scorpios44 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Ποτε θα μπορουμε να εχουμε την 4.3 επισημα Ο.Τ.Α.? Μενει φανταζομαι να το επισημανει και η Samsung ετσι? Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Για πριν τα Χριστούγεννα την κόβω. (προσωπική εκτίμηση) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Ίσως και νωριτερα.Βλεπω ότι η τιμή του note 3 έχει πάρει μια κατρακύλα άνευ προηγουμενου, οπότε ίσως βοηθήσει αυτο Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Καλά, αυτό που είχε γίνει πέρσι με το Note II μόνο στο HD2 το είχα δει στο παρελθόν. Γενικά τόσο απροβλημάτιστη συσκευή out of the box δεν βλέπουμε συχνά. Τώρα η Samsung δεν νομίζω να έχει ως κύριο σκοπό της να κάνει τους πελάτες της να αναβαθμίζουν τις παλιές ναυαρχίδες με τις νέες. Όχι πως θα την χαλούσε, αλλά έχω την εντύπωση πως προτημάει να τους δένει με τις πολλές λειτουργίες των κινητών της. πχ. Οι λειτουργίες που έχει το SPen για εμένα είναι πλέον δεσμευτικές... δεν ξέρω αν θα μπορούσα να αλλάξω συσκευή - εταιρία χωρίς να έχω αυτές τις λειτουργίες. Και ειλικρινά είναι και το μοναδικό πράγμα που ζήλεψα από το Note 3, τίποτ' άλλο. Συμφωνώ απόλυτα. Το Note 2 είναι σύμβολο. Από την επόμενη Τρίτη θα έχω το μεγάλο αδελφάκι του το Note8 3g. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μου έλειψαν στην δουλειά μου οι ευκολίες του S-Pen. Για μένα δεν είναι αναγκαία η μετάβαση στο 3. Σίγουρα η ανάλυση της οθόνης βοηθά στην πιο ξεκούραστη ανάγνωση και η κάμερα είναι ασυναγώνιστη όμως δεν είναι το παν. Οι νέες λειτουργίες είναι απείρως πιο χρήσιμες σε μια επαγγελματικης συσκευή σαν το Note. Επίσης η 4.3 είναι ίσως η πρώτη Android έκδοση που κάνει τις συσκευές με παλαιότερο hardware να λειτουργούν καλύτερα από πριν. Το διαπίστωσα στο Nexus 7. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 (edited) Επίσης η 4.3 είναι ίσως η πρώτη Android έκδοση που κάνει τις συσκευές με παλαιότερο hardware να λειτουργούν καλύτερα από πριν. Το διαπίστωσα στο Nexus 7.Συμφωνώ απολυτα.Το ίδιο συμβαίνει και στο note 2 με την 4.3 leaked που του έχω εδώ και κάποιες ημερες,το καλό γίνεται καλύτερο :) Edited October 13, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Αυτό που δεν έχουμε μάθει ακόμα είναι αν θα έχει επιλογή για μεταφορά των εφαρμογών στην κάρτα. Το οποίο και εύχομαι βέβαια. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varzak Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Αυτό που δεν έχουμε μάθει ακόμα είναι αν θα έχει επιλογή για μεταφορά των εφαρμογών στην κάρτα. Το οποίο και εύχομαι βέβαια. αυτό είναι σημαντικό .παίζει να το δούμε στην 4.3 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Δε ξέρω γιατί αλλα έχω μπει σε σκέψεις να δώσω το Ζ για το note 2 :P Μ αρεσε το πενάκι και το μεγεθος της οθόνης του αλλά φοβάμαι μην είναι ένα βήμα πίσω από το Ζ λόγω hw. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Δε ξέρω γιατί αλλα έχω μπει σε σκέψεις να δώσω το Ζ για το note 2 :P Μ αρεσε το πενάκι και το μεγεθος της οθόνης του αλλά φοβάμαι μην είναι ένα βήμα πίσω από το Ζ λόγω hw. Ούτε κατά διάνοια αυτό που λες, έχω και το ζετακι στο σπίτι, δίπλα στο note χανεται ;) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 αυτό είναι σημαντικό .παίζει να το δούμε στην 4.3 ? Έχω την εντύπωση πως κάπου το είχα διαβάσει ότι η Samsung με την νέα αναβάθμιση (4.3) ενεργοποιεί την επιλογή, επίσημα, για μεταφορά εφαρμογών στην SD... Το θέμα είναι πως έψαξα λίγο τώρα και δεν βρήκα τίποτα σχετικό.... Χμμμ λες να το είδα στον ύπνο μου ως διακαή πόθο;;; περίεργο... Θα το ξανά ψάξω. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Ούτε κατά διάνοια αυτό που λες, έχω και το ζετακι στο σπίτι, δίπλα στο note χανεται ;) Είσαι ο άνθρωπος που χρειάζομαι :P σου στέλνω pm :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 (edited) Έχω την εντύπωση πως κάπου το είχα διαβάσει ότι η Samsung με την νέα αναβάθμιση (4.3) ενεργοποιεί την επιλογή, επίσημα, για μεταφορά εφαρμογών στην SD... Το θέμα είναι πως έψαξα λίγο τώρα και δεν βρήκα τίποτα σχετικό.... Χμμμ λες να το είδα στον ύπνο μου ως διακαή πόθο;;; περίεργο... Θα το ξανά ψάξω. ειμαι 4.3 leaked μεταφερονται οι εφαρμογες φυσικα,απλα εγω ειχα ενα θεμα με τα games το οποιο λυθηκε με την εφαρμογη folder mount...μετα απο υποδειξη ενος φιλου εδω Edited October 13, 2013 by Kopoylos συμπληρωματικο λογο εικονας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 ειμαι 4.3 leaked μεταφερονται οι εφαρμογες φυσικα,απλα εγω ειχα ενα θεμα με τα games το οποιο λυθηκε με την εφαρμογη folder mount...μετα απο υποδειξη ενος φιλου εδω Ουφ... Ευτυχώς γιατί προς στιγμήν νόμιζα πως χάζεψα. Τέλεια νομίζω πως αν δεν αλλάξει κάτι στην τελική έκδοση την κινητάρα που ακούει στο όνομα galaxy note 2 θα την κρατήσω ενάμισι χρόνο ακόμα. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Πολύ σημαντικό αν μπορούν να μεταφέρονται οι εφαρμογές στην κάρτα μνήμη. Αν συμβεί αυτό και πάρουμε και τις δυνατότητες του 3 στο πενάκι τότε η samsung θα με έχει κερδίσει απόλυτα σαν πελάτη στα επόμενα κινητά της. Είναι σημαντικό μια εταιρία να σλεβεται τον πελάτη της και αυτό οδηγή και σε μεγαλύτερη αφοσίωση προς την εταιρία από τους αγοραστές. Μπορεί βραχυπρόθεσμα να μην τη συμφαίρει αφού κάποιοι θα πήγαιναν στο 3 μόνο και μόνο για αυτές τις δυνατότητες αλλα μακροπρόθεσμα σίγοθρα θα της βγει σε καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Έχω την εντύπωση ότι από την 4.2.2 και μετά οι επαφές μεταφέρονται στην sd. Απλά εμάς δεν μας την έδωσε για την 4.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bibilos789 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Μακάρι οι ευχές όλων μας να εισακουστούν στην εταιρία γιατι αν μας δώσουν την 4.3 με τα νεα features του s pen και την μεταφορα εφαρμογων στην ουσία θα έχουμε ένα νέο τηλέφωνο:) Παράθεση SMARTPHONES NOTE 2, GALAXY SII PLUS, GALAXY GRAND NEO, GALAXY MINI TABLET GALAXY TAB 10,1, GALAXY NOTE 8.0, GALAXY TAB 4 7,0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 http://androidcritics.com/update-samsung-galaxy-note-2-to-official-android-4-3-jelly-bean-n7100xxuemi6-firmware/ για ριξτε μια ματια να ανεβείτε λιγάκι Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 http://androidcritics.com/update-samsung-galaxy-note-2-to-official-android-4-3-jelly-bean-n7100xxuemi6-firmware/ για ριξτε μια ματια να ανεβείτε λιγάκι εεε ρε τι μας κάνεις βραδιάτικα... και ξυπνάω και στις έξι το πρωί... κατεβαίνει btw... :P Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 εεε ρε τι μας κάνεις βραδιάτικα... και ξυπνάω και στις έξι το πρωί... κατεβαίνει btw... :P Ουπς συγνώμη φίλε κατεβασε τη και πήγαινε για ύπνο και την περνας αύριο αλλιώς σε βλέπω κατευθείαν για δούλεια Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Ουπς συγνώμη φίλε κατεβασε τη και πήγαινε για ύπνο και την περνας αύριο αλλιώς σε βλέπω κατευθείαν για δούλεια :lol:Αυτό θα κάνω μάλλον (αν κρατηθώ βέβαια)... άντε καλό βράδυ Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Παιδια τι κανουμε τωρα με τη 4.3?μπορω να περασω με mobile odin? Το root θα το χασω? Με τοknox τι γινεται? Το mod για ολες τις εφαρμογες στο multiwindow που εχω περασει θα μπορώ να το περασω ξανα?heeeellppppp!!!!:)))) Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Οπότε αν αυτή είναι η επίσημη έκδοση τότε θα πρέπει σύντομα να γίνει διαθέσιμη και ΟΤΑ. Σίγουρα δεν είναι beta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 http://androidcritics.com/update-samsung-galaxy-note-2-to-official-android-4-3-jelly-bean-n7100xxuemi6-firmware/ για ριξτε μια ματια να ανεβείτε λιγάκι Mην κανετε αδικα χαρα,ειναι η leaked που ηδη εχουμε,τιποτα νεοτερο.Διαβαστε κι εδω για περισσοτερα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2480686 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Εγώ πιστεύω πρώτα θα την πάρει το s4 μετά το s3 και τελευταίοι εμείς. Πάντως μέχρι αρχές Δεκέμβρη λογικά θα την έχουμε πάρει όλοι ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Με όλα τα features του 3 το τηλέφωνο κερδίζει τουλάχιστον 1 χρόνο. Πολλά μπράβο στη Sammy αν στο επιβεβαιωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts