bibilos789 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Δεν είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω τι εννοείς! :O Όταν είναι στο αυτόματο, τα όρια της φωτεινότητας δεν καθορίζονται από το αντίστοιχο αισθητήριο που μετράει την ένταση της φωτεινότητας του περιβάλλοντος χώρου; Τι νόημα έχει το αυτόματο αν μπορείς εσύ να το αλλάξεις; Με αυτό τον τρόπο νομίζω ότι ρυθμίζεις την μέγιστη φωτεινότητα που μπορεί να φτάσει όταν είναι στο αυτόματο. Παράθεση SMARTPHONES NOTE 2, GALAXY SII PLUS, GALAXY GRAND NEO, GALAXY MINI TABLET GALAXY TAB 10,1, GALAXY NOTE 8.0, GALAXY TAB 4 7,0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Tελικά η θήκη με μαγνητάκι επηρεάζει επιβεβαιώμενα την οθόνη; Σκέφτομαι για wallet case. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Tελικά η θήκη με μαγνητάκι επηρεάζει επιβεβαιώμενα την οθόνη; Σκέφτομαι για wallet case. Σε μενα οχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosDi Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Χάλια το bluetooth στην 4.4. Θέλει επειγόντως φτιάξιμο, δεν πιάνει καθαρά ούτε στο μισό μέτρο. Παράθεση Alldocube - iPlay40 5G - Android 11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Χάλια το bluetooth στην 4.4. Θέλει επειγόντως φτιάξιμο, δεν πιάνει καθαρά ούτε στο μισό μέτρο. Δυστυχώς ισχύει...το κινητο στην τσέπη ακούγοντας ραδιοφωνο απ το bluetooth και μόλις κουνάω το κεφάλι χάνεται...λογικά θα το φτιάξουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 ...αυτο είναι τραγικό bug, δεν είναι απλό θεματάκι. Ας περιμένουμε την Ελληνική καλύτερα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Αααα! Οκ μείνε ήσυχος τώρα.:lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 ...αυτο είναι τραγικό bug, δεν είναι απλό θεματάκι. Ας περιμένουμε την Ελληνική καλύτερα :lol: το κακό είναι ότι δεν διορθώθηκε ούτε στην FNE1. το update που βγήκε πριν λίγες μέρες για την γαλλική... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matthiasscorp Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Τώρα πράγματι είδα όπως το λες για τη V 3.0 αλλά δε καταλαβαίνω γιατί δε λέει να περάσεις το super su + air command + Phantom_ROM_Resources_V3.0. Όσο για Phantom_ROM_Resources_V3.0 μην αγχώνεσαι. Τα φλασάρεις και δημιουργεί ένα φάκελο στη μνήμη του κινητού και μετά από recovery περνάς όποιο θες. έχει πάρα πολλά πράγματα. Εφαρμογές από S5, επιλογή modem, επιλογή csc, διάφορα modules στο τηλέφωνο και πάρα πάρα πολλά άλλα. Σίγουρα θα σου αρέσει κάτι από όλλα αυτά. Δες τι περιλαμβάνει στο site των xda που σου έγραψα παραπάνω. Αν αποφασίσεις να τη φλασάρεις κάντο με TWRP RECOVERY όπως προτείνει και ο δημιουργός. Ευχαριστώ. Ένα πράγμα μόνον δεν κατάλαβα: είναι knox free η ROM ή όχι; Παράθεση Galaxy Note Edge, Galaxy Note II, HTC Trophy, Nokia N900, Galaxy Note 10.1 2014 LTE (SM-P605), Nokia Lumia 630 DS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varzak Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Εμεις απο Ελλαδα, στο πηγαδι κατουρισαμε πια? Και με τα γερμανικά τι γίνεται πότε θα έρθει μέσω Οτα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Ευχαριστώ. Ένα πράγμα μόνον δεν κατάλαβα: είναι knox free η ROM ή όχι; Είναι. Καλή Rom. Εγώ είμαι με dr. Ketan v.7 για τα δικά μου γούστα η πιο low ram και γρήγορη ρομ αφοι όσα δοκίμασα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Χάλια το bluetooth στην 4.4. Θέλει επειγόντως φτιάξιμο, δεν πιάνει καθαρά ούτε στο μισό μέτρο. Δυστυχώς ισχύει...το κινητο στην τσέπη ακούγοντας ραδιοφωνο απ το bluetooth και μόλις κουνάω το κεφάλι χάνεται...λογικά θα το φτιάξουν... Και σε μένα τα ίδια. Παρόλα αυτά επιτέλους πλέον δεν έχω το πρόβλημα να μην με ακούνε από το bt. Οπότε καλύτερα έτσι.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DON Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Μετά από 20 μήνες άψογης συμβίωσης και υπερντατικής χρήσης απροβλημάτιστα (το power button αλλάχθηκε μόνο εντός εγγύησης), έχω παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό ότι το τηλεφωνο αρκετές φορές παγώνει ή καθυστερεί πολύ να ανοίξει κάποιες εφαρμογές χωρίς μάλιστα να είναι φορτωμένη από άλλες ανοιχτές εφαρμογές η ram. Είμαι με γαλλική rom 4.4, official από την πρώτη στιγμή και unrooted. Πιστεύετε ότι θα βοηθούσε ένα wipe και στήσιμο του τηλεφώνου από την αρχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Μετά από 20 μήνες άψογης συμβίωσης και υπερντατικής χρήσης απροβλημάτιστα (το power button αλλάχθηκε μόνο εντός εγγύησης), έχω παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό ότι το τηλεφωνο αρκετές φορές παγώνει ή καθυστερεί πολύ να ανοίξει κάποιες εφαρμογές χωρίς μάλιστα να είναι φορτωμένη από άλλες ανοιχτές εφαρμογές η ram. Είμαι με γαλλική rom 4.4, official από την πρώτη στιγμή και unrooted. Πιστεύετε ότι θα βοηθούσε ένα wipe και στήσιμο του τηλεφώνου από την αρχή; Την γαλλική την πέρασες πάνω από την jellybean χωρίς επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DON Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Την γαλλική την πέρασες πάνω από την jellybean χωρίς επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Ναι χωρίς επαναφορά την πέρασα. Αυτό πιστεύεις ότι φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Ναι χωρίς επαναφορά την πέρασα. Αυτό πιστεύεις ότι φταίει; Σε αυτά τα πράγματα ποτέ δεν είσαι σίγουρος για κάτι...Αλλά αποκλείεις περιπτώσεις, μέχρι να βρεις την λύση.Προς το παρόν λοιπόν θα έλεγα να κάνεις μια επαναφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Καλησπερα είμαι με την 4.1.2 να κάνω την αναβάθμιση σε 4.4.2 αξίζει?ειμαι με γαλλική συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrIDO Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 (edited) Μια ερώτηση.Έχω το ελληνικό και του φλασαρα την γαλλική N7100XXUFND3 μεσω ODIN.Αμέσως μου ήρθε μια αναβάθμιση N7100XXUFNE1 μεσω OTA την οποια και εκανα (παρεμπιπτόντως στο KIES του PC δεν εβγαλε καμια αναβάθμιση).Στις πληροφορίες συσκευης μετα την τελευταια αναβαθμιση , στο Baseband version-Έκδοση βασικου φασματος εχει παραμείνει ακομα η N7100XXUFND3 και όχι την τελευταια ενημερωση N7100XXUFNE1 την οποία ενώ εχω κάνει φαίνεται μόνο ενα κομματι της στον αριθμό κατασκευης.Είναι φυσιολογικό;Έχω κάνει τίποτα λάθος,και σε εσας έτσι είναι; Edited May 30, 2014 by MrIDO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Μια ερώτηση.Έχω το ελληνικό και του φλασαρα την γαλλική N7100XXUFND3 μεσω ODIN.Αμέσως μου ήρθε μια αναβάθμιση N7100XXUFNE1 μεσω OTA την οποια και εκανα (παρεμπιπτόντως στο KIES του PC δεν εβγαλε καμια αναβάθμιση).Στις πληροφορίες συσκευης μετα την τελευταια αναβαθμιση , στο Baseband version-Έκδοση βασικου φασματος εχει παραμείνει ακομα η N7100XXUFND3 και όχι την τελευταια ενημερωση N7100XXUFNE1 την οποία ενώ εχω κάνει φαίνεται μόνο ενα κομματι της στον αριθμό κατασκευης.Είναι φυσιολογικό;Έχω κάνει τίποτα λάθος,και σε εσας έτσι είναι; Πριν το φλασάρισμα είχες κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Δοκίμασε να κάνεις μια αφού την πέρασες. Λογικά έχουν μείνει υπολείμματα της ελληνικής. Είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο και σε μενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Πριν το φλασάρισμα είχες κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Δοκίμασε να κάνεις μια αφού την πέρασες. Λογικά έχουν μείνει υπολείμματα της ελληνικής. Είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο και σε μενα! Παιδιά και μένα το ίδιο έχει γίνει...Δηλαδή σε εσένα έχει αλλάξει και η έκδοση βασικού φάσματος;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Handakas Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Μετά την εγκατάστασή της 4.4.2 αντιμετωπίζω πρόβλημα συγχρονισμού των bookmarks με τον stock browser. Δεν υπάρχει και η αντίστοιχη επιλογή από το Google account sync. Έχει διαπιστώσει κάνεις άλλος το ίδιο πρόβλημα? Πριν την αναβάθμιση εμφάνιζε κανονικά τα Google Bookmarks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Και οι δύο τελευταίες γαλλικές, έχουν το ίδιο modem το ND3. Δεν εβγαλαν καινούργιο για την NF1. Οπότε όλα νορμάλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MrIDO Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SGI Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 ειμαι νεος κατοχος μεταχειρησμενου note2 κ δεν βρίσκω μεσα απο το μενου της συσκευής πως κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων. μπορει να μου πει καποιος πως ακριβος θα παω κ που για να το κανω! ??? Παράθεση http://ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ SITE ΜΟΥ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 ειμαι νεος κατοχος μεταχειρησμενου note2 κ δεν βρίσκω μεσα απο το μενου της συσκευής πως κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμησεων. μπορει να μου πει καποιος πως ακριβος θα παω κ που για να το κανω! ??? ρυθμίσεις->Λογαριασμοί-> δημιουργία αντιγράφων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts