sakissalonika Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Ειτε θα στελνεις μόνο sms με κεφαλαία χωρίς τόνους ειτε θα πρέπει να αλλαξεις app για sms. Της samsung το app δεν ειναι και το καλυτερο απ οτι φαινεται Το θεμα ειναι οτι τα στελνω με κεφαλαια και βγαζει την ειδοποιηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Βάζεις μήπως και τόνους στα κεφάλαια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Βάζεις μήπως και τόνους στα κεφάλαια; Τους βαζει μονο του διορθωνοντας την λεξη. Να φταιει αυτο λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Τους βαζει μονο του διορθωνοντας την λεξη. Να φταιει αυτο λες? Ναι αυτο φταιει. Παντως εχω παρατηρησει οτι ακομα και οταν μου βγαζει αυτην την ειδοποιηση οτι το μηνυμα θα παει κατεστραμενο, παει κανονικα και το διαβαζει ο αλλος χωρις προβλημα. Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Ναι αυτο φταιει. Παντως εχω παρατηρησει οτι ακομα και οταν μου βγαζει αυτην την ειδοποιηση οτι το μηνυμα θα παει κατεστραμενο, παει κανονικα και το διαβαζει ο αλλος χωρις προβλημα. Δεν γινεται ομως να απενεργοποιησω μονο τους τονους. Αν απενεργοποιησω το "Predictive text" τοτε σταματαει να λειτουργει και το "Continuous input". Βασικα εχω θεμα με τα sms. Εβαλα τα GoSMS και το HandcentSMS και ενω με λειτουργουν αψογα, τελικα δεν με βολευει οταν στελνω μηνυμα σε πολλους παραληπτες, δεν επιτρεπει να αφαιρεσω ή να προσθεσω καποιον και να στειλω δευτερο μηνυμα. Με το stock μου επιτρεπει αλλα δεν γινεται να χρησιμοποιω αλλο πληκτρολογιο λογω το θεματος με τους 160 χαρακτηρες. Οποτε...ποια λυση υπαρχει αραγε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Σήμερα ήταν μια πραγματικά ζεστή μέρα στην Αθήνα και ήταν η πρώτη μέρα του χρόνου που δεν φόρεσα μπουφάν/σακάκι. Λοιπόν παίδες... Όσο κι αν αγαπάμε και λατρεύουμε το Νοτέλι μας, το τεράστιο μέγεθός του το κάνει αρκετά έως πολύ δύσκολο στη μεταφορά. Το έβαλα στην πίσω τσέπη του παντελονιού, όπου προεξείχε λίγο. Δεν ήταν άσχημο, αλλά όπως και να 'χει είναι αρκετά μεγάλη συσκευή και αυτό το διαπιστώνεις όταν δεν έχεις τη μέσα τσέπη του μπουφάν για να τη βάλεις και αρχίζεις να προβληματίζεσαι και αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει με το βασικό σου κινητό τηλέφωνο. Είναι η πρώτη μέρα που πραγματικά ζήλεψα το παλιό μου iPhone 4, που χανόταν κυριολεκτικά στη μπροστινή τσέπη του παντελονιού και δεν σε ενοχλούσε καθόλου. Βέβαια όλα είναι συνήθεια και θέλω να πιστεύω πως μέρα με τη μέρα θα το συνηθίσω. Ευτυχώς η Zenus Neo Vintage δεν μασάει από φθορά, αλλά είναι ακόμα νωρίς για να πω με σιγουριά. Πάντως αυτό το συνεχές βάλε-βγάλε απ' την πίσω τσέπη ήταν σχεδόν τραυματική εμπειρία σήμερα... Ελπίζω και εύχομαι να το συνηθίσω... :lol: Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Σήμερα ήταν μια πραγματικά ζεστή μέρα στην Αθήνα και ήταν η πρώτη μέρα του χρόνου που δεν φόρεσα μπουφάν/σακάκι. Λοιπόν παίδες... Όσο κι αν αγαπάμε και λατρεύουμε το Νοτέλι μας, το τεράστιο μέγεθός του το κάνει αρκετά έως πολύ δύσκολο στη μεταφορά. Το έβαλα στην πίσω τσέπη του παντελονιού, όπου προεξείχε λίγο. Δεν ήταν άσχημο, αλλά όπως και να 'χει είναι αρκετά μεγάλη συσκευή και αυτό το διαπιστώνεις όταν δεν έχεις τη μέσα τσέπη του μπουφάν για να τη βάλεις και αρχίζεις να προβληματίζεσαι και αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει με το βασικό σου κινητό τηλέφωνο. Είναι η πρώτη μέρα που πραγματικά ζήλεψα το παλιό μου iPhone 4, που χανόταν κυριολεκτικά στη μπροστινή τσέπη του παντελονιού και δεν σε ενοχλούσε καθόλου. Βέβαια όλα είναι συνήθεια και θέλω να πιστεύω πως μέρα με τη μέρα θα το συνηθίσω. Ευτυχώς η Zenus Neo Vintage δεν μασάει από φθορά, αλλά είναι ακόμα νωρίς για να πω με σιγουριά. Πάντως αυτό το συνεχές βάλε-βγάλε απ' την πίσω τσέπη ήταν σχεδόν τραυματική εμπειρία σήμερα... Ελπίζω και εύχομαι να το συνηθίσω... :lol: Η απάντηση είναι μία και λέγεται Manna case από τότε δεν έχει μπει το κινητό μου σε τσέπη μπουφάν, ανέκαθεν το βάζω στο παντελόνι και στην μπροστινή θήκη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 πρώτη μέρα που πραγματικά ζήλεψα το παλιό μου iPhone 4 @DrMobile Νομιζω οτι αν πιασεις στα χέρια σου το iPhone 4 μετα απο το Note θα απογοητευτείς ακομα πιο πολυ παρα που δεν μπαίνει το Note στην τσεπη... Ευτυχώς εδω στον Καναδα εχει ακομα κρύο!! :p:p Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 @DrMobile Νομιζω οτι αν πιασεις στα χέρια σου το iPhone 4 μετα απο το Note θα απογοητευτείς ακομα πιο πολυ παρα που δεν μπαίνει το Note στην τσεπη... Ευτυχώς εδω στον Καναδα εχει ακομα κρύο!! :p:p Επειδή το έχω το iphone 4 ως δεύτερο κινητό αλλά με πολύ μικρή χρήση, εκτός το μέγεθος της οθόνης που είναι πολύ μικρό, είναι και πολύ αργό. Να μην σχολιάσω ότι δεν μπορώ να γράφω κείμενο με ταχύτητα πλέον καθώς έχω συνηθίσει το swype. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Η απάντηση είναι μία και λέγεται Manna case από τότε δεν έχει μπει το κινητό μου σε τσέπη μπουφάν, ανέκαθεν το βάζω στο παντελόνι και στην μπροστινή θήκη ;) @DrMobile Νομιζω οτι αν πιασεις στα χέρια σου το iPhone 4 μετα απο το Note θα απογοητευτείς ακομα πιο πολυ παρα που δεν μπαίνει το Note στην τσεπη... Ευτυχώς εδω στον Καναδα εχει ακομα κρύο!! :p:p Εννοείται παιδιά ότι συμφωνώ απόλυτα μαζί σας! Μόλις πιάσω στα χέρια μου το Note II και το δουλέψω μου φεύγει κάθε ενδοιασμός για το θέμα του μεγέθους. Μια συνήθεια είναι, απλά ένοιωσα λίγο έξω απ' τα νερά μου με το βάλε-βγάλε απ' την τσέπη. Η θήκη Zenus Neo Vintage που χρησιμοποιώ έχει ένα κούμπωμα σαν λουράκι (ξέρει ο giorgaras) που "βρίσκει" στο χείλος της τσέπης και δεν μπαινοβγαίνει πολύ εύκολα. @giorgaras: Γιώργο χωρίς πλάκα έχεις απόλυτο δίκιο για τη Manna. Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ πλεονέκτημα που δεν έχει κούμπωμα με λουράκι και κλιπ. Αυτό της δίνει τελείως λείες επιφάνειες και απλά "γλιστράει" μέσα στην τσέπη χωρίς να σκαλώνει. Θα δοκιμάσω το Νοτέλι με τη Manna να δω πώς θα μου φανεί... Μας βλέπω για Zenus το χειμώνα και Manna το καλοκαίρι! :lol: Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 @DrMobile νομίζω πως πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι ένα bt με αναγνώριση κλήσεων. Το καλοκαίρι έχω πάντα τσαντάκι μέσης όποτε όλα τα έχω εκεί. Κλειδιά (πολλά κλειδιά) καπνό, αναπτήρα, τηλέφωνο, λεφτά. Δεν μου αρέσει αλλά είναι απαραίτητο το καλοκαίρι, δεν φοράω πότε σακάκι και δεν έχω πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 @DrMobile νομίζω πως πρέπει να αρχίσεις να σκέφτεσαι ένα bt με αναγνώριση κλήσεων. Το καλοκαίρι έχω πάντα τσαντάκι μέσης όποτε όλα τα έχω εκεί. Κλειδιά (πολλά κλειδιά) καπνό, αναπτήρα, τηλέφωνο, λεφτά. Δεν μου αρέσει αλλά είναι απαραίτητο το καλοκαίρι, δεν φοράω πότε σακάκι και δεν έχω πρόβλημα. Ίσως, τι να πω... Έχω και μηχανή και είναι κάπως... Σήμερα ήμουνα πάνω στη μηχανή με το Νοτέλι στην κωλότσεπη, μιλάμε για το απόλυτο stress test. Πάντως όλα καλά, δεν βγήκε σε σχήμα Γ... :lol: Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Σήμερα ήταν μια πραγματικά ζεστή μέρα στην Αθήνα και ήταν η πρώτη μέρα του χρόνου που δεν φόρεσα μπουφάν/σακάκι. Λοιπόν παίδες... Όσο κι αν αγαπάμε και λατρεύουμε το Νοτέλι μας, το τεράστιο μέγεθός του το κάνει αρκετά έως πολύ δύσκολο στη μεταφορά. Το έβαλα στην πίσω τσέπη του παντελονιού, όπου προεξείχε λίγο. Δεν ήταν άσχημο, αλλά όπως και να 'χει είναι αρκετά μεγάλη συσκευή και αυτό το διαπιστώνεις όταν δεν έχεις τη μέσα τσέπη του μπουφάν για να τη βάλεις και αρχίζεις να προβληματίζεσαι και αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει με το βασικό σου κινητό τηλέφωνο. Είναι η πρώτη μέρα που πραγματικά ζήλεψα το παλιό μου iPhone 4, που χανόταν κυριολεκτικά στη μπροστινή τσέπη του παντελονιού και δεν σε ενοχλούσε καθόλου. Βέβαια όλα είναι συνήθεια και θέλω να πιστεύω πως μέρα με τη μέρα θα το συνηθίσω. Ευτυχώς η Zenus Neo Vintage δεν μασάει από φθορά, αλλά είναι ακόμα νωρίς για να πω με σιγουριά. Πάντως αυτό το συνεχές βάλε-βγάλε απ' την πίσω τσέπη ήταν σχεδόν τραυματική εμπειρία σήμερα... Ελπίζω και εύχομαι να το συνηθίσω... :lol: Κώστα όλα μου τα παντελόνια έχουν ευρυχωρες μπροστινες τσέπες. Με λεπτή θήκη που γλάστρα δεν έχω πρόβλημα ούτε οταν κάθομαι. Απλά οσο καλοκαιριαζει φοράμε λεπτά παντελόνια με ρυχες τσέπες οπότε φοβάμαι μην μου πέσει και το χάσω. Μην νομίζεις πως ότι και το iphone των 145 γραμμαρίων δεν είναι επικινδυνο. Απλά το σώζει η θήκη ζώνης. Για το Note2 μια τέτοια θήκη θα μοιάζει σαν θήκη πιστολιού :):D. Στην δουλειά πάντως δεν έχω πρόβλημα. Για τους εξόδους πήρα το 4s. Επίσης σε 3 μέρες που έρχομαι Ελλάδα με περιμένει ενα 10 ιντσο κινέζικο tablet το οποίο παει σφαίρα και εχει οθόνη 1200Χ800 ips. Πλεον άρχισα ν ανησυχώ για τα μάτια μου μετα απο 6-8 ώρες την μερα μπροστά στο Note. Εντάξει ειμαι σε ηλικία για γυαλιά αλλά ως τώρα την έβγαζα καθαρή. Τις τελευταίες μέρες χρησιμοποιώ τα βράδια το macbook pro 13 και επανήλθε το φως μου:). Αλλά δεν ειναι λύση γιατί όταν το κρατώ με την θερμοκρασία που ανεβάζει με κάνει να ιδρώνω. Πλεον τα laptops ειναι παρελθόν. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Ίσως, τι να πω... Έχω και μηχανή και είναι κάπως... Σήμερα ήμουνα πάνω στη μηχανή με το Νοτέλι στην κωλότσεπη, μιλάμε για το απόλυτο stress test. Πάντως όλα καλά, δεν βγήκε σε σχήμα Γ... :lol: Τότε ένα παραπάνω. Φαντάσου πάνω στο CBR με τα πολλά R να το έχεις σε τσέπη. Το κακό είναι πως δεν χωρούσε ούτε στην τσέπη του μπουφάν της μηχανής. Δεν μιλάμε για την περίπτωση που φοράω την φόρμα, εκεί δεν έχει τσέπες lol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 (edited) Παιδιά.. Επειδή δεν έχω την υπομονή να το ψάξω, ξέρει κανείς πως απενεργοποιώ την εκφώνηση της εισερχόμενης κλήσης? Δεν το ενεργοποίησα αλλά προφανώς κάτι έχει πατηθεί και μου σπάει τα νεύρα. Όταν χτυπάει αρχίζει και λέει: Εισερχόμενη κλήση από τάδε. Edit: Άκυρο. Το βρήκα! Είχε ενεργοποιηθεί η λειτουργία οδήγησης. Edited April 27, 2013 by eltsele Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. April 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2013 Κώστα όλα μου τα παντελόνια έχουν ευρυχωρες μπροστινες τσέπες. Με λεπτή θήκη που γλάστρα δεν έχω πρόβλημα ούτε οταν κάθομαι. Απλά οσο καλοκαιριαζει φοράμε λεπτά παντελόνια με ρυχες τσέπες οπότε φοβάμαι μην μου πέσει και το χάσω. Μην νομίζεις πως ότι και το iphone των 145 γραμμαρίων δεν είναι επικινδυνο. Απλά το σώζει η θήκη ζώνης. Για το Note2 μια τέτοια θήκη θα μοιάζει σαν θήκη πιστολιού :):D. Στην δουλειά πάντως δεν έχω πρόβλημα. Για τους εξόδους πήρα το 4s. Επίσης σε 3 μέρες που έρχομαι Ελλάδα με περιμένει ενα 10 ιντσο κινέζικο tablet το οποίο παει σφαίρα και εχει οθόνη 1200Χ800 ips. Πλεον άρχισα ν ανησυχώ για τα μάτια μου μετα απο 6-8 ώρες την μερα μπροστά στο Note. Εντάξει ειμαι σε ηλικία για γυαλιά αλλά ως τώρα την έβγαζα καθαρή. Τις τελευταίες μέρες χρησιμοποιώ τα βράδια το macbook pro 13 και επανήλθε το φως μου:). Αλλά δεν ειναι λύση γιατί όταν το κρατώ με την θερμοκρασία που ανεβάζει με κάνει να ιδρώνω. Πλεον τα laptops ειναι παρελθόν. Κώστα πράγματι το καλοκαίρι που δεν φοράμε μπουφάν/σακάκια και οι τσέπες είναι λίγες και μικρές, τότε είναι που το κάθε παραπάνω εκατοστό μετράει. Απλά πρέπει να αλλάξω τον τρόπο που το μεταφέρω και το χειρίζομαι σε σχέση με το iPhone 4 που είχα πριν. Αυτό που λες για τη θήκη είναι πολύ σωστό. Τελικά η flip case ίσως να είναι μια καλή επιλογή για το καλοκαίρι, με τις πολύ λεπτές γραμμές και τις λείες επιφάνειες, χωρίς κουμπώματα και κλιπάκια. Όμορφη η Zenus αλλά την παχαίνει πολύ τη συσκευή... Δεν το συζητάω για το θέμα της ανωτερότητας του Note II σαν συσκευή, απλά το μέγεθος είναι ένα θέμα που θέλει συνήθεια. Θυμάμαι και με το HD2 στην αρχή με τρόμαζε αλλά μετά το είχα συνηθίσει. Θυμάμαι ότι χώραγε στην μπροστινή τσέπη του τζιν. Το Note II μέσα στη Zenus είναι από άβολο έως επικίνδυνο να το βάλεις σε μπροστά τσέπη τζιν. Για χαλαρά chinos παντελόνια είναι καλύτερα, αλλά πάλι έχεις έναν όγκο να προεξέχει. Άλλη λύση είναι να κουβαλάς τσαντάκι ή μπανάνα στη μέση αλλά δεν είναι στο στιλ μου, δεν νιώθω καλά με μπανάνα επάνω μου. Τότε ένα παραπάνω. Φαντάσου πάνω στο CBR με τα πολλά R να το έχεις σε τσέπη. Το κακό είναι πως δεν χωρούσε ούτε στην τσέπη του μπουφάν της μηχανής. Δεν μιλάμε για την περίπτωση που φοράω την φόρμα, εκεί δεν έχει τσέπες lol Σε καταλαβαίνω απόλυτα... Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Παιδια μου κανει το κινητό ενα bug στο τηλεφωνο ως εξης:οταν θελω να παρω κάποια επαφή τηλεφωνο κανω το δακτυλο απο αριστερά προς τα δεξια,τοτε πρασινίζει η επαφη και κανει κληση, αλλα πολλες φορες ενω πρασινίζει και εγω βλεποντας το,κανω την κινηση να το βαλω στο αυτι μου, αλλα δεν κανει την κληση και εγω περιμενω σαν τον μαλακ@ με το κινητο στο αυτι, νομιζοντας οτι η κληση ειναι σε λειτουργια! Γίνετε και σε εσας; Ειναι πολυ σπαστικό γιατι η κινηση που κανω και το ευρος τις επαφης του δακτυλου μου με την οθονη ειναι σχεδον παντα η ιδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Υπάρχει τρόπος να μην φαίνονται τα sms στην λιστα Logs που έχει και τις κλήσεις;§§ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Υπάρχει τρόπος να μην φαίνονται τα sms στην λιστα Logs που έχει και τις κλήσεις;§§ Πρεπει να εισαι ροοτ... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Μπορεί να μου πει κάποιος πως αλλάζω τις εφαρμογές τις 4 που εμφανίζονται όταν πατω το πλαϊνό πλήκτρο και φωτίζεται η οθόνη πριν την ξεκλειδώσω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Παιδιά όταν γραφω με το s pen μετά θελω να το στειλω ως mms σαν τι μορφή πρέπει να το στειλω......?:confused: Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Μπορεί να μου πει κάποιος πως αλλάζω τις εφαρμογές τις 4 που εμφανίζονται όταν πατω το πλαϊνό πλήκτρο και φωτίζεται η οθόνη πριν την ξεκλειδώσω ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4453152#post4453152 Σοβαρα τωρα? :lol: Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 (edited) Μωρε δικιο εχεις , αλλα λογο ηλικιας το ειχα ξεχάσει! !!!!! Σε ευχαριστώ πολύ! Edit : Αυτό που θα ήθελα να προσθέσω είναι μια επαφή συγκεκριμένη που να σέρνω την επαφή προς τα πανω και να παίρνει άμεσα χωρίς να πρέπει να το ξεκλειδώσω για να πατησω την επαφη αλλά τελικά από ότι βλέπω, μόνο εφαρμογές μπορώ να βάλω. Edited April 28, 2013 by jimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STELIOS063 Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 εγω παιδες το εχω εδω και 4 μερες &ευτυχωσ παντα κυκλοφορουσα με τσαντακι στυλ μπανανα οποτε την βολευω σε αυτο το θεμα .να ρωτησω λογω του οτι εχω και s3 ο φορτιστης ειναι ιδιος και στα 2 τηλ λογω μεγαλης μπαταριας στο νοτε?να τα φορτιζω και τα δυο με τον εναν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2013 Κάπου πήρε το μάτι μου ότι αργεί ακόμα η έκδοση 5.0 του Android... Μάλλον λένε ότι μέσα στο Μάιο θα κυκλοφορήσει πρώτα μια 4.3 jb και πιο μετά η 5.0 lime... Ξέρετε κάτι σχετικά??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts