afilopou Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Το δικό μου είχε την ελβετική LJ3. Πέρασα την Ελληνική και γύρισα το csc σε ΕUR και το αναγνωρίζει κανονικά το kies. Ακριβως αυτο ειπα.Αν περασεις αλλη ρομ θα πρεπει να αλλαξεις και το csc για να αναγνωριζεται και απο το kies και για να παρεις OTA Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Μετά από 20 μέρες με το Note 2, μπορώ να πώ με απόλυτη βεβαιότητα ότι ολα όσα έγραφαν τα παιδιά πού είχαν το NOTE 1 δέν ήταν υπερβολές . Πρόκεται για το απολυτο εργαλείο δουλειάς και διασκέδασης. Μένω στο θέμα της δουλειάς γιατί τα υπόλοιπα μπορούν να τα προσφέρουν και άλλες συσκευές πιθανώς οχι με την ίδια άνεση λόγο οθόνης. Αυξάνει πολύ την παραγωγικότητα και μας απαλλάσσει από το χαρτομάνι. Αδιαφορώ παντελώς για το τι θα κυκλοφορήσει μέχρι τον επόμενο Σεπτέμβριο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 Μετά από 20 μέρες με το Note 2, μπορώ να πώ με απόλυτη βεβαιότητα ότι ολα όσα έγραφαν τα παιδιά πού είχαν το NOTE 1 δέν ήταν υπερβολές . Πρόκεται για το απολυτο εργαλείο δουλειάς και διασκέδασης. Μένω στο θέμα της δουλειάς γιατί τα υπόλοιπα μπορούν να τα προσφέρουν και άλλες συσκευές πιθανώς οχι με την ίδια άνεση λόγο οθόνης. Αυξάνει πολύ την παραγωγικότητα και μας απαλλάσσει από το χαρτομάνι. Αδιαφορώ παντελώς για το τι θα κυκλοφορήσει μέχρι τον επόμενο Σεπτέμβριο. Τα bold τα λένε όλα :D Ειδικά το τελευταίο δεν περίμενα να το ζήσω!:p Περνώντας σε aosp για μια μέρα κατάλαβα πως δεν θα άντεχα πάνω από 1 βδομάδα με τα nexus 4+10 χωρίς note! Δε χορταίνω να γράφω συνέχεια πόσο μαματη συσκευή είναι :lol: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosf23 Δημ. November 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2012 (edited) Ακριβως αυτο ειπα.Αν περασεις αλλη ρομ θα πρεπει να αλλαξεις και το csc για να αναγνωριζεται και απο το kies και για να παρεις OTA Εγω αλλιως το ειχα καταλαβει.... Δηλαδη εγω που εχω την Γερμανικη και θελω να περασω μεσω Odin την Γαλλικη πρεπει οπωσδηποτε να αλλαξω και το CSC για να μπορω να εχω updates??? Nομιζα οτι ειχε να κανει μονο με το αν το διαβαζει official ή custom Ρωταω γιατι στο S2 ειχα κανει τα updates με Odin (επειδη αργουσε η 4.0) και δεν ηξερα τι παιζει γενικα με ΟΤΑ Edited November 7, 2012 by manosf23 Παράθεση CURRENT DEVICES: ONEPLUS 3 64GB, Nexus 5X 32GB, iPad 2, Macbook Pro 13'' (Early 2015) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuculos Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Παιδιά έχω παρατηρήσει όταν μπαίνω στο πλαίσιο με τις εφαρμογές και τα widgets, όταν επιλέγω από πάνω τα widgets και πατάω για να δω όλα τα widgets βλέπω ότι λαγγάρει λίγο. Επίσης το ίδιο παρατηρώ και όταν σύρω το δάχτυλο για να ξεκλειδώσει η οθόνη. Συμβαίνει το ίδιο και σε άλλους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Παιδιά έχω παρατηρήσει όταν μπαίνω στο πλαίσιο με τις εφαρμογές και τα widgets, όταν επιλέγω από πάνω τα widgets και πατάω για να δω όλα τα widgets βλέπω ότι λαγγάρει λίγο. Επίσης το ίδιο παρατηρώ και όταν σύρω το δάχτυλο για να ξεκλειδώσει η οθόνη. Συμβαίνει το ίδιο και σε άλλους? Μετά από reboot η επανεκκίνηση του launcher θέλει δύο δευτερόλεπτα περίπου για να φορτώσει τα την καρτέλα των widget. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Σήμερα επαθα κατι για πρωτη φορα σε κινητο ever..προσπαθησα να ανοιξω το κινητο απο κατασταση αναμονης και δεν ανταποκρινοταν σε κανενα πλήκτρο .. έβγαλα την μπαταρία προσπάθησα να το ανοίξω αλλά τίποτα. .νεκρό. . Έβαλα καλωδιο usb αλλά καμία απόκριση ουτε φορτιση ουτε κάποιο led. .νεκρο σε ολα.. τρόμαξα πως μπρικαρε στα καλά καθούμενα. .Τελικά μπήκε σε download mode και του έκανα από εκεί επαννεκινηση και όλα καλά. . Όλα αυτά με στοκ ρομ και ρουτ.. Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Σωστός,αρκεί να μην έχεις χρησιμοποιήσει triangle away, γιατί υπάρχει ένα bug και χαλάει την υποστήριξη για exfat.. Επίσης για να φορμάρεις κάρτα σε μορφή exfat πρέπει να τη φορμάρεις σε windows 7. Τα xp δεν έχουν επιλογή. εγω που μόλις αγόρασα 64άρα κάρτα και έχω χρησιμοποιήσει δυστυχώς το triangle away τι κάνω τώρα? δεν μπορει να επανέλθει η υποστήριξή exfat στο κινητό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Καλώς σας βρήκα και στην καινούρια παρέα. Δεν είχα σκοπό να αλλάξω το note 1 μου, αλλά μου κάνανε δώρο το 2 και δεν είπα όχι :). Μου το φέρανε από Αγγλία και ήθελα να ρωτήσω τώρα που το σεταρω αν προτείνετε να επιλέξω άλλη χώρα για τα updates. Σκεφτόμουνα Γερμανία μιας και στο 1ο note είχε τα πιο πολλά updates. Εσείς τι λέτε? Sorry αλλά ακόμη δεν έχω προλάβει να διαβάσω το νήμα. Λεώ καλορίζικο :) Εγώ θα έβαζα γαλλική!Και αναγνώριση ελληνικών θα έχεις με το πενάκι και λογικά θα παίρνεις τα updates γρηγορότερα!Αν και λογικά σε επόμενες εκδόσεις θα διορθωθεί και στη γερμανική!Αλλά που να περιμένεις :p Καλορίζικο και ελπίζω απο τα Χριστούγεννα να γίνω και εγώ κάτοχος! Κανόνισε να βρεθούμε για καμιά μπύρα να το χαζέψω από κοντά με την ησυχία μου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 (edited) Παιδιά έχω παρατηρήσει όταν μπαίνω στο πλαίσιο με τις εφαρμογές και τα widgets, όταν επιλέγω από πάνω τα widgets και πατάω για να δω όλα τα widgets βλέπω ότι λαγγάρει λίγο. Επίσης το ίδιο παρατηρώ και όταν σύρω το δάχτυλο για να ξεκλειδώσει η οθόνη. Συμβαίνει το ίδιο και σε άλλους? Εμενα ναι το κανει εκει στα widgets αλλα αν το αφησεις για ενα δευτ δ το κανει.. για το ξεκλειδωμα οχι παντα.. και πολυ σπανια με μαμα tw οταν βγω απτο ιντερνετ κανει ενα ελαχιστο λαγκ στην αρχικη οθονη που μπορει αλλος να μη το προσεχε αλλα εμενα μου χει σπαει τα νευρα.. επισης στις κλησεις στο καντραν νομιζα οτι μερικες φορες θυμιζει λιγο σ3..:blink: αλλα μαλλον κανω λαθος.. Edited November 8, 2012 by tresor_jim Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 εγω που μόλις αγόρασα 64άρα κάρτα και έχω χρησιμοποιήσει δυστυχώς το triangle away τι κάνω τώρα? δεν μπορει να επανέλθει η υποστήριξή exfat στο κινητό? update: μου δουλευει τελικα ως exFat η κάρτα, μολις αντεγραψα μια 1080p ταινια και την διαβασε κανονικά το κινητό. Ισως λοιπον να ειχα χρησιμοποιήσει παλιότερη έκδοση του triangle away. :rolleyes: οποτε το triangle away δεν το ξανακουμπαω :p ξερει κανεις να μου πει εναν video player που να διαβάζει σωστα ελληνικούς υποτιτλους, και να παιζει και ο ηχός της ταινίας σε MKV αρχεια? (αν υπαρχει και καποιος να αναγνωρίζει τα 5.1 καναλια ηχου της ταινίας και να τα στελνει στο hdmi) μεχρι στιγμής εχω δοκιμάσει vlc, mvideoPlayer, QQPlayer, Rockplayer και DicePlayer αλλά ολοι έχουν απο καποιο θέμα, π.χ. διαβαζει υποτιτλους αλλά οχι τον ηχο, και αλλος το αντίστροφο. Και ο stock player που εχει το κινητό διαβαζει υποτιτλους αλλα δεν ακουγεται ο ήχος της ταινιας. Επίσης με ενδιαφέρει ο player να δειχνει και τους υποτιτλους μεσω HDMI εξόδου, γιατι π.χ. o dice player στελνει εικόνα χωρίς υποτιτλους στο HDMI, ενω στην οθόνη του κινητού τους δείχνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakisdani Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 update: μου δουλευει τελικα ως exFat η κάρτα, μολις αντεγραψα μια 1080p ταινια και την διαβασε κανονικά το κινητό. Ισως λοιπον να ειχα χρησιμοποιήσει παλιότερη έκδοση του triangle away. :rolleyes: οποτε το triangle away δεν το ξανακουμπαω :p ξερει κανεις να μου πει εναν video player που να διαβάζει σωστα ελληνικούς υποτιτλους, και να παιζει και ο ηχός της ταινίας σε MKV αρχεια? (αν υπαρχει και καποιος να αναγνωρίζει τα 5.1 καναλια ηχου της ταινίας και να τα στελνει στο hdmi) μεχρι στιγμής εχω δοκιμάσει vlc, mvideoPlayer, QQPlayer, Rockplayer και DicePlayer αλλά ολοι έχουν απο καποιο θέμα, π.χ. διαβαζει υποτιτλους αλλά οχι τον ηχο, και αλλος το αντίστροφο. Και ο stock player που εχει το κινητό διαβαζει υποτιτλους αλλα δεν ακουγεται ο ήχος της ταινιας. Επίσης με ενδιαφέρει ο player να δειχνει και τους υποτιτλους μεσω HDMI εξόδου, γιατι π.χ. o dice player στελνει εικόνα χωρίς υποτιτλους στο HDMI, ενω στην οθόνη του κινητού τους δείχνει. Δοκίμασε και το mobo player και στους υπότιτλους έχει επιλογή character set εκεί μην το βάλεις στο αυτόματο είναι μια επιλογή νομίζω με κατάληξη το νούμερο 7 ψαξτο και θα το βρεις για να σου δείχνει σωστά τα ελληνικά τώρα για ήχο δεν ξέρω αν δουλεύει σωστά... Παράθεση NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2, LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doctor-gio Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Bsplayer η mxplayer ειναι μαλλον οι δυο καλυτεροι.. Παράθεση οτι ποναει δεν σημαινει πως αξιζει κιολας..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kopromax Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 update: μου δουλευει τελικα ως exFat η κάρτα, μολις αντεγραψα μια 1080p ταινια και την διαβασε κανονικά το κινητό. Ισως λοιπον να ειχα χρησιμοποιήσει παλιότερη έκδοση του triangle away. :rolleyes: οποτε το triangle away δεν το ξανακουμπαω :p ξερει κανεις να μου πει εναν video player που να διαβάζει σωστα ελληνικούς υποτιτλους, και να παιζει και ο ηχός της ταινίας σε MKV αρχεια? (αν υπαρχει και καποιος να αναγνωρίζει τα 5.1 καναλια ηχου της ταινίας και να τα στελνει στο hdmi) μεχρι στιγμής εχω δοκιμάσει vlc, mvideoPlayer, QQPlayer, Rockplayer και DicePlayer αλλά ολοι έχουν απο καποιο θέμα, π.χ. διαβαζει υποτιτλους αλλά οχι τον ηχο, και αλλος το αντίστροφο. Και ο stock player που εχει το κινητό διαβαζει υποτιτλους αλλα δεν ακουγεται ο ήχος της ταινιας. Επίσης με ενδιαφέρει ο player να δειχνει και τους υποτιτλους μεσω HDMI εξόδου, γιατι π.χ. o dice player στελνει εικόνα χωρίς υποτιτλους στο HDMI, ενω στην οθόνη του κινητού τους δείχνει. εχω την εντυπωση οτι για το προβλημα του exfat εφταιγε το mobile odin και οχι το triangle away . μαλιστα μεσα στο market στην εφαρμογη mobile odin λεει για το προβλημα που μπορει να γινει με την χρηση mobile odin και exfat . Παράθεση ~~ΧΡΗΣΤΟΣ~~:X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
docteo Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Καλημέρα, Έχω ένα πρόβλημα και δεν βρήκα κάποια απάντηση μέρι τώρα. Όταν πρωτοπήρα το κινητό (δηλαδή πριν 4 μέρες:happy:) όταν έβγαζα το πενάκι από την θήκη του, στην πάνω μπάρα εμφανιζόταν ένα πενάκι και στις ενημερώσεις είχε μια σειρά επιλογές ειδικές για το πενάκι. Μετά από λίγο είχα το πρόβλημα ότι όταν το ξαναέβαζα στη θέση του ΔΕΝ εξαφανιζόταν οι επιλογές αυτές και έπρεπε να ανοίξω με το πενάκι το s-Note και μετά να το βάλω στη θήκη του για να εξαφανιστούν. Από χθες όμως έχω το ανάποδο πρόβλημα. Όταν βγάζω το πενάκι ΔΕΝ γίνεται τίποτα. Έχω δοκιμάσει να ανοίξω εφαρμογές με το πενάκι, να απενεργοποήσω ή να ενεργοποιήσω οτιδήποτε που έχει σχέση στις ρυθμίσεις, να κάνψ reboot. Όλα δουλεύουν τέλεια, ακούγεται και ο ήχος από το πενάκι, το πληκτρολόγιο αλλάζει σε χειρόγραφο με το πενάκι έξω, αλλά δεν εμφανίζεται το σηματάκι στην πάνω μπάρα και δεν υπάρχει κάτι στις ειδοποιήσεις. Ξέρει κανείς τι γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Καλημέρα, Έχω ένα πρόβλημα και δεν βρήκα κάποια απάντηση μέρι τώρα. Όταν πρωτοπήρα το κινητό (δηλαδή πριν 4 μέρες:happy:) όταν έβγαζα το πενάκι από την θήκη του, στην πάνω μπάρα εμφανιζόταν ένα πενάκι και στις ενημερώσεις είχε μια σειρά επιλογές ειδικές για το πενάκι. Μετά από λίγο είχα το πρόβλημα ότι όταν το ξαναέβαζα στη θέση του ΔΕΝ εξαφανιζόταν οι επιλογές αυτές και έπρεπε να ανοίξω με το πενάκι το s-Note και μετά να το βάλω στη θήκη του για να εξαφανιστούν. Από χθες όμως έχω το ανάποδο πρόβλημα. Όταν βγάζω το πενάκι ΔΕΝ γίνεται τίποτα. Έχω δοκιμάσει να ανοίξω εφαρμογές με το πενάκι, να απενεργοποήσω ή να ενεργοποιήσω οτιδήποτε που έχει σχέση στις ρυθμίσεις, να κάνψ reboot. Όλα δουλεύουν τέλεια, ακούγεται και ο ήχος από το πενάκι, το πληκτρολόγιο αλλάζει σε χειρόγραφο με το πενάκι έξω, αλλά δεν εμφανίζεται το σηματάκι στην πάνω μπάρα και δεν υπάρχει κάτι στις ειδοποιήσεις. Ξέρει κανείς τι γίνεται; Αν εισαι με αλλο launcher εκτος stock για αυτο σου συμβαινει αυτο. Αν εισαι με stock launcher για δες settings-display αν ειναι ενεργοποιημενο το page buddy(τριτο απο την αρχη) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 (edited) Καλημέρα, Έχω ένα πρόβλημα και δεν βρήκα κάποια απάντηση μέρι τώρα. Όταν πρωτοπήρα το κινητό (δηλαδή πριν 4 μέρες:happy:) όταν έβγαζα το πενάκι από την θήκη του, στην πάνω μπάρα εμφανιζόταν ένα πενάκι και στις ενημερώσεις είχε μια σειρά επιλογές ειδικές για το πενάκι. Μετά από λίγο είχα το πρόβλημα ότι όταν το ξαναέβαζα στη θέση του ΔΕΝ εξαφανιζόταν οι επιλογές αυτές και έπρεπε να ανοίξω με το πενάκι το s-Note και μετά να το βάλω στη θήκη του για να εξαφανιστούν. Από χθες όμως έχω το ανάποδο πρόβλημα. Όταν βγάζω το πενάκι ΔΕΝ γίνεται τίποτα. Έχω δοκιμάσει να ανοίξω εφαρμογές με το πενάκι, να απενεργοποήσω ή να ενεργοποιήσω οτιδήποτε που έχει σχέση στις ρυθμίσεις, να κάνψ reboot. Όλα δουλεύουν τέλεια, ακούγεται και ο ήχος από το πενάκι, το πληκτρολόγιο αλλάζει σε χειρόγραφο με το πενάκι έξω, αλλά δεν εμφανίζεται το σηματάκι στην πάνω μπάρα και δεν υπάρχει κάτι στις ειδοποιήσεις. Ξέρει κανείς τι γίνεται; Αν εισαι με αλλο launcher εκτος stock για αυτο σου συμβαινει αυτο. Αν εισαι με stock launcher για δες settings-display αν ειναι ενεργοποιημενο το page buddy(τριτο απο την αρχη) Εγώ χρησιμοποιώ για launher τον nova. Όντως γίνεται με το πενάκι έτσι. Αν πάω ρυθμίσεις- εφαρμογες - nova και κάνω κατάργηση προεπιλογών , γυρίζω μία φορά στο stock, βγάζω το πενάκι και με βγαλμένο το πενάκι ξαναγυρίζω μόνιμα στον nova. To πενάκι πλέον δουλεύει όπως στον stocκ launcher μέχρι την επανεκκίνηση του κινητού. Βέβαια έστειλα email στον δημιουργό του nova λέγοντας του ότι όταν έχω το πενάκι έξω με το nova χάνω τις συντομεύσεις. Οι γρήγορες εντολές μπορούν να μπουν σαn widget? Edited November 8, 2012 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
docteo Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Ευχαριστώ για τις λύσεις με το πενάκι. Μα πού τα βρίσκετε ρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Καλησπέρα και καλώς ήρθες. Το συγκεκριμένο μαγαζί προτίνεται απο πολλούς απο εμάς.Ο νίκος είναι αστέρι. Για kernel μείνε ως έχεις.Για ψείρες και τέτοια δεν αξίζει να περάσεις κάποιον custom kernel μέχρι στιγμής.Ήδη βγήκε ένας νέος σήμερα (RedPill), αλλά καλύτερα να περιμένουμε μέχρι να δοκιμαστεί. Η omega ναι, έχει όλα τα features. Το call recording υπάρχει σαν χαρακτηριστικό μέσα σε όλες σχεδόν τις custom rom, άρα δε χρειάζεσαι κάποιο επιπλέον πρόγραμμα. Αν θες πιο δυνατό ήχο, κατέβασε το παρακάτω αρχείο που έχω φτιάξει και δουλεύει σε όλες τις custom rom (ακολούθησε τις οδηγίες): http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=33754766&postcount=1953 Μιας και μιλας για ηχο,πως ειναι η ενταση ήχου του Νοτε II,σε σχεση με αυτη του S3; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Μιας και μιλας για ηχο,πως ειναι η ενταση ήχου του Νοτε II,σε σχεση με αυτη του S3; Εγώ που τα είχα και τα δύο πιστεύω ότι είναι σε καλύτερα στάνταρ στο νοτελι Αλλά το fix που έδωσε ο Ηλίας το κάνει ακόμα καλύτερο Αποδεδειγμενα φίλε μου, Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Ευχαριστώ για τις λύσεις με το πενάκι. Μα πού τα βρίσκετε ρε παιδιά; Ψαχνουμε...διαβαζουμε και ειναι ενα hobby μας ;) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leoman Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Καλησπέρα παιδιά την βοήθειά σας , πάω να φλασάρω και μόλις πατάω το start στο odin μετά από μερικά δευτερόλεπτα μου γράφει δεν αποκρίνεται και μένει κολλημένο εκεί:confused:. Έκδοση Odin3 v3.04.... Μήπως χρειάζεται κάποια άλλη? Παράθεση Samsung Galaxy Note II :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Καλησπέρα παιδιά την βοήθειά σας , πάω να φλασάρω και μόλις πατάω το start στο odin μετά από μερικά δευτερόλεπτα μου γράφει δεν αποκρίνεται και μένει κολλημένο εκεί:confused:. Έκδοση Odin3 v3.04.... Μήπως χρειάζεται κάποια άλλη? Drivers έχεις εγκατεστημενους? Τρέχει καμία διεργασία του kies? Έτρεξες το Odin σαν administrator? Usb θύρα άλλαξες? Επανεκκίνηση δοκίμασες να κάνεις το pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leoman Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Drivers έχεις εγκατεστημενους? Τρέχει καμία διεργασία του kies? Έτρεξες το Odin σαν administrator? Usb θύρα άλλαξες? Επανεκκίνηση δοκίμασες να κάνεις το pc? Ναι τα δοκίμασα ΟΛΑ . Παράθεση Samsung Galaxy Note II :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HIEND Δημ. November 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2012 Καλησπέρα σέ όλους σας.Κάτοχος κι΄εγώ τού Note2 εδώ καί μία εβδομάδα μετά τό Note1 τό οποίο κι΄εχω καί πραγματικά δέν εχω λόγια νά τό περιγράψω εχω πάθει πλάκα μακράν ολων.Τώρα θέλω μιά πληροφορία εάν κάποιος εχει παρατηρήση στό πάνω μέρος τής οθόνης στό μέσον καποιες φορές εμφανίζεται γιά μερικά δευτερόλεπτα κάτι σάν ματάκι καί χάνετε.Τί ακριβός είναι τό τηλ. είναι αγορασμένο από Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts