Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Θα σας κουράσω λίγο ακόμα, αλλά όπως καταλαβαίνετε θέλω να μάθω ότι περισσότερο γίνεται πριν προβώ στην αγορά της συσκευής!

Με την έλευση της 4.3 εδώ και λίγες μέρες και αφού έχετε χρησιμοποιήσει και την 4.1.2 αν μπορεί ας αναφέρει κάποιος περιληπτικά τι μπορεί να κάνει με το πενάκι, ή ας δώσει το λινκ από κάποιο αντιπροσωπευτικό βίντεο.

Σχέδιο, συγγραφή κειμένων, να χωρίζεις την οθόνη σε "κομμάτια" για τις εφαρμογές, το Air Command, κλπ. Μέχρι στιγμής έχω δει αυτά:

http://www.youtube.com/watch?v=LfBRYdr9kQQhttp://www.youtube.com/watch?v=qjZgyBtfKkc

Για να μην σε κουράζω θα σου πώ ότι το πενάκι στην 4.3 κάνει ακριβώς τα ίδια πράγματα που έκανε στην 4.1.2

Με την αναβάθμιση δεν πήραμε τις λειτουργίες του note3.

Τωρα απο εκει και πέρα να σου πώ ότι έφτιαξαν τον email client πάρα πολύ, η μπαταρία είναι στα ίδια επίπεδα (κορυφαία για εμενα), η απόκριση εξίσου ίσως καλύτερη.

Σε γενικές γραμές αυτά.

Σημείωση: Το Air Command ανήκει στο note 3...

My Phone Samsung Note 9

My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G

My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360

Για μένα αυτή τη στιγμή το 2 είναι best value for money.

Αν είναι να το πάρεις τώρα, δε πρόκειται να έχει 4.3

Αλλά καλύτερα βιάσου αν είναι να το πάρεις, γιατί από χτες ξεκίνησε η διάθεση της 4.3 και δε ξέρει κανείς τι ρομ θα έχουν οι επόμενες παρτίδες.

Αυτό το Best value for money το λέω σε όλους όσους με ρωτάνε τι τηλέφωνο να πάρουν....

Είναι ίσως η μοναδική συσκευή που τα λεφτά που θα δώσεις αυτή τη στιμή θα τα τιμήσει και με το παραπάνω...

My Phone Samsung Note 9

My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G

My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360

Με την αναβάθμιση, έφτιαξαν το email αλλά το να μην μεγαλώνουν τα γράμματα ενός email στο οποίο απαντάς, λες και το γράφει άνθρωπος με μυωπία 50, δεν λένε να το φτιάξουν.

Κρίμα...

αυτο το εχει δοκιμασει κανεις?αν ειναι οπως τα λεει ο τυπος τοτε πραγματικα το 2 δεν εχει να ζηλεψει τπτ απο το 3.sorry αν εχει απαντηθει αλλα ειναι παρα πολλες οι σελιδες για να ψαξω!

Μέχρι στιγμής οι εντυπώσεις μου από την 4.3 είναι ότι είναι ανώτερη σχεδόν στα πάντα από την 4.1.2

Μπαταρία δε ξέρω και ούτε θα μάθω γιατί το χειρίζομαι αλλοπρόσαλλα το κινητό και τρέχω ότι ρουφάει μπαταρία και έτσι φορτίζω συνέχεια.

Οι αλλαγές στα μενού εντάξει θέλουν λίγο συνήθεια, τίποτα το τραγικό αν και ίσως λίιιιγο χειρότερο εργονομικά.

Το μόνο αρνητικό είναι τα χρώματα στον καινούριο email client.

Κακές χρωματικές επιλογές στο inbox που κάνουν λίγο πιο κουραστικό το διάβασμα και στο να διακρίνεις διαφορές, όπως αν είναι διαβασμένα μηνύματα ή όχι.

Πρωτη εντυπωση μπαταριας: Με ιδιες ρυθμισεις, στην 4.1.2 στο οχταωρο του υπνου απο 100 επεφτε στο 95% ενω με την 4.3 εμεινε το ιδιο οχταωρο στο 100%!! Τιποτα αλλο δε λεω...

οι πρώτες εντυπώσεις απο την 4.3 . Το μόνο που μέχρι στιγμής με παιδεύει είναι οτι δεν δουλεύε τα πολλαπλά παράθυρα. Δεν εμφανίζει την μπαρα με τα προγράμματα πουθενά στο πλαι και στην κουρτίνα με τις ρυθμίσεις το έχει μισοαναμένο, μισόσβηστο και δεν αλλάζει με τίποτα... Ξέρει κανεις κάτι; πώς μπορώ να το διορθώσω; Ευχαριστώ

Εμένα μου έχει ήδη βγει διαθέσιμη ΟΤΑ, αλλά θα περιμένω μερικές ημέρες να μαζέψω εντυπώσεις από τους πιο τολμηρούς. Υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει κάποιος για να κάτσει όσο το δυνατόν καλύτερα όπως είναι με την Ελληνική stock 4.1.2; Κανένα wipe cache ας πούμε πρώτα λέτε να συνεισφέρει σε τίποτε;

Πρωτη εντυπωση μπαταριας: Με ιδιες ρυθμισεις, στην 4.1.2 στο οχταωρο του υπνου απο 100 επεφτε στο 95% ενω με την 4.3 εμεινε το ιδιο οχταωρο στο 100%!! Τιποτα αλλο δε λεω...

Φίλε με βάζεις σε σκέψεις τώρα... Και έλεγα να μην την περάσω :/

kTm Duke 690

Και ρωτάω εσάς που την έχετε βάλει και βλέπετε καλύτερη κατανάλωση...

Όταν πατήσετε επανειλημμένα "διαγραφή μνήμης" πόσο είναι η λιγότερη ram που βλέπετε? εμένα δεν πέφτει κάτω από 700κατι, ενω στην 4.1.2 έπεφτε στα 400κατι, και η μπαταρία συνεχίζει να κατεβαίνει χωρίς λόγο!

Κατεβάζω την έκδοση πάλι να την περάσω μέσω odin μετα απο εργοστασιακες ρυθμισεις.

Πριν λιγο που το τσεκαρα δουλευει, αλλα εγω την κατεβαζω απο αλλου και θελει 7 ωρες!

Αν σου πω ότι ποτέ δεν έχω ρίξει διαγραφή μνήμης θα με πιστέψεις;

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Nα την περάσετε. Δεν έχει καμία σχέση με την προβληματική των s3.

Αδελφέ μου αυτό που σκέφτομαι είναι ότι έχω στο κινητό αποθηκευμένα στο snote "έγραφα" με κάτι μεροκάματα που έχω να πάρω στους επόμενους μήνες... Ημερομηνίες δηλαδή τις οποίες αν τις χάσω χάθηκα

kTm Duke 690

Αδελφέ μου αυτό που σκέφτομαι είναι ότι έχω στο κινητό αποθηκευμένα στο snote "έγραφα" με κάτι μεροκάματα που έχω να πάρω στους επόμενους μήνες... Ημερομηνίες δηλαδή τις οποίες αν τις χάσω χάθηκα

ΔΕΝ χάνεις τίποτα!

Ι need a six month vacation, twice a year.

ΔΕΝ χάνεις τίποτα!

Επειδή περνάς μία καινούργια έκδοση καλό δεν θα ήταν να κάνεις ένα full wipe?? Να ανοίξει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και μετά να την περάσεις με OTA?

kTm Duke 690

Όχι. Μην το ψειριζετε τόσο! Έχω περάσει 10 ΟΤΑ updates σε διάφορα κινητά. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα. Ούτε wipe ούτε swipe.

οι πρώτες εντυπώσεις απο την 4.3 . Το μόνο που μέχρι στιγμής με παιδεύει είναι οτι δεν δουλεύε τα πολλαπλά παράθυρα. Δεν εμφανίζει την μπαρα με τα προγράμματα πουθενά στο πλαι και στην κουρτίνα με τις ρυθμίσεις το έχει μισοαναμένο, μισόσβηστο και δεν αλλάζει με τίποτα... Ξέρει κανεις κάτι; πώς μπορώ να το διορθώσω; Ευχαριστώ

Καλησπέρα σε ολη την παρέα!

Μόλις πέρασα και εγώ την 4.3 μέσω kies ,εκ πρώτης άποψης μου φαίνετε μια χαρά,έχουν προστεθεί μερικές επιλογές επιπλέων και αρκετές για την κάμερα αλλά έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον φίλο απο πάνω,δεν μπορώ να επιλέξω το multiwindow,μήπως γνωρίζουμε αν βγεί κανα fix ή αν λύνεται με κάποιο τρόπο?

Ευχαριστώ εκ τών προτέρων!

(Και για την ιστορία το δικό μου ειναι Ιταλικό μοντέλο)

Παιδιά στο συγκεκριμενο update πρεπει να κανετε hard reset για να μην εχετε προβληματα.

Παιδιά στο συγκεκριμενο update πρεπει να κανετε hard reset για να μην εχετε προβληματα.

Σώνει και καλά ...:rolleyes:

Προφανώς και δεν ισχύει για όλους.

Μπορεί κάποιος να μου πει πόσο δεσμευμένη μνήμη του βγάζει αφού πατήσει 2-3 φορές "διαγραφή μνηνης" ;

Μπορεί κάποιος να μου πει πόσο δεσμευμένη μνήμη του βγάζει αφού πατήσει 2-3 φορές "διαγραφή μνηνης" ;

Γύρω στα 700ΜΒ αν θυμάμαι καλα,χρησιμοποιεί πιο πολύ απο πριν μου φαίνεται.

Λίγο τα φώτα σου παρακαλώ:O

Προσωπικα εκανα και πριν και μετα την αναβαθμιση.παντα ετσι κανω

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)