Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πήρα απόφαση. Θα δώσω το Ζ και θα αγοράσω το Note 2 . Σκοπεύω να το κρατήσω 1 χρόνο και να το αλλάξω με το Note 4 ή κάποιο αλλο. Πιστεύω οτι θα με βγάλει ασπροπρόσωπο :D
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το πήρα απόφαση. Θα δώσω το Ζ και θα αγοράσω το Note 2 . Σκοπεύω να το κρατήσω 1 χρόνο και να το αλλάξω με το Note 4 ή κάποιο αλλο. Πιστεύω οτι θα με βγάλει ασπροπρόσωπο :D

Μια χαρά θα σε βγάλει για 1 χρόνο ακόμα. Ισως είναι και στην καλύτερη τιμή για αυτα που δίνει.

Θοδωρής

Μια χαρά θα σε βγάλει για 1 χρόνο ακόμα. Ισως είναι και στην καλύτερη τιμή για αυτα που δίνει.

Χαλαρα, με την αναβαθμιση που ειναι στα σκαρια για την 4.3 και το s/w για το πενακι, σε συνδυασμο με την τιμη του, για μενα αυτη τη στιγμη ειναι η καλυτερη value for money επιλογη συσκευης

Χαλαρα, με την αναβαθμιση που ειναι στα σκαρια για την 4.3 και το s/w για το πενακι, σε συνδυασμο με την τιμη του, για μενα αυτη τη στιγμη ειναι η καλυτερη value for money επιλογη συσκευης

Και γω αυτό πιστεύω . Θα δώσω το xperia Z μου και θα το αγοράσω χωρίς να δώσω έξτρα χρήματα παρα μόνο για την smart cover . Θεωρώ οτι είναι καλύτερο σε όλα απο το Ζ.

Θα συνεργάζεται άψογα με το Note 8αρακι :happy:

Καλημέρα παιδιά.

Ποιά θεωρείται καλύτερη στοκ ρομ ; Μόλις το πάρω θα φλασάρω με οντιν :)

Καλημέρα παιδιά.

Ποιά θεωρείται καλύτερη στοκ ρομ ; Μόλις το πάρω θα φλασάρω με οντιν :)

Κάνε αναβάθμιση ΟΤΑ στην τελευταία. Έτσι κι αλλιώς περιμένουμε την 4.3.

Κάνε αναβάθμιση ΟΤΑ στην τελευταία. Έτσι κι αλλιώς περιμένουμε την 4.3.

Ωραία. Στην 4.3 το UI θα ναι ίδιο με του note 3 έτσι;;

Ρε παιδια μια ερώτηση. Το scrapbook σας δουλεύει κανονικά; εμένα σέρνεται. Έκανα με το πενάκι ένα κύκλο γύρω από μια φώτο και μέχρι να πάρει γραμμή να μου ανοίξει τις επιλογές και να το σωσει έκανε πολύ ώρα. Το ίδιο και στο άνοιγμα της σημειωσης μετά. Γιατί αυτό;

Ρε παιδια μια ερώτηση. Το scrapbook σας δουλεύει κανονικά; εμένα σέρνεται. Έκανα με το πενάκι ένα κύκλο γύρω από μια φώτο και μέχρι να πάρει γραμμή να μου ανοίξει τις επιλογές και να το σωσει έκανε πολύ ώρα. Το ίδιο και στο άνοιγμα της σημειωσης μετά. Γιατί αυτό;

4.3 εισαι;

Να υπενθυμίσω για μία ακόμη φορά πως αφού η 4.3 είναι ακόμα ανεπίσημη η συζήτηση θα γίνεται στις Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Έχω καλά και κακά νέα :p. Σε συνέχεια αυτού, η Samsung Benelux μου επισκεύασε κανονικά (αντικατασταση μητρικής) και εντός εγγυησης (ως όφειλε άλλωστε) τη συσκευή, την οποία και παρέλαβα σήμερα το μεσημέρι. Bootάρει κανονικά, κατέβασε backup κτλ, αλλά πλέον το πρόβλημα είναι ότι ... δεν αναγνωρίζει τη SIM. Εχω 3 SIM (δύο Ελληνικές και μία Ολλανδική) και όποια και να βάλω μου βγάζει μήνυμα μη υπαρξης SIM:wacko: . Δεν έχει αναγνωρίσει καμία SIM απο τη στιγμή που το ξαναπήρα. Εχει κανείς ιδέα τί παίζει?

Btw έπαιζα με Ελληνική Cosmote ROM 4.1.1 και απ'όσα κατάλαβα μου πέρασαν μια Αγγλική 4.1.2 στη νέα μητρική. Παίζει να πειραζει αυτό ?

Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II

http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.

Έχω καλά και κακά νέα :p. Σε συνέχεια αυτού, η Samsung Benelux μου επισκεύασε κανονικά (αντικατασταση μητρικής) και εντός εγγυησης (ως όφειλε άλλωστε) τη συσκευή, την οποία και παρέλαβα σήμερα το μεσημέρι. Bootάρει κανονικά, κατέβασε backup κτλ, αλλά πλέον το πρόβλημα είναι ότι ... δεν αναγνωρίζει τη SIM. Εχω 3 SIM (δύο Ελληνικές και μία Ολλανδική) και όποια και να βάλω μου βγάζει μήνυμα μη υπαρξης SIM:wacko: . Δεν έχει αναγνωρίσει καμία SIM απο τη στιγμή που το ξαναπήρα. Εχει κανείς ιδέα τί παίζει?

Btw έπαιζα με Ελληνική Cosmote ROM 4.1.1 και απ'όσα κατάλαβα μου πέρασαν μια Αγγλική 4.1.2 στη νέα μητρική. Παίζει να πειραζει αυτό ?

Mπορείς να τσεκάρεις μήπως έχει αλάξει το imei? Δες αν αυτο που σου δείχνει τώρα συμβαδίζει με αυτό που θα έπρεπε να έχει.

To IMEI έχει παραμείνει το ίδιο.

Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II

http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.

Οχι. Με την επισημη 4.1.2 ειμαι. Λεω για τις επιλογες που βγαζει οταν επιλεγεις με κυκλο ενα σημειο της οθόνης.

Οχι. Με την επισημη 4.1.2 ειμαι. Λεω για τις επιλογες που βγαζει οταν επιλεγεις με κυκλο ενα σημειο της οθόνης.

Εμένα πάντως κάνει ακριβώς 2 δευτερόλεπτα να μου εμφανίσει απο κάτω τις επιλογές απο τότε που θα κυκλώσω αυτά που θέλω.

SMARTPHONES

NOTE 2, GALAXY SII PLUS, GALAXY GRAND NEO, GALAXY MINI

TABLET

GALAXY TAB 10,1, GALAXY NOTE 8.0, GALAXY TAB 4 7,0

Εμένα πάντως κάνει ακριβώς 2 δευτερόλεπτα να μου εμφανίσει απο κάτω τις επιλογές απο τότε που θα κυκλώσω αυτά που θέλω.

Ούτε 2 δεν κάνει

Same Sh..t , Different Day

Μαλλον κάποια εργασία έκανε εκείνη την ώρα φαίνεται γιατι μετά από ένα restart δεν αργούσε σχεδον καθολου. Τελικά ένα restart το θέλει που και που.

Παιδια πως μπορω να δω την χωρα προελευσης του κινητου μου-ειναι ευρωπαικο.Πηγα εδω και ειδα καποιους κωδικους http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4494696#post4494696 αλλα δεν ξερω πως να δω στο τηλεφωνο μου ποιος κωδικος αντιστοιχει,Που τον γραφει στο τηλεφωνο?Ευχαριστω εκ τον προτερων.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4494617#post4494617

το λέει στο 1ο ποστ πιο πάνω:lol:

- Από ποια χώρα προέρχεται η συσκευή μου; Τι ισχύει για την εγγύηση;

Ι need a six month vacation, twice a year.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4494617#post4494617

το λέει στο 1ο ποστ πιο πάνω:lol:

- Από ποια χώρα προέρχεται η συσκευή μου; Τι ισχύει για την εγγύηση;

Καταλαβα επρεπε να αρχισω απο την αρχη εγω πηγα στο βημα 2.Ευχαριστω και παλι.

Υπάρχει κάποιος τροπος να απενεργοποιήσω τα notifications άπο την μπάρα πάνω; κατέβασα μια εφαρμογή norifier pro που είναι πιο όμορφη σαν υλοποίηση από το στοκ των android και τώρα τα βλέπω 2 φορές.

Καλά νέα παιδιά. Ίσως τελικά όντως έρθουν κάποια καλούδια του Note 3 στο Note 2 με την αναβάθμηση σε Android 4.3 Ήδη τα τυπάκια του xda κάνανε port κάποια. Τσεκάρετε http://www.sammobile.com/2013/10/16/air-command-and-other-galaxy-note-3-features-ported-to-galaxy-note-ii/ και βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=w29eHGy4xvI#t=138 Edited by gaster

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Χαιρετω.

Μη γελασετε ,αλλα μου εχει στειλει μια ειδοποιηση με μηνυμα η Κοσμοτε για να αυξησω τα δωρεαν λεπτα κατα 60με 5€,και δεν ξερω ναστειλω το μηνυμα.

Οταν ειναι να στειλω κοινο μηνυμα που το φτιαχνω μονος μου,το στελνω μια χαρα,αλλα αυτο,που εχει ελθει ετοιμο με ενα 60Λ στο κουτακι,δεν μπορω να το στειλω,

Παει,χαζεψα ο έρμος.:(

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Χαιρετω.

Μη γελασετε ,αλλα μου εχει στειλει μια ειδοποιηση με μηνυμα η Κοσμοτε για να αυξησω τα δωρεαν λεπτα κατα 60με 5€,και δεν ξερω ναστειλω το μηνυμα.

Οταν ειναι να στειλω κοινο μηνυμα που το φτιαχνω μονος μου,το στελνω μια χαρα,αλλα αυτο,που εχει ελθει ετοιμο με ενα 60Λ στο κουτακι,δεν μπορω να το στειλω,

Παει,χαζεψα ο έρμος.:(

Τι σχέση έχει με το Note 2....

Κάνε το ερώτημά σου εδώ: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=25

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)