voithostyrempora Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Τελικά θα πάρουμε την Lollipop ? Παράθεση Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 Τελικά θα πάρουμε την Lollipop ? Από ότι δείχνει ναι. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dukepapas Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 παιδια καλησπέρα Θελω να κανω 2 ερωτησεις. 1) καπου ειχα διαβασει οτι αν το κανεις ροοτ μπορείς να μεγαλώσεις την μνημη του κινητου απο την καρτα sd κανωντας την ενα partion ισχύει κατι τέτοιο ; 2)Πειρα εναν ανταπτωρα που μπαινει εκει που φωρτιζουμε το κινητο και συνεχεια μου λεει οταν παω να κοτσαρω usb οτι η επικοινωνια διακόπηκε εσεις εχετε δοκιμάσει κατι τέτοιο με το παρακάτω εξαρτηματακι για να μεταφέρεται αρχεία ευκολα....? ειναι θεμα έκδοσης κινητου που κολαει η απο το ιδιο το κινητο εχει θεμα εχω την 4.3. http://img.photobucket.com/albums/v66/dukepapas/_1.jpg Καμια γνωμη ?:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emperor4her Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Συγγνώμη αλλά δεν βρίσκω που μπορώ να ρωτήσω μια απορία που έχω και είναι η εξής. Πως μπορώ να πάρω τα αρχεία μου που έχω στο Dropbox και να τα πάω στο copy. Αν είναι off-topic συγνώμη αλλά δεν ξέρω που αλλού να το ρωτήσω. Αν θελεις μονο για την πρωτη φορα, να μεταφερεις ολα σου τα αρχει υπαρχει online υπηρεσια και ειναι αυτη. αν θυμαμαι καλα ειχε κανει 20-30 λεπτα να μου μεταφερει 80-90gb. τωρα για γενικα αν θελεις το ενα να συγχρονιζει το αλλο, ο πιο ευκολος τροπος ειναι να φτιαξεις ενα φακελο στο dropbox και επειτα να κανεις συντομευση αυτου του φακελου μεσα στο copy. το copy θα τα παιρνει απ το φακελο και θα τα συγχρονιζει κανονικα :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Επειδή θέλω να δώσω το 2 που κάθεται,έχοντας το 3 εδώ κι καιρό,θα ήθελα να ρωτησω πως μπορώ να μεταφέρω απο το 2 στο 3, κάτι αρχειάκια μουσικής που είχα βάλει στο 2,και που τα έβαζα όταν ήθελα, για ήχους κλήσεως. Τα υπόλοιπα αρχεία με τηλέφωνα και φωτογραφίες,τα έβαλα,αλλα τις μουσικουλες δεν ξερω πως.:confused: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Εάν δεν είναι μεγάλα αρχεία με bluetooth , εάν είναι πολλά τα mb σύνδεσέ το στο pc και μετάφερέ τα εκεί , με τον ίδιο τρόπο τα περνάς στο 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Επειδή θέλω να δώσω το 2 που κάθεται,έχοντας το 3 εδώ κι καιρό,θα ήθελα να ρωτησω πως μπορώ να μεταφέρω απο το 2 στο 3, κάτι αρχειάκια μουσικής που είχα βάλει στο 2,και που τα έβαζα όταν ήθελα, για ήχους κλήσεως. Τα υπόλοιπα αρχεία με τηλέφωνα και φωτογραφίες,τα έβαλα,αλλα τις μουσικουλες δεν ξερω πως.:confused: υπαρχει και η εφαρμογη της samsug αλλα δεν θυμαμαι πως λεγετε.περνατα σε cloud να τα εχεις παντα και παντου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2015 Εάν δεν είναι μεγάλα αρχεία με bluetooth , εάν είναι πολλά τα mb σύνδεσέ το στο pc και μετάφερέ τα εκεί , με τον ίδιο τρόπο τα περνάς στο 3 Δεν είναι πολλά,άρα θα προσπαθήσω το πρώτο. Ευχαριστω πολύ.:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murcielago580200 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Καλησπερα.Μπορει καποιος να μου πει απο που μπορω να βρω αυθεντικο usb cable για note 2?αυτο που ειχε στη συσκευασια το εχασα και οσα παρηγγειλλα απο ebay αργουν πολυ να φορτισουν.Απλα στην samsung Που ρωτησα μου ειχαν πει πιο παλια βεβαια 15 ευρω και μου φανηκαν πολλα για ενα καλωδιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Δώσε σε παρακαλώ ένα λινκ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
murcielago580200 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Παρήγγειλα από eBay UK αυθεντικό φορτιστή Samsung (μπριζακι+καλωδιο) με 12€ Εχω παρει και genuine απο uk μονο καλωδιο και παλι αντι φορτιζει με 1800mah φορτιζει με 1300-1400...(το μπριζακι το εχω και δουλευει κανονικα οποτε δεν χρειαζεται να δινω και γιαυτο λεφτα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Καλημερα.Υπαρχει πιθανοτητα παλια sim να δημιουργει προβλημα στο wifi?Δλδ παει να ανοιξει και κλεινει αυτοματα το εικονιδιο..οπως και το bluetooth τα ιδια.. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Καλημερα.Υπαρχει πιθανοτητα παλια sim να δημιουργει προβλημα στο wifi?Δλδ παει να ανοιξει και κλεινει αυτοματα το εικονιδιο..οπως και το bluetooth τα ιδια.. Ευχαριστω. Το ίδιο πρόβλημα με το WiFi που κάποιες φορες ανοιγοκλείνει ή δεν ανοίγει το έχω κι εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Το ίδιο πρόβλημα με το WiFi που κάποιες φορες ανοιγοκλείνει ή δεν ανοίγει το έχω κι εγώ. Χμ..εχεις παλια σιμ η καινουργια?Υποθετω καινουργια ε? Ειναι φιλου το κινητο και το εχουμε παει 2 φορες στο service της samsung..για το ιδιο προβλημα. Το θεμα ειναι οτι το εκανε και χωρις sim μεσα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpgalanis Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Χμ..εχεις παλια σιμ η καινουργια?Υποθετω καινουργια ε? Ειναι φιλου το κινητο και το εχουμε παει 2 φορες στο service της samsung..για το ιδιο προβλημα. Το θεμα ειναι οτι το εκανε και χωρις sim μεσα.. Το κανει και χωρις sim. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Το κανει και χωρις sim. Οκ σε ευχαριστω..αν βρεις ακρη με αυτο το θεμα ποτε , στειλε ενα πμ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Απλά το αφήνω εδώ. Είμαι με την τελευταία Γαλλική, root-greenify-TiBu. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. January 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2015 Απλά το αφήνω εδώ. Είμαι με την τελευταία Γαλλική, root-greenify-TiBu. Εγώ με την 4.3 official είχα χρόνο λειτουργίας 5801:11:49 άλλα το έσβησα για να αλλάξω κάρτα sim :D. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Εσύ το τερμάτισες. 8 μήνες..... Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Καλησπέρα παιδια. κατι κουφο που συμβαινει σε ενα φιλο με νοτε2 επισης. Στο δικο μου υπαρχει στο κλειδωμα οθονης επιλογες για συντομευσεις εφαρμογων οπως και εχω βαλει και στο δικο του οχι. Διπλα διπλα τα βαλαμε, τσεκαραμε στις ρυθμισεις τις Πληροφορίες συσκευης και ειναι πανομοιοτυπες. Ιδια εκδοση, κ. τ. λ τα παντα ίδια. καμια ιδεα κανεις γιατο συμβαινει αυτο!?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Μάλλον είναι Γερμανικής προέλευσης όπως το δικό μου . Απαγορεύονται οι συντομεύσεις στην lock screen στην ανωτέρω χώρα και ανάλογα έχει τροποποιηθεί η rom , αρκετά ενοχλητικό δυστυχώς . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 μπορει με καποιον τροπο να διορθωθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marinos5 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Καλησπέρα σε όλους ήθελα να ρωτήσω αν το note 2 έχει λειτουργία που χαμηλώνει ο ήχος όταν σηκώνουμε το κινητό από εκεί που το έχουμε ακουμπήσει την στιγμή που μας γίνετε μια κλήση και αν ναι από που ενεργοποίητε Παράθεση Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 μπορει με καποιον τροπο να διορθωθει? Μόνο εάν περάσεις rom άλλης χώρας . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shocos Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Καλημερα και καλη χρονια. Εχει παρατηρησει κανεις καμια αλλαγη μετα τη τελευταια αναβαθμιση στο kies3. Δεν αναγνωριζει το νοτε2 απο ελληνικη αντιπροσωπεια και απειραχτο. Ξερετε κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts