Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ολα είναι μέσα στο μυαλό σου. Σου έγινε εμμονή το διαφορετικό αλλά στην ουσία δεν απέχει ως ιδέα και τόσο από το δικό σου.
Ι need a six month vacation, twice a year.

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ πάντως από τα features του νέου s pen θα ήθελα αυτό που λέγεται link Memos to actions. Το θεωρώ πολύ χρήσιμο.

SMARTPHONES

NOTE 2, GALAXY SII PLUS, GALAXY GRAND NEO, GALAXY MINI

TABLET

GALAXY TAB 10,1, GALAXY NOTE 8.0, GALAXY TAB 4 7,0

Kι ένας λογικός άνθρωπος γιατί θα καραφλιάσω με αυτά που διαβάζω. Δηλ τόσο πια must-have είναι αυτά τα νέα spen features που 1 χρόνο τώρα με το Ν2 δεν κάνατε και τα ζητάγατε επίμονα; Μην γινόμαστε θύματα του μαρκετιγκ.

Όταν παίρνεις ένα τηλέφωνο το παίρνεις όπως είναι με το software που έχει μέσα.

Το μόνο που υποχρεούται η κάθε εταιρεία, είναι να σου διορθώσει τυχόν προβλήματα υπάρχουν.

Ούτε συμβόλαιο υπογράψαμε με την κάθε εταιρία ότι θα μας δώσει και το επόμενο λειτουργικό ούτε τίποτα.

Πόσο μάλλον να μας δώσει στο μέλλον πράγματα, τα οποία δε γνωρίζαμε καν και φυσικά δε μπορούσαν να επηρεάσουν το αν θα αγοράζαμε τη συσκευή.

Το ότι οι εταιρείες το κάνουν, το κάνουν λόγω ανταγωνισμού και όχι λόγω υποχρέωσης.

Εγώ παρεπιπτόντως έχω παραμείνει στην ΧΧDMA6...

Παρά το ότι ακούω κάθε φορά το πόσο καλύτερη είναι η κάθε ρομ που βγαίνει, δε βλέπω καμία διαφορά.

Ξου ξου placebo! :p

Και οι δυο μαζί λέτε αυτό που θέλω να πω. Πως το Νοτε 2 δουλεύει τέλεια και πως το πιο γρήγορα δεν μου λέει τίποτα . Τα features του spen όμως είναι ουσιαστική βελτίωση οπότε αναμένω . Δεν είναι απλό μάρκετινγκ τα νέα features είναι ουσία . Άλλωστε το Νοτε για το spen το πήραμε.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Εγω θα ηθελα καλυτερη αναγνωριση Ελληνικης γραφης. Ζηταω πολλα; χεχε

Παρεμπιπτόντως όσο χρήσιμα κι αν είναι τα νέα features του Spen το ότι αν δεν μου τα δώσει θα πάω στο 3 είναι απλά υπερβολή. Το να πάει κάποιος στο 3 γιατί θέλει και μπορεί καλά θα κάνει. Αλλά ξαφνικά κάνουμε λες και μέχρι τώρα το Spen ήταν άχρηστο και ξαφνικά γίνεται χρήσιμο.

Oκ, μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς τα features του spen. Αλλά εφόσον προσπαθεί να αντιγράψει apple εγώ νομίζω ότι θα τα δώσει :p

Πάντως έτσι χτίζονται οι σχέσεις εμπιστοσύνης. Αν δεν σου τα δώσει μπορεί να μη πας στο note iii, αλλά αν σου τα δώσει θα πας στο note 4. Έτσι κι αλλιώς δεν νομίζω να στοχεύει σε όσους έχουμε note ii και σκέφτονται με τη λογική....

Εχω εντύπωση πως είναι θέμα hardware

Το λέω κυρίως ως χρησιμότητα όχι ως δυνατότητα υλοποίησης. Ίσως έχεις δίκιο πάντως ως προς το hardware. Δεν το έχω κοιτάξει καθόλου.

Καλοδεχούμενη η όποια 4.3 εννοείται. Απλά δεν θα πεθάνω αν δεν μου δοθούν τα spen feat του Ν3.

Ακριβώς αυτό. Τις αναβαθμίσεις τις θέλω και προσωπικά τις θεωρώ υποχρέωση των εταιρειών για τη βελτίωση των συσκευών. Τουλάχιστον στη φύση που είναι στημένα τα mobile λειτουργικά. Αλλά όχι σε σχέση με την απαίτηση να πάρω όλα τα χαρακτηριστικά του 3.

Δεν είμαι θυμα μάρκετινγκ. Απλα ξέρω οτι μπορεί να τα δώσει. Οπως έδωσε στo s3 το multiwindow.

Εγω χρησιμοποιώ πολυ το spen και θα ήθελα τα νεα καλούδια. Εντάξει δεν θα πεθάνω αλλα τι να κάνουμε! Εσυ elteo αν κρίνω απο το avatar μιλας εκ του ασφαλούς

:p

Έδωσε το multiwindow χωρίς να σημαίνει ότι έδωσε όλα τα καλά του Note. Εκεί έπαιζε κι η διαφορά με το SPen. Και στο SII με την ίδια λογική μπορούσε να δώσει multiwindow. Δεν πάει έτσι ακριβώς. Θα δώσει στοιχεία από το 3 αλλά όχι όλα. Όλοι θα τα θέλαμε τα νέα καλούδια αλλά από εκεί μέχρι το να θεωρώ κοροϊδία αν δεν πάρω ό,τι έχει το 3 το θεωρώ υπερβολή.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Παιδιά SOS.τα μικρά χ κάτω απο τις επαφές της μπαταρίας υποδεικνύουν πως η συγκεκριμένη συσκευή εχει πάρει νερό;ειναι note 2. Edited by nokse

Παιδιά SOS.τα μικρά χ κάτω απο τις επαφές της μπαταρίας υποδεικνύουν πως η συγκεκριμένη συσκευή εχει πάρει νερό;ειναι note 2.

Ναι είναι η ένδειξη οτι εχει πάρει υγρασία. .:(

Άρα κανονικά θα έπρεπε να μην εχει τα χ ! Σωστά; Ειναι να αγοράσω τη συγκεκριμένη συσκευή απο ενα γνωστό αλλα απ ότι φαίνεται κατι τρεχει...πάλι καλα που το πρόσεξα...

Άρα κανονικά θα έπρεπε να μην εχει τα χ ! Σωστά; Ειναι να αγοράσω τη συγκεκριμένη συσκευή απο ενα γνωστό αλλα απ ότι φαίνεται κατι τρεχει...πάλι καλα που το πρόσεξα...

Ρε παιδιά τα Χ πάντα τα έχει, αν έχει περάσει υγρασία απλα το αυτοκόλλητο γίνεται ροζ απο λευκό

Ρε παιδιά τα Χ πάντα τα έχει, αν έχει περάσει υγρασία απλα το αυτοκόλλητο γίνεται ροζ απο λευκό

Μπορεί κάποιος να ανεβάσει μια φωτό απο το δικό του τηλέφωνο ; Και επίσης η μπαταρία εχει κι αυτή δείκτη υγρασιας;

Μπορεί κάποιος να ανεβάσει μια φωτό απο το δικό του τηλέφωνο ; Και επίσης η μπαταρία εχει κι αυτή δείκτη υγρασιας;

http://www.ekoob.com/water-damage-indicator-on-galaxy-s3-12885/

Φίλε το λέει ξεκάθαρα εδώ το αυτοκόλλητο είναι λευκό ή λευκό με Χ για να έχει περάσει νερό πρέπει να έχει γίνει το λευκό ροζ ή κόκκινο

there are two water damage indicators on your phone. One is on the battery the other is on the phone.*Battery indicator is on the same side as the connectors on the opposite corner*Phone indicator almost lines up with the battery indicator in the battery compartment*both indicators are white with red x's through them when no water damage is present. When water damage is present the x's will bleed to make the whole sticker light red/pink in appearance.*here is a pic of the battery (no water damage) the one on the phone looks exactly like this*

http://i1270.photobucket.com/albums/jj604/Dipppa/IMG_20120808_101913.jpg

Edited by elessar86

http://www.ekoob.com/water-damage-indicator-on-galaxy-s3-12885/

Φίλε το λέει ξεκάθαρα εδώ το αυτοκόλλητο είναι λευκό ή λευκό με Χ για να έχει περάσει νερό πρέπει να έχει γίνει το λευκό ροζ ή κόκκινο

there are two water damage indicators on your phone. One is on the battery the other is on the phone.*Battery indicator is on the same side as the connectors on the opposite corner*Phone indicator almost lines up with the battery indicator in the battery compartment*both indicators are white with red x's through them when no water damage is present. When water damage is present the x's will bleed to make the whole sticker light red/pink in appearance.*here is a pic of the battery (no water damage) the one on the phone looks exactly like this*

http://i1270.photobucket.com/albums/jj604/Dipppa/IMG_20120808_101913.jpg

Καταρχήν ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις . Απλα η αληθεια ειναι πως εχω μπερδευτεί .αλλου λεει πως το αυτοκόλλητο πρεπει να ειναι λευκό πλήρως οταν δεν εχει παρει υγρασία και αλλού οτι υπάρχουν τα χ...η συσκευή που εχω στα χέρια μου εχει μωβ χ (πιθανόν να μην γινεται αντιληπτό στη φωτο που ανέβασα πιο πάνω) και επιςης η μπαταρία δεν εχει καθόλου δείκτη υγρασίας κολλημένο επάνω της ( πιθανόν να εχει αφαιρεθεί απο τον προηγούμενο ιδιοκτήτη σε περίπτωση επαφής με νερό).για να μην σας κουράζω άλλο θα παρακαλούσα όποιον ιδιοκτήτη note 2 να μπει στον κόπο και να ανεβάσει μια φωτο με το εν λόγω αυτοκόλλητο για να μπορέσω να αποφασίσω αν θα προβώ στην αγορά της συσκευής η οχι.σας ευχαριστω πολυ όλους

Edited by nokse

Καταρχήν ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις . Απλα η αληθεια ειναι πως εχω μπερδευτεί .αλλου λεει πως το αυτοκόλλητο πρεπει να ειναι λευκό πλήρως οταν δεν εχει παρει υγρασία και αλλού οτι υπάρχουν τα χ...η συσκευή που εχω στα χέρια μου εχει μωβ χ (πιθανόν να μην γινεται αντιληπτό στη φωτο που ανέβασα πιο πάνω) και επιςης η μπαταρία δεν εχει καθόλου δείκτη υγρασίας κολλημένο επάνω της ( πιθανόν να εχει αφαιρεθεί απο τον προηγούμενο ιδιοκτήτη σε περίπτωση επαφής με νερό).για να μην σας κουράζω άλλο θα παρακαλούσα όποιον ιδιοκτήτη note 2 να μπει στον κόπο και να ανεβάσει μια φωτο με το εν λόγω αυτοκόλλητο για να μπορέσω να αποφασίσω αν θα προβώ στην αγορά της συσκευής η οχι.σας ευχαριστω πολυ όλους

Φίλε καλημέρα,

Φωτογραφία δε μπορώ να πάρω αυτή τη στιγμή αλλά και το δικό μου είναι ακριβώς σαν τη δική σου φώτο.

Με τα Χ και ελαφρύ μωβ (φούξια θα το έλεγα). Και υγρασία το δικό μου δεν έχει πάρει σε καμία περίπτωση.

Προχώρα....

Και επίσης ξάχασα να αναφέρω ότι ΔΕΝ υπάρχει δείκτης υγρασίας πάνω στη μπαταρία. Το κινητό είναι Ελληνικής αντιπροσωπίας και επαναλαμβάνω δεν έχει πάρει υγρασία με τη καμία.

Ας επιβεβαιώσει αν γίνεται και άλλος κάτοχος αυτά που γράφω.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Και επίσης ξάχασα να αναφέρω ότι ΔΕΝ υπάρχει δείκτης υγρασίας πάνω στη μπαταρία. Το κινητό είναι Ελληνικής αντιπροσωπίας και επαναλαμβάνω δεν έχει πάρει υγρασία με τη καμία.

Ας επιβεβαιώσει αν γίνεται και άλλος κάτοχος αυτά που γράφω.

Ούτε σε μενα υπάρχει ΠΑΝΩ στη μπαταρία που είχε η συσκευή, αλλα ούτε και στην εφεδρική μπαταρία που έχω...

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Ούτε σε μενα υπάρχει ΠΑΝΩ στη μπαταρία που είχε η συσκευή, αλλα ούτε και στην εφεδρική μπαταρία που έχω...

Τα μωβ χ στο αυτοκολλητακι στην πλάτη του τηλεφώνου;

Υπάρχει κανονικότατα και ειναι με "μωβ" με τα σταυρουδάκια

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Οχι βρε παιδια δεν ειναι υγρασια , εχω 3 note προστα μου και τα 3 εχουν χαρτακι με τα χ πισω:shifty:

Η μπαταρία που ανέβασα είναι μια τυχαία της Samsung για να δεις ότι το αυτοκόλλητο έτσι πρέπει να είναι με τα Χ. Και γω note 2 έχω έτσι ακριβώς είναι και η μπαταρία μου δεν έχει αυτοκόλλητο μόνο το κινητό απλά βαριέμαι να βγάζω θήκες τώρα να φωτογραφίζω.....Φίλε αν είναι άσπρο με Χ προχώρα άφοβα βέβαια κοίταξε και το υπόλοιπο κινητό να λειτουργεί σωστά. Τσέκαρε την οθόνη, το touch, το ηχείο, τις κάμερες μπρος και πίσω, την δόνηση, κανε μια κλήση να δεις αν ακούς και σε ακούνε. Αν όλα αυτα λειτουργούν σωστά και στο δίνει σε καλή τιμή (υπόψιν κάνει 360 καινούργιο) τότε παρ το κινητό και τρέχα ακόμα και σήμερα δύσκολα θα βρεις τόσο καλό κινητό.

Η μπαταρία που ανέβασα είναι μια τυχαία της Samsung για να δεις ότι το αυτοκόλλητο έτσι πρέπει να είναι με τα Χ. Και γω note 2 έχω έτσι ακριβώς είναι και η μπαταρία μου δεν έχει αυτοκόλλητο μόνο το κινητό απλά βαριέμαι να βγάζω θήκες τώρα να φωτογραφίζω.....Φίλε αν είναι άσπρο με Χ προχώρα άφοβα βέβαια κοίταξε και το υπόλοιπο κινητό να λειτουργεί σωστά. Τσέκαρε την οθόνη, το touch, το ηχείο, τις κάμερες μπρος και πίσω, την δόνηση, κανε μια κλήση να δεις αν ακούς και σε ακούνε. Αν όλα αυτα λειτουργούν σωστά και στο δίνει σε καλή τιμή (υπόψιν κάνει 360 καινούργιο) τότε παρ το κινητό και τρέχα ακόμα και σήμερα δύσκολα θα βρεις τόσο καλό κινητό.

250 μου το δίνει.νομιζω ειναι καλα.εχει ενα μικρό σημαδακι κάτω δεξιά αλλα κατα αλλα ειναι άψογο.με απόδειξη αγοράς.τι λέτε; Σας ευχαριστω όλους παιδιά! να ειστε καλα!!

250 μου το δίνει.νομιζω ειναι καλα.εχει ενα μικρό σημαδακι κάτω δεξιά αλλα κατα αλλα ειναι άψογο.με απόδειξη αγοράς.τι λέτε; Σας ευχαριστω όλους παιδιά! να ειστε καλα!!

Πάρτο χτες... :cool:

Τώρα αν βγει κάτι στην πορεία, είναι λαχείο.

Έχεις όμως και την απόδειξη αγοράς.

Βουρ :D

Αυτή η τιμή είναι λογική. 250 μεταχειρισμένο όταν καινούριο έχει 360. ...γιατί στην Ελλάδα όλοι θέλουμε να αγοράζουμε φθηνά και να πουλάμε ακριβά πιάνοντας τον άλλον κορόιδο!

Ενδιαφερόταν μια φίλη και κοίταζα αγγελίες και ο κάθε ένας ζήταγε ότι ήθελε επειδή είχε θήκες ή screen protector ...λες και έχουμε τα ίδια γούστα ...Μέχρι 340 το έδινε κάποιος επειδή το είχε λέει αγοράσει σχεδόν 700, την στιγμή που καινούριο έχει 360κατι.

Αυτή η τιμή είναι λογική. 250 μεταχειρισμένο όταν καινούριο έχει 360. ...γιατί στην Ελλάδα όλοι θέλουμε να αγοράζουμε φθηνά και να πουλάμε ακριβά πιάνοντας τον άλλον κορόιδο!

Ενδιαφερόταν μια φίλη και κοίταζα αγγελίες και ο κάθε ένας ζήταγε ότι ήθελε επειδή είχε θήκες ή screen protector ...λες και έχουμε τα ίδια γούστα ...Μέχρι 340 το έδινε κάποιος επειδή το είχε λέει αγοράσει σχεδόν 700, την στιγμή που καινούριο έχει 360κατι.

Δεν μπορεί να δίνει με το σημαδάκι 250 και το άψεγάδιαστο πάλι 250. Θα συμφωνήσω ότι κάποιοι δίνουν τα μεταχειρισμένα πιο ακριβά (πρόβλημα τους, κανένας δεν είναι αναγκασμένος να αγοράσει, ας τους μείνει) αλλά και κάποιοι θέλουν να αγοράζουν σε ξεφτίλα τιμές. πχ αν το βάλεις 250 θα σου πει με 230 γίνεται? κτλ κτλ Αλλά έτσι είναι οι πωλήσεις.....

θα ηθελα την βοηθειά σας στο εξής. Βλέποντας τα βίντεο στο youtube σχετικά με το note 2 που εχω και εγω βλέπω ότι όταν βγάζουν το s pen ανοίγει ένας s note wizard που γράφει ανακάλυψε την δημιουργικοτητά σου και έχει αρκετές επιλογές . Εμένα δεν ανοίγει αυτό αλλά ένα μικρό παράθυρο του s note για ετοιμη σημείωση αυτο εδώ. http://img689.imageshack.us/img689/1473/0n52.jpg

Κανω κατι λαθος η απλα το κινητό μου επειδή έχει την 4.1.2 δεν το βγαζει?

SMARTPHONES

NOTE 2, GALAXY SII PLUS, GALAXY GRAND NEO, GALAXY MINI

TABLET

GALAXY TAB 10,1, GALAXY NOTE 8.0, GALAXY TAB 4 7,0

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)