truckman Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 (edited) Λοιπον,απο τα λιγα και βιαστικα που ειδα μολις εκανα το update μεσω kies,η βελτιωση στο smoothnes ειναι καραμπινατη,φαινεται απο τις εναλλαγες των οθονων στο συρταρι εφαρμογων.Επισης τη μεταβαση απο την home screen στο συρταρι εφαρμογων κυριολεκτικα δεν προλαβαινεις να την δεις.Τελος,το σημα του wifi ειναι πλεον δυνατοτερο.Να πω οτι δεν εχω κανει hard reset οποτε δε υπαρχει θεμα για εσφαλμενη εντυπωση λογω φρεσκου στησιματος.Το κακο ειναι ειναι οτι το root πηγε περιπατο γμτ... Edited June 18, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefano_d23 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Λοιπον,απο τα λιγα και βιαστικα που ειδα μολις εκανα το update μεσω kies,η βελτιωση στο smoothnes ειναι καραμπινατη,φαινεται απο τις εναλλαγες των οθονων στο συρταρι εφαρμογων.Επισης τη μεταβαση απο την home screen στο συρταρι εφαρμογων κυριολεκτικα δεν προλαβαινεις να την δεις.Τελος,το σημα του wifi ειναι πλεον δυνατοτερο.Να πω οτι δεν εχω κανει hard reset οποτε δε υπαρχει θεμα για εσφαλμενη εντυπωση λογω φρεσκου στησιματος.Το κακο ειναι ειναι οτι το root πηγε περιπατο γμτ... Τοση διαφορα σε smoothness? Μπραβο... ωραια πραγματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apn3a Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Λοιπον,απο λιγο που ειδα μολις εκανα το update μεσω kies,η βελτιωση στο smoothnes ειναι καραμπινατη,φαινεται απο τις εναλλαγες των οθονων στο συρταρι εφαρμογων.Επισης τη μεταβαση απο την home screen στο συρταρι εφαρμογων κυριολεκτικα δεν προλαβαινεις να την δεις.Τελος,το σημα του wifi ειναι πλεον δυνατοτερο.Να πω οτι δεν εχω κανει hard reset οποτε δε υπαρχει θεμα για εσφαλμενη εντυπωση λογω φρεσκου στησιματος.Το κακο ειναι ειναι οτι το root πηγε περιπατο γμτ... ομολογουμένως, και εγώ παρατήρησα καλύτερο smoothness ακόμα και με την εξοικονόμιση ενέργειας ενεργοποιημένη. Όσο για το ρουτ, με Mobile Odin καθαρίζεις μια για πάντα.. κάνει inject το ροοτ μαζί με το upgrade και θεωρητικά δεν το χάνεις ποτέ. Απλά πρέπει να φλασάρεις μόνος σου το update αντί για το κλασσικό OTA. Άλλη λύση είναι να ενεργοποιήσεις στο SuperSU την επιλογή Survival Mode. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά λέει πως θα προσπαθήσει να σου κρατήσει το ρουτ ακόμα κ μετά απο ΟΤΑ update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 ομολογουμένως, και εγώ παρατήρησα καλύτερο smoothness ακόμα και με την εξοικονόμιση ενέργειας ενεργοποιημένη. Όσο για το ρουτ, με Mobile Odin καθαρίζεις μια για πάντα.. κάνει inject το ροοτ μαζί με το upgrade και θεωρητικά δεν το χάνεις ποτέ. Απλά πρέπει να φλασάρεις μόνος σου το update αντί για το κλασσικό OTA. Άλλη λύση είναι να ενεργοποιήσεις στο SuperSU την επιλογή Survival Mode. Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά λέει πως θα προσπαθήσει να σου κρατήσει το ρουτ ακόμα κ μετά απο ΟΤΑ update.Δε βαριεμαι να το ξαναρουταρω,αυτο που βαριεμαι ειναι το hard reset και το ξαναστησιμο που θελει μετα το μηδενισμο των μετρητων για να φερει παλι το status στο κανονικο...τι να κανουμε,θα το πιουμε κι αυτο το φαρμακι παλι :p:lol: Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsipfi Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Πως γίνετε η διαδικασία αναβάθμισης μέσω mobile odin? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apn3a Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Δε βαριεμαι να το ξαναρουταρω,αυτο που βαριεμαι ειναι το hard reset και το ξαναστησιμο που θελει μετα το μηδενισμο των μετρητων για να φερει παλι το status στο κανονικο...τι να κανουμε,θα το πιουμε κι αυτο το φαρμακι παλι :p:lol: δεν χρειάζεται hard reset για να ρουτάρεις, είναι πολύ πιο απλό. κ αν στα καπάκια περασεις κ την τελευταια ρομ απο πάνω μέσω Mobile Odin, κρατάς κ κανονικό στατους και ρουτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apn3a Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Πως γίνετε η διαδικασία αναβάθμισης μέσω mobile odin? αν κατεβάσεις όλη την ρομ, διαλέγεις το Open file και φορτώνεις το κατάληλο md5 αρχείο. Για να κρατήσεις ρουτ, τικάρεις κ τις 3 επιλογές στο EverRoot. Βαλέ και τικ στο Wipe dalvik cache αλλά μην τικάρεις το wipe data, γιατι θα χάσεις όλα σου τα αρχεία. Πατάς Flash rom κ τέλειωσες. Εναλλακτική: αντί για ολόκληρο το ρομ, κατεβάζεις (εφόσον είναι διαθέσιμο) το update.zip, κ το φορτώνεις στο OTA/Update zip. Ακολουθείς τα παραπάνω βήματα, κ είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 (edited) δεν χρειάζεται hard reset για να ρουτάρεις, είναι πολύ πιο απλό. κ αν στα καπάκια περασεις κ την τελευταια ρομ απο πάνω μέσω Mobile Odin, κρατάς κ κανονικό στατους και ρουτ.Καποια στιγμη στο παρελθον,παρολο που το δουλευα συνεχεια, εφαγα ασχημη στραβη με το mobile odin και απο τοτε απλα δεν ξανα ασχοληθηκα με αυτο και ουτε προκειται.Τελος παντων,ηδη το ξαναστηνω και ολα καλα :) (αφορμη ηθελα δηλαδη γιατι update χωρις hard reset δε λεει:D) Edited June 18, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Ηρθε και μενα eνα update σήμερα. . Είμαι ροοτ , οποτε βαση τα προηγούμενα ποστ πρεπει να το κανω μεσω μονο Kies, σωστά; ; Θα χασω το ροοτ μου αν κανω το update;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 παιδια επειδη ειμαι καινουριος κατοχος νοουτ συνδεβ το κινητο μεσω υπολογιστη στο kies και μου λεει η συσκευη σας δεν υποστηριζει αναβαθμηση μεσω kies τι να κανω?ειναι ελληνικο(θεωρω) απο πλαισιο αγορασμενο.Λεει τρεχουσα εκδοση υλικολογισμικου pda>mb6 phone>LK7 csc>mb1(xxx) Κανείς που να ξερει τι προβλημα υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 (edited) Tι είδα εγώ στην καινούρια ρομ.... Η καινούρια ρομ έχει τον ίδιο kernel, drivers κ.λ.π. και είναι σχεδόν ίδια με την προηγούμενη. Οι διαφορές είναι το μόντεμ, σε κάποια....bloatware και στο CSC. Συμπέρασμα: την προσπερνάω για να μη φτιάχνω τα μοντάκια μου από την αρχή άνευ λόγου και αιτίας. Next version please :cool: Edited June 18, 2013 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Ηρθε και μενα eνα update σήμερα. . Είμαι ροοτ , οποτε βαση τα προηγούμενα ποστ πρεπει να το κανω μεσω μονο Kies, σωστά; ; Θα χασω το ροοτ μου αν κανω το update;; Ναι το χάνεις και απλά πρέπει να το ξανακάνεις. Άσε που περνάει και τα προγράμματα που έχεις ξηλώσει απο την rom και πρέπει να τα ξαναβγάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Next version please :cool: Λες και σε ακουσαν.... :lol::lol: Model: GT-N7100 Country: Malaysia Version: Android 4.1.2 Changelist: 1071214 Build date: Fri, 07 Jun 2013 01:51:48 +0000 Product Code: XME PDA: N7100XXDMF2 CSC: N7100OLBDMD2 MODEM: N7100DXDMF1 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Λες και σε ακουσαν.... :lol::lol: Model: GT-N7100 Country: Malaysia Version: Android 4.1.2 Changelist: 1071214 Build date: Fri, 07 Jun 2013 01:51:48 +0000 Product Code: XME PDA: N7100XXDMF2 CSC: N7100OLBDMD2 MODEM: N7100DXDMF1 Η ίδια με τη δική μας ρομ είναι, με κάποιες αλλαγές λόγω Άπω ανατολής. Αν προσέξεις καλύτερα, θα δεις ότι είναι ίδιο και το changelist :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 (edited) Η ίδια με τη δική μας ρομ είναι, με κάποιες αλλαγές λόγω Άπω ανατολής. Αν προσέξεις καλύτερα, θα δεις ότι είναι ίδιο και το changelist :cool: Ναι βρε ξερω, το smoothes που διαβαζω ομως τι ειναι; :) Ψυχολογικο;;; :p Edited June 18, 2013 by motomoto00 Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Βελτιωσεις που εγιναν: Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Βελτιωσεις που εγιναν: Σωστότατο. Αυτά τα 3 που αναφέρει, τα προκαλούν οι χαζομάρες που βάζει η Samsung. Aν βγάλεις τα bloatware είσαι μια χαρά (ή τα "παγώσεις"!):) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
distroub Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Για να παίξει το HD Voice, θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο και από τις 2 πλευρές. Πάροχο και κινητό. Όταν το ενεργοποιήσει ο πάροχος, θα υπάρξει και αντίστοιχο update που θα το ενεργοποιεί στο κινητό. Tip: Η ενεργοποίηση θα είναι μέσω αλλαγής στο CSC. (Τώρα θα κατεβάσω την καινούρια ελληνική να δω αν το έχει ενεργοποιημένο.) Φιλε Στράτο, έχω απο χθες αναβαθμίσει OTA σε EUR DME6 και μετα απο έλεγχο που μολις έκανα φαίνεται οτι για το Greek (EUR) DME6 ΔΕΝ ειναι ενεργοποιημενο το HDVoice.... αυτά για να μην ταλαιπωρηθεις αδικα με download... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 (edited) Φιλε Στράτο, έχω απο χθες αναβαθμίσει OTA σε EUR DME6 και μετα απο έλεγχο που μολις έκανα φαίνεται οτι για το Greek (EUR) DME6 ΔΕΝ ειναι ενεργοποιημενο το HDVoice.... αυτά για να μην ταλαιπωρηθεις αδικα με download... :) Ευχαριστώ. Αλλά μόλις το διαπίστωσα (ούτε 2 λεπτά!):D TESTING Έχουμε κανένα φίλο με την DME6 που έχει Cosmote και δεν το έχει ενεργοποιημένο, που είναι πρόθυμος να κάνουμε ένα τεστάκι; Ας στείλει pm :cool: Edited June 18, 2013 by StratosGR Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Ενημερώστε μας για Hd voice..Μας ενδιαφερει. Ευχαριστούμε Στράτο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Ενημερώστε μας για Hd voice..Μας ενδιαφερει. Ευχαριστούμε Στράτο! Στην ελβετική πάντως ή είναι ενεργοποιημένο ή το ενεργοποίησα :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Ετσι οπως συνδεσα το note2 με τον υπολογιστη και ετρεξα το kies μου εβγαλε την αναβαθμιση....και ειπα να την κανω. Γιατι ομως αργει τοσο πολυ με το kies? το σταματησα γιατι εβλεπα οτι πηγαινε με ρυθμο χελωνας....τα ota updates γιατι ειναι πιο γρηγορα? Εγω που εκανα το uptade το πρωι μεσω kies μου πηρε τουλαχιστον 2 ωρες και κατι.Γερμανικο DBT. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Και εμενα γερμανικη ειναι. Μπα δεν μπαινω στον κοπο, το τηλ μου πεταει... οταν ερθει η 4.2.2 ναι θα το κανω.... Ειδες κατι που σε εκανε να πεις οτι αξιζε η 2ωρη αναμονη? Μια μικρη διαφορα ειναι στο wi fi.Εχω πολυ καλλιτερο σημα σε ολο το σπιτι.Αυτο που περιμενω να δω ειναι η αυτονομια.Αρχικα οταν το ειχα αγορασει η οθονη μου εβγαζε 6 με 6:30 ωρες στο 15%.Μετα απο μια μικρη αναβαθμιση που ειχε δωσει περιπου 35 mb η οθονη δε μου βγαζει πανω απο 5 ωρες.Στη πορεια εκανα και hard reset αλλα τιποτε.Εν αναμονη λοιπον! Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 παιδια επειδη ειμαι καινουριος κατοχος νοουτ συνδεβ το κινητο μεσω υπολογιστη στο kies και μου λεει η συσκευη σας δεν υποστηριζει αναβαθμηση μεσω kies τι να κανω?ειναι ελληνικο(θεωρω) απο πλαισιο αγορασμενο.Λεει τρεχουσα εκδοση υλικολογισμικου pda>mb6 phone>LK7 csc>mb1(xxx) κανεις που μπορει να με βοηθησει στο προβλημα μου διοτι εχω το note στην κατοχη μου μολις 2 μερεσ και δεν πολυ ειμαι υποψιασμενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Μεσω OTA δοκιμασες? μου λεει η προσβαση στην θπηρεσια ενημερωσης λογισμικου γινεται με σειρα προτεραιοτητας.δοκιμαστε αργοτερα.τι να κανω ? :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts