Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Προσπαθώ να δω αν έχει έρθει η καινούργια αναβάθμιση μέσω του kies (γιατι ΟΤΑ δε μου έχει έρθει) και μου γράφει ότι η συσκευή μου δεν υποστηρίζεται. ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται αυτό?

Ευχαριστώ.

Να αναφέρω ότι η μόνη τροποποίηση που έκανα στο κινητό ήταν ότι άλλαξε το firmware cosmote με το γενικό ελληνικό. Χωρίς root ή κάτι άλλο..,.

Λογικο που δεν στην βγαζει φιλε μου, αλλαξες ρομ και δεν συμβαδιζει με το sales code της συσκευης σου.

Αφού το έκανες μια φορά, ξανακάντο.

Πέρνα αυτή που θες με odin.

Τι κάθεσαι και ασχολήσε με τα οτα και τα κιες.

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τον τελευταίο καιρό, για κάποιον λόγο που δεν βρίσκω, το κινητό τρώει σκαλώματα και έχει χαθεί το smoothes του. Ακόμα και μετά την τελευταία αναβάθμιση που υποτίθεται βοηθάει πολύ στο εν λόγω πρόβλημα, δεν άλλαξε κάτι.

Τι μπορώ να κάνω; Factory reset;

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το διορθώσω χωρίς να χρειάζεται να το ξανά στήσω;

Μόνο στην ιδέα ότι πρέπει όλα να τα κάνω από την αρχή, δεν βρίσκω το κουράγιο να ξεκινήσω και προσπαθώ να ζήσω με τα σκαλώματα αλλά αρχίζει και με εκνευρίζει πολύ τελευταία.

Για πείτε ρε παίδες καμία ιδέα :)

Ο πιο σίγουρος τρόπος είναι στήσιμο από την αρχή. Η αναβάθμιση μπορεί να λύνει προβλήματα αλλά θα πρέπει να μπει σε καθαρή βάση. Αν το κινητό είχε κολλήματα δεν θα αλλάξει κάτι αν ρίξεις την αναβάθμιση από πάνω χωρίς Factory Reset.

Δεν είναι και τίποτα το στήσιμο... Πάρε ένα Backup με το Titanium ή ενεργοποίησε και στις Ρυθμίσεις την "Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας και επαναφορά" ώστε να γίνει αυτόματη επαναφορά εφαρμογών, δεδομένων και ρυθμίσεων αυτόματα μόλις βάλεις το Gmail σου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Ο πιο σίγουρος τρόπος είναι στήσιμο από την αρχή. Η αναβάθμιση μπορεί να λύνει προβλήματα αλλά θα πρέπει να μπει σε καθαρή βάση. Αν το κινητό είχε κολλήματα δεν θα αλλάξει κάτι αν ρίξεις την αναβάθμιση από πάνω χωρίς Factory Reset.

Δεν είναι και τίποτα το στήσιμο... Πάρε ένα Backup με το Titanium ή ενεργοποίησε και στις Ρυθμίσεις την "Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας και επαναφορά" ώστε να γίνει αυτόματη επαναφορά εφαρμογών, δεδομένων και ρυθμίσεων αυτόματα μόλις βάλεις το Gmail σου.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Σχετικά με το στήσιμο, ειλικρινά μου τρώει παρά πολύ ώρα εκτός από το να κάνω τις ρυθμίσεις κάθε εφαρμογής, να στήσω και τα εικονίδια όπως τα είχα μέσα σε φακέλους με συγκεκριμένη σειρά και θέση.

Δεν ξέρω αλλά μόνο που το σκέφτομαι, απελπίζομαι. Ίσως να περιμένω την 4.2 και να το κάνω τότε μια και καλή.

Ήλπιζα μήπως υπήρχε κανένας πλάγιος τρόπος και το γλύτωνα :p

Πλάγιος δεν νομίζω πως υπάρχει γιατί δεν μπορείς να ξέρεις τι ακριβώς σου προκαλεί τα κολλήματα.

Κάνε μία επανεκκίνηση, αφαίρεσε όσες εφαρμογές δεν χρησιμοποιείς και πάγωσε όσες δεν θες να ανοίγουν από μόνες τους μήπως και στρώσει λίγο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Πάντως και σε εμένα ξαφνικά είχε αρχίσει να κολλάει και μάλιστα αρκετές φορές υπερβολικά. Τελικά ήταν ο συγχρονισμός του google account και συγκεκριμανα backup του κινητού μέσω google. Δοκιμάστε να το απενεργοποιήσετε. Σε εμένα πλέον είναι όσο γρήγορο όσο ήταν τη 1η μέρα (το έχω 6 μήνες)

Όλα τα κολλήματα οφείλονται σε παράγοντες που δεν έχουν σχέση με την συσκευή.

Για τους έμπειρους χρήστες υπάρχουν πολλές λύσεις.

Για όσους δεν είναι root και έχουν τέτοια προβλήματα ας μπουν σε recovery και ας κάνουν ένα wipe cache.

Προσοχή ΟΧΙ data γιατί θα διαγραφούν τα πάντα.

Αν κάποιος είναι με official recovery ας μας πει πως ακριβώς αναφέρονται στο μενού της recovery.

@@@@ Επειδή βαρέθηκα τα γνωστά wallpapers έφτιαξα αυτό με τροποποίηση ενός που βρήκα στο Zedge

http://img5.imageshack.us/img5/774/rpe.png

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Προσωπικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την συσκευή αλλά θέλω να ρωτήσω, αν έχουμε ενεργοποίημενη την δημιουργια αντίγραφου ασφαλείας και επαναφορά που ειπώθηκε πιο πριν, μπορεί να μεταφέρθουν και τυχών προβλήματα που υπηρχαν πριν την επαναφορά ?

Για όσους δεν είναι root και έχουν τέτοια προβλήματα ας μπουν σε recovery και ας κάνουν ένα wipe cache.

Αν κάποιος είναι με official recovery ας μας πει πως ακριβώς αναφέρονται στο μενού της recovery.

@@@@ Επειδή βαρέθηκα τα γνωστά wallpapers έφτιαξα αυτό με τροποποίηση ενός που βρήκα στο Zedge

http://img5.imageshack.us/img5/774/rpe.png

Φιλαρακι δεν το στελνεις μια οπως ειναι το wallpaper? Γιατι αν κατσω να κανω εγω κανενα τετοιο πραγμα ουτε ο ιδιος δεν θα καταλαβαινω τα γραμματα μου:D

Το Note εικονίδιο πια εφαρμογή είναι;

Οποιος ενδιαφερεται να δοκιμασουμε λιγο το hd voice κ το εχει ενεργοποιημενο, ας μου στειλει σε pm τον αριθμο του... να δουμε τι ψαρια πιασαμε

Κατεβαζω αυτη τη στιγμη firmware απο sammobile για να το περασω με odin μηπως και λυθει το προβλημα (πριν το odin θα κανω και τα wipes απο recovery). Λετε αν το αρχειο απο το sammobile εχει και pit μεσα να το βαλω να κανει και re-partition ή θα παιξω με τη φωτια ετσι;
http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Κατεβαζω αυτη τη στιγμη firmware απο sammobile για να το περασω με odin μηπως και λυθει το προβλημα (πριν το odin θα κανω και τα wipes απο recovery). Λετε αν το αρχειο απο το sammobile εχει και pit μεσα να το βαλω να κανει και re-partition ή θα παιξω με τη φωτια ετσι;

Nα το ρίξεις στην ανακύκλωση και να αδειάσεις και τον κάδο.

Αν και δε θα έχει μέσα pit.

Nα το ρίξεις στην ανακύκλωση και να αδειάσεις και τον κάδο.

Αν και δε θα έχει μέσα pit.

Πολυ απολυτο σε ακουω και με τρομαζεις! Εχεις καει απο re-partition;

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Πολυ απολυτο σε ακουω και με τρομαζεις! Εχεις καει απο re-partition;

Εγώ όχι. Άλλοι όμως ναι.

Εξάλλου δεν είναι απαραίτητο. Μόνο σε περίπτωση χοντρού προβλήματος.

Δεν υπάρχει λόγος τώρα να ρισκάρεις.

Φιλαρακι δεν το στελνεις μια οπως ειναι το wallpaper? Γιατι αν κατσω να κανω εγω κανενα τετοιο πραγμα ουτε ο ιδιος δεν θα καταλαβαινω τα γραμματα μου:D

Κατεβασε το απο εδω.

http://db.tt/BdfNjpRo

Το Note εικονίδιο πια εφαρμογή είναι;

Ειναι η εφαρμογή GNotes και απλά της εχω αλλάξει εικονίδιο επειδη δεν μου αρέσει το δικό της.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

καλημερα θελω να κανω full wipe αλλα πριν να εχω παρει backup τα παντα απο της ρυθμισεις τα προγραμματα και τα αρχεια τους δηλ οπως εχω στημενο το κινητο τωρα με ποιο προγραμμα θα το κανω?και αν υπαρχει καποιος οδηγος(ειμαι με τo απλο root)

καλημερα θελω να κανω full wipe αλλα πριν να εχω παρει backup τα παντα απο της ρυθμισεις τα προγραμματα και τα αρχεια τους δηλ οπως εχω στημενο το κινητο τωρα με ποιο προγραμμα θα το κανω?και αν υπαρχει καποιος οδηγος(ειμαι με τo απλο root)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=331171

Κάνε μία επανεκκίνηση, αφαίρεσε όσες εφαρμογές δεν χρησιμοποιείς και πάγωσε όσες δεν θες να ανοίγουν από μόνες τους μήπως και στρώσει λίγο.

Πώς μπορώ να παγώσω εφαρμογές χωρίς να είμαι root;

Αν κάνω wipe cache δεν θα χάσω ρυθμίσεις κτλ;

Α)Δε νομίζω πως μπορείς.

Αυτό είναι και το ολο νοημα του superuser,να αποκτάς δικαιώματα ας πούμε administrator...

Δηλαδή ΔΕΝ τα έχεις από πριν...

Πριν από το ρουτ εννοώ...

Β) Οχι

Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2

Προσωπικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την συσκευή αλλά θέλω να ρωτήσω, αν έχουμε ενεργοποίημενη την δημιουργια αντίγραφου ασφαλείας και επαναφορά που ειπώθηκε πιο πριν, μπορεί να μεταφέρθουν και τυχών προβλήματα που υπηρχαν πριν την επαναφορά ?

Ναι θα μεταφερθουν.Backup με titanium που ειπε ο Νικος (@superuser) και για εφαρμογες που δεν εισαι 100% σιγουρος κανεις επαναφορα μονο την εφαρμογη και οχι τα δεδομενα

@sakissalonika Α) ρυθμίσεις-διαχειριστης εφαρμογων-ολες πατας πανω σε αυτη που θελεις κι επιλεγεις ανενεργο.Δεν χρειαζεται να εισαι root,ελαχιστες ειναι αυτες που δεν θα αφησουν να τις βγάλεις εκτός.

Β) οχι, με σκετο wipe cache δεν χανεται τίποτα

Edited by truckman

1.το BusyBox ειναι απαραίτητο?σε τι βοηθαει?

2.ειναι αυτο που μου βγάζει και μου εχει σπασει τα νευρα?

http://imageshack.us/a/img809/6519/n5e.th.png' alt='n5e.th.png'>

Edited by nikos1986

1.το BusyBox ειναι απαραίτητο?σε τι βοηθαει?

2.ειναι αυτο που μου βγάζει και μου εχει σπασει τα νευρα?

http://imageshack.us/a/img809/6519/n5e.th.png' alt='n5e.th.png'>

1) Για το BusyBox διάβασε εδώ http://www.busybox.net/about.html

2) Είναι το AllShare Play ,κανε του μια εκκαθάριση δεδομένων .

Samsung galaxy s21+

Καλησπερα. Ρε παιδια εχω ενα note 2 και του περασα την omega v16. Τοσο καιρο δεν ειχα πληρωσει τον λογαριασμο και δεν μπορουσα να καλεσω. Οσοι με επαιρναν δεν ειχα προβλημα. Τωρα που το ξανασυνδεσα δοκιαμασα να παρω τηλεφωνο και δεν ακου ουτε τον ηχο κλησης ουτε τον αλλον να μιλαει οταν το σηκωνει. Τι μπορει να φταει? Συσκευη? ρομ? κοσμοτε?

Ακυρο. Αν και του ειχα κανει και επανεκινηση και δεν δουλεψε, τωρα ειπα να του βγαλω και την μπαταρια. Το ξανανοιξα και τωρα ειναι μια χαρα.

Edited by m7ixalis
συνενωση συνεχομενων μηνυματων

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)