dimitrissa Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Το πήρα απόφαση. Θα δώσω το Ζ και θα αγοράσω το Note 2 . Σκοπεύω να το κρατήσω 1 χρόνο και να το αλλάξω με το Note 4 ή κάποιο αλλο. Πιστεύω οτι θα με βγάλει ασπροπρόσωπο :D Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Το πήρα απόφαση. Θα δώσω το Ζ και θα αγοράσω το Note 2 . Σκοπεύω να το κρατήσω 1 χρόνο και να το αλλάξω με το Note 4 ή κάποιο αλλο. Πιστεύω οτι θα με βγάλει ασπροπρόσωπο :D Μια χαρά θα σε βγάλει για 1 χρόνο ακόμα. Ισως είναι και στην καλύτερη τιμή για αυτα που δίνει. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Μια χαρά θα σε βγάλει για 1 χρόνο ακόμα. Ισως είναι και στην καλύτερη τιμή για αυτα που δίνει. Χαλαρα, με την αναβαθμιση που ειναι στα σκαρια για την 4.3 και το s/w για το πενακι, σε συνδυασμο με την τιμη του, για μενα αυτη τη στιγμη ειναι η καλυτερη value for money επιλογη συσκευης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Χαλαρα, με την αναβαθμιση που ειναι στα σκαρια για την 4.3 και το s/w για το πενακι, σε συνδυασμο με την τιμη του, για μενα αυτη τη στιγμη ειναι η καλυτερη value for money επιλογη συσκευης Και γω αυτό πιστεύω . Θα δώσω το xperia Z μου και θα το αγοράσω χωρίς να δώσω έξτρα χρήματα παρα μόνο για την smart cover . Θεωρώ οτι είναι καλύτερο σε όλα απο το Ζ. Θα συνεργάζεται άψογα με το Note 8αρακι :happy: Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Καλημέρα παιδιά. Ποιά θεωρείται καλύτερη στοκ ρομ ; Μόλις το πάρω θα φλασάρω με οντιν :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Καλημέρα παιδιά. Ποιά θεωρείται καλύτερη στοκ ρομ ; Μόλις το πάρω θα φλασάρω με οντιν :) Κάνε αναβάθμιση ΟΤΑ στην τελευταία. Έτσι κι αλλιώς περιμένουμε την 4.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Κάνε αναβάθμιση ΟΤΑ στην τελευταία. Έτσι κι αλλιώς περιμένουμε την 4.3. Ωραία. Στην 4.3 το UI θα ναι ίδιο με του note 3 έτσι;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagailos Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Ρε παιδια μια ερώτηση. Το scrapbook σας δουλεύει κανονικά; εμένα σέρνεται. Έκανα με το πενάκι ένα κύκλο γύρω από μια φώτο και μέχρι να πάρει γραμμή να μου ανοίξει τις επιλογές και να το σωσει έκανε πολύ ώρα. Το ίδιο και στο άνοιγμα της σημειωσης μετά. Γιατί αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Ρε παιδια μια ερώτηση. Το scrapbook σας δουλεύει κανονικά; εμένα σέρνεται. Έκανα με το πενάκι ένα κύκλο γύρω από μια φώτο και μέχρι να πάρει γραμμή να μου ανοίξει τις επιλογές και να το σωσει έκανε πολύ ώρα. Το ίδιο και στο άνοιγμα της σημειωσης μετά. Γιατί αυτό; 4.3 εισαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Να υπενθυμίσω για μία ακόμη φορά πως αφού η 4.3 είναι ακόμα ανεπίσημη η συζήτηση θα γίνεται στις Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Έχω καλά και κακά νέα :p. Σε συνέχεια αυτού, η Samsung Benelux μου επισκεύασε κανονικά (αντικατασταση μητρικής) και εντός εγγυησης (ως όφειλε άλλωστε) τη συσκευή, την οποία και παρέλαβα σήμερα το μεσημέρι. Bootάρει κανονικά, κατέβασε backup κτλ, αλλά πλέον το πρόβλημα είναι ότι ... δεν αναγνωρίζει τη SIM. Εχω 3 SIM (δύο Ελληνικές και μία Ολλανδική) και όποια και να βάλω μου βγάζει μήνυμα μη υπαρξης SIM:wacko: . Δεν έχει αναγνωρίσει καμία SIM απο τη στιγμή που το ξαναπήρα. Εχει κανείς ιδέα τί παίζει? Btw έπαιζα με Ελληνική Cosmote ROM 4.1.1 και απ'όσα κατάλαβα μου πέρασαν μια Αγγλική 4.1.2 στη νέα μητρική. Παίζει να πειραζει αυτό ? Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Έχω καλά και κακά νέα :p. Σε συνέχεια αυτού, η Samsung Benelux μου επισκεύασε κανονικά (αντικατασταση μητρικής) και εντός εγγυησης (ως όφειλε άλλωστε) τη συσκευή, την οποία και παρέλαβα σήμερα το μεσημέρι. Bootάρει κανονικά, κατέβασε backup κτλ, αλλά πλέον το πρόβλημα είναι ότι ... δεν αναγνωρίζει τη SIM. Εχω 3 SIM (δύο Ελληνικές και μία Ολλανδική) και όποια και να βάλω μου βγάζει μήνυμα μη υπαρξης SIM:wacko: . Δεν έχει αναγνωρίσει καμία SIM απο τη στιγμή που το ξαναπήρα. Εχει κανείς ιδέα τί παίζει? Btw έπαιζα με Ελληνική Cosmote ROM 4.1.1 και απ'όσα κατάλαβα μου πέρασαν μια Αγγλική 4.1.2 στη νέα μητρική. Παίζει να πειραζει αυτό ? Mπορείς να τσεκάρεις μήπως έχει αλάξει το imei? Δες αν αυτο που σου δείχνει τώρα συμβαδίζει με αυτό που θα έπρεπε να έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voithostyrempora Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 To IMEI έχει παραμείνει το ίδιο. Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagailos Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Οχι. Με την επισημη 4.1.2 ειμαι. Λεω για τις επιλογες που βγαζει οταν επιλεγεις με κυκλο ενα σημειο της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibilos789 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Οχι. Με την επισημη 4.1.2 ειμαι. Λεω για τις επιλογες που βγαζει οταν επιλεγεις με κυκλο ενα σημειο της οθόνης. Εμένα πάντως κάνει ακριβώς 2 δευτερόλεπτα να μου εμφανίσει απο κάτω τις επιλογές απο τότε που θα κυκλώσω αυτά που θέλω. Παράθεση SMARTPHONES NOTE 2, GALAXY SII PLUS, GALAXY GRAND NEO, GALAXY MINI TABLET GALAXY TAB 10,1, GALAXY NOTE 8.0, GALAXY TAB 4 7,0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Εμένα πάντως κάνει ακριβώς 2 δευτερόλεπτα να μου εμφανίσει απο κάτω τις επιλογές απο τότε που θα κυκλώσω αυτά που θέλω. Ούτε 2 δεν κάνει Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagailos Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Μαλλον κάποια εργασία έκανε εκείνη την ώρα φαίνεται γιατι μετά από ένα restart δεν αργούσε σχεδον καθολου. Τελικά ένα restart το θέλει που και που. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnbakk Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Παιδια πως μπορω να δω την χωρα προελευσης του κινητου μου-ειναι ευρωπαικο.Πηγα εδω και ειδα καποιους κωδικους http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4494696#post4494696 αλλα δεν ξερω πως να δω στο τηλεφωνο μου ποιος κωδικος αντιστοιχει,Που τον γραφει στο τηλεφωνο?Ευχαριστω εκ τον προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4494617#post4494617 το λέει στο 1ο ποστ πιο πάνω:lol: - Από ποια χώρα προέρχεται η συσκευή μου; Τι ισχύει για την εγγύηση; Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnbakk Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4494617#post4494617 το λέει στο 1ο ποστ πιο πάνω:lol: - Από ποια χώρα προέρχεται η συσκευή μου; Τι ισχύει για την εγγύηση; Καταλαβα επρεπε να αρχισω απο την αρχη εγω πηγα στο βημα 2.Ευχαριστω και παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagailos Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 http://m.androidauthority.com/air-command-galaxy-note-3-software-features-ported-galaxy-note-2-283874/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagailos Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Υπάρχει κάποιος τροπος να απενεργοποιήσω τα notifications άπο την μπάρα πάνω; κατέβασα μια εφαρμογή norifier pro που είναι πιο όμορφη σαν υλοποίηση από το στοκ των android και τώρα τα βλέπω 2 φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 (edited) Καλά νέα παιδιά. Ίσως τελικά όντως έρθουν κάποια καλούδια του Note 3 στο Note 2 με την αναβάθμηση σε Android 4.3 Ήδη τα τυπάκια του xda κάνανε port κάποια. Τσεκάρετε http://www.sammobile.com/2013/10/16/air-command-and-other-galaxy-note-3-features-ported-to-galaxy-note-ii/ και βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=w29eHGy4xvI#t=138 Edited October 16, 2013 by gaster Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Χαιρετω. Μη γελασετε ,αλλα μου εχει στειλει μια ειδοποιηση με μηνυμα η Κοσμοτε για να αυξησω τα δωρεαν λεπτα κατα 60με 5€,και δεν ξερω ναστειλω το μηνυμα. Οταν ειναι να στειλω κοινο μηνυμα που το φτιαχνω μονος μου,το στελνω μια χαρα,αλλα αυτο,που εχει ελθει ετοιμο με ενα 60Λ στο κουτακι,δεν μπορω να το στειλω, Παει,χαζεψα ο έρμος.:( Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Χαιρετω. Μη γελασετε ,αλλα μου εχει στειλει μια ειδοποιηση με μηνυμα η Κοσμοτε για να αυξησω τα δωρεαν λεπτα κατα 60με 5€,και δεν ξερω ναστειλω το μηνυμα. Οταν ειναι να στειλω κοινο μηνυμα που το φτιαχνω μονος μου,το στελνω μια χαρα,αλλα αυτο,που εχει ελθει ετοιμο με ενα 60Λ στο κουτακι,δεν μπορω να το στειλω, Παει,χαζεψα ο έρμος.:( Τι σχέση έχει με το Note 2.... Κάνε το ερώτημά σου εδώ: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=25 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts