Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν κάνεις Wipe Data/Factory Reset από το Recovery δεν είναι ανάγκη να κάνεις και μέσα από το κινητό οπότε μόλις επανεκκινήσει κάνε το OTA Update και μετά κάνε άλλη μία φορά Factory Reset. Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και έτσι σωστό είναι

Ευχαριστώ για την απάντηση

Αν κάνεις Wipe Data/Factory Reset από το Recovery δεν είναι ανάγκη να κάνεις και μέσα από το κινητό οπότε μόλις επανεκκινήσει κάνε το OTA Update και μετά κάνε άλλη μία φορά Factory Reset.

Ευχαριστώ και εσένα... Δεν θα ήταν ακόμα καλύτερα να γίνει από δύο "σημεία" μία εκκαθάριση?

kTm Duke 690

Ευχαριστώ για την απάντηση

Ευχαριστώ και εσένα... Δεν θα ήταν ακόμα καλύτερα να γίνει από δύο "σημεία" μία εκκαθάριση?

Βασικά 3 factory reset είπες, όχι 2, γι αυτό στο είπε.

Αλλά και πάλι αυτό δεν είναι πρόβλημα.Απλά περιττό.

Βασικά 3 factory reset είπες, όχι 2, γι αυτό στο είπε.

Αλλά και πάλι αυτό δεν είναι πρόβλημα.Απλά περιττό.

Έγινε αδελφέ μου θα κάνω αυτό που λέει ο φίλος Superuser και όλα καλά... Καλή συνέχεια

Υ.Γ μετά θα χρειαστούν πάλι οι 3 κύκλοι φορτίσεων και αποφορτίσεων ??

kTm Duke 690

Να συμπληρώσω ότι έκανα factory reset πρώτα στην 4.1.2 και μετά αναβάθμιση σε 4.3 μέσω KIES. Μου τράβηξε νέους drivers το pc για το Note2 στην διάρκεια της αναβάθμισης και προς στιγμήν τα 'παιξα, λέω ώρες έχει τώρα να χάσει την επαφή και να κολλήσει στην μέση, τελικά όλα πήγαν καλά και στο τέλος αναβαθμίστηκε και το KIES στην έκδοση 3, αφού βρήκε την 4.3. Το βλέπω να πηγαίνει και αυτό καλύτερα από την προηγούμενη 2.x που είχε.

Και για να την "λεμε" στους Note 3 κατοχους..:lol: :D

Σημερα (χθες ) βγηκε το Gta San Andreas.

Οπως θα δειτε , υπαρχει μια σημαντικη διαφορα στα fps.

Η mali-400 gpu (του Note 2) δειχνει να τα πηγαινει καλυτερα!

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

Αυτο το note2 δεν λεει να παρει χαμπαρι απο τιποτα,κοντραρει με τσαμπουκα και νταιλικι οτι βρεθει στο δρομο του.Πολλες φορες μου εχει περασει η σκεψη οτι δεν μπορει να ειναι δημιουργημα της samsung,δεν μας εχει μαθει σε τετοια μηχανηματα,απο καπου εχουν βουτηξει τα σχεδια :lol: .Σε καθε περιπτωση ισχυει αυτο που εχω ξαναγραψει: <συσκευες δυνατες βγαινουν πολλες,επιτυχημενες ομως ελαχιστες>.

γιατί δεν το βρίσκω στο play store;;;;:O

IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Μάλλον θα έτυχε να παρευρεθεί στην σχεδιαστική ομάδα τους καμία μεγαλοφυΐα, ξέρετε από αυτούς που μόλις δημιουργήσουν την τεχνολογική τομή, πέφτουν πάνω τους όλοι οι κομπλεξικοί και τους τρώνε σε dt. Μην παραξενευτείτε αν έχει απολυθεί κιόλας με καμιά αστεία δικαιολογία. Συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες οικογένειες.

γιατί δεν το βρίσκω στο play store;;;;:O

Για καποιο λογο αγνωστο , παρουσιαζεται ασταθες..και οσοι το αγορασαν στους περισσοτερους κολλαγε και μετα την φορτωση εσκαγε στην αρχικη..:lol:

Θα διορθωθει πιστευω στις επομενες μερες

Εξου και η χαμηλη βαθμολογια:rolleyes:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rockstargames.gtasa

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

Καλησπέρα. Εχθες ελαβα την 4.3 στο note 2 (αγορασμενο τον αυγουστο απο kaizer shop)

ειναι απο την ολλανδια αποτι εχω δει.

Αποτι παρατηρησα απο χθες που την εγκαταστησα την 4.3 βλεπω οτι η μπαταρια κραταει πιο λιγο με τις ιδιες ρυθμισεις,μου φαινεται οτι ειναι λιγο πιο αργο στο ιντερνετ αλλα το βασικο προβλημα μου ειναι στο s note!!!

Εκει που υπαρχει το συμβολο των εργαλειων της παραγωγικοτητας (ξερετε που κανεις σχηματα κ στα εμφανιζει τελεια) οταν το παταω με πεταει εξω κ μου λεει πως το s note διακοπηκε!! Και γενικα οταν παταω το εικονιδιο του s note με πεταει εξω, ενω οταν βγαζω την γραφιδα μπαινω κανονικα.

Γενικα κατι δεν παει καλα!!

Θελω να ρωτησω που μπορω να ξαναβαλω την παλια αυθεντικη 4.1.2;;

Στον γερμανο αμα παω; αν το στειλω στην samsung;;

Ευχαριστω.

Aν και το θέμα θα μεταφερθεί δεν χρειάζεται να βάλεις πάλι την 4.1.2. Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και θα είσαι εντάξει. Αυτό με το snote λύνεται και με άλλο τρόπο, αλλά εγώ σου προτείνω επαναφορά.

ποιος ειναι ο σωστοτερος τροπος να περασω την αναβαθμιση?

ευχαριστω

Ο απλούστερος: επαναφορά εργοστασιακών, αναβάθμιση ΟΤΑ, επαναφορά εργοστασιακών και τέλος.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Θα παραμείνουν γραμμένες.

Αφού ρε παιδιά υπάρχει η λύση της custom χωρίς knox.

Όλοι όσοι θέλετε να πειράζετε το κινητό σας, τι σας έπιασε και θέλετε να βάλετε offical;

Μετά ξεχάστε αυτά που ξέρατε.

Θα ζείτε συνέχεια με το φόβο μη γράψει το knox.

Custom και τέλος.

Προσπωπικα δεν θελω να πειραξω το κινητο. Το εκανα γιατι ακουγα απο εδω και απο εκει οτι η αναβαθμιση θα ερθει μετα τις γιορτες και ετσι εκανα μονο root για να "παγωσω" καποιες εφαρμογες. Τελικα εκανα unroot κτλ.

Για να το επιβεβαιώσω, σε μένα πλεον δεν ισχυει η εγγυηση; Την εκανα την πατατα;

Μπες Download Mode και δες αν υπάρχει κάπου γραμμένο "KNOX Void Warranty 0×1". Αν υπάρχει τότε έχασες την εγγύηση.

Αν δεν υπάρχει ή γράφει "KNOX Void Warranty 0×0" τότε έχεις κανονικά εγγύηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Μπες Download Mode και δες αν υπάρχει κάπου γραμμένο "KNOX Void Warranty 0×1". Αν υπάρχει τότε έχασες την εγγύηση.

Αν δεν υπάρχει ή γράφει "KNOX Void Warranty 0×0" τότε έχεις κανονικά εγγύηση.

Γράφει KNOX Void Warranty 0.

Άρα είναι σε εγγύηση;

Το ότι στο About device> Status > Device Status γράφει Custom...τι σημαίνει; Δεν επηρεάζει την εγγύηση;

Είχες μηδενίσει τον μετρητή πριν κάνεις την αναβάθμιση; Είχες φέρει το κινητό σε τελείως Official κατάσταση;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Είχες μηδενίσει τον μετρητή πριν κάνεις την αναβάθμιση; Είχες φέρει το κινητό σε τελείως Official κατάσταση;

Ναι τον μηδενισα με triangle και μετα επέλεξα Full unroot από την εφαρμογή SuperUser. Έτσι έλεγε ο οδηγός εδώ στο myphone

Επομένως το κινητό όταν έκανες την αναβάθμιση στους μετρητές και στην κατάσταση ήταν Official. Βέβαια για την ιστορία καλό είναι για σωστό UnRoot να περνάμε πάλι το Firmware.

Την αναβάθμιση την έκανες με το Kies; Αν όλα ήταν όπως έγραψα πιο πάνω κανονικά δεν θα έπρεπε να γράφει Custom. Ο Counter (όχι το Knox) ήταν και αυτός 0 να υποθέσω και τα υπόλοιπα Official.

Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά από την στιγμή που δεν έχω τη συσκευή στα χέρια μου και δεν ξέρω ακριβώς τις διαδικασίες που ακολούθησες είναι δύσκολο να καταλάβω τι μπορεί να έχει γίνει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Εγω και μετα απο εργοστασιακες ρυθμίσεις, περασμα την 4.3 μεσω odin, εργοστασιακες παλι και στησιμο του τηλεφώνου, βλεπω την μπαταρια να κρατάει λιγοτερο απο οτι με την 4.1.2 και σχεδόν με την ιδια χρήση.

Aν και το θέμα θα μεταφερθεί δεν χρειάζεται να βάλεις πάλι την 4.1.2. Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και θα είσαι εντάξει. Αυτό με το snote λύνεται και με άλλο τρόπο, αλλά εγώ σου προτείνω επαναφορά.

Ο απλούστερος: επαναφορά εργοστασιακών, αναβάθμιση ΟΤΑ, επαναφορά εργοστασιακών και τέλος.

επαναφορα απο ρυθμισεις -> δημιουργια αντιγραφου ασφαλειας -> επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων

και αλλη μια απορια μετα την οτα γιατι χρειαζετε επαναφορα αφου στις εργοστασιακες ρυθμισεισ δεν θα βρησκεται

ευχαριστω για την υπομονη σας

Edited by AAALLLEEEXXX

Παιδια μια ερωτηση.τωρα το κινητο εχει τη 4.3. Με το galaxy gear δουλευει σωστα?μη το αγορασω αδικα και τη πατησω Edited by diver86

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)