Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα παρακαλεσω οποιος ξερει να με βοηθηση .....

Μολις μου ηρθε ενα νοτε 2 μεταχειρισμενο εξωτερικα ολα καλα βαζω σιμ μεσα ολα οκ wifi ola kala μουσικη ηχειο δυνατο κτλ

να μην σας κουραζω το θεμα ειναι πως οταν κανω κλισεις δεν ακουω τιποτα και δεν με ακουνε αλλα ολα τα αλλα στο τηλ δουλευουν μια χαρα.

κανοντας τεστ με τπ *#0*# το ακουστικο το μεγαφωνο ολα ακουγονται μια χαρα......εκανα αρκετες φορες hard soft reset τιποτα......

Μπορει καποιος να με βοηθησει γιατι πραγματικα δεν εχω αλλο τηλεφωνο και ειναι και κομματι τις δουλειας μου....και δεν εχω αλλα λεφτα...

Ευχαριστω.

Με το handsfree δοκίμασες να δεις τι γίνεται ή αν έχεις πρόχειρο και κάποιο bluetooth?

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με το handsfree δοκίμασες να δεις τι γίνεται ή αν έχεις πρόχειρο και κάποιο bluetooth?

Με το Handsfree ακριβως τα ιδια ολα λειτουργουν μικροφωνα κτλ αλλα στις κλισεις τιποτα.

Bluetooth δεν εχω.

Καλημέρα παιδιά. Εχθές από το πουθενά διαπίστωσα ότι στο χείλος της εξόδου ήχου είχε φύγει κομμάτι από το bezel σαν να είχε ξεφλουδίσει (φοράω manna της leicke). Προσπαθώ να θυμηθώ κάτι που να το εξηγεί αλλά τίποτα. Το κινητό δεν έχει πέσει και μόνο κάποιες φορές από βιασύνη μπορεί να βρεθεί σε τσέπη με κλειδιά. Αλλά αν είναι αυτό λογικά θα έπρεπε να έχει και γρατζουνιές και όμως δεν έχει ίχνος. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο ειδικά σε αυτό το σημείο; Φαντάζομαι άκρη με την εγγύηση δε βγαίνει , λέτε να δοκιμάσω;

Δοκίμασε να πας με εγγύηση, μπορεί να το δεχθούν.

Σε ένα παιδί είχε τύχει το ίδιο στο Galaxy S και του άλλαξαν όλη την οθόνη αφού ήταν ενσωματωμένο πάνω της. Στο Note II είναι ξεχωριστό ανταλλακτικό οπότε το κόστος είναι πολύ μικρό.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Ήθελα να ρωτήσω κάτι που με προβληματιζει εδώ και δύο μέρες....πως γίνεται μετά από ένα factory reset να αλλάξει η rom??Είχα γερμανική χωρίς ελληνικά στo spen και τωρα μου βγάζει ότι η N7100XXDMF1 είναι αγγλική και έχω κανονικά ελληνικά στο πενάκι...το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να κάνω ρεστορε απο το kies και λογικά δε θα μπορώ να κάνω και update στην 4.3...τι πρέπει να κάνω...δε θυμάμαι πιο firmware ειχα πριν..

Δεν νομίζω πως μπορεί να αλλάξει το Firmware με επανεκκίνηση του κινητού!

Από που είδες ότι η N7100XXDMF1 είναι η Αγγλική; Αφού θυμάσαι ότι είχες Γερμανικό πέρνα πάλι το τελευταίο Γερμανικό που υπάρχει και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Δεν νομίζω πως μπορεί να αλλάξει το Firmware με επανεκκίνηση του κινητού!

Από που είδες ότι η N7100XXDMF1 είναι η Αγγλική; Αφού θυμάσαι ότι είχες Γερμανικό πέρνα πάλι το τελευταίο Γερμανικό που υπάρχει και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

στο ιντερνετ το είδα...λες ε????και μετά θα μου το αναγνωρίζει κανονικά το kies????(για update εννοώ...)γιατί backup κάνω κανονικά...

Ναι, αν ακολουθήσεις όλα τα βήματα του οδηγού θα στο αναγνωρίζει κανονικά όπως θα σου αναγνωρίσει και όποιο Firmware βάλεις αν γίνει σωστά η εγκατάσταση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Ναι, αν ακολουθήσεις όλα τα βήματα του οδηγού θα στο αναγνωρίζει κανονικά όπως θα σου αναγνωρίσει και όποιο Firmware βάλεις αν γίνει σωστά η εγκατάσταση.

Να φανταστώ δε χρειάζεται να μηδενισω κανένα counter αφού δεν είμαι καν root...

τελικά από όσο είδα στο sammobile η N7100XXDMF1 είναι γαλλική (orange)

Edited by pani169

Μπες σε Download Mode και δες αν έχει γράψει ο Counter ώστε να δεις πως θα συνεχίσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Μπες σε Download Mode και δες αν έχει γράψει ο Counter ώστε να δεις πως θα συνεχίσεις.

σορρυ κιόλας....αλλά αν γράφει τι θα γράφει???

Αν δεν έχει γράψει θα σου λέει μηδέν. Αν έχει γράψει θα σου γράφει κάποιον αριθμό (ανάλογα πόσες φορές έγραψε) οπότε τον μηδενίζεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Αν δεν έχει γράψει θα σου λέει μηδέν. Αν έχει γράψει θα σου γράφει κάποιον αριθμό (ανάλογα πόσες φορές έγραψε) οπότε τον μηδενίζεις.

από όσο είδα όμως στο xda πρέπει να είσαι root για να μηδενίσεις....εγώ που δεν είμαι???

Θα γίνεις!

Διάβασε τους οδηγούς που σου είχα δώσει και θα καταλάβεις τα πάντα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Κράτα πατημένο το Power Button για να κάνει επανεκκίνηση...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

παιδιά σοσ...μπήκα σε download mode και τώρα δεν μπορώ να βγώ!!!!μου γράφει downloading do not turn off target...τι να κάνω?????

Μπορείς να το κλείσεις κανονικά.

πως????πατάω τα πάντα και δεν κάνει τπτ....να βγάλω τη μπαταρία???

Κράτα το πατημένο το power.

Κράτα το πατημένο το power.

thnx a lot.....τα χρειάστηκα για λίγο μπορώ να σου πω....όχι τπτ άλλο δεν είχα και καμία firmware να περάσω....

καλησπέρα :)

το flash counter μου μετράει 1 και όταν πάω να το μηδενίσω από το triangle away, κολλάει στο Rebooting, επίσης, είναι απαραίτητο βήμα ο μηδενισμός του counter για να μου έρθει (αν) η 4,3; ευχαριστώ

καλησπέρα :)

το flash counter μου μετράει 1 και όταν πάω να το μηδενίσω από το triangle away, κολλάει στο Rebooting, επίσης, είναι απαραίτητο βήμα ο μηδενισμός του counter για να μου έρθει (αν) η 4,3; ευχαριστώ

Δεν υποστηρίζεται το triangle στις 4.3 γι'αυτό. Θα μπορείς μέσω odin λογικά όπως λέει ο φίλος. Αυτόματα δεν νομίζω μιας και η συσκευή θα δείχνει τροποποιημένη

Θοδωρής

και την περνάω κανονικά όπως όλες τις υπόλοιπες ε;

Λογικά Ναι περίμενε να σου πουν και οι πιο έμπειροι σε αυτό το κομμάτι

Θοδωρής

και την περνάω κανονικά όπως όλες τις υπόλοιπες ε;

Ναι κανονικά την περνάς όπως όλες .Το τελευταίο triangle δουλεύει στην 4.3 .

Samsung galaxy s21+

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)