DrMobile Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1969880 [VIDEO] Galaxy Note II as a Computer/PC with MHL + Bluetooth Keyboard + Mouse! Από τα σχόλια στο βίντεο βρήκ αυτό: http://www.gizmag.com/samsung-galaxy-smart-dock/24820/ καλό :) Καλημέρα παίδες, απλά υποκλίνομαι στη δύναμη και ευελιξία αυτής της συσκευής. Ένας συνάδελφος στη δουλειά είχε κάποτε ένα Motorola Atrix (νομίζω ήταν διπύρηνο) και του είχε πάρει ένα ειδικό dock της Motorola που το έκανε σαν laptop, με μεγάλη οθόνη, πληκτρολόγιο, touchpad κτλ. Το θέμα ήταν ότι με το dock η συσκευή κυριολεκτικά σερνόταν και σου έσπαγε τα νεύρα από την πολύ χαμηλή ταχύτητα. Μετά από μερικές μέρες χρήσης δεν άντεξε και το έδωσε... Εκεί πήγε το μυαλό μου μόλις είδα το post του Κώστα και περίμενα σχετικά χαμηλή ταχύτητα, αλλά το video με διέψευσε, μιλάμε για ταχύτατη εμπειρία browsing και multitasking. Όχι ότι θα το κάνω ποτέ μου, αφού έχω PC και laptop, αλλά δείχνει τη δύναμη που έχει η συσκευή. Είναι η μοναδική φορά που δεν έχω κανέναν ενδοιασμό για την επιλογή μου. Edited November 22, 2012 by DrMobile Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Είναι ιδέα μου η με την 4.1.2 έχει βελτιωθεί η αυτονομία αρκετά; Έχω 5 ώρες οθόνη , 16 ώρες αναμονή και ακόμα 37% μπαταρία.. Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) Είναι ιδέα μου η με την 4.1.2 έχει βελτιωθεί η αυτονομία αρκετά; Έχω 5 ώρες οθόνη , 16 ώρες αναμονή και ακόμα 37% μπαταρία.. Εγω με την χρήση που κάνω εχω παρατηρήσει ότι μια ώρα ανοιχτή οθόνη αντιστοιχεί σε 10% πτώση. Δηλαδή χωρίς games και πάντα με wifi μου βγάζει 10 ωρες οθόνη με χρήση εφαρμογών γραφείου, tapatalk, browsing, news κλπ. Εχω καταφέρει να το πάω 5 ώρες οθονης συνεχόμενα ( συνολικος χρόνος απο την φόρτιση 5:20' :) Edited November 22, 2012 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Είναι ιδέα μου η με την 4.1.2 έχει βελτιωθεί η αυτονομία αρκετά; Έχω 5 ώρες οθόνη , 16 ώρες αναμονή και ακόμα 37% μπαταρία.. Ποια ρομ φοράς Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Ποια ρομ φοράς Μάλλον για να γράφει εδώ έχει stock. Και εγώ την ίδια εντύπωση έχω. ..:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Μάλλον για να γράφει εδώ έχει stock. Και εγώ την ίδια εντύπωση έχω. ..:) Εσύ φτιάξε μια ρομ αντίστοιχη τον άλλον που έχεις γιατί μας έχεις καψουρεψει και δύσκολα πλέον μπορούμε να σε αλλάξουμε!!! Φιλιά... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Μάλλον για να γράφει εδώ έχει stock. Και εγώ την ίδια εντύπωση έχω. ..:) Σωστός ;) Ποια ρομ φοράς 4.1.2 στοκ , χθες το μεσημέρι την έβαλα Εγω με την χρήση που κάνω εχω παρατηρήσει ότι μια ώρα ανοιχτή οθόνη αντιστοιχεί σε 10% πτώση. Δηλαδή χωρίς games και πάντα με wifi μου βγάζει 10 ωρες οθόνη με χρήση εφαρμογών γραφείου, tapatalk, browsing, news κλπ. Εχω καταφέρει να το πάω 5 ώρες οθονης συνεχόμενα ( συνολικος χρόνος απο την φόρτιση 5:20' :) Όλο και κάτι κατεβάζω ή συγχρονίζω που καίει παραπάνω. Το έχω ρυθμίσει να κάνει συγχρονισμό σε dropbox , samsung , titanium κ.τ.λ. κάθε μέρα στις 6 το πρωί ώστε στις 7:30 που φεύγω να είναι όλα κομπλέ. Συνήθως λοιπόν ξεκινάω την μέρα μου με φρέσκια μπαταρία. Σήμερα το πρωί μου φάνηκε πολύ το υπόλοιπο μπαταρίας και απλά πήρα την φορτισμένη μαζί μου. Μάλλον έτσι θα την επιστρέψω όπως φαίνεται. Έχω και 200ριά εφαρμογές που επιβαρύνουν σίγουρα την κατανάλωση. Απλά δεν μπορώ να καταλάβω αν φταίει πως γύρισα από deodex σε odex ή αν όντως έχει καλύτερη διαχείριση Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WolfRathmA Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Καλημερα.Παρολο που φλασαρες την ελληνικη λογικα θα εχεις csc γερμανικο.Συνεπως οπως εισαι τωρα δεν θα μπορεις να παρεις ota update.Θα πρεπει να αλλαξεις το csc σε EUR. Κατεβασε αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector&hl=en&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dcsc+selector+play+store και λογικα θα σου βγαλει στη λιστα και το EUR.Σαν υπαρχον θα πρεπει να σου εχει πρασινη βουλιτσα στο DBT. Προσεξε γιατι αν επιλεξεις αλλαγη σε EUR τοτε το κινητ θα κανει factory reset.Οποτε πρωτα κανε backup Αν το τηλεφωνο ειναι Γαλλικο τι θα πρεπει να δειχνει προεπιλεγμενο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odyssseas Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Τελικά όταν πατούσα volume up + home button + power button έβαινε το ρομποτάκι και έμενε εκει συνεχεια για 2 ωρες τελικά εβγαλα τη μπαταρία άνοιξα το note2 έκανα εργοστασιακές ρυθμήσεις έχασα τα περισσοτερα που είχα παρει με μπακάπ από οτ κιες και τώρα δεν επανεκινεί. ομως βλέπω τώρα που το έβαλα στο κιες ότι δεν το αναγνωριζει για αναβάθμιση, είμαι απο αυτούς που περασα τη γαλική γι ανα έχω ελληνικά με το πενακι. Κάτι που διάβασα να τσεκάρω csc σε EUR που θα το βρω ; και πως θα το κάνω; υπόψη δεν έχω ιδέα πως γίνονται , αυστριακή ρομ είχα είπε ο τεχνικλος που ήρθε να περάσει τη γαλλική. Δυστιχώς ο τεχνικός πήγε στρατό και έτσι κάντε κάτι. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Τελικά όταν πατούσα volume up + home button + power button έβαινε το ρομποτάκι και έμενε εκει συνεχεια για 2 ωρες τελικά εβγαλα τη μπαταρία άνοιξα το note2 έκανα εργοστασιακές ρυθμήσεις έχασα τα περισσοτερα που είχα παρει με μπακάπ από οτ κιες και τώρα δεν επανεκινεί. ομως βλέπω τώρα που το έβαλα στο κιες ότι δεν το αναγνωριζει για αναβάθμιση, είμαι απο αυτούς που περασα τη γαλική γι ανα έχω ελληνικά με το πενακι. Κάτι που διάβασα να τσεκάρω csc σε EUR που θα το βρω ; και πως θα το κάνω; υπόψη δεν έχω ιδέα πως γίνονται , αυστριακή ρομ είχα είπε ο τεχνικλος που ήρθε να περάσει τη γαλλική. Δυστιχώς ο τεχνικός πήγε στρατό και έτσι κάντε κάτι. Ευχαριστώ. Πηγαινεις στη βιβλο και ακολουθείς τις οδηγίες πως να περάσεις official firmware μέσω pc odin. Για αλλαγή csc μπαίνεις στο Google play, ψάχνεις για "csc" και εγκαθιστάς τη πρώτη εφαρμογή που θα σου βγάλει η αναζήτηση. Στη συνέχεια όταν μπεις στην εφαρμογή, ένα κουμπί είναι να πατήσεις...:) Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Τελικά όταν πατούσα volume up + home button + power button έβαινε το ρομποτάκι και έμενε εκει συνεχεια για 2 ωρες τελικά εβγαλα τη μπαταρία άνοιξα το note2 έκανα εργοστασιακές ρυθμήσεις έχασα τα περισσοτερα που είχα παρει με μπακάπ από οτ κιες και τώρα δεν επανεκινεί. ομως βλέπω τώρα που το έβαλα στο κιες ότι δεν το αναγνωριζει για αναβάθμιση, είμαι απο αυτούς που περασα τη γαλική γι ανα έχω ελληνικά με το πενακι. Κάτι που διάβασα να τσεκάρω csc σε EUR που θα το βρω ; και πως θα το κάνω; υπόψη δεν έχω ιδέα πως γίνονται , αυστριακή ρομ είχα είπε ο τεχνικλος που ήρθε να περάσει τη γαλλική. Δυστιχώς ο τεχνικός πήγε στρατό και έτσι κάντε κάτι. Ευχαριστώ. Αχ βρε Οδυσσεα.Ροϊδο τα εκανες.Μενεις Αθηνα? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odyssseas Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) Οχι δυστιχώς κάλυμνο μένω λειτουργει όμως το κινητο και αναγνωριζει το s pen ελληνικά. το θέμα είναι πως θα αλλάξω το eur. Edited November 22, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 λειτουργει όμως το κινητο και αναγνωριζει το s pen ελληνικά. το θέμα είναι πως θα αλλάξω το eur. Σου απαντησε και ο Ηλιας (elthis) λιγο πιο πανω και το εχω ποσταρει και εγω σημερα (ποστ #4412) csc selector στο play store δες εδω "Καλημερα.Παρολο που φλασαρες την ελληνικη λογικα θα εχεις csc γερμανικο.Συνεπως οπως εισαι τωρα δεν θα μπορεις να παρεις ota update.Θα πρεπει να αλλαξεις το csc σε EUR. Κατεβασε αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector&hl=en&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dcsc+selector+play+store και λογικα θα σου βγαλει στη λιστα και το EUR.Σαν υπαρχον θα πρεπει να σου εχει πρασινη βουλιτσα στο DBT. Προσεξε γιατι αν επιλεξεις αλλαγη σε EUR τοτε το κινητ θα κανει factory reset.Οποτε πρωτα κανε backup" Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odyssseas Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 την εφαρμογή αυτή θα την κατεβάσω στο κινητο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 την εφαρμογή αυτή θα την κατεβάσω στο κινητο; Ακριβως 10ch Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odyssseas Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) εχει πρασινη βουλιτσα στο DBT τώρα να τσεκάρω το eur; και να πατήσω install; Edited November 22, 2012 by Superuser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) εχει πρασινη βουλιτσα στο DBT τώρα να τσεκάρω το eur; και να πατήσω install; Ναι να γνωριζεις οτι θα κανει wipe data/factory reset EDIT @ Οδυσσεας Οχι Edited November 22, 2012 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odyssseas Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) το αλαξα σε eur εκανε εργοσστασιακες ρυθμήσεις , πρεπει να κάνω κάτι άλλο; Ευχαριστώ όλους, ειδικά τον Αργύρη. Αφου το κατάφερα εγω ο άσχετος από αυτά μπραβο σας! :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited November 22, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Camel_xp Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Καλημερα.4.2? Βιαστικουλης εισαι.Εννοεις 4.1.2 Για δοκιμασε εδω http://hotfile.com/dl/180132975/625b401/N7100XXDLJ2_N7100OXADLJ2_OXA.zip.html @odyssseas Απο τα ποστ σου κρατησα οτι κατεβαζε καποια εφαρμογη led+?Δοκιμασε αυτα που σου ειπαν τα παιδια και στην αρχη μην την ξαναβαλεις.Πιθανο να σου το εκανε αυτη η εφαρμογη Παιδια , την 4.1.2 πως την περναω ? ειμαι με official γερμανικη τωρα και το εχω κανει μονο root . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Καλημερα.Παρολο που φλασαρες την ελληνικη λογικα θα εχεις csc γερμανικο.Συνεπως οπως εισαι τωρα δεν θα μπορεις να παρεις ota update.Θα πρεπει να αλλαξεις το csc σε EUR. Κατεβασε αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector&hl=en&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dcsc+selector+play+store και λογικα θα σου βγαλει στη λιστα και το EUR.Σαν υπαρχον θα πρεπει να σου εχει πρασινη βουλιτσα στο DBT. Προσεξε γιατι αν επιλεξεις αλλαγη σε EUR τοτε το κινητ θα κανει factory reset.Οποτε πρωτα κανε backup Καταρχην σε ευχαριστω παρα πολλη.Εκανα ολα τα παραπανω οπως τα εγραψες,αρα τωρα ειμαι οκ?Θα παρω κανονικα ΟΤΑ και θα εχω και ελληνικα στο s-pen ;ή χρειαζεται και κατι άλλο΄?και τελος γιατι δεν ξεμπερδευτηκα ακομη.Το κινητό τι θεωρειται πια οτι είναι,ελληνικό ή κατι άλλο?Ξερω πολλες οι ερωτησεις μου, αλλα θεωρω οτι το ολο θεμα ,( περα απο την ασχετοσυνη μου) ειναι πολλη μπερδεμενο.any way και παλι ενα μεγάλο ευχαριστω.:) Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Παιδια , την 4.1.2 πως την περναω ? ειμαι με official γερμανικη τωρα και το εχω κανει μονο root . Διαβαζεις βιβλο και την περνας οπως ολες τις official (pc odin) edit θα σου σβησει τα παντα και θα χασεις το root οποτε θα πρεπει να ξαναρουταρεις Καταρχην σε ευχαριστω παρα πολλη.Εκανα ολα τα παραπανω οπως τα εγραψες,αρα τωρα ειμαι οκ?Θα παρω κανονικα ΟΤΑ και θα εχω και ελληνικα στο s-pen ;ή χρειαζεται και κατι άλλο΄?και τελος γιατι δεν ξεμπερδευτηκα ακομη.Το κινητό τι θεωρειται πια οτι είναι,ελληνικό ή κατι άλλο?Ξερω πολλες οι ερωτησεις μου, αλλα θεωρω οτι το ολο θεμα ,( περα απο την ασχετοσυνη μου) ειναι πολλη μπερδεμενο.any way και παλι ενα μεγάλο ευχαριστω.:) Δεν χρειαζεται να κανεις κατι αλλο.Τωρα θα μπορεις να παρεις και ota που θα υπαρχουν για την ελληνικη rom Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Camel_xp Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Διαβαζεις βιβλο και την περνας οπως ολες τις official (pc odin) edit θα σου σβησει τα παντα και θα χασεις το root οποτε θα πρεπει να ξαναρουταρεις Δηλαδη περνωντας αυτο το αρχειο , θα εχω 4.1.2 και οτι rom ειχα πριν (γερμανικη εχω τωρα ) ; Καταλαβα σωστα ; Οποτε αν θελω πχ να περασω γαλλικη , περναω πρωτα γαλλικη και μετα την 4.1.2 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Δηλαδη περνωντας αυτο το αρχειο , θα εχω 4.1.2 και οτι rom ειχα πριν (γερμανικη εχω τωρα ) ; Καταλαβα σωστα ; Οποτε αν θελω πχ να περασω γαλλικη , περναω πρωτα γαλλικη και μετα την 4.1.2 ; Κατρβασε απο εδω http://hotfile.com/dl/180132975/625b401/N7100XXDLJ2_N7100OXADLJ2_OXA.zip.html τη ρομ (περιπου 1gb) και ακολουθησε τις οδηγιες της βιβλου για φλασαρισμα και ροοταρισμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=346856 Το csc σου θα παραμεινει γερμανικο.Επισης η συγκεκριμενη ειναι leaked και δεν θα εχεις ota update Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 Μπηκα και εγω επισημα σημερα στην παρεα σας! Ενταξει ειναι κινηταρα! Μεσα σε 5 λεπτα εφαγε ρουτ και εγκατεστησα το gmail απο 4.2 που εχει επιτελους ζουμ και δουλευει αψογα!!!:D:D Επομενη κινηση ειναι να βρω το photosphere απο το nexus 4 που να δουλευει ομως στο note. Και ενα συγκριτικο μεγεθους με το N7.... http://img812.imageshack.us/img812/41/dsc03726s.jpg To 2 ευρω ειναι για σημειο αναφορας μεγεθους:p Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospapanelo Δημ. November 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2012 (edited) Σας ευχαριστώ πολύ για της άμεσες απαντήσεις με βοηθήσατε πάρα πολύ. Θα επιμείνω λίγο στο θέμα τη αφής όμως…. Χτες έπεσε στα χέρια μου ένα galaxy S2 και εντυπωσιάστηκα από την οθόνη του … το iPhone μου μπροστά του ήταν σαν…. ασπρόμαυρο. Δεν με ικανοποίησε η αφή του όμως και ήθελα να σας ρωτήσω να μου πείτε εάν ξέρετε… η αφή του S2 είναι ίδια με του Note 2? Και κάτι άλλο από τιμές το βρήκα στο skroutz 550 ευρώ… αυτή είναι η καλύτερη τιμή ή μήπως μπορώ να το βρω και σε καλύτερη? γεια σου φιλε μου.λοιπον ημουν στην ιδια κατασταση με σενα με ενα 3gs για 2 χρονια και ευχαριστημενος 1000% απο το 3gs κ εφτασε η στιγμη να αλλαξω διαβαζα κανα 2μηνο εβλεπα βιντεο κλπ μεχρι που πηγα και δοκιμασα στο παμπλικ το νοτε2 αυτο ηταν δεν υπαρχει το κιν.αν δεν εχεις προβλημα με το θεμα του μεγεθους κανε την αλλαγη αφοβα.το δουλεψα λιγο στην αρχη για να ξεφορτισω την μπαταρια π εχει μεσα οταν ερχετε το κιν,μετα επιασα το 3gs και μου φενοταν σαν ψευτικο τρελη διαφορα κλασσης ανοτερο το νοτε φιλε.και εγω ειμαι επυφιλακτικος ακομα σε θεμα κολληματων κλπ αλλα μεχρι στιγμης κανενα προβλημα.ασε που το εχω βαλει διπλα σε iphone 4αρι και σε 4ς φιλου και το παταω στο λαιμο σε ολα.αν δεν εχεις θεμα μεγεθους δεν θα το μετανιωσεις. ΠΑΙΔΙΑ μια βοηθεια θελω εχω κατεβασει για το mxplayer εβαλα μια ταινια τωρα απο περιεργεια να δω τι γινετε και δεν μ παιζει ο ηχος εβαλα και το default player και τα ιδια,συνδεσα τα ακουστικα κ παλι δεν εχω ηχο.το αρχειο ειναι σε mkv.κατεβασα το Bsp player και ειναι ενταξει παιζει,αλλα γτ με το mx δεν μου παιζει? Edited November 22, 2012 by nikospapanelo Παράθεση note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts