psiliammos Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Παιδια οταν κανω hard reset η αλλιως δημιουργια αντιγραφου ασφαλειας-επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων,μπορω να βγαλω την καρτα μνημης ωστε να μην χασω τιποτα??Aν την αφησω και κανω υπαρχει προβλημα...τις περισσοτερες φωτο,βιντεο τα εχω εκει.. Θελω να το κανω γιατι απο την ενημερωση λογισμικου απο 4.1.1 σε 4.1.2 δεν το εκανα....Η τρελη καταναλωση στην μπαταρια ωφειλεται στο οτι ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ RESET??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Απο 4.1.2 σε 4.3 μονο ενα αρνητικο βρηκα , αυτο στα μηνυματα , οταν γραφω μια λεξη και μου προτινει μια αλλη που δεν θελω εγω . Πατω space για να γραψω την επομενη , και αυτο απο μονο του μου γραφει την δικια του . Σπαστικο . Παραδειγμα, θελω να γραψω την λεξη "αποπροσανατολισμος" και απο κατω το μονο που μου δινει σαν επιλογη ειναι "απο προλαβατε κοσμος" !!!! Ειναι πολλες οι φορες που δεν μπορω να γραψω λεξεις . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Απο 4.1.2 σε 4.3 μονο ενα αρνητικο βρηκα , αυτο στα μηνυματα , οταν γραφω μια λεξη και μου προτινει μια αλλη που δεν θελω εγω . Πατω space για να γραψω την επομενη , και αυτο απο μονο του μου γραφει την δικια του . Σπαστικο . Παραδειγμα, θελω να γραψω την λεξη "αποπροσανατολισμος" και απο κατω το μονο που μου δινει σαν επιλογη ειναι "απο προλαβατε κοσμος" !!!! Ειναι πολλες οι φορες που δεν μπορω να γραψω λεξεις . Jimmy, αλλάζει αυτό. ;) Ρυθμίσεις --> Η συσκευή μου --> Γλώσσα και εισαγωγή --> Πληκτρολόγιο Samsung --> Αυτόματη αντικατάσταση --> OFF Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 (edited) Πας ρυθμισεις-η συσκευη μου-γλωσσα και εισαγωγη-πληκτρολογιο samsung,πατας στο γραναζακι διπλα του και στην λιστα που θα ανοιξει βαζεις στο off το <Αυτοματη αντικατασταση> και το προβλημα θα λυθει αμεσως ;) edit: ωσπου να γραψω το ποστ με προλαβε ο Κωστας ο οποιος ποσταρει σαν τον ανεμο τελευταια :D:lol: Edited January 9, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Ευγε και στους δυο σας !!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Σε συνεχεια του χθεσινου ποστ σχετικα με την μπαταρια ποσταρω και σημερα αλλα 2 screenshots αφου ακομα καλα κραταει.η χρηση ειναι ιδια με χθες συν καποια βιντεακια σημερα απο youtube. Αυτο που ξεχασα χθες ειναι πτι η συσκευη απο το πρωι μεχρι το μεσημερι που γυρναω ειναι συνδεδεμενη με bluetooth και το βραδυ παραμενει ανοιχτη. Εχεις τη καλοσύνη να μας ποσταρεις ποιες εφαρμογές εχεις; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Για να μη γραφω μια μια θα ποσταρω screenshots. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Επισης αυτο το gpsd που μου τρωει τοσο μπαταρια τι ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Εχεις τη καλοσύνη να μας ποσταρεις ποιες εφαρμογές εχεις; Μην το ψάχνεις, πρέπει να έχει χαλάσει η μπαταρία μας. Δεν εξηγείται αλλιώς. :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 (edited) Για μπαταρία ας συζητάμε στο ειδικό νημα, όχι εδώ. Εμένα που με την χρήση που έκανα ποτέ δεν είδα σουπερ μπαταρία (όλοι συγχρονισμού κλπ ανοιχτά) η 4.3 είναι στο ίδιο επίπεδο με την 4.1.2 και χάνει 10% Άννα 30' οθόνης, δηλ βγάζει 5 ώρες οθόνης το πολύ και το φορτιζω κάθε βράδυ. Για υψηλή κατανάλωση μπαταρίας τις πρώτες μονο ημέρες μετά από reset οφείλεται ο συγχρονισμός, δείτε παλαιοτερο post μου που το εξηγώ αναλυτικά. Ομως ο ovelix και ο έτερος μάλλον πρέπει να πάνε να μετρήσουν την μπαταρία τους καταρχήν .... Δεν εξηγείται! Για ευαισθησία wifi και εγώ παρατήρησα ότι αυξήθηκε με συνέπεια ελαφρώς περισσότερες αποσύνδεσεις. Το αξιοσημείωτο είναι ότι δεν αποσυνδέεται όταν το σήμα είναι αδύναμο αλλά όταν λέει "αδύναμη σύνδεση internet" (ή κάπως έτσι), σαν να ελέγχει δηλαδή αν έχει internet ο router και όχι αν έχει ισχύ το wifi. Μάλιστα μια για που είχε πρόβλημα η γραμμή και δεν είχα internet, δεν συνδεόταν με τίποτα στον router για να τον κάνω reset, παρότι είχε μια χαρά wifi! Για το πρόβλημα των μονοδρομων κλήσεων που δεν σε ακούει ο συνομιλητής ή δεν τον ακούς εσύ, παρατήρησα ότι συμβαίνει κυρίως ώρες αιχμής που συντείνει ότι οφείλεται σε δίκτυο ... ίσως σε συνδυασμό με κάποια ευαισθησία του Note 2. Ανεξαρτήτως πάντως που οφείλεται, είναι το πιο σοβαρό πρόβλημα που με παιδεύει. Edited January 9, 2014 by ilpara Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manosvasilakis Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Και η δικια μου εννοεις οτι εχει χαλασει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Για μπαταρία ας συζητάμε στο ειδικό νημα, όχι εδώ. Εμένα που με την χρήση που έκανα ποτέ δεν είδα σουπερ μπαταρία (όλοι συγχρονισμού κλπ ανοιχτά) η 4.3 είναι στο ίδιο επίπεδο με την 4.1.2 και χάνει 10% Άννα 30' οθόνης, δηλ βγάζει 5 ώρες οθόνης το πολύ και το φορτιζω κάθε βράδυ. Για υψηλή κατανάλωση μπαταρίας τις πρώτες μονο ημέρες μετά από reset οφείλεται ο συγχρονισμός, δείτε παλαιοτερο post μου που το εξηγώ αναλυτικά. Για ευαισθησία wifi και εγώ παρατήρησα ότι αυξήθηκε με συνέπεια ελαφρώς περισσότερες αποσύνδεσεις. Το αξιοσημείωτο είναι ότι δεν αποσυνδέεται όταν το σήμα είναι αδύναμο αλλά όταν λέει "αδύναμη σύνδεση internet" (ή κάπως έτσι), σαν να ελέγχει δηλαδή αν έχει internet ο router και όχι αν έχει ισχύ το wifi. Μάλιστα μια για που είχε πρόβλημα η γραμμή και δεν είχα internet, δεν συνδεόταν με τίποτα στον router για να τον κάνω reset, παρότι είχε μια χαρά wifi! Μα δε συζητάμε για τη μπαταρία αλλα για τη χρηση κατανάλωσης της 4.2!!!! :confused: Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosanera Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Ερώτηση αδαούς και αφελούς (?). Τί είναι το νέο snote? Σε μένα δεν άλλαξε τίποτα με την 4.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoumaklis Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Εγω μολις τωρα παρατηρησα στην 4.3 στο playstore ενω δεν εχω αυτοματη ενημερωση εφαρμογων καποιες εφαρμογες ειναι ενημερωμενες κοιταζωντας τις ημερομηνιες τελευταιας αναβαθμισης χωρις να εχω κανει κατι.ξερεις κανεις τιποτα? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos0621 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Γεια σασ φιλοι μου, σαν νεος κατοχος του ΝΟΤΕ2 και του ANDROID γενικοτερα θα ηθελα καποια βοήθεια. 1) Πως & απο που κατεβαζω εγκαθηστω flash player για το ιντερνετ? 2) Να προχωρησω στην ενημερωση που μου ηρθε ή οχι? Το κινιτο ειναι Ιταλικο και δεν το εχω πειραξει καθολου, οπως μου ηρθε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Δεν ξερω ποσοι το γνωριζετε αλλα κυκλοφορει πλεον στο samsung apps,η Samsung TTS HD Greek την οποια μεχρι πριν λιγο καιρο την εδινε μονο για το note 3.Την κατεβαζω τωρα να δουμε την τυχη μας και σε αυτην... Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalarrytes Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 παιδια γεια σας..κατεβασα και γω την 4.3 και εχασα την μπαρα αριστερα με τα πολλαπλα παραθυρα...δεν μπορω να το ενεργοποιησω να μου βγαζει την μπαρα αριστερα...τι εγινε ...χαθηκε αυτη η δυνατοτητα που ειχαμε με την 4,1,2??αν ναι....ειναι μειων της 4.3.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 παιδια γεια σας..κατεβασα και γω την 4.3 και εχασα την μπαρα αριστερα με τα πολλαπλα παραθυρα...δεν μπορω να το ενεργοποιησω να μου βγαζει την μπαρα αριστερα...τι εγινε ...χαθηκε αυτη η δυνατοτητα που ειχαμε με την 4,1,2??αν ναι....ειναι μειων της 4.3.. Δεν χάθηκε, πας για επαναφορά εργοστασιακών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalarrytes Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 με την επαναφορα θα ειμαι παλι στην 4.3?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 με την επαναφορα θα ειμαι παλι στην 4.3?? Ναι απλά θα πρέπει να ξαναστησεις το τηλέφωνο από την αρχή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalarrytes Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 ok thanks.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Τελικα το snote να το αναβαθμισουμε η να το αφησουμε οπως ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Αστο μωρέ μην εκνευριστεις κι εσυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Θελω να σας πω κατι που συζητηθηκε πιο πριν στα μηνυματα εδω. Ειχα προβλημα με το share της εφαρμογης "Συλλογη" οταν ηθελα να στειλω μια φωτο, κρασαρε η εφαρμογη. Μου ειπαν και εκανα hard reset το οποιο εκανα και εστρωσε. (4.3 no root). Εστεισα το τηλ απο την αρχη και τι εκανα μετα...? εκανα ανενεργες και καταργηση εγκαταστασης οποιες εφαρμογες δεν χρησιμοποιω προκειμενου να ειναι πιο lite το τηλ. Αυτο και μονο αυτο σε μενα μου δημιουργησε παλι το προβλημα στο share της Συλλογης ! Εκανα αμεσως παλι ολες τις εφαρμογες ενεργες και το share εφτιαξε !!! Αρα απο το δικο μου παραδειγμα καταλαβαινω οτι δεν εφταιγε το οτι δεν εκανα hard reset μετα την αναβαθμιση μεσω OTA. Ηθελα να σας το αναφερω απλα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. January 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2014 Δεν ξερω ποσοι το γνωριζετε αλλα κυκλοφορει πλεον στο samsung apps,η Samsung TTS HD Greek την οποια μεχρι πριν λιγο καιρο την εδινε μονο για το note 3.Την κατεβαζω τωρα να δουμε την τυχη μας και σε αυτην... Επειδη την κατρβασα και εγω μπορεις να μου πεις ποια ειναι η χρησιμοτητα της γιατι εγω δεν εχω καταλαβει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts