Τώρα όσον αφορα το 1g ram του international Siii, με τα τελευταία updates, μιλω για τις LG6 & 8, βελτιώνεται η διαχείριση ram και δεν υπάρχει πλέον το θέμα με το reload των widgets.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Τα στοιχεία του κινητού μου είναι:

Android 4.0.4

I9300BULF1

KERNEL: 3.0.15

dpi@DELL148#1

SMP PREEMPT TUE JUN 5 10:17:57 KST

2012

IMM76D.I9300BUALF1

Από KIES: PDA:LF1/PHONE:LF1/CSC:LF1 (VGR)

Αγορασμένο από Vodafone Ελλάδα

Θα ήθελα να μου πείτε αν αυτό το λογισμικό υπάρχει ήδη σε κάποιο site για να μην το κάνω εγώ backup!

Αν ναι να μου δώσετε κάποιο link!

Σχετικά με την γνήσια έκδοση λογισμικού:

1) Γιατί δεν με αφήνει να αλλάξω την περίοδο που να κάνει restart ο μετρητής δεδομένων? Το έκανα μία φορά, αλλά τώρα που άλλαξα εταιρεία δεν μπορώ να το πειράξω. Ξέρετε πως το φτιάχνω?

2) Πως μπορώ να κλείνω μία εφαρμογή? Από πού βλέπω ποιες εφαρμογές τρέχουν, για να κλείσω όποιες θέλω?

3) Πως μπορώ για κάποιες εφαρμογές όχι για όλες να Μην βλέπω ειδοποιήσεις? Πχ έχω βάλει viber και whatsapp και θέλω να μου βγάζει στην μπάρα το ποιος μου μιλάει από whatsapp αλλά να ΜΗΝ βγαίνουν ειδοποιήσεις από το viber.

4) Από Kies μπορώ να κάνω sync τα bookmarks του explorer?

Edited by morfikos

κανενα καλο προγραμμα για μηνυματα? η μαμα εφαρμογη ''μηνυματα'' ,αν και στις επαφες εχω επιλεξει να εμφανιζονται μονο του τηλεφωνου, τις εμφανιζει ολες (facebook,gmail, κτλ.).

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Έχω να αναφέρω το εξής .. εχθές έκανα μια αναβάθμιση στο κινητό μέσω ΟΤΑ. Πέρασα την LFB.Όλα καλά αλλά κάποια στιγμή την επόμενη μέρα μου παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα, δεν μπορούσα να πάρω τηλέφωνο ούτε να δεχτώ κλήση έβγαζε το μήνυμα η εφαρμογή com.android.phone stoped. Έψαξα μέσα στο Google να βρω κάτι για αυτό και βρήκα ότι έπρεπε να βγάλω το facebook και μην κάνω συγχρονισμό επαφών. Το έκανα και όλα οκ προς το Πάρον.... κανένας με το ίδιο πρόβλημα η καμία άλλη λύση?

Μετά από 3 χρόνια με το Ν97 ήρθε η ώρα να κάνω κι εγώ το next big step, περνώντας σε "άλλον Γαλαξία"!!!

Πραγματικά, η μετάβαση από το nokia στο samsung (και από symbian σε android) είναι σαν να πέρασα από το δημοτικό κατευθείαν στο Πανεπιστήμιο... :blink::wacko:

Ξεκίνησα από προχθές που το πήρα να το μαθαίνω σιγά-σιγά διαβάζοντας και το manual, αλλά και τις 143 σελίδες του θέματος.

Έχω όμως ένα προβληματάκι που όσο κι αν έψαξα στο manual και στο forum, δε βρήκα άκρη... και ζητώ την πολύτιμη βοήθειά σας. :O

Μερικές φορές όταν με καλούν, μου βγάζει ένα μήνυμα: "Η εφαρμογή com.android.phone σταμάτησε να λειτουργεί" και ενώ συνεχίζει να χτυπάει ο ήχος κλήσης, το τηλέφωνο ¨κολλάει" και δε μου δείχνει ούτε καν ποιος με κάλεσε. Ακόμα περισσότερο μετά προσπαθώ να πραγματοποιήσω εγώ μια κλήση κ δε τα καταφέρνω...:confused: Τι bug είναι αυτό ρε παιδιά? (μήπως εγώ είμαι τόσο noobas και είναι κάτι που λύνεται πολύ απλά? ..ή είναι κάποιο "θέμα" της συσκευής μου και θα πρέπει να το πάω για έλεγχο?)

(υ.γ.1: να τονίσω ότι το τηλ. το πήρα από Cosmote με επιδότηση, κι ότι έχω βάλει κάρτες twinSIM -μια στο Ν97 και μια στο Galaxy-)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

σβηνε το ν97 οταν εχεις το γαλαξια ανοικτο!δε στο πανε?

Συγγνώμη, και αυτό οδηγεί σε κρασάρισμα του phone.apk?? :wacko:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

σβηνε το ν97 οταν εχεις το γαλαξια ανοικτο!δε στο πανε?

είπαμε είμαι νέοπας σε android καταστάσεις αλλά όχι και σκράπας από κινητά...:worry:

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως όταν χρησιμοποιώ την μια συσκευή την άλλη την έχω κλειστή ή σε flight mode.

επίσης να αναφέρω ότι υποπτεύομαι κάποιο account synchronisation, αλλά επειδή δε γνωρίζω -όπως προανέφερα- από androids, και δε μοιάζει κιόλας το ευλογημένο με symbian, γι αυτό ζητάω τη βοήθειά σας...

anyway σε ευχαριστώ όπως και να χει για την προσπάθεια....

είπαμε είμαι νέοπας σε android καταστάσεις αλλά όχι και σκράπας από κινητά...:worry:

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως όταν χρησιμοποιώ την μια συσκευή την άλλη την έχω κλειστή ή σε flight mode.

επίσης να αναφέρω ότι υποπτεύομαι κάποιο account synchronisation, αλλά επειδή δε γνωρίζω -όπως προανέφερα- από androids, και δε μοιάζει κιόλας το ευλογημένο με symbian, γι αυτό ζητάω τη βοήθειά σας...

anyway σε ευχαριστώ όπως και να χει για την προσπάθεια....

Κοίτα το πόστ #2137 λίγο πιο πάνω, μήπως εκεί η λύση που θες.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Περνάς την γερμανική που βγήκε προχθές και είσαι μια χαρά. Αυτό έκανα και όλα δουλεύουν άψογα.

Πηγα εδω,http://www.samsung.com/de/support/model/GT-I9300GRDVIA-downloads?isManualDownload=true ,και ειδα οτι η τελευταια βερσιον που εχουν,ειναι 18/7.Τι στο καλο,δεν υπαρχει αυτη που λες;Αμα θες,βαζεις το λινκ απ αυτην που κατεβασες,σε περιπτωση που εισαι ευχαριστημενος;

Κοσμοτε,100Mbps.

Πηγα εδω,http://www.samsung.com/de/support/model/GT-I9300GRDVIA-downloads?isManualDownload=true ,και ειδα οτι η τελευταια βερσιον που εχουν,ειναι 18/7.Τι στο καλο,δεν υπαρχει αυτη που λες;Αμα θες,βαζεις το λινκ απ αυτην που κατεβασες,σε περιπτωση που εισαι ευχαριστημενος;

http://www.pocketpc.ch/samsung-galaxy-s3-root-rom/166158-firmware-i9300xxblg8-dbt-27-07-2012-a.html

http://www.hotfile.com/dl/164629807/c2e4f6c/I9300XXBLG8_I9300DBTBLG6_DBT.zip.html

Αυτη ειναι τελευταια εκδοση Firmware που εδωσε εχθες το KIES και ΟΤΑ για Γερμανικες συσκευες.

Εγω εχω Γερμανικη συσκευη και την εκανα μεσω kIES την αναβαθμιση και το τηλεφωνο δουλευει αψογα.

Προσοχη ομως δεν την φλαρασα μεσω ODIN οπως θα κανεις εσυ για οτι συμβει στην συσκευη σου δεν ευθυνομαι.

http://www.pocketpc.ch/samsung-galaxy-s3-root-rom/166158-firmware-i9300xxblg8-dbt-27-07-2012-a.html

http://www.hotfile.com/dl/164629807/c2e4f6c/I9300XXBLG8_I9300DBTBLG6_DBT.zip.html

Αυτη ειναι τελευταια εκδοση Firmware που εδωσε εχθες το KIES και ΟΤΑ για Γερμανικες συσκευες.

Εγω εχω Γερμανικη συσκευη και την εκανα μεσω kIES την αναβαθμιση και το τηλεφωνο δουλευει αψογα.

Προσοχη ομως δεν την φλαρασα μεσω ODIN οπως θα κανεις εσυ για οτι συμβει στην συσκευη σου δεν ευθυνομαι.

Μη γελασεις,αλλα αμα σου πω,οτι δεν εχω ιδεαν τι ειναι ODIN,πως θα σου φανει;

Εννοειται οτι θα φωναξω τον ανηψιο μου,που ειναι σχετικος,να το κανει,αλλα μεσω KIES,οπως λες κι εσυ.

Και γιατι εγω θα το εκανα καλα και σωνει μεσω ODIN;Εγω,δεν εχω κανει καμια αλλαγη στο τηλεφωνο,εκτος απο την αλλαγη σε LF6,που ζητησε και πηρε προ εβδομαδων.

Ευχαριστω any way.

Κοσμοτε,100Mbps.

Εννοειται οτι θα φωναξω τον ανηψιο μου,που ειναι σχετικος,να το κανει,αλλα μεσω KIES,οπως λες κι εσυ.

Και γιατι εγω θα το εκανα καλα και σωνει μεσω ODIN;Εγω,δεν εχω κανει καμια αλλαγη στο τηλεφωνο,εκτος απο την αλλαγη σε LF6,που ζητησε και πηρε προ εβδομαδων.

Ευχαριστω any way.

Ισως να μην κάνεις την αλλαγή firmware με odin αλλα διάβασε πως γίνεται μπορει κάποια στιγμή να σου χρειαστει .

Ειναι το ποιο εύκολο πράγμα .http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336584

Samsung galaxy s21+

Ευχαριστω any way.

Μέσω Kies είναι ο επίσημος και "νομιμος" τρόπος (μαζί με ΟΤΑ).

Μέσω Odin περνάς "δια της πλαγίας οδού" όποιο firmware θέλεις που αν είναι συμβατό με την συσκευή σου θα δουλέψει.

Είχα βάλει μέσω odin το Ελληνικό firmware (σε γερμανικό τηλέφωνο) και πάλι μέσω odin ξαναπέρασα το γερμανικό (το καινούριο) και ήρθα στα ίσα μου!

Υ.Γ. Μέσω odin γίνεται και το root σε περίπτωση που το αποφασίσεις. :)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

καλησπερα, εχω κάνει εγκατάσταση το SwiftKey 3 αλλα αντιμετωπίζω το εξης: οταν γραφω ελληνικα το μεγεθος του sms ειναι 160 χαρακτηρες με την ρυθμηση του κινητου στο Αλφαβητο GSM αλλα! οταν παω να κανω αποστολη μου εμφανιζει να αλλαξω τη λειτουργια εισαγωγης σε αυτοματο, αν το κανω αυτο οι χαρακτηρες μειωνονται στους 70! γιατι ???

καλησπερα, εχω κάνει εγκατάσταση το SwiftKey 3 αλλα αντιμετωπίζω το εξης: οταν γραφω ελληνικα το μεγεθος του sms ειναι 160 χαρακτηρες με την ρυθμηση του κινητου στο Αλφαβητο GSM αλλα! οταν παω να κανω αποστολη μου εμφανιζει να αλλαξω τη λειτουργια εισαγωγης σε αυτοματο, αν το κανω αυτο οι χαρακτηρες μειωνονται στους 70! γιατι ???

Κι εγώ είχα τον ίδιο θέμα και άλλαζα κάθε φορά που έγραφα SMS το πληκτρολόγιο, το γυρνούσα σε στοκ. Μετά έβαλα την εφαρμογή gosms pro και τελείωσε για μένα η στοκ εφαρμογή για τα μηνύματα.. Αν θες δοκίμασε και βάλε στο Sent Settings το Enable local support τα ελληνικά.. :rolleyes:

Δεν ξέρω αν έχετε προσέξει αλλά η εφαρμογή καιρού στο touchwiz έχει πρόβλημα ανανέωσης. Από ημτην samsung μου είπαν ότι λόγω πτώσης σήματος μπορεί να μην ανανεώνει πάντα και να χάνει κύκλο. Ωστόσο το έβαλα να ανανεώνει κανα ωρα και ακόμα και.με το wifi αναμμένο πάλι δεν ανανεώνει.

Έβαλα το beautiful widgets και αυτό ανανεώνει κανονικαμ. Οπότε τους έγραψα ότι υπάρχει πρόβλημα μπας και ευαισθητοποιηθούν ...

Αν θες δοκίμασε και βάλε στο Sent Settings το Enable local support τα ελληνικά.. :rolleyes:

το εχω κανει και δεν...! ευχαριστω!, δεν θελω να βαλω το gosms δεν το προτιμω..