aeroporos Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Εντάξει παιδιά, αν σας φαίνονται καλά τα μαμά, τότε δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Και μένα καλό μου φαίνεται το opel που έχω, αφού δεν έχω οδηγήσει ποτέ mercedes ή bmw!!! Χωρίς παρεξήγηση παιδιά έτσι; Το τηλέφωνο τα σπάει, όχι όμως και τα αξεσουάρ του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
javaj Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 (edited) Διέρρευσαν οι ημερομηνίες για την αναβάθμιση του Note II σε 4.3 στις ΗΠΑ. http://www.sammobile.com/wp-content/uploads/2013/10/Screen-Shot-2013-10-25-at-12.58.03-PM-590x193.png και η λίστα με το τι θα έρθει μεταξύ άλλων - GALAXY GEAR Support - TRIM Support (Makes the device much faster) - ANT+ Support - Samsung KNOX Implementation (KNOX bootloader and dedicated application) - Samsung Wallet comes pre-loaded - Improved RAM management - Improved Display colour reproduction (Display looks much sharper than before) - Improved TouchWiz Launcher (Much less launcher redraws and less lag) - New Samsung Keyboard - New Samsung Browser (Full screen by default, new tab interface and more) - New Reading Mode (Optimises display for reading, used by only a few specific applications) - New Camera firmware - Minor UI tweaks (Contacts app, Flashlight Widget, dialog boxes etc) Τι είναι TRIM Support και εδώ ANT+ Support Επίσης Miracast/Chromecast Support και επιτέλους Bluetooth 4.0 Edited October 27, 2013 by javaj Παράθεση Memento Mori Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 (edited) Εγώ τα μαμά ακουστικά δεν τα έχω ούτε καν βγάλει απ' το σακουλάκι τους. Χρησιμοποιώ τα ταπεινά μου Sennheiser CX 300-II και είμαι υπερ-ικανοποιημένος. Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα, είναι πολύ προσιτά και ταυτόχρονα ποιοτικά. Δύο πράγματα μόνο να προσέξετε, πρώτον δεν έχουν μικρόφωνο (είναι μόνο ακουστικά) και δεύτερον μην αγοράσετε από eBay γιατί κυκλοφορούν απομιμήσεις που παίζουν χάλια... Edited October 27, 2013 by DrMobile Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Εντάξει παιδιά, αν σας φαίνονται καλά τα μαμά, τότε δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης. Και μένα καλό μου φαίνεται το opel που έχω, αφού δεν έχω οδηγήσει ποτέ mercedes ή bmw!!! Χωρίς παρεξήγηση παιδιά έτσι; Το τηλέφωνο τα σπάει, όχι όμως και τα αξεσουάρ του. Τα αυτονόητα λέμε. Τα κουτίσια ακουστικά προσωπικά τα πέταξα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Χαιρετω. Πριν λιγο,περασα κατα λαθος το χερι μου πανω απο την οθονη του 2,και βγηκε η ωρα και τα αλλα τρια που βγαζει,και μετα εκλεισε.Αμεσως ομως,αρχισε να αναβοσβυνει αργα το μπλε φωτακι και δεν εκλεινε,οπότε αναγκαστηκα να πατησω το κουμπι για να ανοιξει και μετα να το κλεισω. Κανονικα,ετσι πρεπει να εκανε παντα,αλλα σημερα του εδωσα σημασια. Και η ερωτηση του ενος εκατομμυριου.Γιατι το κανει;:lol: Κανονικά αναβοσβήνει μια φορά για να σου δείξει ότι πήρε την εντολή. Αν αναβοσβήνει και μετά έχει κολλήσει, με ένα restart θα στρώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Κανονικά αναβοσβήνει μια φορά για να σου δείξει ότι πήρε την εντολή. Αν αναβοσβήνει και μετά έχει κολλήσει, με ένα restart θα στρώσει. Το εκανα και δεν ξαναναβει συνεχεια.Ευχαριστω. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 καλησπέρα παιδιά...απέχω πάρα πολύ καιρό από το topic λόγω στρατού...μιας και το note 2 μου το έχω ένα χρόνο θα ήθελα να το κάνω ένα "format" όμως δεν ξέρω πως...με hard reset θα γίνει???επιπλέον φοράει γερμανική rom και μιας και θα το κάνω λέω να περάσω τη γαλλική ή να πάω σε unofficial 4,3????τέλος επειδή όπως είπα απέχω πολύ καιρό μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει σχετικά με το πως θα γίνει η αλλαγή της ρομ???υπήρχε ένας ωραίος οδηγός αλλά δεν μπορώ να τον βρω....μπορεί κάποιος να τον κάνει repost???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoumaklis Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Παντως και εγω κατι sennheiser του 20 ευρου δουλευω και ειναι η μερα με τη νυχτα με τα μαμισια.Παντως ειναι τοσο απροβληματιστο το θηριο που ασχολουμαστε με διαφορα αλλα για να βρουμε κατι να πουμε:lol::lol::lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Be Creative....... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 καλησπέρα παιδιά...απέχω πάρα πολύ καιρό από το topic λόγω στρατού...μιας και το note 2 μου το έχω ένα χρόνο θα ήθελα να το κάνω ένα "format" όμως δεν ξέρω πως...με hard reset θα γίνει???επιπλέον φοράει γερμανική rom και μιας και θα το κάνω λέω να περάσω τη γαλλική ή να πάω σε unofficial 4,3????τέλος επειδή όπως είπα απέχω πολύ καιρό μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει σχετικά με το πως θα γίνει η αλλαγή της ρομ???υπήρχε ένας ωραίος οδηγός αλλά δεν μπορώ να τον βρω....μπορεί κάποιος να τον κάνει repost???? Για format κανε επαναφορα εργοστασιακων δεδομένων μέσα απο τις ρυθμίσεις θα σβήσει όλα όσα υπάρχουν στην internal sd . O οδηγός είναι εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=354955 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Για format κανε επαναφορα εργοστασιακων δεδομένων μέσα απο τις ρυθμίσεις θα σβήσει όλα όσα υπάρχουν στην internal sd . O οδηγός είναι εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=354955 ευχαριστώ!!!και μετά θα κάνω κανονικά το restore του back up που έκανα από το kies ή δεν θα το αναγνωρίζει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 ευχαριστώ!!!και μετά θα κάνω κανονικά το restore του back up που έκανα από το kies ή δεν θα το αναγνωρίζει??? Δεν το γνωρίζω γιατί δεν χρησιμοποιώ το kies ,αλλά λογικά θα μπορείς να κάνεις restore . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manchester777 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Ξέρει κανείς αν γίνεται όταν ανοίγεις app που βρίσκεται σε folder, να μην μένει ανοικτό το folder όταν βγαίνεις από το app? Παράθεση Samsung Note II - Young Duos - Nexus 7 3G ---------------------------- Παύλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 PDA:MC3/PHONE:LK7/CSC:MC1 (COA) παιδια γνωριζει κανεις αν υπαρχει η δυνατοτητα μεσω αυτου του μνματος να βρω πια ρομ να κατεβασω απο sammobile γιατι ειναι η μανισια που ειχα στο note σε περιπτωση που την χρειαστω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 PDA:MC3/PHONE:LK7/CSC:MC1 (COA) παιδια γνωριζει κανεις αν υπαρχει η δυνατοτητα μεσω αυτου του μνματος να βρω πια ρομ να κατεβασω απο sammobile γιατι ειναι η μανισια που ειχα στο note σε περιπτωση που την χρειαστω? Είναι Romania Cosmote branded n συσκευή όπως και η δική μου. Tο csc σου είναι COA. Το link από το Sammobile για να την κατεβάσεις είναι εδώ.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giov87 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 Τίποτα ρε συ. Ορίστε και οι πληροφορίες αναλυτικά: Model: *GT-N7100 Country: *Romania (Cosmote) Version: *Android 4.1.2 Changelist: *N/A Build date: *Thu, 01 Jan 1970 00:00:00 +0000 Product Code: *COA PDA: *N7100XXDMC3 CSC: *N7100OXFDMC1 MODEM: *N7100XXDLK7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergi21 Δημ. October 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2013 επειδη δεν εχει καιρο που βγηκε το note 3 πιστευω αξιζει να περιμενω να πεσει η τιμη,αλλα επειδη το καινουριο note αποδειχθηκε κατωτερο των αναμενων προσδωκιων,η ζητηση του note 2 παραμενει.Ακομη ενας παραγοντας ειναι ποσα μαγαζια και για ποσο θα το φερνουν ακομα...παντως τωρα γερμανος και public στα 350 το εχουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 ANT+ Support εχω την εντυπωση οτι θα πρεπει να υποστηριζει το hardware ant+. το n7100 δεν ... απ οσο ξερω. καταλαβα κατι λαθος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Γαλλική ρομ που θα βρω?? Γιατι μπηκα στη samobile και θελει account...επιπλέον αν φλασαρω αλλο firmware θα μπορέσω μετά να κάνω restore το back up από το kies??και κάτι τελευταίο με αλλαγμένη firmware θα μπορώ να κάνω update OTA?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Γαλλική ρομ που θα βρω?? Γιατι μπηκα στη samobile και θελει account...επιπλέον αν φλασαρω αλλο firmware θα μπορέσω μετά να κάνω restore το back up από το kies??και κάτι τελευταίο με αλλαγμένη firmware θα μπορώ να κάνω update OTA?? Κάνε account και θα μπορείς να κατεβάσεις.. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
javaj Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 εχω την εντυπωση οτι θα πρεπει να υποστηριζει το hardware ant+. το n7100 δεν ... απ οσο ξερω. καταλαβα κατι λαθος ? Η αλήθεια είναι ότι είναι κάπως μπερδεμένα, το Bluetooth 4.0 υποστηρίζει τις τεχνολογίες ANT+ και smart ready που στην ουσία και τα δύο είναι πρωτόκολλα πολύ χαμηλής κατανάλωσης. Με android 4.3 θα ενεργοποιηθούν σε συσκευές με ΒΤ 4.0 και στο Note 2 Παράθεση Memento Mori Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Υπάρχει άλλος τρόπος/εφαρμογή για να συνδέω το Note II με τον iMac εκτός απο το Android File Transfer το οποίο για κάποιον λόγο δεν βλέπει την συσκευή ενώ είναι συνδεδεμένη; Δύο τρεις φορές έχω δουλέψει το AFT γιατι με εχει βολεψει το καταπληκτικό και πολύ γρήγορο ασύρματο AirDroid http://www.AirDroid.com Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Διέρρευσαν οι ημερομηνίες για την αναβάθμιση του Note II σε 4.3 στις ΗΠΑ. http://www.sammobile.com/wp-content/uploads/2013/10/Screen-Shot-2013-10-25-at-12.58.03-PM-590x193.png και η λίστα με το τι θα έρθει μεταξύ άλλων - GALAXY GEAR Support - TRIM Support (Makes the device much faster) - ANT+ Support - Samsung KNOX Implementation (KNOX bootloader and dedicated application) - Samsung Wallet comes pre-loaded - Improved RAM management - Improved Display colour reproduction (Display looks much sharper than before) - Improved TouchWiz Launcher (Much less launcher redraws and less lag) - New Samsung Keyboard - New Samsung Browser (Full screen by default, new tab interface and more) - New Reading Mode (Optimises display for reading, used by only a few specific applications) - New Camera firmware - Minor UI tweaks (Contacts app, Flashlight Widget, dialog boxes etc) αλλαγές ουσίας φαίνεται οτι φέρνει το 4.3. σημαντικότερες ίσως και απο τα εξτρά features του s-pen του Ν ΙΙΙ. με bold έχω επισημάνει αυτές που θεωρώ εγώ τις πιο σημαντικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 αλλαγές ουσίας φαίνεται οτι φέρνει το 4.3. σημαντικότερες ίσως και απο τα εξτρά features του s-pen του Ν ΙΙΙ. με bold έχω επισημάνει αυτές που θεωρώ εγώ τις πιο σημαντικές. Αρα,μπορω να γυρισω πλευρο και να απολαμβανω το II μου.Του χρονου,βλεπουμε, συν Θεω,τι θα παιξει με το IV. (Eν τω μεταξυ θα χτυπησω, με αλλαγη του 4, το iPad Air,για ναχουμε και κατι να ασχολουμεθα).:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 αλλαγές ουσίας φαίνεται οτι φέρνει το 4.3. σημαντικότερες ίσως και απο τα εξτρά features του s-pen του Ν ΙΙΙ. με bold έχω επισημάνει αυτές που θεωρώ εγώ τις πιο σημαντικές. Θα δώσουν την 4.3 χωρίς τα features του spen από το 3, θα μας πασάρουν το knox και μετά θα ψαχνόμαστε για root κι εγγυήσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2013 Θα δώσουν την 4.3 χωρίς τα features του spen από το 3, θα μας πασάρουν το knox και μετά θα ψαχνόμαστε για root κι εγγυήσεις :) Mια χαρά για εμένα γιατί α) δεν με νοιάζουν και τόσο τα extra του spen β) δεν κάνω root. Η 4.3 είναι μεγάλο βήμα για το android για να αδιαφορήσω. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts