BeholderX Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Μόλις έγινε λήψη της 4.1.2 :) Ωραία νέα. Στο δικό μου (από τα Public) δεν το βλέπω ακόμα για update. Από που το έχεις πάρει ? Ελληνικό/Γαλλικό/Γερμανικό ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 (edited) Δε ξέρω αγαπητε τη προέλευση του!! Ηταν αγορασμένο απο skroutzομαγαζο και αναγνωρίζει τα ελληνικα το S... Ρουτ κλπ ποτε! ;) Δε βλεπω καποιες διαφορές πάντως εκτος απο καποια προγράμματα - εφαρμογές που προστέθηκαν. Edited December 24, 2012 by ovelix5 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Οι όροι συμμετοχής του διαγωνισμού ήταν αρκετά σαφείς και ισχύουν χωρίς διακρίσεις για όλα μέλη του myphone. Συγκεκριμένα αναφέρεται: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες του myphone.gr Επιτρέπεται μόνο ΕΝΑ μήνυμα ανά χρήστη. Αν παρατηρηθούν διπλά μηνύματα ή περισσότερα, από ένα μέλος τότε όλα τα μηνύματά του θα διαγράφονται - χωρίς προειδοποίηση, δεν θα συμμετέχει στο διαγωνισμό και ο χρήστης θα απομακρύνεται από την κοινότητα του myphone.gr (ban). Στον συγκεκριμένο διαγωνισμό συμμετείχαν 3.100 + μέλη. Οπότε καταλαβαίνετε οτι δεν είναι εφικτό να τσεκάρουμε αν τα μέλη με τις διπλές και τριπλές συμμετοχές (και είναι πολλά αυτά) είναι παλαιά ή νέα, έχουν ένα μήνυμα ή αρκετές χιλιάδες, έχουν προσφέρει στο φόρουμ ή μπαίνουν απλά για τον διαγωνισμό. Από την στιγμή που κάποιος παρέβηκε τον διαγωνισμό είτε κατά λάθος ή με δόλο, θα πρέπει να αποδεχτεί το λάθος του. Τώρα, όσον αφορά την λειτουργία του φόρουμ, χρησιμοποιούμε αποκλειστικά την ενότητα Σχολιασμός. Συνεχίζουμε λοιπόν στο θέμα μας που ειναι το Note II. Χρόνια πολλά σε όλους. Καλά Χριστούγεννα να έχετε. Με υγεία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Όσο για το svoice το έχω βγάλει τελείως (uninstall) αλλά και πάλι δεν είναι τόσο άμεσο το hom, όσο στις custom! Προσωπικά δεν βλέπω καμία καθυστέρηση στο home button. Και για του λόγου το αληθές: http://db.tt/zTnQHHuh Αν αυτό θεωρείται καθυστέρηση παω πασο. Δεν ξέρω πόσο πιο γρήγορο είναι το LTE, αλλά με τελική 450ευρώ που το πήρα (cashback) αξίζει με τα χίλια. Αυτό που όμως θέλω να σημειώσω, παρόλο που σκεφτόμουνα να το χρησιμοποιήσω χωρίς case, δεν μπορώ να το αποφύγω (ήδη αγόρασα την Case Mate Barely There, Black). Ολο έχω την αίσθηση ότι θα μου γλυστρίσει από τα χέρια, είναι πολύ λεία & φινιρισμένη η επιφάνεια στα πλάγια του κινητού, δεν έχει κράτημα (και με το μέγεθος, είναι problem, μπορεί να φύγει καθώς το βάζεις στην τσέπη). Δεν είναι πιο γρήγορο το Note2 LTE. Το Siii ναι γιατί έχει 2 gb ram. Το χρησιμοποιώ χωρίς θήκη μόνο σε συγκεκριμένους χώρους όπως το γραφείο μου και το σπίτι. Θέλει προσοχή ειδικά όταν το χρησιμοποιείς με το ενα χέρι και χαλαρώνεις την λαβή για να φτάσει ο αντίχειρας κάπου ψηλά. Επίσης όταν το σηκώνεις απο το τραπέζι. Πολλές φορές οταν το σηκωνουμε αποφεύγουμε να ακουμπήσουν τα δάχτυλα στην οθόνη και εκεί γίνεται το κακό. Ευτυχώς όταν το έπαθα πρόλαβα και το έπιασα στον αέρα. Κάποτε μου συνέβη το ίδιο με το iphone 4, αλλά εκεί το έσωσε το χαλί και τα 40 εκ απόστασης απο το έδαφος. Παιδιά.Θέλω να ρωτήσω αν κανένας άλλος έχει το εξής θέμα γιατί κάτι μου λέει ότι είναι θέμα οθονών amoled.Και στο Galaxy S II που είχα και στο Note II που έχω τώρα.Όταν βρίσκομαι σε απόλυτο σκοτάδι και βάλω την φωτεινότητα της οθόνης τέρμα χαμηλά και ανοίξω π.χ κάτι που έχει μαύρο-γκρίζο αλλά προς μαύρο περισσότερο φόντο από πίσω (π.χ με τον file explorer της μαμάς σε 4.1.1 ανοίγωντας έναν φάκελο που είναι άδειος και έχει από πίσω μόνο το μήνυμα ο "Δεν βρέθηκαν στοιχεία") παρατηρώ κάποιες μικρές μαύρες κουκίδες να το πώ 3-4 σε διάφορα σημεία της οθόνης σαν μελανιά από μαύρο μελάνι σε χάρτι πάνω.Κάπως έτσι φαίνεται.Το είχα παρατηρήσει κατά τύχη μια μέρα στο S2 και από τότε με λίγο προσοχή μπορώ και το παρατηρώ και τώρα στο Note II.Κάποιος άλλος μπορεί να το τσεκάρει αυτό και να με πεί παρακαλώ; Μην γινόμαστε υπερβολικοί. Το θυμάμαι που κάποιοι ειχαν κολλήσει μ αυτο στο Sii. Δεν μπαίνω καν στον κόπο να το τσεκάρω. σε κάποιον φίλο μου ο γιος του κλείδωσε το κινητό του android βάζοντας κάποιον κωδικό στην οθόνη με τις εννιά βούλες έκανε κάποιο σχήμα και το κλείδωσε και τώρα δεν μπορεί να το ξεκλειδώσει υπάρχει λύση σε αυτό ? Αν δεν βρει τον συνδιασμό το μόνο που μένει είναι να μπει σε recovery και να κανει factory reset χάνοντας οτι έχει στην εσωτερική μνήμη. Τα πάντα. Για να μπει κανει το εξής: με κλειστή την συσκευή πατα ταυτόχρονα το πανω κουμπί του ηχου, το home button και το power button. Τα αφήνει αμεσως μόλις εμφανισθεί το logo και θα μπει σε recovery. Με τα κουμπιά του ήχου κινήται στα μενού και με το power επιλέγει την εκτέλεση αυτού που θέλει να κανει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 (edited) παιδια εχω βγαλει αριστερα στην οθονη την καρτελα μια σειρα που ειναι με τις εφαρμογες και θελω να την ξανα βγαλω πως βγαινει? μετα εχω βαλει τον go launcher και θελω να βαλω παλι το widget του καιρου του μαμα που ειχε και το widget του s planner και δεν τα βρισκω τι εγινε γιατι δεν τα εχει τωρα? Edited December 24, 2012 by sakisdani Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 παιδια εχω βγαλει αριστερα στην οθονη την καρτελα μια σειρα που ειναι και θελω να την ξανα βγαλω πως βγαινει? Εχει απαντηθει τουλαχιστον 40 φορες στο παρον θεμα. Ενα search παντα βοηθα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Εχει απαντηθει τουλαχιστον 40 φορες στο παρον θεμα. Ενα search παντα βοηθα... ναι ομως δεν ρωτησα για το cashback της Samsung;) ξερω οτι εχει απαντηθει και εχω διαβασει τα παντα εδω μεσα απλα εχω χασει την μπαλα και σε αυτο το ευκολο δεν μπορω να το βρω... Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Πατας το back συνεχομενα... (+4 μηνυματα στο χαωδες thread για τα ιδια πραγματα. Ο επομενος που θα το ρωτησει ξανα θα εχει ένα χαος +1 σελιδα να ψαξει για αυτο. Δεν εχω κατι με σενα προσωπικά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Πραγματικά με την 4.1.2 όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό και το ανοίξεις έχει ένα μικρό lag στην εναλλαγή στις οθόνες,όπως έγραψαν τα παιδιά παραπάνω. Το συζητούσαμε χθες με τον Αργύρη και βρήκαμε τη λύση. Όλα μια χαρά τώρα!!! Δεν τη λες και σε μένα γιατί είμαι έτοιμος για Nova ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Πραγματικά με την 4.1.2 όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό και το ανοίξεις έχει ένα μικρό lag στην εναλλαγή στις οθόνες,όπως έγραψαν τα παιδιά παραπάνω. Το συζητούσαμε χθες με τον Αργύρη και βρήκαμε τη λύση. Όλα μια χαρά τώρα!!! Και ποια είναι η λύση; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Πραγματικά με την 4.1.2 όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό και το ανοίξεις έχει ένα μικρό lag στην εναλλαγή στις οθόνες,όπως έγραψαν τα παιδιά παραπάνω. Το συζητούσαμε χθες με τον Αργύρη και βρήκαμε τη λύση. Όλα μια χαρά τώρα!!! Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό που νομίζω ακριβώς.Αλλά γενικά κάθε φορά που κάνεις επανεκκίνηση την συσκευή ή από απενεργοποιημένη την ανοίγεις ή κάνεις εκκαθάριση της RAM και στην 4.1.1 που φοράω, πάντα στην αρχή λαγκάρει λίγο ακόμα και στο πρώτο scrolling μέσα στο μενού στις εφαρμογές όπως και στα widgets.Αυτό όμως υποθέτω ότι είναι φυσιολογικό γιατί φορτώνει το σύστμα εφαρμογές στην μνήμη κατά την εκκίνηση και είναι λογικό.Αν εννοείς κάτι άλλο θα εκτιμούσα να μας πείς κι εμάς ;) Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό που νομίζω ακριβώς.Αλλά γενικά κάθε φορά που κάνεις επανεκκίνηση την συσκευή ή από απενεργοποιημένη την ανοίγεις ή κάνεις εκκαθάριση της RAM και στην 4.1.1 που φοράω, πάντα στην αρχή λαγκάρει λίγο ακόμα και στο πρώτο scrolling μέσα στο μενού στις εφαρμογές όπως και στα widgets.Αυτό όμως υποθέτω ότι είναι φυσιολογικό γιατί φορτώνει το σύστμα εφαρμογές στην μνήμη κατά την εκκίνηση και είναι λογικό.Αν εννοείς κάτι άλλο θα εκτιμούσα να μας πείς κι εμάς ;) Μόλις πέρασα την 4.1.2. Έκανα wipe data - factory reset μετά για να κάτσει το forimware καλύτερα. Η αλήθεια είναι ότι λαγκάρει ελαφρώς και εμένα και όχι μόνο στην εναλλαγή των οθονών αλλά και στα settings. Υποθέτω όμως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μετά το πέρασμα της νέας rom επαναδομείται το system cache και το cache των εφαρμογών οπότε μέχρι να επανέλθει στα φυσιολογικά του θα έχουμε ένα μικρό lag.. Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Μόλις πέρασα την 4.1.2. Έκανα wipe data - factory reset μετά για να κάτσει το forimware καλύτερα. Η αλήθεια είναι ότι λαγκάρει ελαφρώς και εμένα και όχι μόνο στην εναλλαγή των οθονών αλλά και στα settings. Υποθέτω όμως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μετά το πέρασμα της νέας rom επαναδομείται το system cache και το cache των εφαρμογών οπότε μέχρι να επανέλθει στα φυσιολογικά του θα έχουμε ένα μικρό lag.. Τώρα που ανέφερες την Cache φίλε.Μετά την εγκατάσταση της 4.1.2 φυσικά και το factory reset για εμένα επιβάλεται.Αλλά μήπως πρώτα να κάνουμε wipe cache partition και έπειτα το factory reset;Τί λές κι εσύ; Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 (edited) Η κάθε ερώτηση πρέπει να μπαίνει στο σωστό θέμα. Μπαίνουμε συχνά στην διαδικασία να μεταφέρουμε ολόκληρες συζητήσεις στο σωστό θέμα αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνεται συνέχεια. Επίσης στα θέματα των συσκευών δεν ρωτάμε για γενικές εφαρμογές. Υπάρχει η ενότητα Android για αυτές τις ερωτήσεις. Το forum λειτουργεί βάση κάποιων κανόνων που υποτίθεται ότι πρέπει να έχετε διαβάσει κατά την εγγραφή σας αφού με αυτήν τους αποδέχεστε. Να παρακαλέσω λοιπόν μερικούς να είναι πιο προσεκτικοί με τις εκφράσεις τους. Όποιος έχει κάποια απορία μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου ή με οποιοδήποτε άλλο μέλος της Ομάδας Διαχείρισης επιθυμεί. Καλές γιορτές σε όλους!:) Edited December 24, 2012 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Τώρα που ανέφερες την Cache φίλε.Μετά την εγκατάσταση της 4.1.2 φυσικά και το factory reset για εμένα επιβάλεται.Αλλά μήπως πρώτα να κάνουμε wipe cache partition και έπειτα το factory reset;Τί λές κι εσύ; Wipe cache δεν έκανα πριν την εγκατάσταση αφού λόγω OTA μου την κατέβσε και δεν κρατήθηκα και την έκανα install πάνω στην προηγούμενη.. δεν είχα όμως ούτε root ούτε τίποτα. Μετά την εγκατάσταση της rom, έκανα factory reset και φού πέρασα όλες τις εφαρμογές μου μία μία έκανα και ένα wipe το system cache. Νομίζω ότι πιο καθαρή εγκατάσταση δεν γίνεται.. :lol: Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Wipe cache δεν έκανα πριν την εγκατάσταση αφού λόγω OTA μου την κατέβσε και δεν κρατήθηκα και την έκανα install πάνω στην προηγούμενη.. δεν είχα όμως ούτε root ούτε τίποτα. Μετά την εγκατάσταση της rom, έκανα factory reset και φού πέρασα όλες τις εφαρμογές μου μία μία έκανα και ένα wipe το system cache. Νομίζω ότι πιο καθαρή εγκατάσταση δεν γίνεται.. :lol: Οκ.Την κάνω κι εγώ μια εγκατάσταση την Γαλλική και αφού γίνει θα κάνω wipe/data factory reset και μετά Wipe Cache.Ευχαριστώ φίλε Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilas1 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Πέρασα και εγώ την γαλλική με odin αλλά δεν μπορώ να αλλάξω το sales code και να βάλω EUR γιατί δεν το έχει!και έτσι έβαλα XEF που είναι Γαλλία ενώ πριν είχε INU-Ινδία. Πως να το αλλάξω και να βάλω EUR όμως?δοκίμασα το πρόγραμμα Samsung Galaxy S / S2 / S3 CSC αλλά δεν έχει EUR αλλά κάτι άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Απο σημερα μαζι σας και εγω.:) Πρωτες εντυπωσεις, εξαιρετικες! Και το housing, δεν ειναι κακο;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Απο σημερα μαζι σας και εγω.:) Πρωτες εντυπωσεις, εξαιρετικες! Και το housing, δεν ειναι κακο;) Γιαννη δωσε λιγο χρονο να συνηθισεις το μεγεθος και μετα... ποιος σε πιανει... ;) Καλοριζικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Γιαννη δωσε λιγο χρονο να συνηθισεις το μεγεθος και μετα... ποιος σε πιανει... ;) Καλοριζικο! Βασικα, μετα απο 2 ωρες στο χερι, μου φαινεται οτι ηδη το συνηθισα. Δυστυχως παρατηρησα οτι το bazel εχεις μερικες ανεπεσθητες γρατζουνιτσες:blink: (Ελεος, δηλαδη!). Κατα τα αλλα, ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Ηδη το εξαντλησα και φορτιζει! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 (edited) Βασικα, μετα απο 2 ωρες στο χερι, μου φαινεται οτι ηδη το συνηθισα. Δυστυχως παρατηρησα οτι το bazel εχεις μερικες ανεπεσθητες γρατζουνιτσες:blink: (Ελεος, δηλαδη!). Κατα τα αλλα, ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος. Ηδη το εξαντλησα και φορτιζει! Βρε συ θα μας τρελανεις, δεν ειναι iphone εδω. Περα απο την πλακα, γνωμη μου ειναι να μην ασχοληθεις. Τα πλαστικα του bezel και του casing γενικοτερα ειναι γελοια (βεβαια οσοι αγαπαμε τα προϊοντα της σαμμυ, ζουμε με αυτα - εγω πλεον τα εχω και στο βασικο μου μηχανημα, ενα ativ smartpc και δε με ενοχλουν πια τοσο πολυ) και συντομα ουτως η αλλως θα αποκτησεις ανεπαισθητες γρατζουνιες (αν δεν το εχεις σε θηκη). Παρε και την αυθεντικη flip type και θα εχεις ενα κοσμημα... Edited December 24, 2012 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 (edited) Βρε συ θα μας τρελανεις, δεν ειναι iphone εδω. Περα απο την πλακα, γνωμη μου ειναι να μην ασχοληθεις. Τα πλαστικα του bezel και του casing γενικοτερα ειναι γελοια (βεβαια οσοι αγαπαμε τα προϊοντα της σαμμυ, ζουμε με αυτα - εγω πλεον τα εχω και στο βασικο μου μηχανημα, ενα ativ smartpc και δε με ενοχλουν πια τοσο πολυ) και συντομα ουτως η αλλως θα αποκτησεις ανεπαισθητες γρατζουνιες (αν δεν το εχεις σε θηκη). Παρε και την αυθεντικη flip type και θα εχεις ενα κοσμημα... Δεν θα δωσω σημασια Βαγγελη. Ειναι πολυ δυσδιακριτα, ομως υπαρχουν και δειχνουν οτι "πιο μαζικη παραγωγη, πεθαινεις". Η συσκευασια ηταν σφραγισμενη, δεν μπορω να πω. Αρα, συμβαινουν και σε αλλες μαρκες. Τεσπα, καποια στιγμη θα αλλαξω το housing, αλλα προς το παρον διαλεξα αυτη τη θηκη http://www.mobilecenter.gr//index.php?target=products&product_id=35004 Πως σου φαινεται? ειναι πολυ προστατευτικη νομιζω. Δεν είναι τίποτα μη σε ανησυχεί! Απλά σε εκδικείται η samsung για όσα κατά καιρούς, της έχεις σούρει. Προσωπικά σε περίμενα στα νήματα του iphone και του 920,που σε έβλεπα συχνά να ασχολείσαι. Δεν το περίμενα να πάρεις samsung ποτέ! Άντε,λοιπόν,καλορίζικο.....!!!! Να ξαναπαρω, εννοεις. Ουτε εγω το περιμενα, αλλα οπως ειπε και μια ψυχη, για μας, οι επιλογες ειναι πολυ λιγες και συγκεκριμενες. Αν δεν σου αρεσει το ενα, πας αναγκαστικα στο αλλο. Σε ευχαριστω και για τα καλα σου λογια. Και στο δικο σου:p Edited December 24, 2012 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 ...Ειναι πολυ δυσδιακριτα, ομως υπαρχουν και δειχνουν οτι "πιο μαζικη παραγωγη, πεθαινεις". Η συσκευασια ηταν σφραγισμενη, δεν μπορω να πω. Αρα, συμβαινουν και σε αλλες μαρκες... Η διαφορά είναι ότι μάλλον είσαι ο πρώτος και ο μόνος παγκοσμίως που αναφέρει γρατσουνίτσες για το Note 2 απο το κουτί ...:p (όχι ότι το googlara, απλά δεν έχει τύχει μέχρι σήμερα να πετύχω καποιο τέτοιο θέμα πουθενά) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Η διαφορά είναι ότι μάλλον είσαι ο πρώτος και ο μόνος παγκοσμίως που αναφέρει γρατσουνίτσες για το Note 2 απο το κουτί ...:p (όχι ότι το googlara, απλά δεν έχει τύχει μέχρι σήμερα να πετύχω καποιο τέτοιο θέμα πουθενά) Καλα βρε, αν σε ενοχλει αυτο, πες οτι δεν το εγραψα... Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Και αυτος ειναι κορυφαιος συνδυασμος. Και πολυ μινιμαλ. Εχω φαει τον κοσμο να δω πως αλλαζουν οι συντομευσεις στην οθονη κλειδωματος Οχι να εχω συντομευσεις ή να μην εχω, αλλα να τις αλλαζω. Ρυθμίσεις - κλείδωμα οθόνης - επιλογές οθόνης κλειδώματος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts