Thanouris Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Τελικά το κ στην έκδοση Android που έκανε σβούρες λύθηκε και επανηλθε.Δεν το βλέπεις αν στην γραμματοσειρα βάλεις διαφορετικό μέγεθος από το κανονικό. Το πώς εμφανίζεται όμως η συντομευση της κάμερας στην οθόνη κλειδώματος δεν κκατάφερα να το βρω...καμιά ιδέα? Ρυθμισεις->Η συσκευη μου->λειδωμα οθονης->Συντομευσεις->Καμερα... Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 (edited) Eγώ το έχω. Κάνε το copy στο τηλέφωνο. Τόσο χώρο έχει το Νοτε δεν έχει πρόβλημα. Παίζει μια χαρά. Και τους χάρτες που τους έχεις; Όσο για το χώρο θα διαφωνήσω. Τα 16gb δυστυχώς είναι πολύ λίγα... Μετά βίας μου φτάνουν... Edited May 5, 2014 by Bezbozny Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strada Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Ρυθμισεις->Η συσκευη μου->λειδωμα οθονης->Συντομευσεις->Καμερα... Δυστυχως,συντομευσεις δεν υπαρχουν στο τηλ μου με την διαδρομη που προτεινεις.Μηπως ειναι καπου αλλου στην 4.4.2?Δεν το βρηκα οσο κι αν εψαξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Δυστυχως,συντομευσεις δεν υπαρχουν στο τηλ μου με την διαδρομη που προτεινεις.Μηπως ειναι καπου αλλου στην 4.4.2?Δεν το βρηκα οσο κι αν εψαξα. Περιεργο... Και εγω την γαλλικη 4.4.2 εχω... Ανεβασα και 2 screenshots Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Δυστυχως,συντομευσεις δεν υπαρχουν στο τηλ μου με την διαδρομη που προτεινεις.Μηπως ειναι καπου αλλου στην 4.4.2?Δεν το βρηκα οσο κι αν εψαξα. Και ούτε πρόκειται (να τις βρεις). Μήπως έχεις csc γερμανικό; Η μόνη λύση που βρήκα εγώ είναι να μετονομάσεις το αρχείο customer.xml που βρίσκεται στο /system/csc σε customer.xml.bak. Reboot και οι συντομεύσεις εμφανίζονται. Εννοείται ότι απαιτείται root όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Και ούτε πρόκειται (να τις βρεις). Μήπως έχεις csc γερμανικό; Η μόνη λύση που βρήκα εγώ είναι να μετονομάσεις το αρχείο customer.xml που βρίσκεται στο /system/csc σε customer.xml.bak. Reboot και οι συντομεύσεις εμφανίζονται. Εννοείται ότι απαιτείται root όμως. Γαλλικη ειναι η συσκευη και το λογισμικο "μαμα" ... αν και εψαξα λιγο διοτι δεν το βρηκα με την 1η τωρα μου τα δειχνει οπως ειναι τα screenshots Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Γαλλικη ειναι η συσκευη και το λογισμικο "μαμα" ... αν και εψαξα λιγο διοτι δεν το βρηκα με την 1η τωρα μου τα δειχνει οπως ειναι τα screenshots Μα δεν το είπα για σένα, αλλά για τον φίλο που λέει ότι δεν έχει τις συντομεύσεις εκεί. Το ίδιο είχα και εγώ μόλις πέρασα την 4.4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Μα δεν το είπα για σένα, αλλά για τον φίλο που λέει ότι δεν έχει τις συντομεύσεις εκεί. Το ίδιο είχα και εγώ μόλις πέρασα την 4.4.2 Το καταλαβα αλλα δεν προλαβα να το διορθωσω... :O Παντως μου φαίνεται καπως κουλο να ειναι προβλημα λογο διαφορετικου csc... Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strada Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Καλημερα.Ναι όντως Γερμανικό ειναι.Οποτε φανταζομαι μόλις βγει στον αέρα η γερμανική ρομ κιτ κατ και περαστεί θα διορθωθει.Αλλιως ρουτ.Δεν με πειράζει και τόσο γιατί την ανοίγω και φωνητικά την κάμερα από lock screen, απλά λέω τι γίνεται και δεν το βρίσκω πουθενά, στραβωμαρα εχω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Να ρωτήσω όσους έχουν περάσει την 4.4.2 εάν είχαν εγκαταστήσει με την 4.3 εφαρμογές στην κάρτα μνήμης. Έχω εγκαταστήσει πολλές εφαρμογές στην κάρτα μνήμης και εάν με την 4.4.2 δε θα λειτουργούν και θα πρέπει να τις μεταφέρω στην εσωτερική μνήμη τότε θα έχω πρόβλημα γιατί δεν έχω αρκετό χώρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markoulas Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Παιδιά καλημέρα, Είμαι ακόμα με 4.1.2 (root) και μετά τα καλά λόγια που ακούω για την 4.4.2 λέω να τη περάσω. Αν λοιπόν ξερουτάρω και μηδενίσω counters θα μου εμφανίσει ως update μέσω OTA την 4.3 ή κατευθείαν την 4.4.2 ? Και αν μου εμφανίσει κατευθείαν την 4.4.2 υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν προβλήματα αφού δεν έχω περάσει την 4.3 ή είναι κάτι το οποίο δε παίζει κανένα ρόλο ? Και κάτι τελευταίο για τον ΚΝΟΧ... Εφόσον δεν το ενεργοποιήσω αν ρουτάρω ο counter θα γράψει ούτως ή αλλιώς? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisffff Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Πας στο samsung apps και ψαχνεις για greek tts Ούτε έτσι το βρίσκω.Το έψαξα και στο pc το βρίσκει.Βάζω και την ακριβή ονομασία του στο κινητό και δεν την βρίσκει. Samsung TTS Greek Female High Quality Παράθεση http://postimage.org/image/drcngbz27/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strada Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Παιδιά να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Με τον flash player τι γίνεται στην κιτ κατ? Εμένα δεν δουλεύει πια ούτε σε Internet ούτε στον Chrome. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Markoulas Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Παιδιά να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Με τον flash player τι γίνεται στην κιτ κατ? Εμένα δεν δουλεύει πια ούτε σε Internet ούτε στον Chrome. Ισχύει πράγματι αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost7 Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Καλημερα.Ναι όντως Γερμανικό ειναι.Οποτε φανταζομαι μόλις βγει στον αέρα η γερμανική ρομ κιτ κατ και περαστεί θα διορθωθει.Αλλιως ρουτ.Δεν με πειράζει και τόσο γιατί την ανοίγω και φωνητικά την κάμερα από lock screen, απλά λέω τι γίνεται και δεν το βρίσκω πουθενά, στραβωμαρα εχω? Δεν είμαι βέβαιος ότι θα λυθεί με τη γερμανική ρομ. Για κάποιο λόγο αυτές οι επιλογές απουσιάζουν στη DBT (τουλάχιστον έτσι αναφέρεται από αρκετούς στο xda για το Note 3: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2469223). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Συγγνωμη φιλε που αργησα να απαντησω.. εμπλεξα. Εγω με αυτα τα 2 προγραμματακια που προανεφερες οταν ειχα το galaxy s2 rooted δουλευα με τα φλασακια μου και τα αναγνωριζε και με ntfs. Τωρα γιατι εσενα δεν πιανει... δεν καταλαβαινω. Αν ξερει καποιος μηπως φταει κατι με emulation που λεει οτι κανει στα μεσα αποθηκευσης... ας πει. Και σε εμένα στην 4.3 δούλευε με τα προγραμματάκια τα γνωστά. Στην 4.4.2 σταμάτησε. Γιαυτό απορώ αν κάποιος εδώ με 4.4 διαβάζει NTFS flashάκια. Μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν χρησιμοποιεί OTG για NTFS flashάκια ώστε να έχει το ίδιο θέμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Παιδιά να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Με τον flash player τι γίνεται στην κιτ κατ? Εμένα δεν δουλεύει πια ούτε σε Internet ούτε στον Chrome. Για flash player εχω βαλει τον Dolphin, μονο και μονο γι ααυτο το λογο. Αν ειχα και τους σελιδοδεικτες απο τον chrime στον Dolphin, θα χρησιμοποιουσα μονο αυτον και κανεναν αλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strada Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Παιδιά να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Με τον flash player τι γίνεται στην κιτ κατ? Εμένα δεν δουλεύει πια ούτε σε Internet ούτε στον Chrome. Για flash player εχω βαλει τον Dolphin, μονο και μονο γι ααυτο το λογο. Αν ειχα και τους σελιδοδεικτες απο τον chrime στον Dolphin, θα χρησιμοποιουσα μονο αυτον και κανεναν αλλο. δηλ. με τον ντολφιν και την τελευταια εκδοση του φλας,βλεπεις βίντεο? εγω στο προηγουμενο τηλ μου δοκιμασα τον ντολφιν,ολα καλα αλλα κατι κολληματα που ετρωγε στο τελος τον σηχτιρισα.Τωρα μαλλον δεν τον γλυτωνω δηλ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 δηλ. με τον ντολφιν και την τελευταια εκδοση του φλας,βλεπεις βίντεο? εγω στο προηγουμενο τηλ μου δοκιμασα τον ντολφιν,ολα καλα αλλα κατι κολληματα που ετρωγε στο τελος τον σηχτιρισα.Τωρα μαλλον δεν τον γλυτωνω δηλ... Ακομα 4.3 εχω ελληνικο και δεν το εχω δοκιμασει με 4.4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strada Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Ακομα 4.3 εχω ελληνικο και δεν το εχω δοκιμασει με 4.4 ααα...και εμένα με την 4,3 έπαιζε κανονικά και χωρίς ντόλφιν,με την 4.4 ρωτάω αν υπάρχει λύση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosanera Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Μια βοήθεια ρε παιδια, αν είναι δυνατόν. Εκανα μλκ και σαν ,εντελως άσχετος προσπαθησα να περασω την dn 4.4.2, τελος παντων με τα πολλά τα έκανα μανταρα όλα . Πλέον δεν λειτουργεί το τηλ. μου δείχνει μονο την αρχική μαυρη οθονη με το λογοτυπο της samsung galaxy note 2 και ...αυτο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το επναφέρω;;; ή παει για πεταμα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanouris Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Μια βοήθεια ρε παιδια, αν είναι δυνατόν. Εκανα μλκ και σαν ,εντελως άσχετος προσπαθησα να περασω την dn 4.4.2, τελος παντων με τα πολλά τα έκανα μανταρα όλα . Πλέον δεν λειτουργεί το τηλ. μου δείχνει μονο την αρχική μαυρη οθονη με το λογοτυπο της samsung galaxy note 2 και ...αυτο. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το επναφέρω;;; ή παει για πεταμα;;; Πριν κανεις αυτη την διαδικασια τι ειχες ? μαμα λογισμικο η' κατι custom ? αμα ερχεσαι απο custom προσπαθησε να μπεις σε recovery με τον συνδιασμο (Volume up-home -power ) και κανε hard reset ..μου το ειχε κανει μια φορα οταν πηγα απο custom rom ρε εργοστασιακο χωρις να κανω format..μεχρι εκει μπορω να σε βοηθησω... Παράθεση Xiaomi Mi10T Amazfit T-Tex Sony a6000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strada Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Τελικά ο φλας παίζει και με τον ίντερνετ αλλά και με τον ντολφιν με την διαδικασία που περιγράφεται για το Android 4.4 και τον χακαρισμενο φλας των Xda developers. Λογικά από ότι καταλαβαίνω παίζει και με Firefox για Android τον οποίο δεν δοκίμασα ποτέ και δεν ξέρω τι λέει σαν brownser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosanera Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Πριν κανεις αυτη την διαδικασια τι ειχες ? μαμα λογισμικο η' κατι custom ? αμα ερχεσαι απο custom προσπαθησε να μπεις σε recovery με τον συνδιασμο (Volume up-home -power ) και κανε hard reset ..μου το ειχε κανει μια φορα οταν πηγα απο custom rom ρε εργοστασιακο χωρις να κανω format..μεχρι εκει μπορω να σε βοηθησω... Μόλις είχα βάλει την γαλλική 4.4.2. Σε recovery δεν μπαινει, βγαζει το πρασινο μπαρμπαδελάκι ,γραφει απο κάτω downloading... και μενει εκει, χωρίς να κανει ή να μπορείς να κάνεις τίποτα αλλο... δεν ξέρω... Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. May 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2014 Να ρωτήσω όσους έχουν περάσει την 4.4.2 εάν είχαν εγκαταστήσει με την 4.3 εφαρμογές στην κάρτα μνήμης. Έχω εγκαταστήσει πολλές εφαρμογές στην κάρτα μνήμης και εάν με την 4.4.2 δε θα λειτουργούν και θα πρέπει να τις μεταφέρω στην εσωτερική μνήμη τότε θα έχω πρόβλημα γιατί δεν έχω αρκετό χώρο Κάνεις;..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts