Roccat Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Αμα μηδενισουμε μονο τον μετρητη, δεν μπορουμε να κανουμε αναβαθμηση μεσω KIES ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Ότι το έχεις "πειράξει"... Δεν έχεις κάνει Root; Είχα κάνει root λίγες μέρες πριν βγει η αναβάθμιση και μετά unroot με triangle και πέρασα την αναβάθμιση μέσω KIES. Αυτό σημαίνει ότι πλέον είναι εκτός εγγύησης και ότι δεν μπορώ να αλλάξω την κατάσταση "custom"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Για να μην σε κουράζω θα σου πώ ότι το πενάκι στην 4.3 κάνει ακριβώς τα ίδια πράγματα που έκανε στην 4.1.2 Με την αναβάθμιση δεν πήραμε τις λειτουργίες του note3. Τωρα απο εκει και πέρα να σου πώ ότι έφτιαξαν τον email client πάρα πολύ, η μπαταρία είναι στα ίδια επίπεδα (κορυφαία για εμενα), η απόκριση εξίσου ίσως καλύτερη. Σε γενικές γραμές αυτά. Σημείωση: Το Air Command ανήκει στο note 3... Ευχαριστώ για την απάντησή σου, σε συνδυασμό και με τα σχόλια που διαβάζω στα Θέματα της συσκευής και τα βίντεο στο Youtube έχω μία σχετικά ολοκληρωμένη εικόνα για τις δυνατότητες της συσκευής. Θα περιμένω λίγο μήπως μπορέσει να γίνει η υπέρβαση για το Note 3, αλλιώς το Note 2 θα είναι η επόμενη συσκευή μου. :cool: Αλήθεια, από φωτογραφίες πώς τα πάτε? Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Ευχαριστώ για την απάντησή σου, σε συνδυασμό και με τα σχόλια που διαβάζω στα Θέματα της συσκευής και τα βίντεο στο Youtube έχω μία σχετικά ολοκληρωμένη εικόνα για τις δυνατότητες της συσκευής. Θα περιμένω λίγο μήπως μπορέσει να γίνει η υπέρβαση για το Note 3, αλλιώς το Note 2 θα είναι η επόμενη συσκευή μου. :cool: Αλήθεια, από φωτογραφίες πώς τα πάτε? Aυτή τη στιγμή το note ii είναι best value. Μπορείς να το βρεις σε άριστη κατάσταση 250 ευρώ. Επίσης κάπου πήρε το μάτι μου για αγγελία στα 300 ευρώ για σφραγισμένο. Η διαφορά του note ii και του note iii δεν είναι τόσο μεγάλη όσο η διαφορά στην τιμή. Το note ii είναι μία καταπληκτική συσκευή ακόμη κι 1+ χρόνο μετά την κυκλοφορία του. Ειδικά αν δεν είχες ποτέ note θα σου φανεί διαστημικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Είχα κάνει root λίγες μέρες πριν βγει η αναβάθμιση και μετά unroot με triangle και πέρασα την αναβάθμιση μέσω KIES. Αυτό σημαίνει ότι πλέον είναι εκτός εγγύησης και ότι δεν μπορώ να αλλάξω την κατάσταση "custom"; Και εγώ είχα κάνει root και είχα βάλει CWM αλλά μετά ξαναγύρισα σε stock 4.1.2 με ODIN, τώρα στο download mode γράφει Samsung Official αλλά και τις 4 αλλαγές που είχα κάνει. Το θέμα τώρα είναι εάν κάνω OTA update το KNOX θα γράψει αυτες τις 4 αλλαγές που είχα κάνει ? Απάντηση μέχρι στιγμής δεν πήρα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Και εγώ είχα κάνει root και είχα βάλει CWM αλλά μετά ξαναγύρισα σε stock 4.1.2 με ODIN, τώρα στο download mode γράφει Samsung Official αλλά και τις 4 αλλαγές που είχα κάνει. Το θέμα τώρα είναι εάν κάνω OTA update το KNOX θα γράψει αυτες τις 4 αλλαγές που είχα κάνει ? Απάντηση μέχρι στιγμής δεν πήρα..... Θα παραμείνουν γραμμένες. Αφού ρε παιδιά υπάρχει η λύση της custom χωρίς knox. Όλοι όσοι θέλετε να πειράζετε το κινητό σας, τι σας έπιασε και θέλετε να βάλετε offical; Μετά ξεχάστε αυτά που ξέρατε. Θα ζείτε συνέχεια με το φόβο μη γράψει το knox. Custom και τέλος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Θα παραμείνουν γραμμένες. Αφού ρε παιδιά υπάρχει η λύση της custom χωρίς knox. Όλοι όσοι θέλετε να πειράζετε το κινητό σας, τι σας έπιασε και θέλετε να βάλετε offical; Μετά ξεχάστε αυτά που ξέρατε. Θα ζείτε συνέχεια με το φόβο μη γράψει το knox. Custom και τέλος. Το ξέρω οτι το θέμα με την Official είναι βλακεία αλλά το μόνο που με φοβίζει είναι το insane chip που έχω και τους 12 μήνες εγγύησης ακόμα. Άρα το μόνο που έχω να κάνω είναι να το κάνω ξανά root. Να βάλω triangle away να το κάνω unroot και μετά official 4.3. Σωστά; Εάν πάω σε official 4.3 META το πέρας της εγγυήσης θα μπορώ να βάλω custom και ας γράψει το KNOX? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Το ξέρω οτι το θέμα με την Official είναι βλακεία αλλά το μόνο που με φοβίζει είναι το insane chip που έχω και τους 12 μήνες εγγύησης ακόμα. Άρα το μόνο που έχω να κάνω είναι να το κάνω ξανά root. Να βάλω triangle away να το κάνω unroot και μετά official 4.3. Σωστά; Εάν πάω σε official 4.3 META το πέρας της εγγυήσης θα μπορώ να βάλω custom και ας γράψει το KNOX? Ευχαριστώ Ναι και ναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Ναι και ναι. Πάντως έκανα κανονικά CD-auto root έβαλα triangle away reset counter μετα unroot μεσω SU και reboot. Τώρα το ΟΤΑ searching for new software update.......Δοκιμάζω KIES. Καμία ιδέα για το ΟΤΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nozomi Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Aυτή τη στιγμή το note ii είναι best value. Μπορείς να το βρεις σε άριστη κατάσταση 250 ευρώ. Επίσης κάπου πήρε το μάτι μου για αγγελία στα 300 ευρώ για σφραγισμένο. Η διαφορά του note ii και του note iii δεν είναι τόσο μεγάλη όσο η διαφορά στην τιμή. Το note ii είναι μία καταπληκτική συσκευή ακόμη κι 1+ χρόνο μετά την κυκλοφορία του. Ειδικά αν δεν είχες ποτέ note θα σου φανεί διαστημικό. Πήρα το Note ΙΙ πριν ένα μήνα απ' την προσφορά του Πλαισίου, και παρότι δεν το έχω μάθει ακόμα πλήρως, το απολαμβάνω κάθε μέρα ! Περιεργάστηκα και το Note ΙΙΙ σε καταστήματα, και πραγματικά, δεν βλέπω κάτι παραπάνω που να δικαιολογεί την διαφορά τιμής. Δεν είμαι κανένας γκατζετάκιας για να αλλάζω κινητό κάθε εξάμηνο, προτιμώ αλλού να επενδύω τα λεφτά μου. Δεν πάσχω από κάποιο σύμπλεγμα "το δικό μου είναι καλύτερο", όταν δεν είναι, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το γράψω. Δεν είχα πριν smartphone, οπότε γι' αυτό ίσως μου φαίνεται "διαστημικό" ! Ίσως κάνω την μετάβαση στο επόμενο Note με πιο ουσιαστικές βελτιώσεις και κυριότερη αυτή του οκταπύρηνου, αν και μεταξύ μας, περισσότερο φετίχ θα είναι, μιας και με τον τετραπύρηνο του Note II δεν έχω κολλήματα μέχρι στιγμής (το έχω μαμίσιο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Πάντως έκανα κανονικά CD-auto root έβαλα triangle away reset counter μετα unroot μεσω SU και reboot. Τώρα το ΟΤΑ searching for new software update.......Δοκιμάζω KIES. Καμία ιδέα για το ΟΤΑ? Αν το status της συσκευής στις ρυθμίσεις είναι "τροποποιημένο", δε θα πάρεις OTA. Νομίζω όμως ότι έχουν και θέμα οι servers τους για το ΟΤΑ. Κάντο μέσω KIES. Που κολάς; Πάντως με το insane chip που λες κακώς κολάς κι εκεί. Αν όντως υπήρχε πρόβλημα, θα το είχες ήδη διαπιστώσει μετά από ένα χρόνο. Επίσης οι "ειδικοί" του xda λένε ότι έχει διορθωθεί εδώ καιρό στις ρομ. Βάλε custom και μη μπλέξεις με το knox. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Aυτή τη στιγμή το note ii είναι best value. Μπορείς να το βρεις σε άριστη κατάσταση 250 ευρώ. Επίσης κάπου πήρε το μάτι μου για αγγελία στα 300 ευρώ για σφραγισμένο. Η διαφορά του note ii και του note iii δεν είναι τόσο μεγάλη όσο η διαφορά στην τιμή. Το note ii είναι μία καταπληκτική συσκευή ακόμη κι 1+ χρόνο μετά την κυκλοφορία του. Ειδικά αν δεν είχες ποτέ note θα σου φανεί διαστημικό. Μα εννοείται ότι είναι Best Value for money, γι' αυτό και το σκεφτόμαστε. :) Δεν είχα ποτέ Note, απλά όπως ανέφερα είχα μία συχνή επαφή το τελευταίο διάστημα με το Note I φίλου και εντυπωσιάστηκα, ενώ παράλληλα είδα ότι οι πολλές ίντσες οθόνης συνηθίζονται άμεσα. Το Arc μου φαίνεται παιχνιδάκι πλέον.. Πήρα το Note ΙΙ πριν ένα μήνα απ' την προσφορά του Πλαισίου, και παρότι δεν το έχω μάθει ακόμα πλήρως, το απολαμβάνω κάθε μέρα ! Περιεργάστηκα και το Note ΙΙΙ σε καταστήματα, και πραγματικά, δεν βλέπω κάτι παραπάνω που να δικαιολογεί την διαφορά τιμής. Δεν είμαι κανένας γκατζετάκιας για να αλλάζω κινητό κάθε εξάμηνο, προτιμώ αλλού να επενδύω τα λεφτά μου. Δεν πάσχω από κάποιο σύμπλεγμα "το δικό μου είναι καλύτερο", όταν δεν είναι, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το γράψω. Δεν είχα πριν smartphone, οπότε γι' αυτό ίσως μου φαίνεται "διαστημικό" ! Ίσως κάνω την μετάβαση στο επόμενο Note με πιο ουσιαστικές βελτιώσεις και κυριότερη αυτή του οκταπύρηνου, αν και μεταξύ μας, περισσότερο φετίχ θα είναι, μιας και με τον τετραπύρηνο του Note II δεν έχω κολλήματα μέχρι στιγμής (το έχω μαμίσιο). Επειδή περιεργάστηκα το Note 3 αυτές τις μέρες και εντυπωσιάστηκα, γι' αυτό ρωτάω και ψάχνω να δω αν μπορούμε να κάνουμε τα ίδια πράγματα με το Note 2, μην το πάρουμε και "ξενερώσουμε" λίγο. :rolleyes: Ειδικά βλέποντας το αναλυτικότατο review του Note 3 εδώ: , έχω φαγωθεί να δω τι μπορεί να κάνει το 2 με το πενάκι.. Επίσης το +1 GB RAM του Note 3 δεν είναι αμελητέο, ειδικά αν αρχίσουν τα Dual Boot με Ubuntu OS, κλπ.. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Μα εννοείται ότι είναι Best Value for money, γι' αυτό και το σκεφτόμαστε. :) Δεν είχα ποτέ Note, απλά όπως ανέφερα είχα μία συχνή επαφή το τελευταίο διάστημα με το Note I φίλου και εντυπωσιάστηκα, ενώ παράλληλα είδα ότι οι πολλές ίντσες οθόνης συνηθίζονται άμεσα. Το Arc μου φαίνεται παιχνιδάκι πλέον.. Επειδή περιεργάστηκα το Note 3 αυτές τις μέρες και εντυπωσιάστηκα, γι' αυτό ρωτάω και ψάχνω να δω αν μπορούμε να κάνουμε τα ίδια πράγματα με το Note 2, μην το πάρουμε και "ξενερώσουμε" λίγο. :rolleyes: Ειδικά βλέποντας το αναλυτικότατο review του Note 3 εδώ: , έχω φαγωθεί να δω τι μπορεί να κάνει το 2 με το πενάκι.. Επίσης το +1 GB RAM του Note 3 δεν είναι αμελητέο, ειδικά αν αρχίσουν τα Dual Boot με Ubuntu OS, κλπ.. Προλαβαίνεις να πάρεις το note 2 με 4.1.2 χωρίς knox. Του βάζεις 4.3 custom χωρίς knox και έχεις τα πάντα σχεδόν στα πόδια σου. Γι αυτό βλέπεις βίντεο με τα features του ν3 στο ν2 :cool: Και το 1Gb δε με ενοχλεί καθόλου.Δε θα κολλήσεις πουθενά. Το dual boot δεν έχει σχέση με τη μνήμη. Δε τρέχουν τα λειτουργικά συγχρόνως. Άσε που μέχρι να βγει ubuntu os που να παίζει σωστά, θα έχεις ξαναλλάξει κινητό :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekn1c Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Μια ερωτηση μηπως εχει συμβει σε καποιον.Καθε φορα που συνδεω το bluetooth το νοτε 2 μου ζηταει κωδικο pairing ενω ειναι ζευγος με το bluetooth .Μηπως υπαρχει καποια επιλογη που πρεπει να απενεργοποιησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Πωπω χαίρομαι που δεν χάλασε η αυτονομία. Τα σπάει η μπαταρία. Καλύτερη η διαχείριση της 4.3 από την 4.1. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Προλαβαίνεις να πάρεις το note 2 με 4.1.2 χωρίς knox. Του βάζεις 4.3 custom χωρίς knox και έχεις τα πάντα σχεδόν στα πόδια σου. Γι αυτό βλέπεις βίντεο με τα features του ν3 στο ν2 :cool: Και το 1Gb δε με ενοχλεί καθόλου.Δε θα κολλήσεις πουθενά. Το dual boot δεν έχει σχέση με τη μνήμη. Δε τρέχουν τα λειτουργικά συγχρόνως. Άσε που μέχρι να βγει ubuntu os που να παίζει σωστά, θα έχεις ξαναλλάξει κινητό :) Καλά, εννοείται ότι δεν θα κολλήσει πουθενά με 2GB RAM. Εδώ με μονοπύρηνο και 512ΜΒ RAM είμαι 2 χρόνια τώρα με το Arc. :rolleyes: Απλά φοβάμαι μήπως δεν λειτουργούν άψογα τα κόλπα του Note 3 στις custom rom του Note 2.. Γνωρίζω ότι η RAM δεν παίζει ρόλο στο dual boot, αναφερόμουν στο ίδιο το λειτουργικό. Ακόμα πιο άνετα θα τρέχει με +50% μνήμη παραπάνω. Θα περιμένω κανένα 15μερο να δω τι θα γίνει στο θεμα τιμών, προσφορών, κλπ (αν κάτσει και κανένα χριστουγεννιάτικο δώρο.. :D ) και θα αποφασίσω. Μέχρι τότε παρακολουθώ ανελιπώς τα θέματα των 2 συσκευών..! Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 (edited) Καλά, εννοείται ότι δεν θα κολλήσει πουθενά με 2GB RAM. Εδώ με μονοπύρηνο και 512ΜΒ RAM είμαι 2 χρόνια τώρα με το Arc. :rolleyes: Απλά φοβάμαι μήπως δεν λειτουργούν άψογα τα κόλπα του Note 3 στις custom rom του Note 2.. Γνωρίζω ότι η RAM δεν παίζει ρόλο στο dual boot, αναφερόμουν στο ίδιο το λειτουργικό. Ακόμα πιο άνετα θα τρέχει με +50% μνήμη παραπάνω. Θα περιμένω κανένα 15μερο να δω τι θα γίνει στο θεμα τιμών, προσφορών, κλπ (αν κάτσει και κανένα χριστουγεννιάτικο δώρο.. :D ) και θα αποφασίσω. Μέχρι τότε παρακολουθώ ανελιπώς τα θέματα των 2 συσκευών..! Βάζεις την custom του dr.ketan και εχεις τα παντα απο το note3 και μάλιστα με απόκριση κοντά στην λειτουργία της στοκ 4.3. Τωρα, για τα futures του note3 για τα οποία πολύς λόγος γίνεται μιας και βασικά αυτά είναι που κάνουν την διαφορά με το δικό μας και τα οποία παρ'όλο που η αγαπητή μας σαμυ είχε ανακοινώσει ότι θα μας έδινε πολλά από αυτά, στη συνέχεια το πήρε πίσω και το έκανε κανονικά γαργάρα.Δοκίμαζα επί ένα μήνα custom roms γι αυτόν ακριβώς τον λόγο. Τελικά τρία πράγματα από όλα αυτά με ενθουσιασαν μια και είχα διαπιστώσει ότι τα περισσότερα από τα υπολοιπα τα κάνει και το δικό μας και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις με λιγότερες κινήσεις. Αυτα λοιπον που μου άρεσαν ηταν 1) οι νεες λειτουργίες του multiwindow 2)οι νεες λειτουργίες που προστεθηκαν στη λειτουργία με το ενα χερι και 3) το action memo με το scrolable widget.Περα απο αυτα κατι air gestures κλπ ειναι αλλα λογια να αγαπιόμαστε και περισσότερο για φιγουρα οταν εισαι σε παρεα. Αληθεια, μηπως εχει παρει το μάτι κανενος καποιο widgetακι σημειώσεων με δυνατοτητα χειρογραφης γραφης που να κανει και scrolable τις σημειωσεις που του αποθηκευουμε? Edited December 20, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 :!:Ενημέρωση Τα μηνύματα για τα αξεσουάρ μετακινήθηκαν στο αντίστοιχο θέμα! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Μόλις ολοκλήρωσα την αναβάθμιση σε 4.3 και πέρασα και 5-6 βασικές εφαρμογές. Το κινητό πάει μια χαρά και το σημαντικότερο: Διορθώθηκε το πρόβλημα με το bluetooth στο αυτοκίνητο! :D Το αμάξι είναι το Renault Megane Coupe και το ηχοσύστημα της Arcamys, κόντευα να φτάσω μέχρι το εργοστάσιο στην Γαλλία και τελικά ήταν θέμα της Samsung (όπως είχα υποπτευτεί) :lol: Το κύριο πρόβλημα ήταν ότι δεν μπορούσε να καλέσει από το αμάξι και να επανακαλέσει τις αναπάντητες. Με έναν πρώτο έλεγχο το bluetooth πετάει, οπότε όποιος έχει Ρενό και του κάνει κουλά σε εμένα για οδηγίες :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ypoptos Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 (edited) Καλησπερα, η δικη μου εμπειρία με την 4.3 εχει ως εξης... Τα παντα κινούνται πιο αργα... το unlock... το homebutton... οι φακελοι... το touchwiz κρασαρει συνεχως... το error του vitamio plugin χοροπηδαει στην οθονη... το multiwindows δεν λειτουργει αφου δεν εμφανιζεται η αντιστοιχη side bar... παρα μονο σε τυπικη προβολη οπου δεν εχω στησει εκει πανω... το πληκρολογιο δεν βλεπει τις 2 γλωσσες εισαγωγης παρα μονο οταν ειναι σε μορφη εισαγωγης χαρακτηρων με τη γραφιδα... και η μπαταρια πεφτει σαφως γρηγοροτερα... Γενικοτερα δεν ελεγα οτι χαρηκε ιδιαιτερα με το update το note μου... Σημειωση... εχω ελληνικο official unrooted τηλ... το update εγινε ΟΤΑ... Επειδη η επαναφορα εργοστασιακων μου κρουει την θυρα και το kies backup βγαζει μια κοκκινα Χ μια πρασινα check συνεπως και δεν το εμπιστευομαι καθολου, οποια βοηθεια/προταση για να παρω ενα backup πριν το factory reset δεκτη και εκτιμιταια... thnx Edited December 20, 2013 by Ypoptos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Αφού δεν είσαι Root χρησιμοποίησε το Helium για τις εφαρμογές και διάβασε εδώ για επαφές, μηνύματα και προσωπικά δεδομένα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ypoptos Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση, το εχω διαβασει και τεμπελης γαρ ηλπιζα σε μια app να τα κανει ολα... η σε καμια ιδεα τι συνεβη στο kies... διαφορετικα η απαντηση σου φιλε ειναι μονοδρομος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Κάτι που να τα κάνει όλα δεν υπάρχει. Επίσης το Kies είναι γενικά για πέταμα οπότε μόνο ένας Θεός μπορεί να ξέρει τι έχει πάθει! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Μία ερώτηση... Είμαι με official 4,1,2 παίρνω back up ότι χρειάζομαι, μπαίνω recovery mode full wipe, reboot system now, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, Update OTA, το αφήνω μπουτάρει και ακόμα μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και έτοιμο για στήσιμο? Άπλα η σειρά είναι σωστή Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Μία ερώτηση... Είμαι με official 4,1,2 παίρνω back up ότι χρειάζομαι, μπαίνω recovery mode full wipe, reboot system now, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, Update OTA, το αφήνω μπουτάρει και ακόμα μία επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και έτοιμο για στήσιμο? Άπλα η σειρά είναι σωστή Και έτσι σωστό είναι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts