gagailos Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Παιδια μπορει καποιος να μου πει πως σωζω το EFS αρχειο στο note 2; βρηκα εναν τροπο ρουτ (galaxy note 2 toolkit v3.0) αλλα λεει πρεπει να σωσω πρωτα το efs. Ενα αλλο site ελεγε οτι πρεπει να εισαι ρουτ για να το σώσεις το συγκεκριμενο αρχειο. Τι γινεται δεν μπορω να καταλάβω. Θέλω μονο ρουτ τιποτα αλλο. Απλα το θελω για να βαλω το sixaxis για να παιζω σαν άνθρωπος. Ευχαριστω πολυ για τυχον απαντησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Παιδια μπορει καποιος να μου πει πως σωζω το EFS αρχειο στο note 2; βρηκα εναν τροπο ρουτ (galaxy note 2 toolkit v3.0) αλλα λεει πρεπει να σωσω πρωτα το efs. Ενα αλλο site ελεγε οτι πρεπει να εισαι ρουτ για να το σώσεις το συγκεκριμενο αρχειο. Τι γινεται δεν μπορω να καταλάβω. Θέλω μονο ρουτ τιποτα αλλο. Απλα το θελω για να βαλω το sixaxis για να παιζω σαν άνθρωπος. Ευχαριστω πολυ για τυχον απαντησεις. Πηγαινε εδω για root http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=345660 Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy Note II (N7100) και για backup/restore του efs πας εδω και μην μπλεκεις με αλλα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1922473 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gagailos Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 (edited) Χίλια ευχαριστώ φίλε μου. Δηλαδή πρωτα κανω ρουτ και μετα σωζω το efs. Οκ το καταλαβα. Και παλι πολλα ευχαριστώ. Φαινεται ευκολο το ρουτ του note 2. Παλι καλα γιατι δεν το εχω το αθλημα. :) Και μαι τελευταια ερωτηση, δεν χανω αρχεια με το ρουτ, σωστά; ολα οπως ηταν και πριν δεν θα ειναι; Edited July 21, 2013 by gagailos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Αυτη τη στιγμη εχω ανοιχτο photoshop στο νοτελακι και φιαχνω wallpaper,σαν να δουλευω στο λαπτοπ...σαν τον νοτη κανεις :lol: @gagailos οχι,δεν χανεις τιποτα Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 εγω παιδια με βλεπω να μενω με το νοτελι για ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ....:lol: θα πρεπει να εισαι τρελος για να φυγεις απο μια τέτοια συσκευη...!:) και οπως ειπα και παλιοτερα αν κρατησα το ενα ενάμιση χρονο εδω με βλεπω για δεκαετία...:lol::lol: το πρωτο android κινητο εδω και αιωνες που δεν ασχολήθηκα να παρω δευτερη μπαταρια με εξωτερικο φορτιστη... αυτο και μονο τα λεει ολα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 εγω παιδια με βλεπω να μενω με το νοτελι για ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ....:lol: θα πρεπει να εισαι τρελος για να φυγεις απο μια τέτοια συσκευη...!:) και οπως ειπα και παλιοτερα αν κρατησα το ενα ενάμιση χρονο εδω με βλεπω για δεκαετία...:lol::lol: το πρωτο android κινητο εδω και αιωνες που δεν ασχολήθηκα να παρω δευτερη μπαταρια με εξωτερικο φορτιστη... αυτο και μονο τα λεει ολα... Καλα εσυ θα το αλλαξεις μονο οταν βγει νοτε..αναδιπλουμενο χαχα:lol::lol::p Δεν υπαρχει γυρισμος οταν εχεις μαθει σε τετοια συσκευη,και οι περισσοτεροι που εφυγαν θα ξαναγυρισουν στο 3 με πιο πολυ παθος!:D Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Καλα εσυ θα το αλλαξεις μονο οταν βγει νοτε..αναδιπλουμενο χαχα:lol::lol::p Δεν υπαρχει γυρισμος οταν εχεις μαθει σε τετοια συσκευη,και οι περισσοτεροι που εφυγαν θα ξαναγυρισουν στο 3 με πιο πολυ παθος!:D mpaaa εγω και για το 3 χαλαρος ειμαι...:) απολαμβάνω και βλεπουμε χαλαρα ...αααααααααα...:lol: ΣΥΣΚΕΥΑΡΑ....:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. July 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2013 Παιδιά τελευταία όλο και περισσότερα μέλη εξετάζουν την μετάβαση απο το Note2 στο SGS4 οπότε καταλαβαίνω ποσο εύκολα μπορεί να ξεκινήσει μια τέτοια συζήτηση. Παρόλα αυτά τα off topic μηνύματα πρέπει να απομακρύνονται γιατι διαφορετικά τα διάφορα νήματα γίνονται δύσχρηστα. Για να μην λήξει άκομψα η συζήτηση μετέφερα τα μηνύματα στο off topic θέμα και θα το αφήσω για μερικές ώρες ανοιχτό, στη συνέχεια όμως θα κλειδώσει όπως και προβλέπεται. Γενικά τέτοιες συζητήσεις μπορείτε να κάνετε στο forum Επιλογή συσκευής ή στο Τεχνολογικοί διαξιφισμοί :) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Μια ενημερωση XXDMG1 που μόλις μου ήρθε τί ειναι κύριοι; Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 εγω παιδια με βλεπω να μενω με το νοτελι για ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ....:lol: θα πρεπει να εισαι τρελος για να φυγεις απο μια τέτοια συσκευη...!:) και οπως ειπα και παλιοτερα αν κρατησα το ενα ενάμιση χρονο εδω με βλεπω για δεκαετία...:lol::lol: το πρωτο android κινητο εδω και αιωνες που δεν ασχολήθηκα να παρω δευτερη μπαταρια με εξωτερικο φορτιστη... αυτο και μονο τα λεει ολα... Εγώ έχω στραβώσει ,γιατί πρώτη φορα στη ζωή μου ,δεν βρίσκω συσκευή να αλλάξω το note2... Ότι και να πω ειναι λιγο για αυτο το μηχανάκι...μπαταρία; γνωστό το θαύμα,δεν έχω καταφέρει με ΤΙΠΟΤΑ να μου τελειώσει σε μια μέρα. Απόδοση ,να πω την αλήθεια με ομεγκα θα ήθελα να ειναι λίγο πιο smooth,εκεί ίσως φταίει το tw,με τέτοιο hardware έπρεπε να τρέχει windows 7 να ουμε,αλλα τέλος πάντων. Σαν ποιότητα ειναι ενα 8.5 ,γιατί εννιάρια ηταν το note 1 για μένα. Σαν εργαλείο δουλειας ειναι άπιαστο. Και νομίζω ειναι από τις πιο μικρές συσκευές για το μέγεθος οθόνης. Το bezel ειναι ελάχιστο,κάτι που ικανοποιεί τη μινιμαλιστική μου μανία... Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismixfreak_08 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Καλησπερα σας.Εχω ενα σοβαρο προβλημα με το Samsung Galaxy Note2.Εχθες εκανε μια ενημερωση λογισμικου την 4.1.2 και απο εκει και περα δεν μπορει να μου διαβασει την καρτα sim.Σημερα του εκανα μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα μια απο τα ιδια.Το κινητο δεν ειχε καποια πτωση ωστε να μην δουλευει η υποδοχη της sim.Εχει καποιος καποια λυση γιαυτο?δεν ξερω τι να κανω... Ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Καλησπερα σας.Εχω ενα σοβαρο προβλημα με το Samsung Galaxy Note2.Εχθες εκανε μια ενημερωση λογισμικου την 4.1.2 και απο εκει και περα δεν μπορει να μου διαβασει την καρτα sim.Σημερα του εκανα μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα μια απο τα ιδια.Το κινητο δεν ειχε καποια πτωση ωστε να μην δουλευει η υποδοχη της sim.Εχει καποιος καποια λυση γιαυτο?δεν ξερω τι να κανω... Ευχαριστω πολυ Πήγαινε λίγο στις πληροφορίες συσκευής και έλεγξε το IMEI υπάρχει; η μήπως είναι διαφορετικό από το κανονικό;; σου το λέω γιατί κάτι παρόμοιο έπαθα κι εγώ την προηγούμενη βδομάδα και είχε αλλάξει το IMEI της συσκευής από μόνο του.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismixfreak_08 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Αυτο θα κανω.Θα το κοιταξω.Δεν το εχω μαζι μου αυτην την στιγμη βεβαια.Αν δεν ειναι αυτο τι αλλο μπορει να ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 (edited) Εγώ έχω στραβώσει ,γιατί πρώτη φορα στη ζωή μου ,δεν βρίσκω συσκευή να αλλάξω το note2... Ότι και να πω ειναι λιγο για αυτο το μηχανάκι...μπαταρία; γνωστό το θαύμα,δεν έχω καταφέρει με ΤΙΠΟΤΑ να μου τελειώσει σε μια μέρα. Απόδοση ,να πω την αλήθεια με ομεγκα θα ήθελα να ειναι λίγο πιο smooth,εκεί ίσως φταίει το tw,με τέτοιο hardware έπρεπε να τρέχει windows 7 να ουμε,αλλα τέλος πάντων. Σαν ποιότητα ειναι ενα 8.5 ,γιατί εννιάρια ηταν το note 1 για μένα. Σαν εργαλείο δουλειας ειναι άπιαστο. Και νομίζω ειναι από τις πιο μικρές συσκευές για το μέγεθος οθόνης. Το bezel ειναι ελάχιστο,κάτι που ικανοποιεί τη μινιμαλιστική μου μανία... Αν έχεις στοκ κερνελ να τον αλλάξεις...Είμαι με τον Red Pill,και το κινητό είναι πιο smooth μονοπύρηνο,απο ότι το σ3 που είχα και με τους 4 μαζί...22 ώρες και 20 λεπτά με μια ώρα οθόνη και είμαι ακόμα 81%...το Wifi πάντα on. Edited July 22, 2013 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Μια ενημερωση XXDMG1 που μόλις μου ήρθε τί ειναι κύριοι; Τι προέλευση είναι το δικο σου και σου ήρθε κατι τετοιο? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Τι προέλευση είναι το δικο σου και σου ήρθε κατι τετοιο? Λογικά Ινδία είναι γιατί έχει κάποιες μέρες που βγήκε.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Λογικά Ινδία είναι γιατί έχει κάποιες μέρες που βγήκε.. Γι αυτο τον ρωτησα, ειναι ασιατικη εκδοση Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 (edited) Δε γνωρίζω. . . Αγορασμένο απο Ελλάδα απο γνωστό ιντερνετικο κατάστημα και οχι μονο. ;) Πάντως κάποια ουσιαστική αλλαγή δεν βλέπω. . . Edit: Εμφανίστηκε εικονίδιο-εφαρμογή, "Βιβλία Play" Edited July 23, 2013 by ovelix5 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagelisda Δημ. July 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2013 Αν έχεις στοκ κερνελ να τον αλλάξεις...Είμαι με τον Red Pill,και το κινητό είναι πιο smooth μονοπύρηνο,απο ότι το σ3 που είχα και με τους 4 μαζί...22 ώρες και 20 λεπτά με μια ώρα οθόνη και είμαι ακόμα 81%...το Wifi πάντα on. θα το δοκιμάσω! Thanks! Παράθεση Motorola m3688,nokia 6110, nokia 6150, nokia 3410, ericsson w700, ericsson w610, samsung g810,nokia n73 m.e., Samsung omnia hd,iphone 3gs,nokia n79, motorola milestone,motorola defy,Motorola Atrix, samsung galaxy note,Samsung Galaxy note 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismixfreak_08 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Τελικα το ΙΜΕΙ ειναι το ιδιο.Το εχω κανει εργοστασιακο ξανα αλλα δεν εχει γινει τπτ.τι να κανω αλλο?να του περασω αλλο firmware η τι?Να πω οτι το τηλεφ το εχω αγορασει απο καταστημα στο σκρουτζ.μετα απο την αναβαθμηση μου κανει αυτο το πραγμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Τελικα το ΙΜΕΙ ειναι το ιδιο.Το εχω κανει εργοστασιακο ξανα αλλα δεν εχει γινει τπτ.τι να κανω αλλο?να του περασω αλλο firmware η τι?Να πω οτι το τηλεφ το εχω αγορασει απο καταστημα στο σκρουτζ.μετα απο την αναβαθμηση μου κανει αυτο το πραγμα. Κοίταξε πρώτα αν η sim λειτουργεί σε άλλο τηλέφωνο.. Αν όχι τότε πέρνα το firmware με odin.. Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismixfreak_08 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 (edited) λειτουργει κανονικα φιλε μου σε αλλη συσκευη.λες να φτιαχτει το προβλημα αν το κανω?Και ποιο firmware να βαλω?Ελληνικο φανταζομαι. Να ρωτησω κατι.Μπηκα εδω και διαπυστωσα οτι την εκδοση που φοραει το τηλ μου δεν ειναι ελληνικη. http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-N7100&pcode=EUR#firmware Δεν ειναι καμια απο αυτες παρακατω.Λετε να φταιει αυτο το πραγμα? καποιος βοηθεια??? :!:Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε την Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή την Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited July 23, 2013 by Sol_Ballads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 καποιος βοηθεια??? Α φου το εχεις παρει απο σκρουτζ μην περιμενενεις να εχεις ελληνικη ρομ, ολοι ευρωπαικες εχουμε.Κοιτα στους οδηγους για το note να δεις τι προελευση ειναι το δικο σου για να κατεβασεις το σωστο firm Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismixfreak_08 Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Μπορεις σε παρακαλω να μου τους επισημανεις τους οδηγους αυτους; κ οταν βρω απο που ειναι η συσκευη τι θα κανω μετα; σορρυ που ρωταω αλλα ειμαι καπως ασχετος. Ευχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. July 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2013 Τελικα το ΙΜΕΙ ειναι το ιδιο.Το εχω κανει εργοστασιακο ξανα αλλα δεν εχει γινει τπτ.τι να κανω αλλο?να του περασω αλλο firmware η τι?Να πω οτι το τηλεφ το εχω αγορασει απο καταστημα στο σκρουτζ.μετα απο την αναβαθμηση μου κανει αυτο το πραγμα. Είχα αντιμετωπίσει παρόμοιο πρόβλημα όταν στο galaxy s έβαλα cyanogen 4.x. Θυμάμαι ότι η λύση ήταν να περάσω μια stock Rom (οπότε λύθηκε το πρόβλημα) και μετά να φλασαρω 2 φορές την cyanogenn, την μια μετά την άλλη (οπότε δεν επανεμφανίστηκε το πρόβλημα). ...Όμως έτσι πρόσεξε μην χάσεις εγγύηση, ίσως αν δεν έχεις φλασαρει και δεν είσαι root να είναι καλύτερα να πας service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts