Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πως το βρηκες γιατι ακομα το ψαχνω..

ευχαριστω

Φίλε, για να σου δώσει τα 50 πρέπει να κάνεις κάποια πράγματα, όπως να εγκαταστήσεις το dropbox και κάπου αλλού (υπολογιστή, άλλο κινητό) κτλ. Στα λέει όταν το κάνεις εγκατάσταση. Για να δεις αν έχεις πάρει τα 50 πας στις ρυθμίσεις του dropbox. Θα σου έρθει και mail όταν στα δώσουν.

Edit: Δοκίμασε να κάνεις κάποιο από αυτά. https://www.dropbox.com/gs

Edited by Devil_7

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για ρίξτε μια ματιά εδώ!;)

Έτσι ακριβώς. Δεν είναι κάτι ενοχλητικό αφού για να το παρατηρήσεις πρέπει να είσαι στο σκοτάδι και με μαύρο φόντο αλλά υπάρχει. Δύσκολο να ανεβάσω φωτογραφία...

Έτσι ακριβώς. Δεν είναι κάτι ενοχλητικό αφού για να το παρατηρήσεις πρέπει να είσαι στο σκοτάδι και με μαύρο φόντο αλλά υπάρχει. Δύσκολο να ανεβάσω φωτογραφία...

Τίποτα το σπουδαίο για να θεωρηθεί bug

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

καλημερα

μια ερώτηση

με ποση ελεύθερη ραμ δουλεύει το τηλέφωνο?οταν βγηκε το πηρα για μια μερα και μου έδειχνε 95 mb free?εχει αλαξει κατι με την διαχείριση?

Προσωπικά με καμία 70αρία εφαρμογές εγκατεστημένες μου δουλεύει από 280 έως και 335mb ελεύθερη.

Προσωπικά με καμία 70αρία εφαρμογές εγκατεστημένες μου δουλεύει από 280 έως και 335mb ελεύθερη.

Γιατί όμως δείχνει διαθέσιμα 780MB κι όχι 1GB?Την ίδια απορία είχα και στο Note με ICS.. Πάντως πότε δεν έχω δει πρόβλημα μνήμης και μάλιστα έχω ανοίξει πάνω από 50 εφαρμογές ταυτόχρονα αλλά δεν μασάει με την καμία..

Γιατί όμως δείχνει διαθέσιμα 780MB κι όχι 1GB?Την ίδια απορία είχα και στο Note με ICS.. Πάντως πότε δεν έχω δει πρόβλημα μνήμης και μάλιστα έχω ανοίξει πάνω από 50 εφαρμογές ταυτόχρονα αλλά δεν μασάει με την καμία..
Τα υπολοιπα mb δεσμευονται απο το συστημα

Παντως διαβαζω αντικρουομενες αναφορες για τα επιπεδα ελευθερης μνημης, αλλος λεει 95,αλλος 150,αλλoς 280...τελικα τι ισχυει σε μεσο ορο?

Edited by truckman

Για του λόγου το αληθές

http://i256.photobucket.com/albums/hh194/taksidiotis/Screenshot_2012-06-27-10-06-01.png

Παιδια εγκατεστησα τη micro sd 32 gb class 10 που παρελαβα της Samsung, μπορειται να μου πειτε πως να μεταφερω ολη τη μουσικη που εχω εγκατεστημενη στη sd card μεσα απο το κινητο χωρις να το κανω απο το pc:rolleyes:

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Παιδια εγκατεστησα τη micro sd 32 gb class 10 που παρελαβα της Samsung, μπορειται να μου πειτε πως να μεταφερω ολη τη μουσικη που εχω εγκατεστημενη στη sd card μεσα απο το κινητο χωρις να το κανω απο το pc:rolleyes:

Εγω κάνω αντιγραφή αρχείων απο τη μνήμη του κινητου στην microSDHC με το "File Manager HD"

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Εγω κάνω αντιγραφή αρχείων απο τη μνήμη του κινητου στην microSDHC με το "File Manager HD"

Με το astro file manager που χρησιμοποιω γινεται, διοτι προσπαθησα αλλα δεν τα καταφερα?

Τα υπολοιπα mb δεσμευονται απο το συστημα

Παντως διαβαζω αντικρουομενες αναφορες για τα επιπεδα ελευθερης μνημης, αλλος λεει 95,αλλος 150,αλλoς 280...τελικα τι ισχυει σε μεσο ορο?

και εγω καπου στη μεση ειμαι περιπου στα 120 mb free ram , οχι οτι κολλαει αλλα μου φαινεται κ μενα οτι τρεχει πολυ ram στο παρασκηνιο

Υπάρχει και μια εφαρμογή απότι βλέπω στο τηλέφωνό μου,που λέγεται "τα αρχεία μου" και βρίσκεται μέσα στις "Εφαρμογές".Νομίζω οτι είναι αυτόχθων του τηλεφώνου (δεν είμαι σιγουρος γι'αυτό,τσέκαρέ το και πές μου κι εμένα,γιατι καθώς πήρα το τηλέφωνο,έβαλα κι έβγαλα κάμποσες εφαρμογές και έχω χάσει το μπούσουλα...).Αν ναι,γινεται κι απο εκει!

GTZ (George)

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Για του λόγου το αληθές

http://i256.photobucket.com/albums/hh194/taksidiotis/Screenshot_2012-06-27-10-06-01.png

Δηλαδη 110 mb παραπανω free ram απο το ταπεινο μου "s"..; :wacko:

μωρε μπραβο :rolleyes:

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Καλημερα σε ολους, μολις το πηρα κ εγω.

Δευτερη συσκευη Android μετα το κουρασμενο Desire.... επειδη βλεπω αναφερθηκε λιγο πιο πανω... πως μπορω να πλοηγηθω στην ΕΞΤΡΑ καρτα sd... ΜΠΟΡΩ???? η ειμαι αναγκασμενος ντε κ καλα να βλεπω την εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου? Δεν μου αρεσει καθολου η ιδεα αυτη!!!!

Με το ES file explrer δεν μπορεσα...

Αν εχω κ καποιο APK πως το εγκαθηστω?

Edited by Quicksilver

Καλημερα σε ολους, μολις το πηρα κ εγω.

Δευτερη συσκευη Android μετα το κουρασμενο Desire.... επειδη βλεπω αναφερθηκε λιγο πιο πανω... πως μπορω να πλοηγηθω στην ΕΞΤΡΑ καρτα sd... ΜΠΟΡΩ???? η ειμαι αναγκασμενος ντε κ καλα να βλεπω την εσωτερικη μνημη του τηλεφωνου? Δεν μου αρεσει καθολου η ιδεα αυτη!!!!

Με το ES file explrer δεν μπορεσα...

Αν εχω κ καποιο APK πως το εγκαθηστω?

Με την προεγκατεστημενη εφαρμογη "τα αρχεια μου" δεν μπορεις..;

Στο desire πως εγκαθιστουσες αρχεια .apk..;

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Με την προεγκατεστημενη εφαρμογη "τα αρχεια μου" δεν μπορεις..;

Στο desire πως εγκαθιστουσες αρχεια .apk..;

.... πωωωωωωωωωω μιλαμε για μεγαλη μ@λ@Κ!4 ... συγνωμη φιλε κ ευχαριστω παρα πολυ αλλα το τηλ ΜΟΛΙΣ το πηρα, κ απο συνηθεια με το desire ολα τα εκανα με το ES η το ASTRO...

Σε ευχαριστω κ συμπαθατε με :)

Υπάρχει και μια εφαρμογή απότι βλέπω στο τηλέφωνό μου,που λέγεται "τα αρχεία μου" και βρίσκεται μέσα στις "Εφαρμογές".Νομίζω οτι είναι αυτόχθων του τηλεφώνου (δεν είμαι σιγουρος γι'αυτό,τσέκαρέ το και πές μου κι εμένα,γιατι καθώς πήρα το τηλέφωνο,έβαλα κι έβγαλα κάμποσες εφαρμογές και έχω χάσει το μπούσουλα...).Αν ναι,γινεται κι απο εκει!

Εχεις δικιο γινεται κανονικα με την ενσωματωμενη εφαρμογη ευχαριστω:)

Παντως οσον αφορα τη διαθεσιμη ελευθερη μνημη εμενα κυμαινεται απο 250 εως 380 σημερα που κοιταξα.

Βασικα δεν εχω πανω απο 15 εφαρμογες extra που εγκατεστησα επιπλεων.:p

καλημερα,

προσπαθω να αποφυγω να εμφανιζεται το σπαστικο LED μπλε λαμπακι οταν αφορα καποια ειδοποιηση (μυνημα, mail κλπ).

ΑΛΛΑ παρ'οτι πηγα στις ρυθμησεις -> ενδειξη LED και το ξετσεκαρα, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ και μου αναβει και εχω "σπαστει".

μηπως πρεπει να κανω και κατι αλλο??

ευχαριστώ

καλημερα,

προσπαθω να αποφυγω να εμφανιζεται το σπαστικο LED μπλε λαμπακι οταν αφορα καποια ειδοποιηση (μυνημα, mail κλπ).

ΑΛΛΑ παρ'οτι πηγα στις ρυθμησεις -> ενδειξη LED και το ξετσεκαρα, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ και μου αναβει και εχω "σπαστει".

μηπως πρεπει να κανω και κατι αλλο??

ευχαριστώ

Αφου ειναι πολυ χρησιμο για ποιο λογω να το αφαιρεσεις?!

Αφου ειναι πολυ χρησιμο για ποιο λογω να το αφαιρεσεις?!

Είναι αρκετοί λόγοι που κάποιος ενδεχόμενα δεν θα το ήθελε... εμένα μου αρέσει και για χρόνια (iphones, S2, Note) δεν είχα οπότε το χαίρομαι... από την άλλη είναι μεγάλος ρουφιάνος βρε αδερφέ :p

Είναι αρκετοί λόγοι που κάποιος ενδεχόμενα δεν θα το ήθελε... εμένα μου αρέσει και για χρόνια (iphones, S2, Note) δεν είχα οπότε το χαίρομαι... από την άλλη είναι μεγάλος ρουφιάνος βρε αδερφέ :p

Να λοιπον βλεπεις τα πολλα προτερηματα του συγκεκριμενου κινητου σιγα-σιγα.....δεν ηξερα οτι στο note/S2 δεν ειχε αυτη τη δυνατοτητα,αρα ενας επιπλεον λογος για πρωτη μου Samsung συσκευη το S3 :):p

Edited by alextrela

Να λοιπον βλεπεις τα πολλα προτερηματα του συγκεκριμενου κινητου σιγα-σιγα.....δεν ηξερα οτι στο note/S2 δεν ειχε αυτη τη δυνατοτητα,αρα ενας επιπλεον λογος για πρωτη μου Samsung συσκευη το συγκεκριμενο:):p

Ναι η αλήθεια είναι ότι δεν είχαν notification LED και ζήλευα το desire S της γυναίκας μου γι αυτό το λόγο (μόνο γι αυτό όμως!)... όντως το s3 έχει πολλά καλά και πρέπει να το δουλέψεις λιγάκι να το καταλάβεις... και επίσης κάνεις τα πάντα το ίδιο εύκολα χωρίς να σε ενοχλεί η έλλειψη της μισής ίντσας σε σχέση με το note. Από την άλλη το μέγεθος είναι απλά ιδανικό και η μπαταρία γαϊδουρινή (χθες το έβαλα να φορτίσει με 18% και είχε 18 ώρες αναμονής, 4 ώρες και 35λεπτά οθόνης, περίπου 1ώρα κλήσεις, wifi σχεδόν συνέχεια και ήταν μόλις η πρώτη πλήρης φόρτιση που έκανα), οθόνη και ταχύτητα uber alles!!! Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος, έκαναν καλή δουλειά... και το μπλε από αλλού! Αν έχεις την δυνατότητα να το πάρεις stop thinking and go get it!!!

Παιδια, την free ram να την βλεπετε αφου εχετε ακετη ωρα το κινητο διχως reboot και εχετε κανει χρηση εφαρμογων χωρις να εχετε πατησει εκαθαριση απο την διαχειριση.Καποιος που ασχολειται με 3-4 εφαρμογες μονο, ειναι λογικο να βλεπει περισσοτερη ελευθερη μνημη σε αντιθεση με καποιον αλλο που ασχολειται με περισσοτερες. Edited by truckman

Το έχω γράψει και αλλού, το θέμα είναι ψυχολογικό καθαρά. Πότε δεν έχω αντιμετωπισει πρόβλημα με την RAM ή κάποιο στολαρισμα αν μου επιτραπεί ο όρος.. Και πραγματικά αν κάποιος έχει ανοίξει ταυτόχρονα κάποιες βαριές εφαρμογές και είδε πρόβλημα να μας πει αν έχει την καλοσύνη πως στο καλό το έκανε.. Εγώ και στο Note και στο s3 προσπάθησα ανοίγοντας ότι έχω από παιχνίδια και εφαρμογές μπας και δω κόλημμα αλλά τελικά βαρέθηκα κάπου στην 50η ανοικτή εφαρμογή και τα παράτησα :p