Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δηλαδη ολοι λετε να περασουμε την 4,3...βλεπω σε γενικες γραμμες ειστε ευχαριστημενοι.το προβλημα την πολλαπλα παραθυρα λυθηκε....κατι αλλο που δεν σας αρεσε?

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να προσθέσω οτι τελικά και εγω εκανα και ενα factory reset στην 4.3 μετα την αναβάθμιση και τώρα το βλέπω λίγο πιο ρευστό απ ότι ήταν πριν. Μπορεί να είναι και η ιδέα μου φυσικά. Αυτό που δεν μου αρέσει ιδιαίτερα είναι η νέα αισθητική της 4.3 όχι κάτι άλλο. Το knox είναι ενας από τους λόγους που την ήθελα, οπότε καταβαίνετε οτι είμαι υπέρ της stock ετσι κι αλλιώς. Προχωρήστε άφοβα, η μπαταρία παρόλο το σκάλισμα ξηγιέται καλύτερα απί πρίν. Edited by jlian

Tα όποια προβλήματα προέρχονται από τη μη σωστή εγκατάσταση. Θέλει επαναφορά εργοστασιακών.

Ερωτησουλα... παω να κανω app backup με το helium και η μονη σε εμενα διαθεσιμη επιλογη ειναι μεσω internal storage αφου δεν εχω external η premium helium για cloud ... και ολα καλα... και ρωτω... θα κανω εγω factory reset τωρα και μετα θα υπαρχει backup στη μνημη του λεφωνου για να τραβηξω? με ποια λογικη? καπου το εχασα...

Καποια βοηθεια???

Ξερει κανεις γιατι δεν υπαρχει s view cover για το note 2; εδω βγηκε για το s4 mini.

Χρειάζεται μια έξτρα επαφή που το note ii δεν έχει. Στο eBay βέβαια μπορείς να βρεις και για το note ii αλλά δεν δουλεύει. Για το s4 mini δεν ξέρω κατά πόσο δουλεύει ή είναι ίδια περίπτωση.

Αυτη η επαφη ειναι στο κινητο πανω; που;

Στην πλάτη του κινητού, στο note iii είναι ακριβώς κάτω από τα pins της ασύρματης φόρτισης.

@Ypoptos 99,9% η sdcard (internal) δεν διαγράφεται με factory reset και για αυτό πολλές εφαρμογές backup την έχουν ως default. Βεβαίως, καλού κακού μετέφερε και σε Η/Υ τα σημαντικά αρχεία σου ή Κάνε τα upload στο φοβερό Dropbox που σου δίνει 50GB δωρεάν με το note 2

Edit: Ο truckman με διόρθωσε, έκανα λάθος, μόνο από το recovery ισχύει αυτό που λέω, διαβάστε επόμενο μήνυμα

Edited by ilpara

@Ypoptos 99,9% η sdcard (internal) δεν διαγράφεται με factory reset και για αυτό πολλές εφαρμογές backup την έχουν ως default. Βεβαίως, καλού κακού μετέφερε και σε Η/Υ τα σημαντικά αρχεία σου ή Κάνε τα upload στο φοβερό Dropbox που σου δίνει 50GB δωρεάν με το note 2

Αν κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων (factory reset) μεσα απο τις ρυθμισεις του κινητου θα του φορμαρει και την εσωτερικη μνημη, στανταρ αυτο.Η μονη περιπτωση να μην του κανει, είναι να κάνει το factory reset μεσω recovery,αν και δεν προτεινω αυτον τον τροπο γιατι το σωστο ειναι να φορμαριστει και η εσωτερική sd και να ξεκινησει η ρομ την λειτουργια της απο την αρχη.Στην περιπτωση ομως του φιλου μας, αν δεν του βρισκεται προχειρη μια καρτα μνημης, μάλλον το factory reset μεσω recovery ειναι μονόδρομος.

Edited by truckman

Με το πέρασμα σε 4.3 έχω χειρότερο σήμα ( wind ) έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο;

Όχι! Δεν επηρεάζει το σήμα.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Με το πέρασμα σε 4.3 έχω χειρότερο σήμα ( wind ) έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο;

Οχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο,συμβαίνει το αντίθετο μάλιστα (με wind ειμαι).Σε όλες τις 4.3 leaked που ειχα δοκιμασει, οπως και τωρα στην official, παρατηρώ και καλύτερο σήμα και καλύτερη εναλλαγή από g σε H+.Με την 4.1.2,σε μερη που δεν κλειδωνε Ή+ και μουλαρωνε σε 3g και δεν ήθελε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να γυρίσει έστω σε απλό g ωστε να συνεχιστει η ληψη-αποστολη data,με ολες τις 4.3 έκανε την εναλλαγή και προχωρούσε.Κάτι άλλο σου στραβώνει.Να υποθέσω ότι έχεις κάνει hard reset ε?

Edited by truckman

Είμαι 3 ημέρες με την 4.3 και δηλώνω εντυπωσιασμένος από την ποιότητα της ROM και πολύ ευχαριστημενος για δύο βασικά προβλήματα που μου έλυσε.

Κατ' αρχήν πέρασα με Odin την ROM χωρίς προηγουμένως να έχω κάνει factory reset γιατί περίμενα ότι θα τα διαγράψει όλα. Τελικά η ROM δεν κάνει wipe αλλά upgrade, οπότε θέλει οπωσδήποτε full reset μετά την εγκατάσταση - εγω το έκανα από το official recovery και το μηχανάκι πετάει από θέμα ταχύτητας - απόκρισης.

Τα fonts, τα χρώματα, το μενού των ρυθμίσεων, το όλο στυλ μου αρέσει πολύ.

Πολλές μικρές αλλαγές και αρκετές μεγάλες.

Οι browsers υποστηρίζουν και λειτουργία desktop, ενώ από ταχύτητα πετάνε - ειδικά ο Chrome.

Πρώτη φορά βλέπω σε Note II στο SunSpider 1.0.2 ταχύτητα 876.

Η GPU έχει ανέβει σε επιδόσεις και η αίσθηση από την λειτουργία του κινητού με την 4.3 είναι ότι έχει γίνει ταχύτερο.

Η κατανάλωση μπαταρίας βελτιωμένη.

Τα δύο σοβαρά προβλήματα που μου έλυσε:

1) Ακουστικό blutooth

Ταχύτατη σύνδεση με το ακουστικό σε κλασματα sec και πάντα με ήχο τηλεφώνου.

Με την 4.1.2 μου έβγαζε το λάδι να συνδεθεί και τις περισσότερες φορές που έδειχνε συνδεδεμένο ήταν χωρίς ήχο τηλεφώνου.

Αν κοιτάξετε τα features του 4.2.x και του 4.3 η Google έχει κάνει δουλειά πάνω σε αυτό.

2) Άλλαξα εταιρεία κινητής πριν περάσω στην 4.3 - ήμουν με την 4.1.2 δηλαδή - και το σήμα είχε πέσει κατακόρυφα.

Πολλές φορές έχανε και τον νέο παροχο και με έβγαζε unregistered.

Με την 4.3 και το reset που ακολούθησε έχω πολύ καλύτερο σήμα στο ίδιο σημείο, δεν βγάζει μηνύματα περί μη εγγεγραμμένου δικτύου, πιθανόν όλα αυτά όμως να οφείλονται και στην ρύθμιση WCDMA/ GSM που επανήλθε σε σχέση με την GSM only που είχα στην 4.1.2 για κάποιο λόγο που δεν θυμάμαι!

Συνολικά και προσωπικά δεν βλέπω τον λόγο της μη αναβάθμισης σε 4.3.

Το αντίθετο μάλιστα.

Alldocube - iPlay40 5G - Android 11

Είμαι 3 ημέρες με την 4.3 και δηλώνω εντυπωσιασμένος από την ποιότητα της ROM και πολύ ευχαριστημενος για δύο βασικά προβλήματα που μου έλυσε.

Κατ' αρχήν πέρασα με Odin την ROM χωρίς προηγουμένως να έχω κάνει factory reset γιατί περίμενα ότι θα τα διαγράψει όλα. Τελικά η ROM δεν κάνει wipe αλλά upgrade, οπότε θέλει οπωσδήποτε full reset μετά την εγκατάσταση - εγω το έκανα από το official recovery και το μηχανάκι πετάει από θέμα ταχύτητας - απόκρισης.

Τα fonts, τα χρώματα, το μενού των ρυθμίσεων, το όλο στυλ μου αρέσει πολύ.

Πολλές μικρές αλλαγές και αρκετές μεγάλες.

Οι browsers υποστηρίζουν και λειτουργία desktop, ενώ από ταχύτητα πετάνε - ειδικά ο Chrome.

Πρώτη φορά βλέπω σε Note II στο SunSpider 1.0.2 ταχύτητα 876.

Η GPU έχει ανέβει σε επιδόσεις και η αίσθηση από την λειτουργία του κινητού με την 4.3 είναι ότι έχει γίνει ταχύτερο.

Η κατανάλωση μπαταρίας βελτιωμένη.

Τα δύο σοβαρά προβλήματα που μου έλυσε:

1) Ακουστικό blutooth

Ταχύτατη σύνδεση με το ακουστικό σε κλασματα sec και πάντα με ήχο τηλεφώνου.

Με την 4.1.2 μου έβγαζε το λάδι να συνδεθεί και τις περισσότερες φορές που έδειχνε συνδεδεμένο ήταν χωρίς ήχο τηλεφώνου.

Αν κοιτάξετε τα features του 4.2.x και του 4.3 η Google έχει κάνει δουλειά πάνω σε αυτό.

2) Άλλαξα εταιρεία κινητής πριν περάσω στην 4.3 - ήμουν με την 4.1.2 δηλαδή - και το σήμα είχε πέσει κατακόρυφα.

Πολλές φορές έχανε και τον νέο παροχο και με έβγαζε unregistered.

Με την 4.3 και το reset που ακολούθησε έχω πολύ καλύτερο σήμα στο ίδιο σημείο, δεν βγάζει μηνύματα περί μη εγγεγραμμένου δικτύου, πιθανόν όλα αυτά όμως να οφείλονται και στην ρύθμιση WCDMA/ GSM που επανήλθε σε σχέση με την GSM only που είχα στην 4.1.2 για κάποιο λόγο που δεν θυμάμαι!

Συνολικά και προσωπικά δεν βλέπω τον λόγο της μη αναβάθμισης σε 4.3.

Το αντίθετο μάλιστα.

Εγώ πάντως και χωρίς full reset δεν έχω κανένα πρόβλημα 2 μέρες τώρα με 4.3 Κ πραγματικά η ρομ είναι... Καμία σχέση με τις leaked φυσικά η με οποιαδήποτε custom που είχε βγει... Πετάει..

Μα τι στο καλό; Πριν λίγο το απενεργοποίησα για δοκιμή και έφυγε. Έκανα μόλις τώρα το ίδιο και έφυγε πάλι!:worry:

Αν το απενεργοποιείς φεύγει το ξέρω απλά με την 4.1.2 δεν υπήρχε σαν εικονίδιο όταν ήταν ενεργοποιημένο όπως τώρα με την 4.3 αυτό θέλω να πω. Με την 4.1.2 κάποιες φορές εμφανιζόταν μάλλον όταν θα δούλευε και μετά εξαφανιζόταν.

Κάτοχοι του note 2, μπορείτε να μου υπενθυμίσετε τον τρόπο όπου βάζουμε την ελληνική γλώσσα στα μηνύματα? Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά από την αναβάθμιση σε 4.3 και τώρα έχει μόνο το αγγλικο πληκτρολόγιο.

Ευχαριστώ!

Κάτοχοι του note 2, μπορείτε να μου υπενθυμίσετε τον τρόπο όπου βάζουμε την ελληνική γλώσσα στα μηνύματα? Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά από την αναβάθμιση σε 4.3 και τώρα έχει μόνο το αγγλικο πληκτρολόγιο.

Ευχαριστώ!

Επειδή δεν το έχω μπροστά μου πλέον για να σου πω ακριβώς το μενού, ψάξε στις ρυθμίσεις για τη γλώσσα και είσοδος. Πάτησε το γραναζάκι στο πληκτρολόγιο samsung, δες τις διαθέσιμες γλώσσες και κάνε λήψη της ελληνικής.

Πήρα λοιπόν και εγώ την απόφαση να μεταβώ στην 4,3 το θέμα είναι ότι θέλω να κρατήσω ένα παιχνίδι back up και το helium μου λέει κάτι για σύνδεση με Pc :what: :help:
kTm Duke 690

Ρε παιδια σε ελληνικη ρομ δεν εχει ερθει ακομα η αναβαθμιση?
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδια σε ελληνικη ρομ δεν εχει ερθει ακομα η αναβαθμιση?

Ναι, έχει βγει για EUR και για VGR.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Πήρα λοιπόν και εγώ την απόφαση να μεταβώ στην 4,3 το θέμα είναι ότι θέλω να κρατήσω ένα παιχνίδι back up και το helium μου λέει κάτι για σύνδεση με Pc :what: :help:

Δεν πειράζει την περνάω χωρίς back up του Game σιγά

EDIT: wipe cache partition χρειάζεται ? τι ακριβώς είναι αυτό?

Edited by TiAiNO
kTm Duke 690

Δεν πειράζει την περνάω χωρίς back up του Game σιγά

EDIT: wipe cache partition χρειάζεται ? τι ακριβώς είναι αυτό?

Kάνε επαναφορά εργοστασιακών μέσα από τις ρυθμίσεις, είναι σαν να έχεις κάνει όλα τα wipe.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)