Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οτιδηποτε update βγαινει επισημα, γινεται και αυτοματα (και μεσω wi fi). Odin θα χρησιμοποιησεις οταν εχεις κατεβασει εσυ τη ROM που θες να περασεις χειροκινητα στο κινητο, ειτε στοκατζιδικη ειτε πειραγμενη.
ο ηλιος ειναι πρασινος και το γρασιδι λαμπει...κι αλλα πολλα τετοια ! Γεια σας ;)

Επίσης, αν έχεις κάνει root η συσκευή σου εμφανίζεται ως τροποποιημένη και δεν λαμβάνει update over the air (OTA), οπότε περνάς rom μέσω Odin ή Chainfire's mobile Odin. Βεβαίως ο Chainfire με το Triangle Away επιτρέπει να κάνεις update OTA ακόμα και σε rooted συσκευές.

Επίσης, αν έχεις κάνει root η συσκευή σου εμφανίζεται ως τροποποιημένη και δεν λαμβάνει update over the air (OTA), οπότε περνάς rom μέσω Odin ή Chainfire's mobile Odin. Βεβαίως ο Chainfire με το Triangle Away επιτρέπει να κάνεις update OTA ακόμα και σε rooted συσκευές.

Να στε καλα,απλα διαβαζα για odin κλπ και νομιζα οτι δε κανει ετσι update.

Οχι το πηρα τωρα πριν καμια βδομαδα και δε σκοπευω να κανο root,δεν ασχολουμαι με τετοια.

Μια χαρα ειναι και ετσι.Μονο launcher του εβαλα το nova launcher pro και ειμαι ευχαριστημενος.

Σε antutu βγαζω 20500 περιπου και στο quadrant 7000 περιπου δε βλεπω το λογο να αλλαξω κατι που δε ξερω εφοσον παει σφαιρα και στα benhmark αλλα κυριως και στα ματια μου.

Eιδη χθες εφαγε απο το κρεβατι μια τουμπιτσα αλλα ολα καλα,και αν κανω root χανω και την εγγυηση απ οσο ξερω.

Δεν ειμαστε για τετοια.

Μετα απο μερικους μηνες με ενα s2 plus ειμαι και εγω κατοχος εδω και μια εβδομαδα ενος note 2. Μιλαμε οπως θα ξερετε ηδη το κινητό τα σπαει. Το εχω λιωσει καθε μερα 10-12 ωρες και δεν μασαει τίποτα.

SMARTPHONES

NOTE 2, GALAXY SII PLUS, GALAXY GRAND NEO, GALAXY MINI

TABLET

GALAXY TAB 10,1, GALAXY NOTE 8.0, GALAXY TAB 4 7,0

Διαβάζω διάφορα. Οτι πετάει το τηλέφωνο με την 4.3 κλπ κλπ. Περα απο τον πιο γρήγορο tw εχει κατι άλλο;
Θοδωρής

http://www.phonesreview.co.uk/2013/10/08/galaxy-s3-note-2-to-get-android-4-4-kitkat-update/#readsoruce_bottom

Θα παρουμε και το 4.4 απο οτι λεει εδω.

Πολυ μου αρεσει αυτο. Μπραβο στην samsung που δεν μας αφηνει.

http://www.phonesreview.co.uk/2013/10/08/galaxy-s3-note-2-to-get-android-4-4-kitkat-update/#readsoruce_bottom

Θα παρουμε και το 4.4 απο οτι λεει εδω.

Πολυ μου αρεσει αυτο. Μπραβο στην samsung που δεν μας αφηνει.

Συγνώμη αλλά δεν θα της πω μπράβο οταν εχει περάσει 1 χρόνος κοντά και εχει δώσει μονο μια αναβάθμιση.

Επίσης δενθα μείνω ευχαριστημενος αν δεν παρω τα features του spen που εχει το 3.

Οπως λενε και οι γνώστες του αντικειμένου μπορεί να τα δώσει και στο 2.

Δεν θέλω να γίνει apple και να με ωθήσει στο 3. Έφυγα απο τα I phone για να μην με κοροϊδεύουν κλπ οχι να τα ξαναβρώ μπροστά μου

Ελα μου ομως που δεν μπορώ να αλλάξω κατηγορία τηλεφώνου αυτή τη στιγμή.

Θοδωρής

Δεν εχεις και αδικο βασικα. Μας έχει κανει στην ακρη τοσο καιρο αλλα νομίζω θα μας αποζημιώσει με το 4.3 official και μετα με το 4.4 αν αληθευει. Υπομονη. Τωρα που πηρα το νοτη και ειδα το φως δυσκολα θα παω σε αλλη εταιρεία. Τωρα, καλο, κακο, θα δείξει.

Πρωτα να δουμε τι θα δωσει η samsung και μετα να της πουμε μπραβο !Αν ειμαστε τυχεροι θα παρουμε την 4.3,για την 4.4 χλωμο το βλέπω !!

Παιδιά την δίνει αλλά κουτσουρεμένη.Δεν μου αρέσουν αυτά που αντιγράφει από την μηλο εταιρία.
Same Sh..t , Different Day

Παιδιά την δίνει αλλά κουτσουρεμένη.Δεν μου αρέσουν αυτά που αντιγράφει από την μηλο εταιρία.

Έτσι. Και εγώ εχω ξενερώσει. Δεν ήθελα κάτι παραπάνω. Μονο τα features του spen και αυτό δεν το δίνει. Θα με κάνει να παω στο 3

Θοδωρής

Μα γι αυτό λέγεται leaked. .κάτσε σε κάνα μήνα να την δώσει κανονικά κ αν πραγματικά την δώσει κούτσουρεμενη τότε θα είναι για πολλά μπινελίκια. .Κυριακή κοντή γιορτή:D

Παιδιά ας μην κοροϊδευόμαστε. Προφανώς και δεν θα δώσει όλα μα όλα τα features του Ν3. Δεν το έκανε ποτέ καμιά εταιρεία. Παρόλα αυτά μην βασίζεστε στην πρώτη leaked. Πλησιάζοντας προς το επίσημο update θα έχουμε σαφώς ακριβέστερες πληροφορίες. Πιστεύω θα δώσουν κάποια χαρακτηριστικά αλλά όχι όλα.

Παρεμπιπτόντως όσο χρήσιμα κι αν είναι τα νέα features του Spen το ότι αν δεν μου τα δώσει θα πάω στο 3 είναι απλά υπερβολή. Το να πάει κάποιος στο 3 γιατί θέλει και μπορεί καλά θα κάνει. Αλλά ξαφνικά κάνουμε λες και μέχρι τώρα το Spen ήταν άχρηστο και ξαφνικά γίνεται χρήσιμο.

Αυτό που ουσιαστικά θα ήθελα είναι η δυνατότητα χρήσης των capacitive buttons αλλά δεν το βλέπω.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Παρεμπιπτόντως όσο χρήσιμα κι αν είναι τα νέα features του Spen το ότι αν δεν μου τα δώσει θα πάω στο 3 είναι απλά υπερβολή. Το να πάει κάποιος στο 3 γιατί θέλει και μπορεί καλά θα κάνει. Αλλά ξαφνικά κάνουμε λες και μέχρι τώρα το Spen ήταν άχρηστο και ξαφνικά γίνεται χρήσιμο.

Kι ένας λογικός άνθρωπος γιατί θα καραφλιάσω με αυτά που διαβάζω. Δηλ τόσο πια must-have είναι αυτά τα νέα spen features που 1 χρόνο τώρα με το Ν2 δεν κάνατε και τα ζητάγατε επίμονα; Μην γινόμαστε θύματα του μαρκετιγκ.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Όταν παίρνεις ένα τηλέφωνο το παίρνεις όπως είναι με το software που έχει μέσα.

Το μόνο που υποχρεούται η κάθε εταιρεία, είναι να σου διορθώσει τυχόν προβλήματα υπάρχουν.

Ούτε συμβόλαιο υπογράψαμε με την κάθε εταιρία ότι θα μας δώσει και το επόμενο λειτουργικό ούτε τίποτα.

Πόσο μάλλον να μας δώσει στο μέλλον πράγματα, τα οποία δε γνωρίζαμε καν και φυσικά δε μπορούσαν να επηρεάσουν το αν θα αγοράζαμε τη συσκευή.

Το ότι οι εταιρείες το κάνουν, το κάνουν λόγω ανταγωνισμού και όχι λόγω υποχρέωσης.

Εγώ παρεπιπτόντως έχω παραμείνει στην ΧΧDMA6...

Παρά το ότι ακούω κάθε φορά το πόσο καλύτερη είναι η κάθε ρομ που βγαίνει, δε βλέπω καμία διαφορά.

Ξου ξου placebo! :p

Αυτό που ουσιαστικά θα ήθελα είναι η δυνατότητα χρήσης των capacitive buttons αλλά δεν το βλέπω.

Εχω εντύπωση πως είναι θέμα hardware

Same Sh..t , Different Day

Kι ένας λογικός άνθρωπος γιατί θα καραφλιάσω με αυτά που διαβάζω. Δηλ τόσο πια must-have είναι αυτά τα νέα spen features που 1 χρόνο τώρα με το Ν2 δεν κάνατε και τα ζητάγατε επίμονα; Μην γινόμαστε θύματα του μαρκετιγκ.

σαν να εχεις δικιο...το θεμα ειναι οτι ακομη κ η leaked που εβαλα ειναι κατα τι γρηγοροτερη απο την 4.1.2 κ με πολυ καλη διαχειρηση μνημης αφου χρησιμοποιω συγκεκριμενα mods κ εφαρμογες παντα κ βλεπω διαφορα στην ραμ

σαν να εχεις δικιο...το θεμα ειναι οτι ακομη κ η leaked που εβαλα ειναι κατα τι γρηγοροτερη απο την 4.1.2 κ με πολυ καλη διαχειρηση μνημης αφου χρησιμοποιω συγκεκριμενα mods κ εφαρμογες παντα κ βλεπω διαφορα στην ραμ

Καλοδεχούμενη η όποια 4.3 εννοείται. Απλά δεν θα πεθάνω αν δεν μου δοθούν τα spen feat του Ν3.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Δεν είμαι θυμα μάρκετινγκ. Απλα ξέρω οτι μπορεί να τα δώσει. Οπως έδωσε στo s3 το multiwindow.

Εγω χρησιμοποιώ πολυ το spen και θα ήθελα τα νεα καλούδια. Εντάξει δεν θα πεθάνω αλλα τι να κάνουμε! Εσυ elteo αν κρίνω απο το avatar μιλας εκ του ασφαλούς

:p

Θοδωρής

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)