saroy1982 Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Τι δίκτυο έχετε παιδιά; Vodafone, συνήθως οριακό σήμα. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harley5 Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Παρατήρησα σήμερα, πως με τα δεδομένα ανοιχτά με επιλογή GSM/WCDMA auto, μετά από κάποια ώρα δεν παίζει η δυνατότητα κλήσης, λήψης κλήσης και περιήγησης στο διαδίκτυο, παρόλο που το κινητό είναι λειτουργικό (δείχνει πως έχει σήμα, μπορείς να καλέσεις αλλά χωρίς επιτυχή σύνδεση με την άλλη πλευρά). Φοράει από ότι είδα τη τελευταία έκδοση rom για την Ελλάδα, απείραχτη. Με επανεκκίνηση διορθώνεται. Πλέον παίζω χειροκίνητα με GSM ή WCDMA. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος; Αν ναι, υπάρχει λύση έστω και μέσω πλήρως λειτουργικής custom rom; Καλημέρα, το έπαθα και εγώ μια φορά, δεν ξέρω αν φταίει ο πάροχος η το τηλέφωνο?????? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Καλημέρα, το έπαθα και εγώ μια φορά, δεν ξέρω αν φταίει ο πάροχος η το τηλέφωνο?????? Αυτο που λες,το θυμαμαι απο την εποχη του S3.Το γυριζαμε τοτε στο σκετο GSM και παπαλα. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Καλημέρα, το έπαθα και εγώ μια φορά, δεν ξέρω αν φταίει ο πάροχος η το τηλέφωνο?????? Από ότι καταλαβαίνω, bug της rom πρέπει να είναι. Έχω διαβάσει πως με κάποιες custom roms και 1 μήνα uptime με χρήση wcdma/gsm auto δεν είχε κανένα πρόβλημα. Αυτο που λες,το θυμαμαι απο την εποχη του S3.Το γυριζαμε τοτε στο σκετο GSM και παπαλα. Διορθώθηκε ποτέ, αν ναι με ποιο τρόπο (εκτός του χειροκίνητου από το χρήστη); Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Παρατήρησα σήμερα, πως με τα δεδομένα ανοιχτά με επιλογή GSM/WCDMA auto, μετά από κάποια ώρα δεν παίζει η δυνατότητα κλήσης, λήψης κλήσης και περιήγησης στο διαδίκτυο, παρόλο που το κινητό είναι λειτουργικό (δείχνει πως έχει σήμα, μπορείς να καλέσεις αλλά χωρίς επιτυχή σύνδεση με την άλλη πλευρά). Φοράει από ότι είδα τη τελευταία έκδοση rom για την Ελλάδα, απείραχτη. Με επανεκκίνηση διορθώνεται. Πλέον παίζω χειροκίνητα με GSM ή WCDMA. Το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος; Αν ναι, υπάρχει λύση έστω και μέσω πλήρως λειτουργικής custom rom; Το είχα πάθει και εγω αυτο πριν καιρο!! Εφταιγε που το είχα στο auto!! Απο την ωρα που το κάνω χειροκινητα δεν μου το εχει ξανακάνει!:D Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Παιδια το χειροκινητο εχει ενα μεγαλο μειον, αν το εχεις βαλει στο WCDMA και οχι στο αυτοματο, οταν βρεθεις σε περιοχη με μονο GSM θα μεινεις απο σημα.Την εχω πατησει ετσι Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Παιδια το χειροκινητο εχει ενα μεγαλο μειον, αν το εχεις βαλει στο WCDMA και οχι στο αυτοματο, οταν βρεθεις σε περιοχη με μονο GSM θα μεινεις απο σημα.Την εχω πατησει ετσι Γιαυτο πάντα στο gsm και όταν χρειαστεί βάζω το wcdma Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Το εκανε και σε εμένα το καλοκαίρι για κανενα μηνα έφτιαξε μονο του χωρις να κανω κάτι Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Το εκανε και σε εμένα το καλοκαίρι για κανενα μηνα έφτιαξε μονο του χωρις να κανω κάτι Μήπως ήταν θέμα δίκτυου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanos1970 Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς γιατί σπάνια έχω 3G? ενώ ειναι στην ρύθμιση auto ενώ της γυναίκας μου που έχει ενα απλό smart τηλέφωνο πάλι της Samsung σπάνια ΔΕΝ έχει 3G? επίσης κάτι άλλο, στο Swiftkey στα μηνύματα που στέλνω πετάει κάτι ? ? ? ενδιάμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς γιατί σπάνια έχω 3G? ενώ ειναι στην ρύθμιση auto ενώ της γυναίκας μου που έχει ενα απλό smart τηλέφωνο πάλι της Samsung σπάνια ΔΕΝ έχει 3G? επίσης κάτι άλλο, στο Swiftkey στα μηνύματα που στέλνω πετάει κάτι ? ? ? ενδιάμεσα. Έχετε τον ίδιο provider; Κι αν έχετε τον ίδιο, τα βάζετε δίπλα δίπλα και το ένα έχει και το άλλο δεν έχει; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Το εκανε και σε εμένα το καλοκαίρι για κανενα μηνα έφτιαξε μονο του χωρις να κανω κάτι Το κάνει ακόμα σε μένα και στρώνει μόνο με επανεκκίνηση. Να το έχω σε GSM δεν με βολεύει γιατι χρησιμοποιώ πολύ τα δεδομένα. Τώρα τελευταία μου έχει κάνει και να μην συνδέομαι στο internet παρα μονο με επανεκκίνηση. Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Το κάνει ακόμα σε μένα και στρώνει μόνο με επανεκκίνηση. Να το έχω σε GSM δεν με βολεύει γιατι χρησιμοποιώ πολύ τα δεδομένα. Τώρα τελευταία μου έχει κάνει και να μην συνδέομαι στο internet παρα μονο με επανεκκίνηση. Και σε εμενα μόνο με επανεκκίνηση έφτιαχνε αλλα απο καποια στιγμή και μετά δεν το ξανά παρουσιάσε το πρόβλημα σε εμενα μου φαίνεται για κάποια ασυμβατότητα της συσκευής με την sim Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. September 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2013 Και σε εμενα μόνο με επανεκκίνηση έφτιαχνε αλλα απο καποια στιγμή και μετά δεν το ξανά παρουσιάσε το πρόβλημα σε εμενα μου φαίνεται για κάποια ασυμβατότητα της συσκευής με την sim Τα ίδια και εδώ. Εγώ απλός το απέδιδα στο χαμηλό σημα της περιοχής παρότι είχε μια μπάρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Λοιπόν παιδιά έχω το note 2 εδω και μια βδομάδα. Έχω ένα προβληματάκι μου έχει τύχει 2 φορές η οθόνη να μην μπορεί να περιστραφεί δηλαδή να μην πηγαίνει σε landscape mode και αντίστροφα. ενοητε έχω την περιστροφή οθόνης ανοιχτή και την έξυπνη περιστροφή κλειστή. Ο μόνος τρόπος για να επανέλθει είναι επανεκκίνηση. Με λίγο ψάξιμο στο Internet είδα οτι είναι πολύ γνωστό πρόβλημα και λέγεται rotation bug και ξεκίνησε όταν μπήκε η 4.1.2. Ήθελα να ρωτήσω αντιμετώπιζει κάνεις το ίδιο πρόβλημα και τι κάνετε για να επανέλθει εκτός απο επανεκκίνηση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosp Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Το ίδιο κάνει και σε μένα και στρώνει μόλις ενεργοποιήσω την αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Πάντως έχει πολύ πλάκα! Όταν πήρα το note ii, το τι είχα ακούσει δεν περιγράφεται, για το μέγεθος κτλ. Τώρα οι ίδιοι μου λένε αν πάρεις το note iii και πουλήσεις το note ii να μου πεις. Και είναι αρκετοί! :lol: Για την ώρα όμως δεν σκέφτομαι την αλλαγή. Ίσως όταν πάει το note iii στα 500 και πάλι βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Πάντως έχει πολύ πλάκα! Όταν πήρα το note ii, το τι είχα ακούσει δεν περιγράφεται, για το μέγεθος κτλ. Τώρα οι ίδιοι μου λένε αν πάρεις το note iii και πουλήσεις το note ii να μου πεις. Και είναι αρκετοί! :lol: Για την ώρα όμως δεν σκέφτομαι την αλλαγή. Ίσως όταν πάει το note iii στα 500 και πάλι βλέπουμε. Έτσι γίνεται πάντα. Αυτοί που κράζουν Εινσι και αυτοί που κάνουν πρώτοι κολοτουμπες. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_L_O_U_D Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Λοιπόν παιδιά έχω το note 2 εδω και μια βδομάδα. Έχω ένα προβληματάκι μου έχει τύχει 2 φορές η οθόνη να μην μπορεί να περιστραφεί δηλαδή να μην πηγαίνει σε landscape mode και αντίστροφα. ενοητε έχω την περιστροφή οθόνης ανοιχτή και την έξυπνη περιστροφή κλειστή. Ο μόνος τρόπος για να επανέλθει είναι επανεκκίνηση. Με λίγο ψάξιμο στο Internet είδα οτι είναι πολύ γνωστό πρόβλημα και λέγεται rotation bug και ξεκίνησε όταν μπήκε η 4.1.2. Ήθελα να ρωτήσω αντιμετώπιζει κάνεις το ίδιο πρόβλημα και τι κάνετε για να επανέλθει εκτός απο επανεκκίνηση ; Κι εμένα το ίδιο! Παράθεση {What goes around comes around} Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savara Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Καλημέρα παίδες! Επειδη ειμαι καινουριος στο galaxy kai to android γενικοτερα, μηπως μπορει καποιος να μου πει πως προσθέτω (οθονες) να τις πω; Διαφανειες; Εχει 7 προεπιλεγμενες. Αν θελω περισσοτερες τι κανω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Με τα 2 δαχτυλα "τσιμπας" την οθόνη! Σαν να προσπάθειες να ενώσεις αντίχειρα με δείκτη. Μπορείς μέχρι οθόνες Σύνολο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Η μενου (διπλα απο το home button) και "επεξεργασία σελίδας" ;) Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Καλημέρα παίδες! Επειδη ειμαι καινουριος στο galaxy kai to android γενικοτερα, μηπως μπορει καποιος να μου πει πως προσθέτω (οθονες) να τις πω; Διαφανειες; Εχει 7 προεπιλεγμενες. Αν θελω περισσοτερες τι κανω; ζουμαρεις στις αρχικες οθονες προς τα εξω και θα σου βγαλει ολες τις αρχικες οθονες.εκει εχει ενα + και απο αυτο προσθετεις. Αμα θες να διαγραψεις μια σελιδα πατας παρατεταμενα πανω της και την σερνεις στον καδο ανακυκλωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savara Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 λοιπον κανω ολα τα παραπανω αλλα δεν βλεπω καμια επιλογη για προσθηκη που θενα (+) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. September 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2013 Εισαι με τον μανισιο Launcher ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts