StratosGR Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Καλησπέρα. Προσπαθώ να δω αν έχει έρθει η καινούργια αναβάθμιση μέσω του kies (γιατι ΟΤΑ δε μου έχει έρθει) και μου γράφει ότι η συσκευή μου δεν υποστηρίζεται. ξέρει κανείς που μπορεί να οφείλεται αυτό? Ευχαριστώ. Να αναφέρω ότι η μόνη τροποποίηση που έκανα στο κινητό ήταν ότι άλλαξε το firmware cosmote με το γενικό ελληνικό. Χωρίς root ή κάτι άλλο..,. Λογικο που δεν στην βγαζει φιλε μου, αλλαξες ρομ και δεν συμβαδιζει με το sales code της συσκευης σου. Αφού το έκανες μια φορά, ξανακάντο. Πέρνα αυτή που θες με odin. Τι κάθεσαι και ασχολήσε με τα οτα και τα κιες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Τον τελευταίο καιρό, για κάποιον λόγο που δεν βρίσκω, το κινητό τρώει σκαλώματα και έχει χαθεί το smoothes του. Ακόμα και μετά την τελευταία αναβάθμιση που υποτίθεται βοηθάει πολύ στο εν λόγω πρόβλημα, δεν άλλαξε κάτι. Τι μπορώ να κάνω; Factory reset; Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να το διορθώσω χωρίς να χρειάζεται να το ξανά στήσω; Μόνο στην ιδέα ότι πρέπει όλα να τα κάνω από την αρχή, δεν βρίσκω το κουράγιο να ξεκινήσω και προσπαθώ να ζήσω με τα σκαλώματα αλλά αρχίζει και με εκνευρίζει πολύ τελευταία. Για πείτε ρε παίδες καμία ιδέα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Ο πιο σίγουρος τρόπος είναι στήσιμο από την αρχή. Η αναβάθμιση μπορεί να λύνει προβλήματα αλλά θα πρέπει να μπει σε καθαρή βάση. Αν το κινητό είχε κολλήματα δεν θα αλλάξει κάτι αν ρίξεις την αναβάθμιση από πάνω χωρίς Factory Reset. Δεν είναι και τίποτα το στήσιμο... Πάρε ένα Backup με το Titanium ή ενεργοποίησε και στις Ρυθμίσεις την "Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας και επαναφορά" ώστε να γίνει αυτόματη επαναφορά εφαρμογών, δεδομένων και ρυθμίσεων αυτόματα μόλις βάλεις το Gmail σου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Ο πιο σίγουρος τρόπος είναι στήσιμο από την αρχή. Η αναβάθμιση μπορεί να λύνει προβλήματα αλλά θα πρέπει να μπει σε καθαρή βάση. Αν το κινητό είχε κολλήματα δεν θα αλλάξει κάτι αν ρίξεις την αναβάθμιση από πάνω χωρίς Factory Reset. Δεν είναι και τίποτα το στήσιμο... Πάρε ένα Backup με το Titanium ή ενεργοποίησε και στις Ρυθμίσεις την "Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας και επαναφορά" ώστε να γίνει αυτόματη επαναφορά εφαρμογών, δεδομένων και ρυθμίσεων αυτόματα μόλις βάλεις το Gmail σου. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Σχετικά με το στήσιμο, ειλικρινά μου τρώει παρά πολύ ώρα εκτός από το να κάνω τις ρυθμίσεις κάθε εφαρμογής, να στήσω και τα εικονίδια όπως τα είχα μέσα σε φακέλους με συγκεκριμένη σειρά και θέση. Δεν ξέρω αλλά μόνο που το σκέφτομαι, απελπίζομαι. Ίσως να περιμένω την 4.2 και να το κάνω τότε μια και καλή. Ήλπιζα μήπως υπήρχε κανένας πλάγιος τρόπος και το γλύτωνα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Πλάγιος δεν νομίζω πως υπάρχει γιατί δεν μπορείς να ξέρεις τι ακριβώς σου προκαλεί τα κολλήματα. Κάνε μία επανεκκίνηση, αφαίρεσε όσες εφαρμογές δεν χρησιμοποιείς και πάγωσε όσες δεν θες να ανοίγουν από μόνες τους μήπως και στρώσει λίγο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Πάντως και σε εμένα ξαφνικά είχε αρχίσει να κολλάει και μάλιστα αρκετές φορές υπερβολικά. Τελικά ήταν ο συγχρονισμός του google account και συγκεκριμανα backup του κινητού μέσω google. Δοκιμάστε να το απενεργοποιήσετε. Σε εμένα πλέον είναι όσο γρήγορο όσο ήταν τη 1η μέρα (το έχω 6 μήνες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Όλα τα κολλήματα οφείλονται σε παράγοντες που δεν έχουν σχέση με την συσκευή. Για τους έμπειρους χρήστες υπάρχουν πολλές λύσεις. Για όσους δεν είναι root και έχουν τέτοια προβλήματα ας μπουν σε recovery και ας κάνουν ένα wipe cache. Προσοχή ΟΧΙ data γιατί θα διαγραφούν τα πάντα. Αν κάποιος είναι με official recovery ας μας πει πως ακριβώς αναφέρονται στο μενού της recovery. @@@@ Επειδή βαρέθηκα τα γνωστά wallpapers έφτιαξα αυτό με τροποποίηση ενός που βρήκα στο Zedge http://img5.imageshack.us/img5/774/rpe.png Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Προσωπικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την συσκευή αλλά θέλω να ρωτήσω, αν έχουμε ενεργοποίημενη την δημιουργια αντίγραφου ασφαλείας και επαναφορά που ειπώθηκε πιο πριν, μπορεί να μεταφέρθουν και τυχών προβλήματα που υπηρχαν πριν την επαναφορά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Όλα τα κολλήματα οφείλονται σε παράγοντες που δεν έχουν σχέση με την συσκευή. Για τους έμπειρους χρήστες υπάρχουν πολλές λύσεις. Για όσους δεν είναι root και έχουν τέτοια προβλήματα ας μπουν σε recovery και ας κάνουν ένα wipe cache. Προσοχή ΟΧΙ data γιατί θα διαγραφούν τα πάντα. Αν κάποιος είναι με official recovery ας μας πει πως ακριβώς αναφέρονται στο μενού της recovery. @@@@ Επειδή βαρέθηκα τα γνωστά wallpapers έφτιαξα αυτό με τροποποίηση ενός που βρήκα στο Zedge http://img5.imageshack.us/img5/774/rpe.png Φιλαρακι δεν το στελνεις μια οπως ειναι το wallpaper? Γιατι αν κατσω να κανω εγω κανενα τετοιο πραγμα ουτε ο ιδιος δεν θα καταλαβαινω τα γραμματα μου:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Το Note εικονίδιο πια εφαρμογή είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Το Note εικονίδιο πια εφαρμογή είναι; Οποιος ενδιαφερεται να δοκιμασουμε λιγο το hd voice κ το εχει ενεργοποιημενο, ας μου στειλει σε pm τον αριθμο του... να δουμε τι ψαρια πιασαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROSLEON Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Το Note εικονίδιο πια εφαρμογή είναι; Το color note πρεπει να ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Κατεβαζω αυτη τη στιγμη firmware απο sammobile για να το περασω με odin μηπως και λυθει το προβλημα (πριν το odin θα κανω και τα wipes απο recovery). Λετε αν το αρχειο απο το sammobile εχει και pit μεσα να το βαλω να κανει και re-partition ή θα παιξω με τη φωτια ετσι; Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Κατεβαζω αυτη τη στιγμη firmware απο sammobile για να το περασω με odin μηπως και λυθει το προβλημα (πριν το odin θα κανω και τα wipes απο recovery). Λετε αν το αρχειο απο το sammobile εχει και pit μεσα να το βαλω να κανει και re-partition ή θα παιξω με τη φωτια ετσι; Nα το ρίξεις στην ανακύκλωση και να αδειάσεις και τον κάδο. Αν και δε θα έχει μέσα pit. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Nα το ρίξεις στην ανακύκλωση και να αδειάσεις και τον κάδο. Αν και δε θα έχει μέσα pit. Πολυ απολυτο σε ακουω και με τρομαζεις! Εχεις καει απο re-partition; Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Πολυ απολυτο σε ακουω και με τρομαζεις! Εχεις καει απο re-partition; Εγώ όχι. Άλλοι όμως ναι. Εξάλλου δεν είναι απαραίτητο. Μόνο σε περίπτωση χοντρού προβλήματος. Δεν υπάρχει λόγος τώρα να ρισκάρεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Φιλαρακι δεν το στελνεις μια οπως ειναι το wallpaper? Γιατι αν κατσω να κανω εγω κανενα τετοιο πραγμα ουτε ο ιδιος δεν θα καταλαβαινω τα γραμματα μου:D Κατεβασε το απο εδω. http://db.tt/BdfNjpRo Το Note εικονίδιο πια εφαρμογή είναι; Ειναι η εφαρμογή GNotes και απλά της εχω αλλάξει εικονίδιο επειδη δεν μου αρέσει το δικό της. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1986 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 καλημερα θελω να κανω full wipe αλλα πριν να εχω παρει backup τα παντα απο της ρυθμισεις τα προγραμματα και τα αρχεια τους δηλ οπως εχω στημενο το κινητο τωρα με ποιο προγραμμα θα το κανω?και αν υπαρχει καποιος οδηγος(ειμαι με τo απλο root) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 καλημερα θελω να κανω full wipe αλλα πριν να εχω παρει backup τα παντα απο της ρυθμισεις τα προγραμματα και τα αρχεια τους δηλ οπως εχω στημενο το κινητο τωρα με ποιο προγραμμα θα το κανω?και αν υπαρχει καποιος οδηγος(ειμαι με τo απλο root) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=331171 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Κάνε μία επανεκκίνηση, αφαίρεσε όσες εφαρμογές δεν χρησιμοποιείς και πάγωσε όσες δεν θες να ανοίγουν από μόνες τους μήπως και στρώσει λίγο. Πώς μπορώ να παγώσω εφαρμογές χωρίς να είμαι root; Όλα τα κολλήματα οφείλονται σε παράγοντες που δεν έχουν σχέση με την συσκευή. Για τους έμπειρους χρήστες υπάρχουν πολλές λύσεις. Για όσους δεν είναι root και έχουν τέτοια προβλήματα ας μπουν σε recovery και ας κάνουν ένα wipe cache. Προσοχή ΟΧΙ data γιατί θα διαγραφούν τα πάντα. Αν κάνω wipe cache δεν θα χάσω ρυθμίσεις κτλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Α)Δε νομίζω πως μπορείς. Αυτό είναι και το ολο νοημα του superuser,να αποκτάς δικαιώματα ας πούμε administrator... Δηλαδή ΔΕΝ τα έχεις από πριν... Πριν από το ρουτ εννοώ... Β) Οχι Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 (edited) Προσωπικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την συσκευή αλλά θέλω να ρωτήσω, αν έχουμε ενεργοποίημενη την δημιουργια αντίγραφου ασφαλείας και επαναφορά που ειπώθηκε πιο πριν, μπορεί να μεταφέρθουν και τυχών προβλήματα που υπηρχαν πριν την επαναφορά ? Ναι θα μεταφερθουν.Backup με titanium που ειπε ο Νικος (@superuser) και για εφαρμογες που δεν εισαι 100% σιγουρος κανεις επαναφορα μονο την εφαρμογη και οχι τα δεδομενα @sakissalonika Α) ρυθμίσεις-διαχειριστης εφαρμογων-ολες πατας πανω σε αυτη που θελεις κι επιλεγεις ανενεργο.Δεν χρειαζεται να εισαι root,ελαχιστες ειναι αυτες που δεν θα αφησουν να τις βγάλεις εκτός. Β) οχι, με σκετο wipe cache δεν χανεται τίποτα Edited June 20, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos1986 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 (edited) 1.το BusyBox ειναι απαραίτητο?σε τι βοηθαει? 2.ειναι αυτο που μου βγάζει και μου εχει σπασει τα νευρα? http://imageshack.us/a/img809/6519/n5e.th.png' alt='n5e.th.png'> Edited June 20, 2013 by nikos1986 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 1.το BusyBox ειναι απαραίτητο?σε τι βοηθαει? 2.ειναι αυτο που μου βγάζει και μου εχει σπασει τα νευρα? http://imageshack.us/a/img809/6519/n5e.th.png' alt='n5e.th.png'> 1) Για το BusyBox διάβασε εδώ http://www.busybox.net/about.html 2) Είναι το AllShare Play ,κανε του μια εκκαθάριση δεδομένων . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gotham78 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 (edited) Καλησπερα. Ρε παιδια εχω ενα note 2 και του περασα την omega v16. Τοσο καιρο δεν ειχα πληρωσει τον λογαριασμο και δεν μπορουσα να καλεσω. Οσοι με επαιρναν δεν ειχα προβλημα. Τωρα που το ξανασυνδεσα δοκιαμασα να παρω τηλεφωνο και δεν ακου ουτε τον ηχο κλησης ουτε τον αλλον να μιλαει οταν το σηκωνει. Τι μπορει να φταει? Συσκευη? ρομ? κοσμοτε? Ακυρο. Αν και του ειχα κανει και επανεκινηση και δεν δουλεψε, τωρα ειπα να του βγαλω και την μπαταρια. Το ξανανοιξα και τωρα ειναι μια χαρα. Edited June 20, 2013 by m7ixalis συνενωση συνεχομενων μηνυματων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts