afilopou Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 παιδια διορθωθηκε το προβλημα, αρχισα και εσβηνα μνημη οτι αφορουσε εφαρμογες της google :D:D:D:D αλλος ανθρωπος τωρα. σας ευχαριστω ολους οσους βοήθησαν Παλι καλα.Τυχερος εισαι γιατι αν ειχες το bug που ποσταρα μπορει να επαιρνε και 1 μηνα να σου ξαναδουλεψει.Κανε το σταυρο σου Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 (edited) Ηλια ξέρουμε αν αναγνωριζει τα ελληνικά στο S-Pen? Αναγνωρίζει κανονικά Ελληνικά. Μόνο την ρομ έβαλα , χωρίς το pit file Όλα καλά για την ώρα Root -> Done ( CF ) Triangleaway -> Done Μια χαρά Edited November 20, 2012 by voltaire Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis79 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Καλημέρα κι απο μένα... Επειδή θέλω κι εγω σαν τρελός να πάρω το τερατάκι θέλω να εωτήαω για κάτι που μου είπαν... Μου είπαν λοιπόν ότι αν αγοράσω το κινητο απο Ελλάδα (π.χ. Wind ή Cosmote) δηλ. αν είναι Ελληνικό, θα έχω και ελληνικό πληκτρολόγιο... Αν το πάρω απο κάποιο απο τα Scroutzoμάγαζα δεν θα έχω ελληνικό πληκτρολόγιο. Θα μπορώ να κατεβάσω κάποιο... Μιλάνε για ελληνικό πληκτρολόγιο ή ελληνική αναγνώριση γραφής με S-pen;;; Και αν περάσω με odin την rom για Greece, θα λυθεί το πρόβλημα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 (edited) Καλημέρα κι απο μένα... Επειδή θέλω κι εγω σαν τρελός να πάρω το τερατάκι θέλω να εωτήαω για κάτι που μου είπαν... Μου είπαν λοιπόν ότι αν αγοράσω το κινητο απο Ελλάδα (π.χ. Wind ή Cosmote) δηλ. αν είναι Ελληνικό, θα έχω και ελληνικό πληκτρολόγιο... Αν το πάρω απο κάποιο απο τα Scroutzoμάγαζα δεν θα έχω ελληνικό πληκτρολόγιο. Θα μπορώ να κατεβάσω κάποιο... Μιλάνε για ελληνικό πληκτρολόγιο ή ελληνική αναγνώριση γραφής με S-pen;;; Και αν περάσω με odin την rom για Greece, θα λυθεί το πρόβλημα;;; Οποίος σου είπε κάτι τέτοιο, πες του να αρχίσει την μπουγάδα και να αφήσει τα smartphones... Όλα κομπλέ είναι στα ελληνικά. Η μόνη διαφορά ότι όσα έχουν γαλλικό firmware αναγνωρίζουν ελληνική γραφή στο S pen, όσα έχουν γερμανικό, όχι. Και αυτό απλά αλλάζει με πέρασμα της γαλλικής μέσω pc odin. Οι international εκδόσεις κινητών έχουν ΌΛΕΣ ελληνικό πληκτρολόγιο... Edited November 20, 2012 by elthis Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis79 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Σε ευχαριστώ φίλε μου για την γρήγορη απάντηση... Δηλ αν είναι να επιλέξω σε γαλλική και ελληνική;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Αναγνωρίζει κανονικά Ελληνικά. Μόνο την ρομ έβαλα , χωρίς το pit file Όλα καλά για την ώρα Τι εννοείς το pit file? χρειαζεται να ξαναγυρίσουμε σε τέτοιες μεθόδους? Δεν αρκεί το PDA σκέτο μεσω ODIN οπως συνηθίζουμε ? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Σε ευχαριστώ φίλε μου για την γρήγορη απάντηση... Δηλ αν είναι να επιλέξω σε γαλλική και ελληνική;; Αν σου τύχει με γερμανικό firmware, ναι, γαλλική ή ελληνική για το Spen. Όλα τα άλλα είναι ίδια... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Τι εννοείς το pit file? χρειαζεται να ξαναγυρίσουμε σε τέτοιες μεθόδους? Δεν αρκεί το PDA σκέτο μεσω ODIN οπως συνηθίζουμε ? Εδώ λέει ο άνθρωπος πως περιέχει και το pit file και όντως το έχει. Φυσικά και δεν χρειάζεται. Το έχει όμως μέσα στο αρχείο. Και μια και δεν έχει μαζί με το λινκ οδηγίες μπορεί κάποιος από τους παλιούς ( SGS) να υποθέσει πως χρειάζεται και αυτό Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Τι εννοείς το pit file? χρειαζεται να ξαναγυρίσουμε σε τέτοιες μεθόδους? Δεν αρκεί το PDA σκέτο μεσω ODIN οπως συνηθίζουμε ? Κωστα δεν χρειαζεται.Απλα το εχει βαλει ωστε αν καποιος τα κανει ροϊδο να μπορει να φλασαρει με repartition edit: τη στραβομαρα μου! Απαντησε ο voltaire :lol: Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 (edited) Λοιπόν, πριν και μετά στο velamo Πριν [ATTACH]28213[/ATTACH] Μετά [ATTACH]28214[/ATTACH] Φυσικά με τις ίδιες εφαρμογές, μετά από restore titanium Αρκετές μικρο-αλλαγές , προς την σωστή κατεύθυνση , μπράβο Samsung Μπορείς να αλλάξεις τα εικονίδια στην notification bar , μπορείς να επιλέξεις αν θα έχεις ρύθμιση έντασης φωτισμού ή όχι , πλέον στην lockscreen μπορείς να βάλεις το facebook , έχει πλέον timer για το wifi. Αρκετές αλλαγές , αισθητικές οι περισσότερες. Και το πιο καλό; Μπορείς να ορίσεις τα πλήκτρα έντασης όταν είσαι στην κάμερα να δουλεύουν ως camera button. Εντυπωσιάστηκα να πω την αλήθεια Edited November 20, 2012 by voltaire Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Λοιπόν, πριν και μετά στο velamo Πριν [ATTACH]28213[/ATTACH] Μετά [ATTACH]28214[/ATTACH] Φυσικά με τις ίδιες εφαρμογές, μετά από restore titanium Αρκετές μικρο-αλλαγές , προς την σωστή κατεύθυνση , μπράβο Samsung Μπορείς να αλλάξεις τα εικονίδια στην notification bar , μπορείς να επιλέξεις αν θα έχεις ρύθμιση έντασης φωτισμού ή όχι , πλέον στην lockscreen μπορείς να βάλεις το facebook , έχει πλέον timer για το wifi. Αρκετές αλλαγές , αισθητικές οι περισσότερες. Και το πιο καλό; Μπορείς να ορίσεις τα πλήκτρα έντασης όταν είσαι στην κάμερα να δουλεύουν ως camera button. Εντυπωσιάστηκα να πω την αλήθεια Σ ευχαριστούμε. Τέτοια μας κάνει η samsung και δεν μπορούμε να την ξεχάσουμε. Μπράβο της είναι σαν να διαβάζει τι θέλουμε. Αυτή είναι η σημαντικότερη διαφορά με την apple. Αλλος ένας λογος για να μην κάνω ουτε root. Κατα τα αλλα η HTC δεν εχει δώσει ούτε την 4.1 στο HOX που κυκλοφορησε τόσους μήνες πρίν. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Σημαντικό για όσους θα δοκιμάσουν την 4.1.2 που αναφέρουμε πιο πάνω. Διαγράφει ΟΛΑ τα δεδομένα της εσωτερικής σας μνήμης Το δικό μου π.χ. είναι 16gb και έχω και μια κάρτα sd64gb Τα 16gb διαγράφηκαν. Ακριβώς όπως η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Άρα τα backup σας στην εξωτερική κάρτα ;) Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Λοιπόν, πριν και μετά στο velamo Πριν [ATTACH]28213[/ATTACH] Μετά [ATTACH]28214[/ATTACH] Φυσικά με τις ίδιες εφαρμογές, μετά από restore titanium Αρκετές μικρο-αλλαγές , προς την σωστή κατεύθυνση , μπράβο Samsung Μπορείς να αλλάξεις τα εικονίδια στην notification bar , μπορείς να επιλέξεις αν θα έχεις ρύθμιση έντασης φωτισμού ή όχι , πλέον στην lockscreen μπορείς να βάλεις το facebook , έχει πλέον timer για το wifi. Αρκετές αλλαγές , αισθητικές οι περισσότερες. Και το πιο καλό; Μπορείς να ορίσεις τα πλήκτρα έντασης όταν είσαι στην κάμερα να δουλεύουν ως camera button. Εντυπωσιάστηκα να πω την αλήθεια Ευχαριστούμε Βολταίρε, πολύ καλά νέα. Η Samsung φαίνεται να έχει φτιάξει δυνατή ομάδα στο Android και υποστηρίζει καλά τις συσκευές της. Το ότι το Galaxy S II πήρε την JB 4.1.2 λέει πολλά... Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Χαιρετώ. Αφου έβαλα τις επαφές,(δηλαδη στο Γερμανό της Πατησίων το έκαναν,μιας και φοβόμουν μη τα κάνω άντε μην πω),εχει έλθει η σειρά απο κάποιους ήχους που είχα και κάποιες φωτογραφίες. Πήγα λοιπόν σε φίλο,και με το W995 , που ειχε τις φωτο,και με το S3,για να κανουμε τη μεταμόσχευση. Το μεν πρώτο,δεν δουλεύει χωρίς κάρτα,μου βγάζει οτι θέλει SIM.Το δεύτερο,δεν βρίσκει το Note 2 με το ΒΤ,αλλα ούτε και ανάποδα.Ουτε σαν πομπός δηλαδη,αλλα ούτε και σαν δέκτης. Το Note 2 απο την αλλη μεριά,έβρισκε το τηλεφωνο του φίλου μου,ενω το S3,όχι. Τι μπορει να συμβαίνει,και πως. Μπορω να το διαπιστώσω; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Χαιρετώ. Αφου έβαλα τις επαφές,(δηλαδη στο Γερμανό της Πατησίων το έκαναν,μιας και φοβόμουν μη τα κάνω άντε μην πω),εχει έλθει η σειρά απο κάποιους ήχους που είχα και κάποιες φωτογραφίες. Πήγα λοιπόν σε φίλο,και με το W995 , που ειχε τις φωτο,και με το S3,για να κανουμε τη μεταμόσχευση. Το μεν πρώτο,δεν δουλεύει χωρίς κάρτα,μου βγάζει οτι θέλει SIM.Το δεύτερο,δεν βρίσκει το Note 2 με το ΒΤ,αλλα ούτε και ανάποδα.Ουτε σαν πομπός δηλαδη,αλλα ούτε και σαν δέκτης. Το Note 2 απο την αλλη μεριά,έβρισκε το τηλεφωνο του φίλου μου,ενω το S3,όχι. Τι μπορει να συμβαίνει,και πως. Μπορω να το διαπιστώσω; Μέσα στις ρυθμίσεις bluetouth και του ΝΟΤΕ2 και του s3 πρέπει να ενεργοποιήσετε το "ανιχνεύσιμο". Κρατάει για δύο λεπτά και μόνο κατά την διάρκειά του μπορούν άλλες συσκευές να το "δουν" Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdamprxp Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Για σας. Σκέπτομαι να πάρω και εγω το note 2. Εχω 3 χρόνια ένα 3GS και είμαι υπερ ευχαριστημένος. Θα ήθελα να σας κάνω μερικές ερωτήσεις 1. Η ομαλότητα της κίνησης (στα μενού, εφαρμογές κτλ…) είναι ανάλογη ενός iPhone? 2. Το iphone μου κόλλησε 3-4 φορές μέσα σε 3 χρόνια… τι παίζει με αυτό ? 3. Η μπαταρία όντως κρατάει 2+ μέρες ? 4. Μπορεί να μου πει κάποιος που υστερεί σε σχέση με ένα iphone και που υπερτερεί? 5. Πόσο άνετα μπορείς να διαβάσεις ένα βιβλίο? Δεν ξέρω και πολλά από android. Σας ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Για σας. Σκέπτομαι να πάρω και εγω το note 2. Εχω 3 χρόνια ένα 3GS και είμαι υπερ ευχαριστημένος. Θα ήθελα να σας κάνω μερικές ερωτήσεις 1. Η ομαλότητα της κίνησης (στα μενού, εφαρμογές κτλ…) είναι ανάλογη ενός iPhone? 2. Το iphone μου κόλλησε 3-4 φορές μέσα σε 3 χρόνια… τι παίζει με αυτό ? 3. Η μπαταρία όντως κρατάει 2+ μέρες ? 4. Μπορεί να μου πει κάποιος που υστερεί σε σχέση με ένα iphone και που υπερτερεί? 5. Πόσο άνετα μπορείς να διαβάσεις ένα βιβλίο? Δεν ξέρω και πολλά από android. Σας ευχαριστώ Αν και δεν το έχω δουλέψει ακόμα (υποψήφιος αγοραστής κι εγώ, ερχόμενος απ' το iPhone 4), θα σου πω την προσωπική μου εκτίμηση βάσει των όσων έχουν γραφτεί εδώ: 1. Ναι, ανάλογη των τελευταίων iPhone και καλύτερη από αυτή του 3GS σου. 2. Η σταθερότητα του Note II είναι υποδειγματική, ίσως το σταθερότερο Android που υπάρχει. 3. Και παραπάνω από 2 μέρες, ανάλογα με τη χρήση. 4. Στο μοναδικό πράγμα που "υστερεί" είναι στο μεγάλο του μέγεθος (πλεονέκτημα για πολλούς). 5. Πολύ πιο άνετα από το 3GS και από οποιαδήποτε συσκευή με μικρότερη οθόνη. Με λίγα λόγια, αν δεν σε χαλάει το μέγεθος προχώρα άφοβα! Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Σε μια σύγκριση με iphone 4 που έχω, είναι πιο γρήγορο (το ios 6 νομίζω με έκαψε). Προσπάθησα να βγάλω με το χέρι όσες πιο πολλες φωτογραφίες μπορώ σε 10 δευτερόλεπτα. Στο samsung έβγαλα 30 φωτογραφίες και στο iphone 21 με το ζόρι. Το google play store το θεωρώ ποιο γρήγορο από το apple store. Με τα χίλια γενικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thakost Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 (edited) Για σας. Σκέπτομαι να πάρω και εγω το note 2. Εχω 3 χρόνια ένα 3GS και είμαι υπερ ευχαριστημένος. Θα ήθελα να σας κάνω μερικές ερωτήσεις 1. Η ομαλότητα της κίνησης (στα μενού, εφαρμογές κτλ…) είναι ανάλογη ενός iPhone? 2. Το iphone μου κόλλησε 3-4 φορές μέσα σε 3 χρόνια… τι παίζει με αυτό ? 3. Η μπαταρία όντως κρατάει 2+ μέρες ? 4. Μπορεί να μου πει κάποιος που υστερεί σε σχέση με ένα iphone και που υπερτερεί? 5. Πόσο άνετα μπορείς να διαβάσεις ένα βιβλίο? Δεν ξέρω και πολλά από android. Σας ευχαριστώ 1.Εφάμιλλη 4S 2.Είναι λίγος ο χρόνος εμπειρίας,αλλά μέχρι τώρα ούτε κιχ. 3.Ναι,πολύ περισσότερο από 4 και 4S στα επίπεδα 3GS εποχής ios 4 4.Σε σχέση με το 3GS υπερτερεί παντού. 5.Δεν διαβάζω πλέον στο ipad αλλά στο Note τα βιβλία μου, για να τα έχω εύκαιρα παντού. Edited November 20, 2012 by thakost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 1.Εφάμιλλη 4S 2.Είναι λίγος ο χρόνος εμπειρίας,αλλά μέχρι τώρα ούτε κιχ. 3.Ναι,πολύ περισσότερο από 4 και 4S στα επίπεδα 3GS εποχής ios 4 4.Σε σχέση με το 3GS υπερτερεί παντού. 5.Δεν διαβάζω πλέον στο ipad αλλά στο Note τα βιβλία μου, για να τα έχω εύκαιρα παντού. Και επειδη ξεκινησαμε απο i4 πηγαμε i4s :D,το εβαλα διπλα με i5 και ηταν το ιδιο smooth Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Και επειδη ξεκινησαμε απο i4 πηγαμε i4s :D,το εβαλα διπλα με i5 και ηταν το ιδιο smooth Ε ναι είπαμε, για smooth τέτοια κινητά λογικό να είναι τα ίδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospapanelo Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 γεια σας.παιδια,γιατι στην συλογη μου συχρωνιζει της φωτο του φεις μπουκ ενω εχω απενεργοποιηση ολες της συχρωνισεις απο το φεις?δεν θελω να μου περναει της φωτο μεσα στο κιν μου τι πρεπει να κανω?παω ρυθμισεις-διαχειριση εφαρμογων-ολα βρισκω την συλλογη κανω διαγραφη απο εκει ολες τα δεδωμενα π λεει και μπαινω στην συλλογη παλι κ αρχιζει και μου της φορτωνει παλι ολα τα αλμπουμ του φεις γιατι δεν τα θελω.καμια βοηθεια? Παράθεση note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Ε ναι είπαμε, για smooth τέτοια κινητά λογικό να είναι τα ίδια... Δεν είναι καθόλου λογικό... Μην ξεχνάμε ότι η κίνηση των menus στα iphone περιορίζεται σε κινήσεις shortcuts εφαρμογών και όχι σελίδων που μπορεί να έχουν φορτωθεί από το χρήστη με 8 εφαρμογές και 2 widgets :happy: Με λίγα λόγια αν με τα specs των iphone φόρτωνες widgets στην αρχική οθόνη, το λαγκάρισμα θα πήγαινε σύννεφο!! Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 γεια σας.παιδια,γιατι στην συλογη μου συχρωνιζει της φωτο του φεις μπουκ ενω εχω απενεργοποιηση ολες της συχρωνισεις απο το φεις?δεν θελω να μου περναει της φωτο μεσα στο κιν μου τι πρεπει να κανω?παω ρυθμισεις-διαχειριση εφαρμογων-ολα βρισκω την συλλογη κανω διαγραφη απο εκει ολες τα δεδωμενα π λεει και μπαινω στην συλλογη παλι κ αρχιζει και μου της φορτωνει παλι ολα τα αλμπουμ του φεις γιατι δεν τα θελω.καμια βοηθεια? Μήπως δε σου συγχρονίζει photos από facebook αλλά από google + ή picassa? Αν είναι αυτό τότε πηγαίνεις στις ρυθμίσεις του λογαριασμού google και ξετικάρεις τον συγχρονισμό του picassa album Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospapanelo Δημ. November 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2012 Μήπως δε σου συγχρονίζει photos από facebook αλλά από google + ή picassa? Αν είναι αυτό τότε πηγαίνεις στις ρυθμίσεις του λογαριασμού google και ξετικάρεις τον συγχρονισμό του picassa album οχι δεν εχω φωτο στο google ουτε στο picassa ειναι τα αλμπουμ του φεις αφου εχει και το σηματακι του φεις σε καθε φακελο. Παράθεση note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts