Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι δίκτυο έχετε παιδιά;

Vodafone, συνήθως οριακό σήμα.

http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg

"Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..."

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παρατήρησα σήμερα, πως με τα δεδομένα ανοιχτά με επιλογή GSM/WCDMA auto, μετά από κάποια ώρα δεν παίζει η δυνατότητα κλήσης, λήψης κλήσης και περιήγησης στο διαδίκτυο, παρόλο που το κινητό είναι λειτουργικό (δείχνει πως έχει σήμα, μπορείς να καλέσεις αλλά χωρίς επιτυχή σύνδεση με την άλλη πλευρά).

Φοράει από ότι είδα τη τελευταία έκδοση rom για την Ελλάδα, απείραχτη.

Με επανεκκίνηση διορθώνεται. Πλέον παίζω χειροκίνητα με GSM ή WCDMA.

Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος; Αν ναι, υπάρχει λύση έστω και μέσω πλήρως λειτουργικής custom rom;

Καλημέρα, το έπαθα και εγώ μια φορά, δεν ξέρω αν φταίει ο πάροχος η το τηλέφωνο??????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα, το έπαθα και εγώ μια φορά, δεν ξέρω αν φταίει ο πάροχος η το τηλέφωνο??????

Αυτο που λες,το θυμαμαι απο την εποχη του S3.Το γυριζαμε τοτε στο σκετο GSM και παπαλα.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Από ότι καταλαβαίνω, bug της rom πρέπει να είναι.

Έχω διαβάσει πως με κάποιες custom roms και 1 μήνα uptime με χρήση wcdma/gsm auto δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Αυτο που λες,το θυμαμαι απο την εποχη του S3.Το γυριζαμε τοτε στο σκετο GSM και παπαλα.

Διορθώθηκε ποτέ, αν ναι με ποιο τρόπο (εκτός του χειροκίνητου από το χρήστη);

http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg

"Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..."

Παρατήρησα σήμερα, πως με τα δεδομένα ανοιχτά με επιλογή GSM/WCDMA auto, μετά από κάποια ώρα δεν παίζει η δυνατότητα κλήσης, λήψης κλήσης και περιήγησης στο διαδίκτυο, παρόλο που το κινητό είναι λειτουργικό (δείχνει πως έχει σήμα, μπορείς να καλέσεις αλλά χωρίς επιτυχή σύνδεση με την άλλη πλευρά).

Φοράει από ότι είδα τη τελευταία έκδοση rom για την Ελλάδα, απείραχτη.

Με επανεκκίνηση διορθώνεται. Πλέον παίζω χειροκίνητα με GSM ή WCDMA.

Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος; Αν ναι, υπάρχει λύση έστω και μέσω πλήρως λειτουργικής custom rom;

Το είχα πάθει και εγω αυτο πριν καιρο!! Εφταιγε που το είχα στο auto!! Απο την ωρα που το κάνω χειροκινητα δεν μου το εχει ξανακάνει!:D

IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Παιδια το χειροκινητο εχει ενα μεγαλο μειον, αν το εχεις βαλει στο WCDMA και οχι στο αυτοματο, οταν βρεθεις σε περιοχη με μονο GSM θα μεινεις απο σημα.Την εχω πατησει ετσι

Παιδια το χειροκινητο εχει ενα μεγαλο μειον, αν το εχεις βαλει στο WCDMA και οχι στο αυτοματο, οταν βρεθεις σε περιοχη με μονο GSM θα μεινεις απο σημα.Την εχω πατησει ετσι

Γιαυτο πάντα στο gsm και όταν χρειαστεί βάζω το wcdma

Θοδωρής

Το εκανε και σε εμένα το καλοκαίρι για κανενα μηνα έφτιαξε μονο του χωρις να κανω κάτι
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Το εκανε και σε εμένα το καλοκαίρι για κανενα μηνα έφτιαξε μονο του χωρις να κανω κάτι

Μήπως ήταν θέμα δίκτυου?

Καλησπέρα σε όλους.

Γνωρίζει κανείς γιατί σπάνια έχω 3G? ενώ ειναι στην ρύθμιση auto ενώ της γυναίκας μου που έχει ενα απλό smart τηλέφωνο πάλι της Samsung σπάνια ΔΕΝ έχει 3G?

επίσης κάτι άλλο, στο Swiftkey στα μηνύματα που στέλνω πετάει κάτι ? ? ? ενδιάμεσα.

Καλησπέρα σε όλους.

Γνωρίζει κανείς γιατί σπάνια έχω 3G? ενώ ειναι στην ρύθμιση auto ενώ της γυναίκας μου που έχει ενα απλό smart τηλέφωνο πάλι της Samsung σπάνια ΔΕΝ έχει 3G?

επίσης κάτι άλλο, στο Swiftkey στα μηνύματα που στέλνω πετάει κάτι ? ? ? ενδιάμεσα.

Έχετε τον ίδιο provider;

Κι αν έχετε τον ίδιο, τα βάζετε δίπλα δίπλα και το ένα έχει και το άλλο δεν έχει;

Το κάνει ακόμα σε μένα και στρώνει μόνο με επανεκκίνηση.

Να το έχω σε GSM δεν με βολεύει γιατι χρησιμοποιώ πολύ τα δεδομένα.

Τώρα τελευταία μου έχει κάνει και να μην συνδέομαι στο internet παρα μονο με επανεκκίνηση.

My Phone Samsung Note 9

My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G

My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360

Το κάνει ακόμα σε μένα και στρώνει μόνο με επανεκκίνηση.

Να το έχω σε GSM δεν με βολεύει γιατι χρησιμοποιώ πολύ τα δεδομένα.

Τώρα τελευταία μου έχει κάνει και να μην συνδέομαι στο internet παρα μονο με επανεκκίνηση.

Και σε εμενα μόνο με επανεκκίνηση έφτιαχνε αλλα απο καποια στιγμή και μετά δεν το ξανά παρουσιάσε το πρόβλημα σε εμενα μου φαίνεται για κάποια ασυμβατότητα της συσκευής με την sim

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Και σε εμενα μόνο με επανεκκίνηση έφτιαχνε αλλα απο καποια στιγμή και μετά δεν το ξανά παρουσιάσε το πρόβλημα σε εμενα μου φαίνεται για κάποια ασυμβατότητα της συσκευής με την sim

Τα ίδια και εδώ. Εγώ απλός το απέδιδα στο χαμηλό σημα της περιοχής παρότι είχε μια μπάρα

Λοιπόν παιδιά έχω το note 2 εδω και μια βδομάδα. Έχω ένα προβληματάκι μου έχει τύχει 2 φορές η οθόνη να μην μπορεί να περιστραφεί δηλαδή να μην πηγαίνει σε landscape mode και αντίστροφα. ενοητε έχω την περιστροφή οθόνης ανοιχτή και την έξυπνη περιστροφή κλειστή. Ο μόνος τρόπος για να επανέλθει είναι επανεκκίνηση. Με λίγο ψάξιμο στο Internet είδα οτι είναι πολύ γνωστό πρόβλημα και λέγεται rotation bug και ξεκίνησε όταν μπήκε η 4.1.2. Ήθελα να ρωτήσω αντιμετώπιζει κάνεις το ίδιο πρόβλημα και τι κάνετε για να επανέλθει εκτός απο επανεκκίνηση ;

Το ίδιο κάνει και σε μένα και στρώνει μόλις ενεργοποιήσω την αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας.

Πάντως έχει πολύ πλάκα! Όταν πήρα το note ii, το τι είχα ακούσει δεν περιγράφεται, για το μέγεθος κτλ. Τώρα οι ίδιοι μου λένε αν πάρεις το note iii και πουλήσεις το note ii να μου πεις. Και είναι αρκετοί! :lol:

Για την ώρα όμως δεν σκέφτομαι την αλλαγή. Ίσως όταν πάει το note iii στα 500 και πάλι βλέπουμε.

Πάντως έχει πολύ πλάκα! Όταν πήρα το note ii, το τι είχα ακούσει δεν περιγράφεται, για το μέγεθος κτλ. Τώρα οι ίδιοι μου λένε αν πάρεις το note iii και πουλήσεις το note ii να μου πεις. Και είναι αρκετοί! :lol:

Για την ώρα όμως δεν σκέφτομαι την αλλαγή. Ίσως όταν πάει το note iii στα 500 και πάλι βλέπουμε.

Έτσι γίνεται πάντα. Αυτοί που κράζουν Εινσι και αυτοί που κάνουν πρώτοι κολοτουμπες.

Θοδωρής

Λοιπόν παιδιά έχω το note 2 εδω και μια βδομάδα. Έχω ένα προβληματάκι μου έχει τύχει 2 φορές η οθόνη να μην μπορεί να περιστραφεί δηλαδή να μην πηγαίνει σε landscape mode και αντίστροφα. ενοητε έχω την περιστροφή οθόνης ανοιχτή και την έξυπνη περιστροφή κλειστή. Ο μόνος τρόπος για να επανέλθει είναι επανεκκίνηση. Με λίγο ψάξιμο στο Internet είδα οτι είναι πολύ γνωστό πρόβλημα και λέγεται rotation bug και ξεκίνησε όταν μπήκε η 4.1.2. Ήθελα να ρωτήσω αντιμετώπιζει κάνεις το ίδιο πρόβλημα και τι κάνετε για να επανέλθει εκτός απο επανεκκίνηση ;

Κι εμένα το ίδιο!

{What goes around comes around}

Καλημέρα παίδες! Επειδη ειμαι καινουριος στο galaxy kai to android γενικοτερα, μηπως μπορει καποιος να μου πει πως προσθέτω (οθονες) να τις πω; Διαφανειες; Εχει 7 προεπιλεγμενες. Αν θελω περισσοτερες τι κανω;

Με τα 2 δαχτυλα "τσιμπας" την οθόνη! Σαν να προσπάθειες να ενώσεις αντίχειρα με δείκτη. Μπορείς μέχρι οθόνες Σύνολο

Η μενου (διπλα απο το home button) και "επεξεργασία σελίδας" ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Καλημέρα παίδες! Επειδη ειμαι καινουριος στο galaxy kai to android γενικοτερα, μηπως μπορει καποιος να μου πει πως προσθέτω (οθονες) να τις πω; Διαφανειες; Εχει 7 προεπιλεγμενες. Αν θελω περισσοτερες τι κανω;

ζουμαρεις στις αρχικες οθονες προς τα εξω και θα σου βγαλει ολες τις αρχικες οθονες.εκει εχει ενα + και απο αυτο προσθετεις.

Αμα θες να διαγραψεις μια σελιδα πατας παρατεταμενα πανω της και την σερνεις στον καδο ανακυκλωσης.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)