Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν νομίζω να δώσει την 5 στο note ii. Θα κάνει ό.τι έκανε και με το galaxy s. Λυπούμαστε, θέλαμε να την δώσουμε αλλά δεν κάνει το hardware...

Από την πρώτη στιγμή έχουν πεί ότι θα πάρει 5.

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και τι έγινε που το είπαν; Δεν μπορούν να ανακαλέσουν πιστεύεις;

Δες το S3 τι έπαθε; Και κάνε υπομονή να δεις τι θα πάθει και το δικό μας....

Και τους πιστεψες? :blink:

Και τι έγινε που το είπαν; Δεν μπορούν να ανακαλέσουν πιστεύεις;

Δες το S3 τι έπαθε; Και κάνε υπομονή να δεις τι θα πάθει και το δικό μας....

Η samsung ειναι σαν τους πολιτικους μας,σου ταζουν και σε φλομονουν στη μουφα για να <αγορασεις το κινητο> και μετα τα παιρνουν ολα πισω χωρις τον παραμικρο δισταγμο :p:lol: Edited by truckman

Και τους πιστεψες? :blink:

Η samsung ειναι σαν τους πολιτικους μας,σου ταζουν και σε φλομονουν στη μουφα για να <αγορασεις το κινητο> και μετα τα παιρνουν ολα πισω χωρις τον παραμικρο δισταγμο :p:lol:

Ας το κάνουν και θα μείνουν μόνοι τους να πουλάνε τηλεοράσεις και αποχυμωτές. :rolleyes:

Ι need a six month vacation, twice a year.

Μπήκα στο recovery mode και μου γράφει

"aplling multi-csc

applied the CSC-code:DBT

succesfully applieed multi-csc"

γιατί έχει multi csc????

Ολα εχουν. DBT ειναι Γερμανια. Για Ελλαδα ειναι EUR

Για full φόρτιση πόση ώρα κάνει; Γιατί αν κάνει 50 ώρες τι να την κάνεις την ασύρματη;

Δε ξερω ποση ωρα κανει.το nexus αν θυμαμαι καλα εκανε 1μιση ωρα περιπου.εμενα με βολευει πως.ερχομαι σπιτι απο τη δουλεια.το πεταω στον ασυρματο.φευγω εξω το περνω μαζι μου.επιστρεφω σπιτι το βαζω πανω.ουτε καλωδια.βαλε βγαλε βυσμα.ποτε δε ξεμεινα με το nexus απο μπαταρια που υποτειθεται πως το note του ριχνει στα αυτια.

Ολα εχουν. DBT ειναι Γερμανια. Για Ελλαδα ειναι EUR

δηλαδή τώρα για να μπορέσω να κάνω update OTA θα πρέπει να περάσω το γερμανικό firmware μέσω odin σωστά????ή μπορώ να βάλω όποιο θέλω????

Για full φόρτιση πόση ώρα κάνει; Γιατί αν κάνει 50 ώρες τι να την κάνεις την ασύρματη;

6-7 ώρες ;) Είναι μεγάλη η μπαταρία.

δηλαδή τώρα για να μπορέσω να κάνω update OTA θα πρέπει να περάσω το γερμανικό firmware μέσω odin σωστά????ή μπορώ να βάλω όποιο θέλω????

Γερμανικο δεν εχεις? (Εξ' ου και το csc DBT). Αν ειναι ετσι, και ειναι της μαμας θα κανει update OTA οταν βγει καινουργιο για Γερμανια, και ΙΣΩΣ θα πρεπει να εισαι εκει για να γινει.

Μπορεις φυσικα και να βαλεις οποιο θελεις αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι θα αλλαξει το csc σε αυτο που θελεις.

Για παραδειγμα εγω που ειχα ξενο csc και εκανα flash μεσω Odin την EUR ROM, το csc αλλαξε σε BTU (Αγγλια).

Στην 4,1,2 δεν μπορεις να αλλαξεις csc αν εισαι unrooted. Εγω εβαλα 4,1,1, κατεβασα μια εφαρμογη που αλλαζει το csc απο το playstore, αλλαξα csc σε EUR και ξαναεβαλα 4,1,2 EUR μεσω Odin.

Ειναι ρισκο να πας στην 4,1,1 αν εχεις "insane chip". Μπορεις να παθεις Sudden Death.

Ξερει κανεις αν γινεται να μην αναβει η οθονη καθε φορα που δεχομαι ενα sms;

παιδιά,είναι φυσιλογικό κατα τη διάρκεια της νύχτας και χωρίς τίποτα ανοιχτό,να μου καταναλώνει το 35% της μπαταρίας το android???

Γερμανικο δεν εχεις? (Εξ' ου και το csc DBT). Αν ειναι ετσι, και ειναι της μαμας θα κανει update OTA οταν βγει καινουργιο για Γερμανια, και ΙΣΩΣ θα πρεπει να εισαι εκει για να γινει.

Μπορεις φυσικα και να βαλεις οποιο θελεις αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι θα αλλαξει το csc σε αυτο που θελεις.

Για παραδειγμα εγω που ειχα ξενο csc και εκανα flash μεσω Odin την EUR ROM, το csc αλλαξε σε BTU (Αγγλια).

Στην 4,1,2 δεν μπορεις να αλλαξεις csc αν εισαι unrooted. Εγω εβαλα 4,1,1, κατεβασα μια εφαρμογη που αλλαζει το csc απο το playstore, αλλαξα csc σε EUR και ξαναεβαλα 4,1,2 EUR μεσω Odin.

Ειναι ρισκο να πας στην 4,1,1 αν εχεις "insane chip". Μπορεις να παθεις Sudden Death.

εγώ είχα γερμανική ρομ και μετά από ένα factory reset μου το γύρισε σε γαλλική....εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μπορέσω να κάνω το Update όταν βγει μέσω odin γιατί αυτή τη στιγμή με γερμανικό csc και γαλλική rom δεν μπορεί να το κάνει....

παιδιά,είναι φυσιλογικό κατα τη διάρκεια της νύχτας και χωρίς τίποτα ανοιχτό,να μου καταναλώνει το 35% της μπαταρίας το android???

Οχι δεν είναι φυσιολογικό!!

Κοίτα στο μενου της "Μπαταρίας" τι τρέχει...

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

εγώ είχα γερμανική ρομ και μετά από ένα factory reset μου το γύρισε σε γαλλική....εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μπορέσω να κάνω το Update όταν βγει μέσω odin γιατί αυτή τη στιγμή με γερμανικό csc και γαλλική rom δεν μπορεί να το κάνει....

Με Odin κανεις οτι θελεις, δεν ειναι σαν ΟΤΑ και Κιες. Αλλα για το S-Pen δεν ειναι καλυτερα να εχεις EUR? Η δεν υπαρχει διαφορα? Δεν ειμαι σιγουρος.

Υ.Γ. Πρωτη φορα ακουω να "γυριζει" η ΡΟΜ μετα απο ρεσετ. Πως εισαι σιγουρος οτι φορας γαλλικη?

Edited by drgt

Οχι δεν είναι φυσιολογικό!!

Κοίτα στο μενου της "Μπαταρίας" τι τρέχει...

Καλησπέρα! Και μενα το ίδιο μου συμβαίνει. Το βράδυ άφησα το κινητό κάπου στο 48% και το πρωί ήταν στο 13%. Στη μπαταρία που κοίταξα το πρωί δεν είχε τίποτα. Μόνο 4 πράγματα. Καμία εφαρμογή. Στις εφαρμογές που εκτελούνται είχε διάφορες όπως πάντα. Εγώ το έχω unrooted.

Με Odin κανεις οτι θελεις, δεν ειναι σαν ΟΤΑ και Κιες. Αλλα για το S-Pen δεν ειναι καλυτερα να εχεις EUR? Η δεν υπαρχει διαφορα? Δεν ειμαι σιγουρος.

Υ.Γ. Πρωτη φορα ακουω να "γυριζει" η ΡΟΜ μετα απο ρεσετ. Πως εισαι σιγουρος οτι φορας γαλλικη?

γιατί στο sammobile είδα ότι η N7100XXDMF1 είναι γαλλική της orange. και χώρια από αυτό μετά το reset ξεκίνησε να έχει ελληνικά στο spen....

Καλησπέρα! Και μενα το ίδιο μου συμβαίνει. Το βράδυ άφησα το κινητό κάπου στο 48% και το πρωί ήταν στο 13%. Στη μπαταρία που κοίταξα το πρωί δεν είχε τίποτα. Μόνο 4 πράγματα. Καμία εφαρμογή. Στις εφαρμογές που εκτελούνται είχε διάφορες όπως πάντα. Εγώ το έχω unrooted.

υπάρχει καποιο πρόγραμμα που να μας δείχνει τι είναι αυτό που καταναλώνει την μπαταρία?

Υπάρχει το Warlock Detector που σου δείχνει τι ξυπνάει την συσκευή.

Έχω ακριβώς τι ίδιο πρόβλημα εδώ και μέρες, άλλο εκεί που κατανάλωνε max 1% την ώρα, τώρα καταναλώνει 2% και έχω πολλές αφυπνίσεις χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα στις εφαρμογές και χωρίς τίποτα περίεργο στο Wakelock Detector. Αλλά ξαφνικά πολύ υψηλά το σύστημα Android στην ώρα που είναι ενεργό. Κάτι δεν πάει καλά.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

γιατί στο sammobile είδα ότι η N7100XXDMF1 είναι γαλλική της orange. και χώρια από αυτό μετά το reset ξεκίνησε να έχει ελληνικά στο spen....

Αυτη ειναι η τελευταια ελληνικη απο sammobile:

Model: GT-N7100

Country: Greece

Version: Android 4.1.2

Changelist: 1071214

Build date: Fri, 31 May 2013 02:18:10 +0000

Product Code: EUR

PDA: N7100XXDME6

CSC: N7100OXXDMF1

MODEM: N7100XXDMF1

να και η prerooted.

Εσενα που εχει DMF1?

Το "ξεκίνησε να έχει ελληνικά στο spen" δηλωνει γαλλικη?

το ιδιο προβλημα σχεδον αντιμετωπιζω και εγω.χωρις να εχω αλλαξει η πειραξει κατι.

Reset.....

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Αυτη ειναι η τελευταια ελληνικη απο sammobile:

Model: GT-N7100

Country: Greece

Version: Android 4.1.2

Changelist: 1071214

Build date: Fri, 31 May 2013 02:18:10 +0000

Product Code: EUR

PDA: N7100XXDME6

CSC: N7100OXXDMF1

MODEM: N7100XXDMF1

να και η prerooted.

Εσενα που εχει DMF1?

Το "ξεκίνησε να έχει ελληνικά στο spen" δηλωνει γαλλικη?

απλά η γερμανική δεν έχει ελληνικά στο spen....Δηλαδή τώρα αν περάσω την ελληνική θα πρέπει να αλλάξω και το csc????και αν ναι πως θα το κάνω???

Υπάρχει το Warlock Detector που σου δείχνει τι ξυπνάει την συσκευή.

Έχω ακριβώς τι ίδιο πρόβλημα εδώ και μέρες, άλλο εκεί που κατανάλωνε max 1% την ώρα, τώρα καταναλώνει 2% και έχω πολλές αφυπνίσεις χωρίς να έχει αλλάξει τίποτα στις εφαρμογές και χωρίς τίποτα περίεργο στο Wakelock Detector. Αλλά ξαφνικά πολύ υψηλά το σύστημα Android στην ώρα που είναι ενεργό. Κάτι δεν πάει καλά.

Wakelock detector φανταζομαι εννοεις...

απλά η γερμανική δεν έχει ελληνικά στο spen....Δηλαδή τώρα αν περάσω την ελληνική θα πρέπει να αλλάξω και το csc????και αν ναι πως θα το κάνω???

Οχι μονο η γερμανικη εχει και παραεχει Ελληνικα στο s-pen,αλλα ακομη και η ινδικη 4.3 εχει τα παντα Ελληνικοτατα.Απο την 4.1.2 και πανω, εχουν ολες.Οσο για την MF1 που λετε οτι ειναι γαλλικη, δεν κοιταμε την ρομ απο το μοντεμ αλλα απο το csc.ME6 pda και MF1 μοντεμ εχουν ολες οι ευρωπαικες 4.1.2,το csc μονο αλλαζει

Reset.....

Εγώ είχα κάνει reset πριν λίγες μέρες αλλά και πάλι τα ίδια. Έβαλα το πρόγραμμα. Για να δούμε.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)