Jump to content

[Επίσημο] Samsung Galaxy S III

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια τοσο χάλια ειναι η οθόνη του στον ήλιο ? ή ειναι " μαπα " το βιντεο ?

http://www.youtube.com/watch?v=72IgKHKpGZE

Ναι, είναι τόσο χάλια...no doubt...

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• Απαντήσεις 15,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

βγάλε μερικές φωτογραφίες αν μπορείς φίλε για να δούμε την έκταση του προβλήματος

Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν θα μπορέσω να βγάλω. Χθες το απόγευμα έγινε αντικατάσταση και παρέλαβα καινούργιο χωρίς το πρόβλημα που ανέφερα:D

Το θεμα με τα κεφαλαια στα μηνυματα το ελυσα οπως αναφερθηκε παραπανω με αυτοματη λειτουργια εισαγωγης:)

Ενα αλλο θεμα ειναι στη πλοηγηση στο ιντερνετ στο ζουμαρισμα ειτε με το μαμισιο,ειτε με dolphin hd δεν προσαρμοζεται το κειμενο αναλογα οταν μεγενθυνεις τη σελιδα,υπαρχει καποιος browser που το κανει αυτο?

Πολύ γρήγορος και με σωστό Zoom είναι ο operα mobile

Θα σου ελεγα αν ειναι να παρεις το S3 που αξιζει οντως η καλυτερη android στη κατηγορια του, να παρεις και καποια αλλη συσκευη παραλληλα για να τη βγαλεις καθαρος αλλιως δεν παλευεται,εκτος αν εισαι μαζοχας και σου αρεσει να ζοριζεσαι:lol::lol::p

Απο την αλλη το video μου φαινεται υπερβολικο εκτος αν εχει βαλει φωτεινοτητα στο 50-60% που εκει οντως απολυτο σκοταδι:(:mad:

Παντως η αντανακλαση παει συννεφο,αλλα οχι στο βαθμο που δειχνει το video

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ενταξει το video του τυπου ειναι Epic Fail εχει βαλει την φωτεινοτητα σιγουρα στο 0-10%.Εγω βγηκα στο μπαλκονι μολις τωρα με τον Ηλιο να σκαει πανω στην οθονη και φωτεινοτητα 70-80% εβλεπα κανονικα.Ειπαμε εχει ενα θεμα κατω απο τον Ηλιο αλλα οχι και ετσι. Edited by Rospy7

Θα σου ελεγα αν ειναι να παρεις το S3 που αξιζει οντως η καλυτερη android στη κατηγορια του, να παρεις και καποια αλλη συσκευη παραλληλα για να τη βγαλεις καθαρος αλλιως δεν παλευεται,εκτος αν εισαι μαζοχας και σου αρεσει να ζοριζεσαι:lol::lol::p

Απο την αλλη το video μου φαινεται υπερβολικο εκτος αν εχει βαλει φωτεινοτητα στο 50-60% που εκει οντως απολυτο σκοταδι:(:mad:

Δεν ξερω ! μου φάνηκε κάπως υπερβολικό .

Θα κοιτάξω να δω αν θα βρω κάποια συσκευή απο κανα φιλαράκι ωστε να ειμαι σίγουρος οτι δεν θα εχω πρόβλημα στον ηλιο και οτι θα με καλύπτει ..

Samsung galaxy s21+

Στο 3.GS δεν υπάρχει πρόβλημα με τους 160 μικρούς χαρακτήρες οπότε μάλλον είναι θέμα android και λόγω του ότι η ελλάδα είναι μικρή αγορά, δεν ασχολούνται!

Το gosms που δοκίμασα έκανε πάλι τα ίδια, 160 ελληνικα κεφαλαία, 70 με μικρα .

Αυτο δεν ισχυει.

Κανενα κινητο δεν στελνει sms με 160 ελληνικους μικρους χαρακτηρες, απο την αρχη του συμπαντος. Εσεις μπορει να το βλεπετε στα εξερχομενα με μικρους ελληνικους χαρακτηρες σε ορισμενες συσκευες αλλα ο παραληπτης το λαμβανει με κεφαλαιους.

Αυτο συμβαινει γιατι οι συγκεκριμενοι χαρακτηρες ειναι 8bitοι ενω τα sms υποστηριζουν 7bitους με αποτελεσμα ο καθε μικρος ελληνικος χαρακτηρας να καταλαμβανει χωρο για δυο χαρακτηρες.

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Ενταξει το video του τυπου ειναι Epic Fail εχει βαλει την φωτεινοτητα σιγουρα στο 0-10%.Εγω βγηκα στο μπαλκονι μολις τωρα με τον Ηλιο να σκαει πανω στην οθονη και φωτεινοτητα 70% εβλεπα κανονικα.Ειπαμε εχει ενα θεμα κατω απο τον Ηλιο αλλα οχι και ετσι.

Παιδιά μη τρελαθούμε.

Η φωτεινότητα της οθόνης είναι επιεικώς απαράδεκτη.Ότι χειρότερο έχω δει σε Samsung και όχι μόνο.

Εδώ βλέπω για πρώτη φορά στους xda ότι κυκλοφορούν modded framework για αύξηση της φωτεινότητας! μέχρι τώρα υπήρχαν τέτοια σε όλες τις συσκευές

για μείωση της!

Αυτό δε σημαίνει ότι είναι προβληματική η συσκευή μιας και σε επόμενο update firmware ΠΡΟΦΑΝΩΣ θα διορθωθεί.

Follow me on XDA

Παιδιά μη τρελαθούμε.

Η φωτεινότητα της οθόνης είναι επιεικώς απαράδεκτη.Ότι χειρότερο έχω δει σε Samsung και όχι μόνο.

Εδώ βλέπω για πρώτη φορά στους xda ότι κυκλοφορούν modded framework για αύξηση της φωτεινότητας! μέχρι τώρα υπήρχαν τέτοια σε όλες τις συσκευές

για μείωση της!

Αυτό δε σημαίνει ότι είναι προβληματική η συσκευή μιας και σε επόμενο update firmware ΠΡΟΦΑΝΩΣ θα διορθωθεί.

Αν διορθώνεται με το modded framework θα διορθωθεί με κάποιο update αλλα παράλληλα με την αύξηση της φωτεινοτητας θα υπάρξει μείωση της αυτονομίας.

Ακόμα και στο Sii που δεν είχε τόσο έντονο πρόβλημα, όταν ήθελα να δώ κάποιο βίντεο έπρεπε να ανεβασω την φωτεινότητα στο 80% ακόμα και σε κλειστούς χώρους.

Το ίδιο και στην Galery όπου οι φωτο έδειχναν πολυ κακές με την φωτεινότητα στο 50% που την είχα συνήθως σε νορμάλ χρήση.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Tο Video ειναι 100% fake δεν ανταποκρινεται καθολου στην πραγματικοτητα . Εγω με φωτεινοτητα στο αυτοματο , δεν εχω αντιμετωπισει την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ δυσκολια στο να χειριστω το κινητο κατω απο τον ηλιο. και δεν μιλαω για απλες κλησεις αλλα και για πλοηγηση στο internet .

H οθονη μπορει να μην φαινεται τοσο μαματη οσο υποσκια αλλα την δουλεια σου την κανεις ανετα.

Και μην μου πει κανεις αν ο ηλιος ειναι στο ψηλοτερο σημειο και κρατω το κινητο με κατευθυνση βορειοδυτικα και 45 μοιρες κλιση , τοτε δεν βλεπω τιποτα

Tο Video ειναι 100% fake δεν ανταποκρινεται καθολου στην πραγματικοτητα . Εγω με φωτεινοτητα στο αυτοματο , δεν εχω αντιμετωπισει την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ δυσκολια στο να χειριστω το κινητο κατω απο τον ηλιο. και δεν μιλαω για απλες κλησεις αλλα και για πλοηγηση στο internet .

H οθονη μπορει να μην φαινεται τοσο μαματη οσο υποσκια αλλα την δουλεια σου την κανεις ανετα.

Και μην μου πει κανεις αν ο ηλιος ειναι στο ψηλοτερο σημειο και κρατω το κινητο με κατευθυνση βορειοδυτικα και 45 μοιρες κλιση , τοτε δεν βλεπω τιποτα

και εμενα ρε παιδια μου φαινονται περιεργα αυτα που λεγονται...σημερα με νταλα ηλιο εκανα 5 κλησεις και εγραφα μνμτα για μια παραγγελια και δεν ειχα κανενα απολυτως προβλαμα!ναι εχει λιγοτερη ορατοτητα απο καποια αλλα κινητα αλλα οχι αυτο που φαινεται στο βιντεο!!!!!!

Παιδιά μη τρελαθούμε.

για μείωση της!

Αν διορθώνεται με το modded framework θα διορθω

θεί με κάποιο update αλλα παράλληλα με την αύξηση της φωτεινοτητας θα υπάρξει μείωση της αυτονομίας.

Ακόμα και στο Sii που δεν είχε τόσο έντονο πρόβλημα, όταν ήθελα να δώ κάποιο βίντεο έπρεπε να ανεβασω την φωτεινότητα στο 80% ακόμα και σε κλειστούς χώρους.

Το ίδιο και στην Galery όπου οι φωτο έδειχναν πολυ κακές με την φωτεινότητα στο 50% που την είχα συνήθως σε νορμάλ χρήση.

Οντως η οθονη ειναι τραγικη ημουν απο τους πρωτους που το εγραψα , αλλα πολυ αμφιβαλω αν διορθωνετε με update βεβαια ειναι καλοδεχουμενο το θεμα ειναι να εχει επιδραση σε εξωτερικο χωρο οχι σε εσωτερικο που ειναι πολυ καλη.

Οσο για την αυτονομια λιγο με νοιαζει να χειροτερεψει εφοσον βελτιωθει η ευκρινεια.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

η φωτεινοτητα κατω απο τον ηλιο ειναι ελαχιστα καλυτερη σε σχεση με το s2...απο εκει και περα το βιντεο ειναι τραβηγμενο οσο δε παει...

εμενα προσωπικα δε με ενοχλει καθολου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

@Elthis Να σε ρωτησω κατι;Την συσκευη την εχεις στα χερια σου;

Δυστυχώς όχι.

Το δοκίμαζα χθες με το Note και το sgii.

Σήμερα είναι στις αγγελίες προς πώληση μιας και δε το βολεύτηκα.

Εδώ το thread στους xda πού κάνουν λόγο για χαμηλό auto brightness και έχουν modded framework για υψηλότερες ρυθμίσεις.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1695559

Αφού όμως είστε όλοι ικανοποιημένοι με τη φωτεινότητα, απλά όπως είπα, μη δίνεται σημασία.

Follow me on XDA

εκανα ενα πειραματακι οσο αφορα την ορατοτητα του s3 σε συγκριση με το nexus που εχω τωρα στην διαθεση μου και σας παραθετω εικονες:

100% φωτεινοτητα σε εξωτερικο χωρο

https://www.dropbox.com/s/d8sfess13qikd3v/IMG_5061.JPG

https://www.dropbox.com/s/5rtsr6val8eskzt/IMG_5062.JPG

https://www.dropbox.com/s/sdffo6ptqb0qwjo/IMG_5060.JPG

50% φωτεινοτητα σε εξωτερικο χωρο

https://www.dropbox.com/s/a6iel6ajgi3qc73/IMG_5063.JPG

https://www.dropbox.com/s/gokxwoio5tp9woi/IMG_5064.JPG

https://www.dropbox.com/s/ut6yu7lz5qufjj8/IMG_5065.JPG

100% φωτεινοτητα σε εσωτερικο χωρο

https://www.dropbox.com/s/whlkg56xe0v2nn2/IMG_5067.JPG

50% φωτεινοτητα σε εσωτερικο χωρο

https://www.dropbox.com/s/1awpea3el08u14n/IMG_5066.JPG

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ CANON EOS 1000D ΚΑΙ ΙΔΙΟ WALLPAPER

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ

Edited by ximikos_fil

εκανα ενα πειραματακι οσο αφορα την ορατοτητα του s3 σε συγκριση με το nexus που εχω τωρα στην διαθεση μου και σας παραθετω εικονες:

100% φωτεινοτητα σε εξωτερικο χωρο

https://www.dropbox.com/s/d8sfess13qikd3v/IMG_5061.JPG

https://www.dropbox.com/s/5rtsr6val8eskzt/IMG_5062.JPG

https://www.dropbox.com/s/sdffo6ptqb0qwjo/IMG_5060.JPG

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ CANON EOS 1000D ΚΑΙ ΙΔΙΟ WALLPAPER

Oποτε εχουν δικιο οσοι λενε οτι σε εξωτερικο χωρο ειναι τραγικη η οθονη του s3.

φιλε μου δεν νομιζω να ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα και ιδιαιτερα εαν μιλαμε για φοτο με τον ηλιο καθετα απο επανω δηλ. ακραιες συνθηκες θεασης!

εγω δεν ειδα κατι τραγικο...σιγουρα δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι τραγικο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Follow me on Twitter

φιλε μου δεν νομιζω να ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα και ιδιαιτερα εαν μιλαμε για φοτο με τον ηλιο καθετα απο επανω δηλ. ακραιες συνθηκες θεασης!
Προσωπικα δεν θα μπορουσα να την παλεψω με τετοια οθονη σε εξωτερικο χωρο,ομως αυτο ειναι και υποκειμενικο,οπως ειπε και ο @elthis οσοι δεν εχουν προβλημα δεν χρειαζεται να ασχολουνται καν με αυτο το θεμα ασχετως τι λενε οι αλλοι.

Παντως μπραβο για τις φωτο,η καλυτερη και πιο απλη κινηση μεσα στο μπαχαλο που γινεται σε αυτο το θεμα.

Προσωπικα δεν θα μπορουσα να την παλεψω με τετοια οθονη σε εξωτερικο χωρο,ομως αυτο ειναι και υποκειμενικο,οπως ειπε και ο @elthis οσοι δεν εχουν προβλημα δεν χρειαζεται να ασχολουνται καν με αυτο το θεμα ασχετως τι λενε οι αλλοι.

Παντως μπραβο για τις φωτο,η καλυτερη και πιο απλη κινηση μεσα στο μπαχαλο που γινεται σε αυτο το θεμα.

να΄σαι καλα....εαν καταφερω θα βαλω και συγκριτικο με το note μου (γιατι εχει παει σε συγγενικο προσωπο)...παντως προσωπικα πιστευω οτι δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα και ολα τα high end κινητα αλλα περισσοτερο και αλλα λιγοτερο αντιμετωπιζουν προβλημα θεασης σε εξωτερικους χωρους!

Κατ αρχας respect στον Elthis όχι γιατι εξέφρασε την συγκεκριμένη άποψη, αλλα για την προσφορά του και το ήθος του.

Το βίντεο όντως είναι fake.

Είχα γράψει πριν 2 μέρες ότι ναι υπάρχει πρόβλημα κάτι που φαίνεται όχι μόνο κατευθείαν κάτω απο τον ήλιο αλλα και στην αντιλιά που περνα απο την τζαμαρία του καταστήματος όπου είδα δίπλα δίπλα το note και το Siii.

Και στις φωτογραφίες του ximikos φαίνεται καλύτερο το Nexus.

Πραγματικα είναι ανεπαρκής η φωτεινότητα για να κανεις οποιαδήποτε εργασία πλην του να απαντήσεις σε μια κλήση. Όλα τα αλλα θα χρειασθεί να βάλετε το χέρι απο πάνω και να ταλαιπωρηθειτε.

Ειδικα αν είστε με την οικογένεια σε κανα πάρκο η παραλια θα τραβάτε φωτογραφίες στην τύχη. Για μενα σε τέτοιες περιπτώσεις υπαρχει προβλημα. Αν θέλετε δοκιμάστε το.

Όμως

Δεν είναι μια κατάσταση που συμβαίνει κάθε μέρα. Πιστεύω ότι η Samsung ρύθμισε έτσι την φωτεινότητα για οικονομία. Θα το διορθωθει σύντομα.

Δεν είναι λόγος για να μην αγοράσει κάποιος το S3.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

παιδια φαινεται ξεκαθαρα. Η οθονη του s3 της λειπει φως. Γιατι αυτο; Και το nexus και το note που εχουν την ιδια οθονη εχουν περισσοτερη φωτινοτητα. Το s3 τι στην ευχη εχει; Πατε στο media martk θεσσαλονικης εχουν nexus και s3 διπλα διπλα. Και δειτε. Η φωτεινοτητα του s3 κατι εχει, κατι της λειπει.
TCe

Καλο ειναι οταν λεμε κατι να λεμε με επιχειρηματα και σε συγκριση με αλλα μοντελα και τεχνολογιες οθονης και οχι γενικα και αοριστα,διοτι αυτο που λες δεν ισχυει ουτε μια στο εκατομμυριο,τωρα αν ειναι να χαιδευουμε τα αυτια μια εταιρειας βρεξει-χιονισει ειναι αλλο θεμα και προφανως ο οπαδισμος και εδω παει συννεφο;)

Α ξεχασα βεβαια το review του S3 ηταν απο τα καλυτερα.

Αντικειμενικότατα διπλα στο S3 ειχα και το S2. Στο S2 μου οταν τραβαγα φωτογραφιες με εντελως κοντρα μεσημεριανο ήλιο δεν εβλεπα τιποτα στην καμερα. Με το S3 (που δεν ειναι δικο μου) ήταν αρκετα ικανοποιητικη η ορατότητα και τουλαχιστον μπορουσαμε να καδραρουμε. Αυτό οφείλεται στην πολυ πιο φωτεινη οθονη του S3. Σου παραθέτω φωτογραφια την ώρα που τραβουσα με το S3 φωτογραφίες. (ή φωτογραφία ειναι τραβηγμενη απο το S2 και στην πραγματικότητα φαινόταν λιγο καλύτερα απο οτι στην φωτογραφια)

Kαι υπενθυμίζω οτι στην φωτογραφική οπως ειπε και πιο πάνω ο φίλος υπαρχει θέμα και στο S2 κατω απο τον ήλιο όπως και στα περισσότερα κινητα.