Bezbozny Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Στην μπάρα του multi window πως μπορούμε να προσθέσουμε την αριθμομηχανή πχ; Υπάρχουν αριθμομηχανές που το υποστηρίζουν όπως το calculator plus που μπαίνει κανονικά χωρίς root etc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Υπάρχουν αριθμομηχανές που το υποστηρίζουν όπως το calculator plus που μπαίνει κανονικά χωρίς root etc Το κατέβασα αλλά δεν το βλέπω στην μπάρα... καμία ιδέα σε σχέση με αυτό που ρώτησα πριν υπάρχει;;; Μου χει σπάσει τα νεύρα... Edit το βρήκα με τη μπάρα...Μόνο το θέμα με το Bluetooth να λύσω θέλω πλέον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 insane chip???? https://play.google.com/store/apps/details?id=net.vinagre.android.emmc_check Αν εχεις 0xf1, μπορει να εχεις insane chip και ας λεει αυτο οτι δεν εχεις. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector&feature=search_result#?t=W10 δοκιμασμενο, δουλευει στην 4,1,1. 4.1.2...και μετά triangle away για να μηδενίσω???και μετά αλλάζω το csc ε?? Αφου θα κανεις ρουτ γιατι να μην χρησιμοποιησεις την prerooted που δεν θελει TriangleAway? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 (edited) Το μενού με τις επιλογές για τις φωνητικές εντολές, όπως το cheese στην κάμερα που τα βρίσκουμε;; edit: το βρήκα.. Edited December 7, 2013 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Αφου θα κανεις ρουτ γιατι να μην χρησιμοποιησεις την prerooted που δεν θελει TriangleAway? γιατί ο άλλος μου είπε ότι από τη στιγμή που είμαι σε stock να κάνω απλά root...βάζω και την prerooted...backup κανονικά μέσω kies ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 Συμβαίνει κάτι παράξενο με το note 2 μου. Όταν έχω κλήση και μιλάω από το bluetooth, η οθόνη δεν σβήνει. Ακόμη κι αν πατήσω το power button για να το κλειδώσω, συνεχίζοντας να μιλάω, μετά από δευτερόλεπτα ξανα ανάβει η οθόνη και δεν σβήνει παρά μόνο όταν τερματίσω την κλήση...Το έχει συναντήσει κανείς αυτό; Καμιά ιδέα παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. December 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2013 τι αισθητηρες εχει ρε παιδια το ν2? θερμοκρασιας? βαρομετρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 τι αισθητηρες εχει ρε παιδια το ν2? θερμοκρασιας? βαρομετρο? Αισθητήρες Αισθητήρας εγγύτητας Επιταχυνσιόμετρο Γυροσκόπιο Βαρόμετρο Πυξίδα Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 θερμοκρασιας και υγρασιας δεν εχει? πλοηγο δωρεαν η με ρομ εχει? και γενικος η διαφορα τον 150ε με το ν3 ποσο ουσιαστικη ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Gps φυσικά μπορείς να βάλεις που να λειτουργεί χωρίς data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Εγω εχω τον sigic για gps και είμαι υπερ ευχαριστημενος και τζαμπα Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Υπάρχει ολόκληρο θέμα σχετικό με GPS. Αν θέλετε το συζητάτε εκεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 (edited) καποιο λινκ γτ δε το βρισκω με την 4.3 τι εγινε ηρθε θα ρθει?το σ πεν θα εχει του ν3 τα καλουδια? Edited December 9, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 με την 4.3 τι εγινε ηρθε θα ρθει?το σ πεν θα εχει του ν3 τα καλουδια? Ναι ήρθε , οχι δεν τα χει Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Ναι ήρθε , οχι δεν τα χει ποια ειναι τα συν τα ποια μειον?εχει ανεβασει κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Ναι ήρθε , οχι δεν τα χει Καλησπερα, δευτερη φορα κατοχος....δεν αντισταθηκα....εχω την 4.1.2, ειναι Γερμανιας το κινητο....θα την παρω την νεοφερμενη εκδοση.....; Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 Παιδια προσωπικα που παρακολουθω το θεμα δεν εχω διαβασει καλα σχολεια για STOCK 4,3 για το Note 2.... Τωρα στο Note 3 πως δουλευει και τι παιζει δεν ξερω.... Προσωπικα ειμαι ευχαριστημενος με την 4,1,2 και θα το σκεφτω πολυ αν θα παω ΟΤΑΝ βγει η επισημη για Γερμανικα τηλεφωνα 4,3 λογο του KNOX δεν ξερω δεν μου εχει κατσει καλα απο την αρχη μου ξυνιζει γνωμη μου παντα Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. December 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2013 γιατί ο άλλος μου είπε ότι από τη στιγμή που είμαι σε stock να κάνω απλά root...βάζω και την prerooted...backup κανονικά μέσω kies ε? Stock 4,1,2 με Su / Superuser ειναι η prerooted. Για το backup σου εχω ηδη απαντησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageliko445 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 ρε παιδια με τον αισθητηρα βαρομετρου τι ελενχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ch_makis Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 ρε παιδια με τον αισθητηρα βαρομετρου τι ελενχεις? Ατμοσφαιρική πίεση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black_cloud Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 καλησπερα κι απο μενα, πλεον κατοχος ενος note 2 απο τωρα. ειναι με την 4.1.1 και ειναι τις cosmote. επειδη ειναι τεραστιο το νημα μπορει να μου καποιος ποιο firmware ειναι καλυτερο χωρις προβληματα για αυτην την συσκευη και που θα το βρω με οδηγιες να του το περασω? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 καλησπερα κι απο μενα, πλεον κατοχος ενος note 2 απο τωρα. ειναι με την 4.1.1 και ειναι τις cosmote. επειδη ειναι τεραστιο το νημα μπορει να μου καποιος ποιο firmware ειναι καλυτερο χωρις προβληματα για αυτην την συσκευη και που θα το βρω με οδηγιες να του το περασω? ευχαριστω. Γερμανικό κ γαλλικό από Sammobile. ..αλλά εγώ θα το άφηνα ελληνικό ως έχει. ..κάνε πρώτα την αναβάθμιση σε 4.1.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black_cloud Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 αυτο να το κανω ΟΤΑ η πρεπει να το κανω με kies? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 αυτο να το κανω ΟΤΑ η πρεπει να το κανω με kies? Αν δεν έχεις κάνει ρουτ θα σου ερθει(πρέπει ήδη να σου έχει ενημερωση)ota Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black_cloud Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 ακομη δεν εχω κανει τιποτα, μονο factory reset και το σεταρω απο την αρχη. πατησα ενημερωση λογισμικου αλλα ακομη λεει οτι δεν εχει. ακομη ουτε sim δεν του εχω βαλει μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts