Devil_7 Δημ. June 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2012 (edited) πως το βρηκες γιατι ακομα το ψαχνω.. ευχαριστω Φίλε, για να σου δώσει τα 50 πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα, όπως να εγκαταστήσεις το dropbox και κάπου αλλού (υπολογιστή, άλλο κινητό) κτλ. Στα λέει όταν το κάνεις εγκατάσταση. Για να δεις αν έχεις πάρει τα 50 πας στις ρυθμίσεις του dropbox. Θα σου έρθει και mail όταν στα δώσουν. Edit: Δοκίμασε να κάνεις κάποιο από αυτά. https://www.dropbox.com/gs Edited June 26, 2012 by Devil_7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Για ρίξτε μια ματιά εδώ!;) Έτσι ακριβώς. Δεν είναι κάτι ενοχλητικό αφού για να το παρατηρήσεις πρέπει να είσαι στο σκοτάδι και με μαύρο φόντο αλλά υπάρχει. Δύσκολο να ανεβάσω φωτογραφία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Έτσι ακριβώς. Δεν είναι κάτι ενοχλητικό αφού για να το παρατηρήσεις πρέπει να είσαι στο σκοτάδι και με μαύρο φόντο αλλά υπάρχει. Δύσκολο να ανεβάσω φωτογραφία... Τίποτα το σπουδαίο για να θεωρηθεί bug Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eliasmad Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 καλημερα μια ερώτηση με ποση ελεύθερη ραμ δουλεύει το τηλέφωνο?οταν βγηκε το πηρα για μια μερα και μου έδειχνε 95 mb free?εχει αλαξει κατι με την διαχείριση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Προσωπικά με καμία 70αρία εφαρμογές εγκατεστημένες μου δουλεύει από 280 έως και 335mb ελεύθερη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Προσωπικά με καμία 70αρία εφαρμογές εγκατεστημένες μου δουλεύει από 280 έως και 335mb ελεύθερη. Γιατί όμως δείχνει διαθέσιμα 780MB κι όχι 1GB?Την ίδια απορία είχα και στο Note με ICS.. Πάντως πότε δεν έχω δει πρόβλημα μνήμης και μάλιστα έχω ανοίξει πάνω από 50 εφαρμογές ταυτόχρονα αλλά δεν μασάει με την καμία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 (edited) Γιατί όμως δείχνει διαθέσιμα 780MB κι όχι 1GB?Την ίδια απορία είχα και στο Note με ICS.. Πάντως πότε δεν έχω δει πρόβλημα μνήμης και μάλιστα έχω ανοίξει πάνω από 50 εφαρμογές ταυτόχρονα αλλά δεν μασάει με την καμία..Τα υπολοιπα mb δεσμευονται απο το συστημα Παντως διαβαζω αντικρουομενες αναφορες για τα επιπεδα ελευθερης μνημης, αλλος λεει 95,αλλος 150,αλλoς 280...τελικα τι ισχυει σε μεσο ορο? Edited June 27, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Για του λόγου το αληθές http://i256.photobucket.com/albums/hh194/taksidiotis/Screenshot_2012-06-27-10-06-01.png Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Παιδια εγκατεστησα τη micro sd 32 gb class 10 που παρελαβα της Samsung, μπορειται να μου πειτε πως να μεταφερω ολη τη μουσικη που εχω εγκατεστημενη στη sd card μεσα απο το κινητο χωρις να το κανω απο το pc:rolleyes: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Παιδια εγκατεστησα τη micro sd 32 gb class 10 που παρελαβα της Samsung, μπορειται να μου πειτε πως να μεταφερω ολη τη μουσικη που εχω εγκατεστημενη στη sd card μεσα απο το κινητο χωρις να το κανω απο το pc:rolleyes: Εγω κάνω αντιγραφή αρχείων απο τη μνήμη του κινητου στην microSDHC με το "File Manager HD" Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Εγω κάνω αντιγραφή αρχείων απο τη μνήμη του κινητου στην microSDHC με το "File Manager HD" Με το astro file manager που χρησιμοποιω γινεται, διοτι προσπαθησα αλλα δεν τα καταφερα? Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_sayian Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Τα υπολοιπα mb δεσμευονται απο το συστημα Παντως διαβαζω αντικρουομενες αναφορες για τα επιπεδα ελευθερης μνημης, αλλος λεει 95,αλλος 150,αλλoς 280...τελικα τι ισχυει σε μεσο ορο? και εγω καπου στη μεση ειμαι περιπου στα 120 mb free ram , οχι οτι κολλαει αλλα μου φαινεται κ μενα οτι τρεχει πολυ ram στο παρασκηνιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Υπάρχει και μια εφαρμογή απότι βλέπω στο τηλέφωνό μου,που λέγεται "τα αρχεία μου" και βρίσκεται μέσα στις "Εφαρμογές".Νομίζω οτι είναι αυτόχθων του τηλεφώνου (δεν είμαι σιγουρος γι'αυτό,τσέκαρέ το και πές μου κι εμένα,γιατι καθώς πήρα το τηλέφωνο,έβαλα κι έβγαλα κάμποσες εφαρμογές και έχω χάσει το μπούσουλα...).Αν ναι,γινεται κι απο εκει! Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Για του λόγου το αληθές http://i256.photobucket.com/albums/hh194/taksidiotis/Screenshot_2012-06-27-10-06-01.png Δηλαδη 110 mb παραπανω free ram απο το ταπεινο μου "s"..; :wacko: μωρε μπραβο :rolleyes: Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quicksilver Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 (edited) Καλημερα σε ολους, μολις το πηρα κ εγω. Δευτερη συσκευη Android μετα το κουρασμενο Desire.... επειδη βλεπω αναφερθηκε λιγο πιο πανω... πως μπορω να πλοηγηθω στην ΕΞΤΡΑ καρτα sd... ΜΠΟΡΩ???? η ειμαι αναγκασμενος ντε κ καλα να βλεπω την εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου? Δεν μου αρεσει καθολου η ιδεα αυτη!!!! Με το ES file explrer δεν μπορεσα... Αν εχω κ καποιο APK πως το εγκαθηστω? Edited June 27, 2012 by Quicksilver Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Καλημερα σε ολους, μολις το πηρα κ εγω. Δευτερη συσκευη Android μετα το κουρασμενο Desire.... επειδη βλεπω αναφερθηκε λιγο πιο πανω... πως μπορω να πλοηγηθω στην ΕΞΤΡΑ καρτα sd... ΜΠΟΡΩ???? η ειμαι αναγκασμενος ντε κ καλα να βλεπω την εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου? Δεν μου αρεσει καθολου η ιδεα αυτη!!!! Με το ES file explrer δεν μπορεσα... Αν εχω κ καποιο APK πως το εγκαθηστω? Με την προεγκατεστημενη εφαρμογη "τα αρχεια μου" δεν μπορεις..; Στο desire πως εγκαθιστουσες αρχεια .apk..; Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quicksilver Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Με την προεγκατεστημενη εφαρμογη "τα αρχεια μου" δεν μπορεις..; Στο desire πως εγκαθιστουσες αρχεια .apk..; .... πωωωωωωωωωω μιλαμε για μεγαλη μ@λ@Κ!4 ... συγνωμη φιλε κ ευχαριστω παρα πολυ αλλα το τηλ ΜΟΛΙΣ το πηρα, κ απο συνηθεια με το desire ολα τα εκανα με το ES η το ASTRO... Σε ευχαριστω κ συμπαθατε με :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Υπάρχει και μια εφαρμογή απότι βλέπω στο τηλέφωνό μου,που λέγεται "τα αρχεία μου" και βρίσκεται μέσα στις "Εφαρμογές".Νομίζω οτι είναι αυτόχθων του τηλεφώνου (δεν είμαι σιγουρος γι'αυτό,τσέκαρέ το και πές μου κι εμένα,γιατι καθώς πήρα το τηλέφωνο,έβαλα κι έβγαλα κάμποσες εφαρμογές και έχω χάσει το μπούσουλα...).Αν ναι,γινεται κι απο εκει! Εχεις δικιο γινεται κανονικα με την ενσωματωμενη εφαρμογη ευχαριστω:) Παντως οσον αφορα τη διαθεσιμη ελευθερη μνημη εμενα κυμαινεται απο 250 εως 380 σημερα που κοιταξα. Βασικα δεν εχω πανω απο 15 εφαρμογες extra που εγκατεστησα επιπλεων.:p Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkalimos Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 καλημερα, προσπαθω να αποφυγω να εμφανιζεται το σπαστικο LED μπλε λαμπακι οταν αφορα καποια ειδοποιηση (μυνημα, mail κλπ). ΑΛΛΑ παρ'οτι πηγα στις ρυθμησεις -> ενδειξη LED και το ξετσεκαρα, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ και μου αναβει και εχω "σπαστει". μηπως πρεπει να κανω και κατι αλλο?? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 καλημερα, προσπαθω να αποφυγω να εμφανιζεται το σπαστικο LED μπλε λαμπακι οταν αφορα καποια ειδοποιηση (μυνημα, mail κλπ). ΑΛΛΑ παρ'οτι πηγα στις ρυθμησεις -> ενδειξη LED και το ξετσεκαρα, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ και μου αναβει και εχω "σπαστει". μηπως πρεπει να κανω και κατι αλλο?? ευχαριστώ Αφου ειναι πολυ χρησιμο για ποιο λογω να το αφαιρεσεις?! Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Αφου ειναι πολυ χρησιμο για ποιο λογω να το αφαιρεσεις?! Είναι αρκετοί λόγοι που κάποιος ενδεχόμενα δεν θα το ήθελε... εμένα μου αρέσει και για χρόνια (iphones, S2, Note) δεν είχα οπότε το χαίρομαι... από την άλλη είναι μεγάλος ρουφιάνος βρε αδερφέ :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 (edited) Είναι αρκετοί λόγοι που κάποιος ενδεχόμενα δεν θα το ήθελε... εμένα μου αρέσει και για χρόνια (iphones, S2, Note) δεν είχα οπότε το χαίρομαι... από την άλλη είναι μεγάλος ρουφιάνος βρε αδερφέ :p Να λοιπον βλεπεις τα πολλα προτερηματα του συγκεκριμενου κινητου σιγα-σιγα.....δεν ηξερα οτι στο note/S2 δεν ειχε αυτη τη δυνατοτητα,αρα ενας επιπλεον λογος για πρωτη μου Samsung συσκευη το S3 :):p Edited June 27, 2012 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Να λοιπον βλεπεις τα πολλα προτερηματα του συγκεκριμενου κινητου σιγα-σιγα.....δεν ηξερα οτι στο note/S2 δεν ειχε αυτη τη δυνατοτητα,αρα ενας επιπλεον λογος για πρωτη μου Samsung συσκευη το συγκεκριμενο:):p Ναι η αλήθεια είναι ότι δεν είχαν notification LED και ζήλευα το desire S της γυναίκας μου γι αυτό το λόγο (μόνο γι αυτό όμως!)... όντως το s3 έχει πολλά καλά και πρέπει να το δουλέψεις λιγάκι να το καταλάβεις... και επίσης κάνεις τα πάντα το ίδιο εύκολα χωρίς να σε ενοχλεί η έλλειψη της μισής ίντσας σε σχέση με το note. Από την άλλη το μέγεθος είναι απλά ιδανικό και η μπαταρία γαϊδουρινή (χθες το έβαλα να φορτίσει με 18% και είχε 18 ώρες αναμονής, 4 ώρες και 35λεπτά οθόνης, περίπου 1ώρα κλήσεις, wifi σχεδόν συνέχεια και ήταν μόλις η πρώτη πλήρης φόρτιση που έκανα), οθόνη και ταχύτητα uber alles!!! Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος, έκαναν καλή δουλειά... και το μπλε από αλλού! Αν έχεις την δυνατότητα να το πάρεις stop thinking and go get it!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 (edited) Παιδια, την free ram να την βλεπετε αφου εχετε ακετη ωρα το κινητο διχως reboot και εχετε κανει χρηση εφαρμογων χωρις να εχετε πατησει εκαθαριση απο την διαχειριση.Καποιος που ασχολειται με 3-4 εφαρμογες μονο, ειναι λογικο να βλεπει περισσοτερη ελευθερη μνημη σε αντιθεση με καποιον αλλο που ασχολειται με περισσοτερες. Edited June 27, 2012 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. June 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2012 Το έχω γράψει και αλλού, το θέμα είναι ψυχολογικό καθαρά. Πότε δεν έχω αντιμετωπισει πρόβλημα με την RAM ή κάποιο στολαρισμα αν μου επιτραπεί ο όρος.. Και πραγματικά αν κάποιος έχει ανοίξει ταυτόχρονα κάποιες βαριές εφαρμογές και είδε πρόβλημα να μας πει αν έχει την καλοσύνη πως στο καλό το έκανε.. Εγώ και στο Note και στο s3 προσπάθησα ανοίγοντας ότι έχω από παιχνίδια και εφαρμογές μπας και δω κόλημμα αλλά τελικά βαρέθηκα κάπου στην 50η ανοικτή εφαρμογή και τα παράτησα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts