Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

οχι μιλαω μονο για αυτα τα μαυρα που φαινονται σε απολυτο σκοταδι. αλλα αν αλλαξω οθονη νομιζω καποιο παιδι ειχε αναφερει οτι μπορει να ξανα εμφανιστούν.. ετσι δν ειναι?

Έχω και εγώ 3-4 τέτοιες μαύρες κουκίδες αλλά δε με πειράζει. Δε μπορώ με τίποτα να αποχωριστώ το κινητό μου και να το παν στο σέρβις για κάτι που δεν είναι λειτουργικό πρόβλημα.

160 έχει 130 έχει του S3

Η κοπέλα στο σερβις μου είπε 130,σαν ανταλλακτικό όμως...Ίσως 160 να είναι φορεμένη,

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Παιδιά, έχει παρατηρήσει κανείς lag στο άνοιγμα του ExDialer; Τις τελευταίες μέρες παρατηρώ ότι το πατάω στην Dock του Nova και δεν ξεκινάει ακαριαία όπως συνήθιζε. Τον έκανα τερματισμό και εκκαθάριση αλλά τίποτα. Επειδή πριν 12-15 μέρες είχα κάνει hard reset (και επαναφορά μέσω Google των εφαρμογών) και κάπου εκεί είχε update κι ο ExDialer δεν μπορώ να πω πότε ακριβώς ξεκίνησε αυτό. Αν και νομίζω είναι πιο πρόσφατο. Θα κάνω κι ένα reboot αλλά μόνο 77 ώρες έχει από το τελευταίο. Και εκτός από ένα widget δεν έχω αλλάξει κάτι στις εφαρμογές. Στις άλλες δύο συσκευές δεν το κάνει και είπα να το αναφέρω. Εννοείται η παραμονή στη μνήμη είναι ενεργοποιημένη.

Φίλη Ελένη μετα το τελευταίο update αργει να ανοιξει 2 δεύτερα οταν το ανοίγω γι πρώτη φορά. Οταν κλείνω τις εφαρμογές το ξανακάνει. Κρίμα

Θοδωρής

Φίλη Ελένη μετα το τελευταίο update αργει να ανοιξει 2 δεύτερα οταν το ανοίγω γι πρώτη φορά. Οταν κλείνω τις εφαρμογές το ξανακάνει. Κρίμα

Εμένα ανοίγει ακαριαία σε κάθε περίπτωση αν μιλάμε για τον exdialer.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Δεν ειναι δύσκολη η αλλαγη,λιγο προσοχή να δώσεις και το κανεις.Το μόνο που δεν ξέρω,ειναι αν τα συγκεκριμένα είναι αυθεντικά Αν δεν είναι,παίζει να εχεις προβλήματα εφαρμογής.Για αυτο θα προτιμούσα να δωσω 35ε και να είμαι σίγουρος...Αν το πας σε μαγαζί θα πας για κανένα 50ε ρικο συνολικά..

Ελα καλημερα.Τελικα χθες μιλησα με τον πωλητη και μου ειπε οτι ειναι αυθεντικα και οτι ταιριαζουν 100%.τα παραγγελνω και το πολυ πολυ εχασα ενα 20αρικο.Και αποτι ειδα το tutorial δεν ειναι δυσκολο να το αλλαξω και μονος μου.

Το θέμα δεν είναι η δυσκολία του εγχειρήματος αλλά αν επέμβεις καθ' οιοδήποτε τρόπο στο Ν2 σου χάνεις αυτόματα την εγγύηση. Εχουν πολλούς τρόπους να το καταλάβουν. Για 15€ εργατικά ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ άποψή μου.
Ι need a six month vacation, twice a year.

Παιδιά ξέρω τι είναι το burn-in που λέτε, αλλά πώς να το τσεκάρω αποτελεσματικά; Τι πρέπει να κάνω; Γιατί και σε απόλυτο σκοτάδι με μαύρη οθόνη που το τσέκαρα δεν βλέπω κάποια ανωμαλία... Επίσης σε τελείως λευκή οθόνη πάλι όλα τα βλέπω εντάξει. Τι είδους εικόνα πρέπει να απεικονίσω και σε τι φωτεινότητα για να δω το burn-in;

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Στο lock screen έχει την δυνατότητα να περνάει μπάρα με ειδήσεις στο κάτω μέρος της οθόνης. Αλλά δίνει μόνο την δυνατότητα για top stories απο το yahoo.com πράγμα που σημαίνει μόνο εξωτερικές ειδήσεις. Αλλάζει αυτό;

Και κάτι άλλο: Για το κλείδωμα αντί να πατάς συνέχεια το button στο πλάι υπάρχει κάτι να κλειδώνει από την οθόνη; (εκτός από app δηλαδή)

Παιδιά ξέρω τι είναι το burn-in που λέτε, αλλά πώς να το τσεκάρω αποτελεσματικά; Τι πρέπει να κάνω; Γιατί και σε απόλυτο σκοτάδι με μαύρη οθόνη που το τσέκαρα δεν βλέπω κάποια ανωμαλία... Επίσης σε τελείως λευκή οθόνη πάλι όλα τα βλέπω εντάξει. Τι είδους εικόνα πρέπει να απεικονίσω και σε τι φωτεινότητα για να δω το burn-in;

Εβαλες τα 2 χρώματα στα οποία είναι σχεδόν αν οχι αδύνατον να το δεις.Θα σου στείλω σε πμ πιο καλά..

Edited by arfi-gorgona

Έχετε δίκιο. Και μένα αργεί την πρώτη φορά. Δεν ήταν έτσι....

Εγώ δεν έχω κάνει κανένα από τα τελευταία update. Έχω μια ρομ γαλλική την έχω ρουταρει και αυτό είναι όλο. Πέρασαν για μένα οι εποχές που άλλαζα δύο ρομ την ημέρα. Το κινητό πάει βολίδα και ετοιμάζομαι να υποδεχθώ και το Νοτε 8 3g για να έχω δύο να παίζω. :)

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Το θέμα δεν είναι η δυσκολία του εγχειρήματος αλλά αν επέμβεις καθ' οιοδήποτε τρόπο στο Ν2 σου χάνεις αυτόματα την εγγύηση. Εχουν πολλούς τρόπους να το καταλάβουν. Για 15€ εργατικά ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ άποψή μου.

Δηλαδη τι να κανω να παρω τα ανταλλακτικα και να τα παω στο σρρβις της σαμσουνγκ να μου το αλλαξουν? Δε θα με διαολοστειλουν?

Δηλαδη τι να κανω να παρω τα ανταλλακτικα και να τα παω στο σρρβις της σαμσουνγκ να μου το αλλαξουν? Δε θα με διαολοστειλουν?

Ε λογικό δεν είναι; φαντάζομαι λέει ο φίλος να μην πάρεις καθόλου από ω έξω ανταλλακτικά και να πάς κατευθείαν στο σέρβις!

Όχι να πας στο service και να σου βάλουν το δικό τους γνήσιο εκεί.

Ε λογικό δεν είναι; φαντάζομαι λέει ο φίλος να μην πάρεις καθόλου από ω έξω ανταλλακτικά και να πάς κατευθείαν στο σέρβις!

Το θεμα ειναι οτι πρεπει να αλλαξω ολο το housing + το καπακι μπαταριας..δε θα με πουνε τουλάχιστον 100+

Το θεμα ειναι οτι πρεπει να αλλαξω ολο το housing + το καπακι μπαταριας..δε θα με πουνε τουλάχιστον 100+

Να ξεκαθαρισουμε κατι: απαξ και ελυσες το παραμικρο απο την συσκευη, θα το δουν και χαιρετα δια παντος την εγγυηση.Τετοια ψαχνουν να βρουν στο servis!!Ειδικα στη smartec μπορει να τους το πας ρουταρισμενο με αλλη ρομ κλπ και να μην ασχοληθουν καθολου, αυτο ομως που θα ψαξουν αμεσως ειναι το αν εχει πεσει χερι στη συσκευη κι αν εχει συμβει κατι τετοιο θα σου βγαλουν φωτο με μεγενθυτικο φακο στο σημειο που εχει γινει επεμβαση και θα φας οριστικη πορτα.Οποτε, η πληρωνεις στο servis και εχεις το κεφαλι σου ησυχο η γλυτωνεις 20-40 ευρω και δεν θα εχεις πλεον εγγυηση.Διαλεγεις και παιρνεις

Καπάκι πάντως δεν χρειάζεται να το κάνεις εκει,απλα αγόρασε ένα,απο οπου θέλεις και βάλτο μόνος σου.Αν θυμαμαι καλά 40-45ε θέλουν για το μπεζελ με την αλλαγή.

Μη βασανιζεσαι. Ένα 45αρι για housing στη smartec για να μη μπλεξεις και με την εγγύηση και ένα καπάκι από ebay με ελάχιστα χρήματα και καθάρισες...

Μη βασανιζεσαι. Ένα 45αρι για housing στη smartec για να μη μπλεξεις και με την εγγύηση και ένα καπάκι από ebay με ελάχιστα χρήματα και καθάρισες...

Αυτο θα κανω να τελειωνουμε.Ουτως η αλλως δεν εχω σκοπο να το κρατησω εως οτου βγει το νοτε 3

Το μονο που φοβαμε ειναι το ραγισμα να μην εχει φτασει μεχρι μεσα στην πλακετα..

Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας <3

Εβαλες τα 2 χρώματα στα οποία είναι σχεδόν αν οχι αδύνατον να το δεις.Θα σου στείλω σε πμ πιο καλά..

Γοργόνα ευχαριστώ για την απάντηση και για το ΠΜ. Ακολούθησα τις οδηγίες σου (χαμηλή φωτεινότητα σε σκοτεινό χώρο με διάφορα χρώματα R, G, B, γκρι, λευκό και στην περιοχή του notification bar), αλλά δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα. Τα χρώματα είναι ομογενή, χωρίς να φαίνεται κάτι να ξεχωρίζει. Ίσως είναι πολύ αμυδρό και δεν το βλέπω. Γενικά έχω τη φωτεινότητα στο αυτόματο και δεν δουλεύω τη συσκευή για πολλή ώρα στον ήλιο, οπότε η φωτεινότητα είναι σε χαμηλά επίπεδα τον περισσότερο χρόνο, οπότε ίσως γιαυτό δεν έχω (ή έχω πολύ λίγο) burn-in.

Και πάλι ευχαριστώ για την απάντηση και για τον χρόνο σου.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

καλησπέρα , θα ήθελα μια βοήθεια από όποιον ξέρει. πως μπορώ να απαλλαγώ από τις διαφημίσεις στα παιχνίδια? (είμαι root)

καλησπέρα , θα ήθελα μια βοήθεια από όποιον ξέρει. πως μπορώ να απαλλαγώ από τις διαφημίσεις στα παιχνίδια? (είμαι root)

Βάλε το adfree

Για εφαρμογές συζητάμε στο αντίστοιχο θεμα

Samsung galaxy s21+

Έχετε δίκιο. Και μένα αργεί την πρώτη φορά. Δεν ήταν έτσι....

Εμένα μετά από reboot και το update είναι καλύτερα (δεν κολλάει όταν πατάω το εικονίδιο) αλλά κλείνει πολύ συχνότερα. Οπότε είναι σαν να ξεκινάει ξανά όπως αναφέρετε κι εσείς. Σαν να μην διατηρείται στην μνήμη. Το κόλλημα ίσως είναι και συνδυασμός με τον nova, αν και διατηρώ μια επιφύλαξη. Να τονίσω ότι τον κλείνω πάντα με back από συνήθεια.

Πιστεύω να το διορθώσουν.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)