SGI Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 ευχαριστω πολυ!!! μου ειχε σπασει τα νευρα!!! Παράθεση http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BarcodeCrew Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Μου έχει χαλάσει η υποδοχή για την σιμ κάρτα.Κάποιο ποδαράκι ίσως έχει σπάσει.Έχει τύχη σε κάποιον άλλον?Το έχετε αλλάξει μόνος σας ή το έχετε πάει σε κάποιο service?Από Αθήνα να μου προτιμήσετε κάποιο service? Παράθεση GT-N7100 16GB titanium gray "Dr.Ketan V14 & Agni kernel" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Με λίγο παραπάνω πίεση αν δεν έχει μπει σωστά η SIM μπορεί να σπάσει. Πάρε ένα τηλέφωνο στη Smartec για να σου πουν πόσο θα στοιχίσει η επισκευή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BarcodeCrew Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Θα πάρω Δευτέρα να ρωτήσω.Να δω πόσα λεφτά θα μου πούμε.Αλλιώς λέω να το αγοράσω που το βρήκα 20 ευρώ και να το αλλάξω μόνος μου.Δεν μπορώ να διαθέσω διπλάσια ή τριπλάσια λεφτά τώρα για ένα ανταλλακτικό που το πουλάνε 20 ευρώ(στο ebay είναι ακόμα πιο φτηνά) και για ένα τόσο μικρο πρόβλημα που η αντικατάστασή του διαρκή λίγα λεπτά. Όταν πάρω Δευτέρα να ρωτήσω για τιμή ,θα γράψω πόσα ζητάνε. Παράθεση GT-N7100 16GB titanium gray "Dr.Ketan V14 & Agni kernel" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_ Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 40cent ανταλλακτικό, 25€ εργατικά αν δεν έχεις εγγύηση. Πείσε τους ότι "είναι" στην εγγύηση. 5 λεπτά δουλειά, κρίμα είναι. Disclaimer: τα παραπάνω αποτελούν προσωπικές απόψεις μου και μόνο. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την πραγματικότητα είναι τυχαία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDi Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Βρήκα το πρώτο μειονέκτημα της 4.4 Προσπάθησα να μεταφέρω μέσω Airdroid ένα αρχείο στην εξωτερική κάρτα και απέτυχε. Στην εσωτερική κάρτα μεταφέρθηκε κανονικά. Όπως προειδοποιεί και το Airdroid σε μήνυμα πριν την μεταφορά, η 4.4 έχει πολλούς περιορισμούς στις εγγραφές στην εξωτερική κάρτα. Παράθεση Alldocube - iPlay40 5G - Android 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Αυτό το κάνει σε οποιουδήποτε τύπου αρχείο; :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Δοκίμασα να μεταφέρω με επιτυχία αρχεία .txt, .jpeg και .pdf στην εξωτερική κάρτα με το airdroid. Όντως πετάει το μήνυμα των restrictions της 4.4 στην extsdcard αλλά μετά πραγματοποιεί τη μεταφορά κανονικά. Είμαι με custom rom, ίσως σε stock rom να υπάρχει το θέμα όντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDi Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Δοκίμασα PDF και .doc με stock 4.4 Έχω την εντύπωση πως δεν μεταφέρεται τίποτα στην εξωτερική. Πάντως από την εσωτερική στην εξωτερική, μεταφέρονται. Παράθεση Alldocube - iPlay40 5G - Android 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Βρήκα το πρώτο μειονέκτημα της 4.4 Προσπάθησα να μεταφέρω μέσω Airdroid ένα αρχείο στην εξωτερική κάρτα και απέτυχε. Στην εσωτερική κάρτα μεταφέρθηκε κανονικά. Όπως προειδοποιεί και το Airdroid σε μήνυμα πριν την μεταφορά, η 4.4 έχει πολλούς περιορισμούς στις εγγραφές στην εξωτερική κάρτα. Οταν ακομα ηταν στα "σκαρια" η KitKat για το Note μας καπου ειχε παρει το ματι μου πως σχεδον ολες οι εφαρμογες τυπου airdroid , dropbox κλπ εχουν θεμα με την κιτκατ και την αναγνωση της sd...εγω για παραδειγμα μεσω dropbox βλεπω μονο την εσωτερικη μνημη και κατεβαζω εκει τα τραγουδια και μετα με file manager τα μεταφερω στην εξωτερικη.Αλλα απο ρυθμισεις οι εφαρμογες πανε κανονικα στην sd οπως και η καμερα αποθηκευει εκει τις φωτο...καποιο αλλο σοβαρο θεμα δεν εχω δει ..ακομα.... Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrahnakisg Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Καλημέρα σε όλη την παρέα. Μόλις παρέλαβα το Samsung note ii από φίλο από Αμερική. To μοντέλο είναι sgh-i317 με android 4.1.1. Θα ήθελα να ρωτήσω πιο έκδοση firmware να κατεβάσω και να εγκαταστήσω στο τηλέφωνο για να έχω ελληνικό μενού. Ευχαριστώ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BarcodeCrew Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 40cent ανταλλακτικό, 25€ εργατικά αν δεν έχεις εγγύηση. Πείσε τους ότι "είναι" στην εγγύηση. 5 λεπτά δουλειά, κρίμα είναι. Disclaimer: τα παραπάνω αποτελούν προσωπικές απόψεις μου και μόνο. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την πραγματικότητα είναι τυχαία Δεν γνωρίζω εάν κοστίζει 40 λεπτά φίλε μου.Εγώ το πήγα στο wap phone διπλά είναι η πλατεία Αμερικής.Πριν πάω ,πήρα τηλέφωνο το σήκωσε ο κύριος που έχει το μαγαζί μάλλον ,του είπα το πρόβλημα με ενημέρωσε ότι το ανταλλακτικό το έχει και μου είπε τιμή χωρίς να το ρωτήσω.Το κόστος ήταν 35 ευρώ συνολικά.Άλλοι μου ζητάγανε 70 ευρώ!!!Όταν πήγα μάλλον έλειπε το παιδί από το service και μου είπε ότι το πολύ σε μια-δυο ώρες θα είναι έτοιμο.Δίπλα ακριβώς έχει και καφετέρια που μπορείς να κάτσεις να περιμένεις.Πήγα μετά όταν είχαν περάσει σχεδόν δυο ώρες και ήταν έτοιμο.Όλα ήταν μια χαρά.Δεν είδα καμιά γρατζουνιά να έχει γίνει ,ούτε κάτι άλλο. Τηλέφωνο στη smartec δεν πήρα ,γιατί είναι μακρυά από Ζωγράφου που μένω. Παράθεση GT-N7100 16GB titanium gray "Dr.Ketan V14 & Agni kernel" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SGI Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 συνδεω το κιν με το pc με το καλωδιο Usb κ δεν μου το διχνει ο συνδεεται? γιατι τι πρεπει να κανω? να αλλαξω καποια ρυθμηση? Παράθεση http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SGI Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 κ κατι ακομα πως βαζω το T9 το λεξικο δλδ οταν στελνω μνμ? Παράθεση http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sider82 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Θα χρειαστώ τα φώτα σας για τη SIP λειτουργία Έχω ένα νούμερο voip και το έχω εγκαταστήσει στο τηλεφωνό μου. Μέσω 3g τη κατανάλωση θα έχω σε ΜΒ; Έχω ακούσει για έναν κώδικα g.279 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Ρε παιδια, οταν κανω βιντεοκληση, χρεωνομαι ? Πρεπει να εχω ανοικτο το 3g ? Το WiFi ? Μεσω το samsung dialer , μπορω να κανω σε αλλα samsung , βιντεοκληση, αλλα απο χρεωσεις ...? Ξερω, υπαρχουν κι αλλα προγραμματα μεσω ιντερνετ αλλα δεν ρωταω κατι τετοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalarrytes Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 παιδια γεια σας η γερμανικη εκδοση πηρε την 4,4,2?εγω κανω ελενχω και δεν μου βγαζει καινουργια ενημερωση... ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokatris Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 εχω το note 2 πορτογαλικη εκδοση και δεν μου ηρθε ακομη η 4.4.2 , ξερεις κανεις γιατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Ρε μάγκες λίγη υπομονή. Τι ρωτάτε γιατί; Γιατί ακόμα δεν έχει διατεθεί. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 Αφού καιγεστε τόσο πολύ γιατί δεν την βάζετε με οντιν? Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalarrytes Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 δεν καιγομαστε... απλα ρωταμε...μιας και εχει ξεκινησει εδω και καιρο η διαθεση της ρωταμε μηπως αλλαξε κατι...αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Μέχρι εχθές στο status της συσκευής μου έγραφε official και τώρα ξαφνικά γράφει custom. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; το πρόβλημα είναι ότι δε λειτουργεί πλέον το software update καθώς μου γράφει "your device had been modified" ενώ δεν της έχω κάνει τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Δοκίμασε επανεκκίνηση συνήθως στρώνει Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Μέχρι εχθές στο status της συσκευής μου έγραφε official και τώρα ξαφνικά γράφει custom. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει; το πρόβλημα είναι ότι δε λειτουργεί πλέον το software update καθώς μου γράφει "your device had been modified" ενώ δεν της έχω κάνει τίποτα παντως εγω εστειλα στη smartec πριν κανα 2μηνο το κινητο μου (καηκε το digitizer) δεν καταλαβα ποτε πως εγινε, πειραγμενο, με περασμενη custom 4.3 συγγεκριμενα την Xperia-Z-ized™ v3.4 μια χαρα μου το καλυψε η εγγυηση και μου το αλλαξαν δωρεαν. αναφερομαι στο smartec, χαιδαρι. κατι αλλο τωρα, μηπως ξερει κανεις γιατι οταν μπαινω σε download mode, δεν μου λεει ποσες φορες εχει μετρησει custom software? με πεταει κατευθειαν στο πρασινο ρομποτακι και δεν λεει αυτο που ελεγε παλια press volume to continue. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 συνδεω το κιν με το pc με το καλωδιο Usb κ δεν μου το διχνει ο συνδεεται? γιατι τι πρεπει να κανω? να αλλαξω καποια ρυθμηση? Δεν συνδέεται σε κανένα υπολογιστή;;; δοκίμασε και σε download mode... δοκίμασε και άλλο καλώδιο.... αλλιώς έχει πρόβλημα η USB του κινητού. Η δικιά μου χάλασε όταν έπεσε το κινητό μέσα σε νερό. Φόρτιζε κανονικά αλλά δεν το έβλεπε ο υπολογιστής με τίποτα. Πήρα ανταλλακτικό από τη Samsung, γύρω στα 17 ευρώ έκανε, και το άλλαξα μόνος σε 5 λεπτά. Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts