diver86 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Τελοςπαντων επειδη φαινεται οκ δεν θα κατσω να παιρνω τηλεφωνα κ να προσπαθω να βγαλω ακρη.Ετσι κ αλλιως αποδειξη εχει κανονικα κ επειδη το κινητο θα χρησιμοποιηθει Αυστρια εαν τυχει κατι θα το παω στην Samsung εκει κ πιστευω θα βοηθησουν!:) Παντως λιγο απογοητευτικα το Πλαισιο γιατι εχω αγορασει αρκετα πραγματα απο αυτους κ η συγκεκριμενη προσφορα ηταν η καλυτερη αλλιως θα πηγαινα μεσω Skroutz! Anyway προχωραω με αισιοδοξια:lol: Προχτες ειχα μπει πλαισιο site και βλεπω note 2 τελευταιο κομματι-εκθεσιακο.μηπως το πηρες εσυ και για αυτο το ανοιχτο κουτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
periklik Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Προχτες ειχα μπει πλαισιο site και βλεπω note 2 τελευταιο κομματι-εκθεσιακο.μηπως το πηρες εσυ και για αυτο το ανοιχτο κουτι? Αυτό είχα δει κι εγώ. Νομίζω μάλιστα πως ήταν λευκά τα εκθεσιακα που είχαν μείνει. θα έπρεπε όμως, κατά τη γνώμη μου, να στο επισημάνουν όταν έκανες τηλεφωνικά την παραγγελία. Σε καταλαβαινω, είναι το ξενερωμα να μην ανοίγεις εσύ τη συσκευασία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Και που να δεις πως δουλευει και με την 4.3 (παντα για στοκ).Ανεβαινει επιπεδο ο νοτης,το πολυ καλο γινεται καλυτερο, δυσκολα να εχεις ματια γι αλλα :) Άψογα Πάρη! Αν είναι όπως τα λες είναι ένας ακόμα λόγος να μείνουμε στο II. Μάλλον είμαι απ' τους τυχερούς γιατί έχω συσκευή με SDS και SanDisk microSD και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα. Αντίθετα, έχω δεθεί τόσο πολύ με τη συσκευή που δεν σκέφτομαι καν την αναβάθμιση σε οτιδήποτε. Mετά τα δικά σας ss είπα να δω και το δικό μου: [...] Και δουλεύει άψογα! Το Ν2 είναι καλύτερο του Ν3 πάντως (έχω και τα δύο) Αν και δεν έχω δουλέψει το 3, οπότε δεν μπορώ να έχω εμπεριστατωμένη άποψη, η αίσθησή μου με βάση τα όσα διαβάζω εδώ στο forum είναι ακριβώς αυτή. Δεν έχω την παραμικρή επιθυμία να αποκτήσω το 3. Για να πω την αλήθεια, ακόμα κι αν δεν πάρουμε τα καλούδια του 3 δεν θα με χαλάσει και ιδιαίτερα. Μια χαρά είναι κι όπως είναι. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Εγώ πάντως Θα το έπερνα χθές για την οθονάρα τον αν δεν ήταν το KNOX Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannisaeg Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Προχτες ειχα μπει πλαισιο site και βλεπω note 2 τελευταιο κομματι-εκθεσιακο.μηπως το πηρες εσυ και για αυτο το ανοιχτο κουτι? Αυτο δεν το γνωριζω γιατι εγω το πηρα απο το Πλαισιο της Κρητης κ μενω Αιγινα οποτε εστειλαν με το κουριερ.Παντως η ζελατινες κ ολα τα παρελκομενα του φαινονται αγγιχτα κ το ιδιο το κινητο στο γκρι του χρωμα κανονικα.Μονο το κουτι ηταν ανοιχτο.:) Αλλα εφοσον εχω κ την αποδειξη κανονικα κ σε λιγες μερες επιστρεφω Αυστρια οπου διαμενω εαν συμβει κατι θα βαλω την γυναικα να μιλησει με την Samsung εκει κ να το αναλαβουν αυτοι.Ευελπιστω οτι δεν θα χρειαστει:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Εγώ πάντως Θα το έπερνα χθές για την οθονάρα τον αν δεν ήταν το KNOX Μερικες σελιδες πισω ειχε ποσταρει ενα βιντεο ο @superuser για την "οθοναρα" του 3, ριξε μια ματια.Οσο για την μεγαλυτερη αναλυση μην την λιγουρευεσαι, δημιουργει καποια θεματακια που στο note2 δεν τα εχουμε.Τελος παντων, δεν λεω τιποτα αλλο για να μη θεωρηθει vs. Περιμενω αυτην την ερμη 4.3 σε official,να δουμε τελικα αν και τι θα δωσουν παραπανω. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepapas Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Καλησπέρα. Πήρα εδώ κ 1 εβδομάδα το Ν7105. Δεν στέλνω για καποιο λόγο sms ενώ παραλαμβάνω κανονικά. Πήρα cosmote, όλα είναι όπως πρέπει. Έχει τύχει σε κανένα? Τηλ παίρνω απροβληματιστα. Τι στο καλό? Έχω ποστάρει κ στο thread του Ν7105. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη Παράθεση Όποιος φέρνει την μπάλα, παίζει έστω και τερματοφύλακας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Ερώτηση : υπάρχει στοκ αισθητήρας που ανοιγοκλείνει+ξεκλειδώνει την οθόνη όποτε ανοίγουμε την flip case όπως στο S4 ή πρέπει να βάλουμε κάποιο app που χρησιμοποιεί τον proximity sensor? Υπάρχει στην 4.3? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Ερώτηση : υπάρχει στοκ αισθητήρας που ανοιγοκλείνει+ξεκλειδώνει την οθόνη όποτε ανοίγουμε την flip case όπως στο S4 ή πρέπει να βάλουμε κάποιο app που χρησιμοποιεί τον proximity sensor? Υπάρχει στην 4.3? Δεν ξερω για την 4.3 αλλα στην 4.1.2 με Note 2 που εχω το ειχα κανει παλιοτερα με εφαρμογη απο το μαρκετ. Την εβγαλα ομως μετα απο μερικες μερες γιατι ετρωγε μπαταρια για να εχει τον αισθητηρα σε ετοιμοτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Υπάρχει άλλος τρόπος/εφαρμογή για να συνδέω το Note II με τον iMac εκτός απο το Android File Transfer το οποίο για κάποιον λόγο δεν βλέπει την συσκευή ενώ είναι συνδεδεμένη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Υπάρχει άλλος τρόπος/εφαρμογή για να συνδέω το Note II με τον iMac εκτός απο το Android File Transfer το οποίο για κάποιον λόγο δεν βλέπει την συσκευή ενώ είναι συνδεδεμένη; Δοκίμασε ασύρματα με το KIES AIR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosanera Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Γειά σας!! Απο σήμερα είμαι ένας πολυ ευτυχής κάτοχος του note 2. Το βρήκα στο πλαίσιο στη σαλονίκη. Και μόνο που ανοίγεις το κουτί και το βλέπεις παθαίνεις...κατι... Απο το πολύ λίγο που το επιασα στα χέρια μου εχω ξετρελλαθεί. Η μόνη μου , μεχρι τώρα , απορία είναι για την πένα. Δεν ξέρω,αλλα δεν χρειάζεται ανταλλακτικα; Και αν ναί καθε πότε; Επειδή στο ταμπλετ είχε ανταλλακτικα και εδω δεν είδα, ...απόρησα. Αν ξέρει κάποιος θα μου έλυνε μια μεγαλη απορία και "φοβο".Ελπίζω να μην ελλειπε τιποτα μεσα απο το κουτί... :-)) Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Γειά σας!! Απο σήμερα είμαι ένας πολυ ευτυχής κάτοχος του note 2. Το βρήκα στο πλαίσιο στη σαλονίκη. Και μόνο που ανοίγεις το κουτί και το βλέπεις παθαίνεις...κατι... Απο το πολύ λίγο που το επιασα στα χέρια μου εχω ξετρελλαθεί. Η μόνη μου , μεχρι τώρα , απορία είναι για την πένα. Δεν ξέρω,αλλα δεν χρειάζεται ανταλλακτικα; Και αν ναί καθε πότε; Επειδή στο ταμπλετ είχε ανταλλακτικα και εδω δεν είδα, ...απόρησα. Αν ξέρει κάποιος θα μου έλυνε μια μεγαλη απορία και "φοβο".Ελπίζω να μην ελλειπε τιποτα μεσα απο το κουτί... :-)) Ευχαριστω. χωρις να θελω να γινω αδιακριτος με την τιμη της προσφορας το πηρες?? Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 (edited) Δοκίμασε ασύρματα με το KIES AIR Το κατεβάζω απο το site της Samsung; Edit: Την κατεβασα απο το Play στο Note II και το συνδεσα.... Σε ευχαριστω πολύ Edited October 25, 2013 by sakissalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Το κατεβάζω απο το site της Samsung; Αν δε το έχει ήδη μέσα το κινητό σου, πάρτο από δω https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsung.swift.app.kiesair Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Γειά σας!! Απο σήμερα είμαι ένας πολυ ευτυχής κάτοχος του note 2. Το βρήκα στο πλαίσιο στη σαλονίκη. Και μόνο που ανοίγεις το κουτί και το βλέπεις παθαίνεις...κατι... Απο το πολύ λίγο που το επιασα στα χέρια μου εχω ξετρελλαθεί. Η μόνη μου , μεχρι τώρα , απορία είναι για την πένα. Δεν ξέρω,αλλα δεν χρειάζεται ανταλλακτικα; Και αν ναί καθε πότε; Επειδή στο ταμπλετ είχε ανταλλακτικα και εδω δεν είδα, ...απόρησα. Αν ξέρει κάποιος θα μου έλυνε μια μεγαλη απορία και "φοβο".Ελπίζω να μην ελλειπε τιποτα μεσα απο το κουτί... :-)) Ευχαριστω. Όχι δεν υπάρχει ανταλλακτικό στη συσκευασία και δεν χρειάζεται, μην ανησυχείς...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostol70 Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Τώρα τελευταία μου παρουσιάζει πρόβλημα μάλλον ο μαμά φορτιστής. Κάνει πάνω από 3-4 ώρες για να πάει από το 50 στο 100%. Αν δοκιμάσω με τον φορτιστή του HTC Wildfire της γυναίκας μου φορτίζει σε μία με μιάμιση ώρα. Αν δοκιμάσω να τους αλλάξω καλώδια λέτε να λυθεί το θέμα; Ή είναι αλλού το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 λογικά καλώδιο... έτσι συμβαίνει στις περισσότερες περιπτώσει. Εχω αλλάξει και γω, ουκ ολίγα. Για δες με το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.abmantis.galaxychargingcurrent.free&hl=el το ρεύμα που σου δίνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosanera Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Ναι. Ειχε 4 τελευταια και με την κρατηση το προλαβα στο τσακ. 349 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosanera Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 χωρις να θελω να γινω αδιακριτος με την τιμη της προσφορας το πηρες?? Ναι. Ειχαν 4 τελευταια και προλαβα με κρατηση το τελευταίο. Στα 349. Δεν ξερω αν θα εχουν αλλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Παντως παιδια δεν ξερω αν το εχει παρατηρησει κι αλλος.Εγω προερχομενος απο s3 ,εχω να πω πως το s3 ειχε πολυ καλυτερο ηχο οταν εβαζες τα ακουστικα.Πολυ πιο καθαρο,με τρομερο μπασο και δυνατη ενταση.Και αυτο ισχυε σε ολα και στη μουσικη και στο ραδιο και στις ταινιες.Το note ειναι πολυ αχρωμο,δεν εχει ενταση,μπασο και ποιοτητα.Δεν ξερω αν φταιει το handfree ή το λογισμικο του κινητου.Παντως σε αυτο τον τομεα ειναι πολυ πισω νομιζω.Εκτος κι αν κανω εγω κατι λαθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Παντως παιδια δεν ξερω αν το εχει παρατηρησει κι αλλος.Εγω προερχομενος απο s3 ,εχω να πω πως το s3 ειχε πολυ καλυτερο ηχο οταν εβαζες τα ακουστικα.Πολυ πιο καθαρο,με τρομερο μπασο και δυνατη ενταση.Και αυτο ισχυε σε ολα και στη μουσικη και στο ραδιο και στις ταινιες.Το note ειναι πολυ αχρωμο,δεν εχει ενταση,μπασο και ποιοτητα.Δεν ξερω αν φταιει το handfree ή το λογισμικο του κινητου.Παντως σε αυτο τον τομεα ειναι πολυ πισω νομιζω.Εκτος κι αν κανω εγω κατι λαθος. Ισχύει. Τα εχω τεστάρει με αλλα ακουστικά και η διαφορά ήταν μεγάλη. Δηλαδή με καπως πιο ακριβά ακουστικά θα εχεις τρομερη απόδοση Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Ισχύει. Τα εχω τεστάρει με αλλα ακουστικά και η διαφορά ήταν μεγάλη. Δηλαδή με καπως πιο ακριβά ακουστικά θα εχεις τρομερη απόδοση Αρα φταινε τα ακουστικα.Γιατι δεν γινεται τοσο ακριβο τηλεφωνο να ειναι τοσο πισω σε αυτον τον τομεα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Αρα φταινε τα ακουστικα.Γιατι δεν γινεται τοσο ακριβο τηλεφωνο να ειναι τοσο πισω σε αυτον τον τομεα. Ίσως. Εγω με τα ακουστικά απο το bluetooth που εχω εχω πιο δυνατό και καθαρό ήχο. Βρες κανενα ακουστικό sony να τεσταρεις Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. October 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2013 Ίσως. Εγω με τα ακουστικά απο το bluetooth που εχω εχω πιο δυνατό και καθαρό ήχο. Βρες κανενα ακουστικό sony να τεσταρεις Κι εγω για sony σκεφτηκα.Ειναι πολυ μπροστα στα ακουστικα.Θα το δοκιμασω και θα μεταφερω την αποψη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts