Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

η λειτουργια HDR τι ακριβως κανει???

http://en.wikipedia.org/wiki/High_dynamic_range_imaging

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Παίζει πως δεν παίζει

εσένα στο εμφανίζει στα ελληνικά???εγώ το έβαλα στα αγγλικά για να μου το βγάλει????τι παίζει????? :confused:

οκ....το βρήκα...!!!!

Edited by pani169

Καλησπερα σε ολους

Νεος χρηστης Note 2/Android και πανω που ξεκινησα να του παιρνω τον αερα, μου γλιστρησε απο την τσεπη με αποτελεσμα ...2-3 ρωγμες στην οθονη και σημαδια στο περιβλημα(λειτουργει κανονικα)

Ξερετε που θα μπορουσα να απευθυνθω για αμεση αντικατασταση της οθονης και ποσο θα στοιχισει χοντρικα?

Δεν ξερω για το ΝΟΤΕ 1 γιατι δεν το είχα. Επίσης δεν μιλω για φώτο στο σκοτάδι η με λίγο φως στον δρόμο.

Αναφέρομαι σε φωτογραφίες με χαμηλό φωτισμο δωματίου όπου εχει μειωθεί στο ελάχιστο ο θόρυβος. Επίσης με την χρήση της επιλογής ελάχιστος φωτισμός τα πράγματα γίνονται πολύ καλύτερα.

Τις συγκρίσεις τι κάνω με το Siii που είχαμε αρκετοί εδω.

Η κάμερα για τα δικά μου στανταρ είναι πολύ καλή. Ειδικά όσοι χρησιμοποιούν το μενού μπορουν να βγαλουν εξαιρετικές φωτογραφίες οπως αυτή εδώ https://www.dropbox.com/s/ii0mx3136vt75vu/20121026_133934_HDR.jpg η αυτή εδώ που είναι με λιγοστό φως https://www.dropbox.com/s/ngfj46qbeqi9bwj/20121024_124533.jpg

Φοβερη ευκρινεια εχει ο φακος του.Μπραβο.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Φοβερη ευκρινεια εχει ο φακος του.Μπραβο.

Γι αυτο αναρωτιέμαι μήπως έχουμε κι εδώ διαφορετικους αισθητήρες αναλογα με την παρτίδα η την προέλευση.

Δεν ξερω ολα τα Note είναι made in Korea?

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλησπερα σε ολους

Νεος χρηστης Note 2/Android και πανω που ξεκινησα να του παιρνω τον αερα, μου γλιστρησε απο την τσεπη με αποτελεσμα ...2-3 ρωγμες στην οθονη και σημαδια στο περιβλημα(λειτουργει κανονικα)

Ξερετε που θα μπορουσα να απευθυνθω για αμεση αντικατασταση της οθονης και ποσο θα στοιχισει χοντρικα?

http://www.smartec.gr/points.php

Είσαι άτυχος ρε φίλε...κόστος δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι 250+:(

Παίζει πως δεν παίζει

πως γινετε αυτο;

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

http://www.smartec.gr/points.php

Είσαι άτυχος ρε φίλε...κόστος δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι 250+:(

Υπαρχει και αλλη μια εταιρεια στην Ηλιουπολη (αν θυμαμαι σωστα) εξουσιοδοτημενο service Samsung.Φιλος πηγε το s3 ακριβως για αλλαγη οθονης+ματακι και του πηγε 190 ευρω τελικη.Θα ρωτησω αυριο τηλεφωνο και θα το ποσταρω

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

εσένα στο εμφανίζει στα ελληνικά???εγώ το έβαλα στα αγγλικά για να μου το βγάλει????τι παίζει????? :confused:

οκ....το βρήκα...!!!!

Τι έκανες για να το βρεις ;

Γεια σας, θέλω τα φώτα σας (μεταφορικά :) ). Είμαι χρήστης iphone 4 και ετοιμαζόμουν να πάω σε nexus 4. Δυστυχώς λόγω τεχνικών προβλημάτων δεν πρόλαβα σήμερα οπότε ξέμεινα και δεν έχω ιδέα για την διαθεσιμότητα. Ωστόσο υποψιαζόμουν ότι η αγορά του nexus εκτός play store θα κοστίσει λίγο παραπάνω (ζω στην Γαλλία) ήθελα να δω τι υπάρχει από άλλες συσκευές. Ήξερα για το note 2 αλλά ποτέ δεν είχα ασχοληθεί. Αρχικά έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά. ένα φόβο που είχα με το nexus ήταν ότι η μπαταρία του δεν θα με ικανοποιούσε. Διαβάζω ότι το note 2 είναι αστέρι σε αυτό και σε άλλα πράγματα. Τα βίντεο χρήσης που έχω δει εντυπωσιακά. Επίσης σκέφτομαι ότι με το note 2 δεν θα χρειαστώ κάποιο tablet (έχω ipad 1 αλλά εννοοώ γενικά). Υποθέτω ότι μπορώ να κάνω τα πάντα και να διαβάζω από τέτοια οθόνη (εντάξει δεν εννοώ κάτω από τον ήλιο :) ). Έχω ετυπωσιαστεί πολύ, αλλά για το μέγεθός του τι λέτε; Είναι εντάξει; Καλά έχω και εγώ το μπόι και μακριά δάχτυλα αλλά αναρωτιέμαι. Είδα βίντεο που ήταν διπλα από ένα iphone 5 και samsing SIII και ήταν πραγματικά τερατάκι σε μέγεθος. Κατά τα άλλα το βρίσκω μαζί με την έκπτωση της samsung στα 500 ευρώ. Είναι καλή τιμή πιστεύετε; Ευχαριστώ!

Γεια σας, θέλω τα φώτα σας (μεταφορικά :) ). Είμαι χρήστης iphone 4 και ετοιμαζόμουν να πάω σε nexus 4. Δυστυχώς λόγω τεχνικών προβλημάτων δεν πρόλαβα σήμερα οπότε ξέμεινα και δεν έχω ιδέα για την διαθεσιμότητα. Ωστόσο υποψιαζόμουν ότι η αγορά του nexus εκτός play store θα κοστίσει λίγο παραπάνω (ζω στην Γαλλία) ήθελα να δω τι υπάρχει από άλλες συσκευές. Ήξερα για το note 2 αλλά ποτέ δεν είχα ασχοληθεί. Αρχικά έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά. ένα φόβο που είχα με το nexus ήταν ότι η μπαταρία του δεν θα με ικανοποιούσε. Διαβάζω ότι το note 2 είναι αστέρι σε αυτό και σε άλλα πράγματα. Τα βίντεο χρήσης που έχω δει εντυπωσιακά. Επίσης σκέφτομαι ότι με το note 2 δεν θα χρειαστώ κάποιο tablet (έχω ipad 1 αλλά εννοοώ γενικά). Υποθέτω ότι μπορώ να κάνω τα πάντα και να διαβάζω από τέτοια οθόνη (εντάξει δεν εννοώ κάτω από τον ήλιο :) ). Έχω ετυπωσιαστεί πολύ, αλλά για το μέγεθός του τι λέτε; Είναι εντάξει; Καλά έχω και εγώ το μπόι και μακριά δάχτυλα αλλά αναρωτιέμαι. Είδα βίντεο που ήταν διπλα από ένα iphone 5 και samsing SIII και ήταν πραγματικά τερατάκι σε μέγεθος. Κατά τα άλλα το βρίσκω μαζί με την έκπτωση της samsung στα 500 ευρώ. Είναι καλή τιμή πιστεύετε; Ευχαριστώ!

Παρτο με κλειστά μάτια.Δενυπάρχει περίπτωση να το μετανιώσεις.Και το μέγεθος Μια χάρτα είναι .Θα το συνηθίσεις αμέσως.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Να κάνω μια ερώτηση αν ξέρει κάποιος... Το Paper Artist είναι φυσικά μόνο για το note2 υπάρχει κάτι αντίστοιχο για χρήστες άλλων συσκευών? Το είδαν χθες σε μια επίσκεψη κάποιοι φίλοι με S3 και ζήλεψαν :p

Φυσικά και δεν είναι μόνο για το Note 2...:)

Δες εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4375003

Παρτο με κλειστά μάτια.Δενυπάρχει περίπτωση να το μετανιώσεις.Και το μέγεθος Μια χάρτα είναι .Θα το συνηθίσεις αμέσως.

Ευχαριστώ για την απάντηση, μπαίνει σε τσέπες κανονικά ε; :)

Ευχαριστώ για την απάντηση, μπαίνει σε τσέπες κανονικά ε; :)

Ναι βρε φιλαρακι....Εκτός αν φοράς τζιν εποχής Ψαλτη-Γαρδελη!!!

Σε οποιαδηποτε αλλη τσεπη μπαινει κανονικα.Αν ειναι και λιγο φαρδυ το παντελονι, δε θα το παιρνει κανεις χαμπαρι...;)

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Στο θέμα της φωτογραφίας, επειδή είμαι ιδιαίτερα "ευαίσθητος", και ΠΑΝΤΑ κοίταγα να έχει το κινητό που θα αγοράσω μία καλή κάμερα (από την εποχή του sharp gx30i), κατά τη γνώμη μου, τα πράγματα έχουν ως εξής:

Το note1 , ναι, έχει άλλη προσέγγιση στη νυχτερινή φωτό. Με default ρυθμίσεις, έχανε πολύ σε λεπτομέρεια. Αυτό διορθωνόταν αμέσως με ρύθμιση του iso στο 200, με αποτέλεσμα όμως να πέφτει το brightness αλλά για 'μένα όχι σε ενοχλητικά επίπεδα. Σε γενικές γραμμές, σε φωτισμό σαλονιού ή πορτατίφ, με το iso στο 200, είχα άψογη λεπτομέρεια, και ο θόρυβος πολύ μικρός (υπήρχε αυτό που λέμε grain, μαύροι κόκκοι). Εννοείται ότι το flash, έσπερνε! Στο note 2, στον ίδιο φωτισμό, τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα. Το iso, ειδικά σε 200, δεν το βάζεις, γιατί δε φαίνεται ΤΙΠΟΤΑ από το σκοτάδι. Οι καλύτερες λύσεις όμως για να κρατήσουμε λεπτομέρεια και να μην έχουμε πολύ noise, είναι είτε iso 400 (λίγο πιο σκοτεινή φωτό από το iso 200 του note 1), είτε default iso και HDR on (αρκετός θόρυβος και όχι ίδια crispy λεπτομέρεια με του note 1), είτε ενεργοποιημένος ο "χαμηλός φωτισμός" ο οποίος ευτυχώς κάνει θαύματα (ελάχιστη απώλεια λεπτομέρειας αλλά πεντακάθαρες low light photos με μεγάλο brightness χωρίς θόρυβο ή με απειροελάχιστο grain ανά περιπτώσεις). Το ίδιο ακριβώς ισχύει με το Galaxy s3 στα της low light φωτογραφίας. Για την ημέρα δε χρειάζονται λεπτομέρειες καθ'ότι "σπέρνουν" και τα 3 κινητά.

-Να τονίσω ότι όπως και στο s3 έτσι και στο "γομαράκι μας", στην περίπτωση του hdr ή του "χαμηλού φωτισμού" θα πρέπει να έχουμε τα χέρια ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ακίνητα, και ΠΟΤΕ το anti-shake ενεργοποιημένο για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Για οποιαδήποτε απόδειξη επί των γραφωμένων, μπορώ να ποστάρω φωτογραφίες.

Αυτά!! :D:D

Στο θέμα της φωτογραφίας, επειδή είμαι ιδιαίτερα "ευαίσθητος", και ΠΑΝΤΑ κοίταγα να έχει το κινητό που θα αγοράσω μία καλή κάμερα (από την εποχή του sharp gx30i), κατά τη γνώμη μου, τα πράγματα έχουν ως εξής:

Το note1 , ναι, έχει άλλη προσέγγιση στη νυχτερινή φωτό. Με default ρυθμίσεις, έχανε πολύ σε λεπτομέρεια. Αυτό διορθωνόταν αμέσως με ρύθμιση του iso στο 200, με αποτέλεσμα όμως να πέφτει το brightness αλλά για 'μένα όχι σε ενοχλητικά επίπεδα. Σε γενικές γραμμές, σε φωτισμό σαλονιού ή πορτατίφ, με το iso στο 200, είχα άψογη λεπτομέρεια, και ο θόρυβος πολύ μικρός (υπήρχε αυτό που λέμε grain, μαύροι κόκκοι). Εννοείται ότι το flash, έσπερνε! Στο note 2, στον ίδιο φωτισμό, τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα. Το iso, ειδικά σε 200, δεν το βάζεις, γιατί δε φαίνεται ΤΙΠΟΤΑ από το σκοτάδι. Οι καλύτερες λύσεις όμως για να κρατήσουμε λεπτομέρεια και να μην έχουμε πολύ noise, είναι είτε iso 400 (λίγο πιο σκοτεινή φωτό από το iso 200 του note 1), είτε default iso και HDR on (αρκετός θόρυβος και όχι ίδια crispy λεπτομέρεια με του note 1), είτε ενεργοποιημένος ο "χαμηλός φωτισμός" ο οποίος ευτυχώς κάνει θαύματα (ελάχιστη απώλεια λεπτομέρειας αλλά πεντακάθαρες low light photos με μεγάλο brightness χωρίς θόρυβο ή με απειροελάχιστο grain ανά περιπτώσεις). Το ίδιο ακριβώς ισχύει με το Galaxy s3 στα της low light φωτογραφίας. Για την ημέρα δε χρειάζονται λεπτομέρειες καθ'ότι "σπέρνουν" και τα 3 κινητά.

-Να τονίσω ότι όπως και στο s3 έτσι και στο "γομαράκι μας", στην περίπτωση του hdr ή του "χαμηλού φωτισμού" θα πρέπει να έχουμε τα χέρια ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ακίνητα, και ΠΟΤΕ το anti-shake ενεργοποιημένο για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Για οποιαδήποτε απόδειξη επί των γραφωμένων, μπορώ να ποστάρω φωτογραφίες.

Αυτά!! :D:D

Εγω οπως ειπα εχω μεγάλες διαφορές σε σε σχέση με το Siii απο το οποίο δεν ημουν τόσο ευχαριστημενος.

Σε χαμηλό φωτισμό σαλονιού η καλύτερη λύση ειναι η επιλογή χαμηλός φωτισμός.

Στο Siii το ελεγε νύχτα και εκει ηθελε μεγαλη προσπάθεια για να μην κουνηθει. Επισης εχανε πολυ περισσότερο σε λεπτομέρεια.

Το HDR το χρησιμοποιώ περισσότερο την μερα οταν εχω έντονες διαφορές φωτισμού στο πλανο μου.

Πραγματικά κανει φοβερη δουλειά.

Δοκιμαστε το εξης: Καντε ληψη σ εξωτερικό χωρο οπου το έδαφος εχει εντονη σκιά. Με νορμαλ στην προσπάθεια να φωτίσει καλύτερα αυτη την περιοχή, θα σας δώσει εντελως ξεπλυμενο ουρανο. Σχεδον ασπρο.

Με HDR ενεργοποιημενο θα φωτιστουν ολα σωστά και θα πάρετε ενα φοβερό γαλαζιο ουρανό.

http://db.tt/yykshNgA

http://db.tt/SrvM3ab1

Edited by Te_salat
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εγω οπως ειπα εχω μεγάλες διαφορές σε σε σχέση με το Siii απο το οποίο δεν ημουν τόσο ευχαριστημενος.

Σε χαμηλό φωτισμό σαλονιού η καλύτερη λύση ειναι η επιλογή χαμηλός φωτισμός.

Στο Siii το ελεγε νύχτα και εκει ηθελε μεγαλη προσπάθεια για να μην κουνηθει. Επισης εχανε πολυ περισσότερο σε λεπτομέρεια.

Το HDR το χρησιμοποιώ περισσότερο την μερα οταν εχω έντονες διαφορές φωτισμού στο πλανο μου.

Πραγματικά κανει φοβερη δουλειά.

Δοκιμαστε το εξης: Καντε ληψη σ εξωτερικό χωρο οπου το έδαφος εχει εντονη σκιά. Με νορμαλ στην προσπάθεια να φωτίσει καλύτερα αυτη την περιοχή, θα σας δώσει εντελως ξεπλυμενο ουρανο. Σχεδον ασπρο.

Με HDR ενεργοποιημενο θα φωτιστουν ολα σωστά και θα πάρετε ενα φοβερό γαλαζιο ουρανό.

Ναι είναι γεγονός. Δεν το ανάφερα. Στο s3, η λεπτομέρεια ήταν λίγο μικρότερη από του note2 με low light (ή "νύχτα") και ήθελε περισσότερη προσπάθεια να βγει σταθερή. Και όντως το hdr, κάνει φοβερή δουλειά σστο overexposure που γίνεται σε normal. Τα πολύ φωτεινά σημεία τα εξισορροπεί (πχ η φωτεινή tv σε low light δωμάτιο σε normal mode φαίνεται ένα κάτασπρο φως, ενώ με το hdr, φαίνεται η εικόνα της...)

Στον οδηγό ''Η Βίβλος'' προστέθηκαν οδηγίες για το πως να επανέλθετε σε STOCK κατάσταση!

Μιας και υπάρχουν πολλες απορίες και αναφορές πάνω σε αυτό....

Edited by elthis

Follow me on XDA

Στον οδηγό ''Η Βίβλος'' προστέθηκαν οδηγίες για το πως να επανέλθετε σε STOCK κατάσταση!

Μιας και υπάρχουν πολλες απορίες και αναφορές πάνω σε αυτό....

Ηλία αυτό που γράφεις σε καποιο αλλο ποστ δεν αναφερεται στον οδηγό. "πρωτα βαλε triangle away να μηδενισεις binary counter (αν δεις στο download mode οτι δεν ειναι μηδεν), μετα φλασαρεις αυτη που τσεκαρες σωστα (original france) και πριν bootαρεις wipe data-cache κι εισαι ετοιμος..."

Μιλω για το wipe data cache πριν bootαρει. Βγάζουμε την μπαταρία και μπαινουμε σε recovery για τα wipe?

Καλησπερα σε ολους

Εκτος απο smartec δοκιμασε και αυτους

http://www.telka.gr/portal/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Itemid=59

Ο φιλος μου με το s3 εμεινε ευχαριστημενος

Ηλία αυτό που γράφεις σε καποιο αλλο ποστ δεν αναφερεται στον οδηγό. "πρωτα βαλε triangle away να μηδενισεις binary counter (αν δεις στο download mode οτι δεν ειναι μηδεν), μετα φλασαρεις αυτη που τσεκαρες σωστα (original france) και πριν bootαρεις wipe data-cache κι εισαι ετοιμος..."

Μιλω για το wipe data cache πριν bootαρει. Βγάζουμε την μπαταρία και μπαινουμε σε recovery για τα wipe?

Κώστα, μιας και δεν έχω κάνει τη διαδικασία (είναι η σωστή βέβαια) δε γνωρίζω αν τελικά χρειάζεται wipe data/factory reset cache.

Βέβαια κακό δε κάνει και νομίζω ότι είναι καλύτερα, άρα ευχαριστώ για την υπενθύμιση.

Θα το δω και θα το προσθέσω.

Stock recovery μπαίνει και με τα κουμπιά, όπως σε custom.Δε χρειάζεται να βγάλεις μπαταρία.

Edited by elthis

Follow me on XDA

Συγγνώμην!

Νέος στα android και στο νοτε2

Λίγο τα φώτα σας.

Το HDR είναι ρύθμιση στην ενσωματωμένη φωτογραφική, η άλλο πρόγραμμα;

Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5

Καλημερα και απο μενα .Σας παρακολουθω εδω και δυο εβδομαδες και ενω ημουν υποψηφιος αγοραστης για το lg nexus 4, ψηθηκα τελικα απο τα λεγομενα σας και παρηγγειλα κ' εγω το Note II.Το περιμενω αυριο πως και πως.Το παρηγγειλα απο γνωστο μου που εχει μαγαζι και τα εισαγει απο Γερμανια αλλα μου ειπε οτι ειναι ελληνικο οταν τον ρωτησα εαν το s-pen αναγνωριζει ελληνικα.Η απορια μου ειναι απο τι θα καταλαβω τι rom φοραει;Επισης απο τα πρωτα πραγματα που θελω να κανω ειναι root.Ερχομενος απο Gnex ειναι απο τα λιγα πραγματα που καταφερα και θεωρω οτι ειναι απαραιτητα σε ενα κινητο.Διαβαζοντας απο χθες τον οδηγο εχω καταλαβει (πιστευω ) πως θα κανω το:root with stock recovery.Αυτο που δεν καταλαβαινω (γιατι δεν ειναι και αναλυτικα)ειναι τα 1) TOOL Backup/Restore EFS(IMEI) for SGNII και 2)EFS folder backup.Θα μπορουσε να υπαρξει κατι πιο αναλυτικο για καποιον σαν εμενα ασχετο;Ευχαριστω και sorry εαν σας κουρασα.

Edit:

Sorry παιδια ακυρη η τελευταια απορια μου.Τωρα διαβασα οτι αυτο χρειαζεται μονο σε περιπτωση που κανεις install μιας custom rom

Ελπιζω απο αυριο η πρεσβυωπια μου να μη μου δημιουργει τετοια προβληματα

Edited by Sol_Ballads
Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)