Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά συγνώμη για το off topic αλλά άμα δεν το πω θα σκάσω...Εμάς μας τα έχουν κάνει να με το μέγεθος του note ii πριν παρουσιαστεί (ακόμη και τώρα) και όλοι δίνουν συγχαρητήρια στη sony για το xperia z στις 6.4".

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μα ποιος ειπε οτι τρεχει μονιμα το Sygic στο παρασκηνιο ?

Τρεχει φιλε μου.Αν βαλεις εναν task manager της προκοπης θα το δεις και αυτο και αλλες εφαρμογες που τρεχουν στο note οι οποιες δεν φαινονται απο την στοκ εφαρμογη αλλα ας μην το συνεχισουμε με το sygic γιατι ειμαστε εκτος θεματος και με το δικιο τους θα μας κραξουν.

Υπάρχει κάποιος τρόπος ή κάποιο app που να κλείνει το wifi όταν απομακρυνθούμε από το access point?

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές στο play store όπως το tasker που κάνουν αυτό που λες. Πάντως να πω ότι και εγώ παρατηρώ λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας με την τελευταία ρομ και το παράξενο είναι ότι δεν έχω διαφορετικές εφαρμογές από πριν και χάνω το βράδυ 10 εκεί που έπεφτε 1 με 2.

Παιδες καλησπερα. Θα ηθελα και εγω την βοηθεια σας.

Εχω το Note 2 εδω και ενα εξαμηνο περιπου, απιστευτο κινητο απολυτα ευχαριστημενος. Πριν κανα μηνα περιπου εφυγα απο στοκ και εβαλα την AmnoSferum 10.0.1 Ketamine. Καλη ειναι κανενα προβλημα, την βαρεθηκα και ειπα να γυρισω σε στοκ. Ξαναπερναω την στοκ που ειχα (Γαλλικη) με το Odin και απο τοτε δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος. Εχει πολυ lag το τηλ, πολλες φορες κατα την διαρκεια της μερας μου παγωνει και 3 φορες αναγκαστικα να βγαλω την μπαταρια. Ακομα και το πενακι να περασω απο πανω απο ενα φακελο μου παγωνει. Λεω κατι δεν εκανα σωστα στην εγκατασταση. Παλι ξανα φορμαρω το τηλ οπως τον οδηγο (να σας πω οτι ειχα και galaxy s και το s2 και ξερω απο φορματ) παλι τα ιδια. Ακομα και μια μικρη αναβαθμιση που εκανε ota πριν λιγες μερες το τηλ δεν ειδα καμια βελτιωση.

Τι να γινετε βρε παιδια, τι να κανω λαθος; Καμια ιδεα;

Παιδες καλησπερα. Θα ηθελα και εγω την βοηθεια σας.

Εχω το Note 2 εδω και ενα εξαμηνο περιπου, απιστευτο κινητο απολυτα ευχαριστημενος. Πριν κανα μηνα περιπου εφυγα απο στοκ και εβαλα την AmnoSferum 10.0.1 Ketamine. Καλη ειναι κανενα προβλημα, την βαρεθηκα και ειπα να γυρισω σε στοκ. Ξαναπερναω την στοκ που ειχα (Γαλλικη) με το Odin και απο τοτε δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος. Εχει πολυ lag το τηλ, πολλες φορες κατα την διαρκεια της μερας μου παγωνει και 3 φορες αναγκαστικα να βγαλω την μπαταρια. Ακομα και το πενακι να περασω απο πανω απο ενα φακελο μου παγωνει. Λεω κατι δεν εκανα σωστα στην εγκατασταση. Παλι ξανα φορμαρω το τηλ οπως τον οδηγο (να σας πω οτι ειχα και galaxy s και το s2 και ξερω απο φορματ) παλι τα ιδια. Ακομα και μια μικρη αναβαθμιση που εκανε ota πριν λιγες μερες το τηλ δεν ειδα καμια βελτιωση.

Τι να γινετε βρε παιδια, τι να κανω λαθος; Καμια ιδεα;

Να υποθεσω οτι μετα το φλασαρισμα απο odin κανεις παλι hard reset μεσα απο τις ρυθμισεις και βαζεις την σωστη ρομ, σωστα?Κανεις ρουτ η οχι και αν ναι με ποιον τροπο?Μηπως επαναφερεις εφαρμογες μαζι με τα δεδομενα τους που ειχες στη custom?Αν δεν εχεις βαλει τιποτα tweaks για κοιταξε μηπως εχεις βαλει κάποια εφαρμογη που σου δημιουργει προβλημα.Ο καλυτερος τροπος να το τσεκαρεις αυτο ειναι μετα το φλασαρισμα και το hard reset να μην περασεις τιποτα και να δεις αν σου βγαζει προβλημα.

Να υποθεσω οτι μετα το φλασαρισμα απο odin κανεις παλι hard reset μεσα απο τις ρυθμισεις και βαζεις την σωστη ρομ, σωστα?Κανεις ρουτ η οχι και αν ναι με ποιον τροπο?Μηπως επαναφερεις εφαρμογες μαζι με τα δεδομενα τους που ειχες στη custom?Αν δεν εχεις βαλει τιποτα tweaks για κοιταξε μηπως εχεις βαλει κάποια εφαρμογη που σου δημιουργει προβλημα.Ο καλυτερος τροπος να το τσεκαρεις αυτο ειναι μετα το φλασαρισμα και το hard reset να μην περασεις τιποτα και να δεις αν σου βγαζει προβλημα.

Ακριβως οπως τα λες εκανα. Εκανα και πριν εκανα και μετα hard reset και της 2 φορες που περασα την στοκ rom. Οχι ρουτ δεν εκανα ειμαι μαμα. Δεν εκανα καθολου backup, της εφαρμογες της ξαναπερασα μια μια απο το play, ειναι η ιδιες εφαρμογες που ειχα και πριν.

Θα ξανακανω φλασαρισμα και hard reset και δεν θα περασω τιποτα.

Μηπως πρεπει να γινω ρουτ και να κανω απο εκει ενα πληρες wipe της συσκευης πριν το φλασαρω;

Θα ξανακανω φλασαρισμα και hard reset και δεν θα περασω τιποτα.

Μηπως πρεπει να γινω ρουτ και να κανω απο εκει ενα πληρες wipe της συσκευης πριν το φλασαρω;

Οχι, μην το ρουταρεις.Περασε την ρομ και κανε στο καπακι επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και παρακολουθησε το κινητο χωρις να βαλεις τιποτα.Θα σου προτεινα επισης να ξανακατεβασεις την ρομ και σιγουρεψου οτι ειναι για το 7100 και οχι για το 7105

Θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση ρε παιδια εχω βαλει ολες τις φωτογραφιες μου στην memory card την εξωτερικη και δεν εχω καμμια φωτο στην μνημη του τηλεφωνου αλλα παω εκει που λεει χωρος αποθηκευσης και μου βγαζει 880 mb τι ειναι αυτο βρε παιδια που μπορεί να υπαρχουν φωτο που δεν ξερω εγω ? Επισης βλεπω μεγαλο ογκο στα διαφορα αρχεια 550 mb παταω εκει αλλα με αφηνει μονο τα σβησω χωρις να μπορω να τα ανοιξω να δω τι εχουν μεσα .. Μπορει καποιο παιδι που το κατεχει να με βοηθήσει ευχαριστώ πολύ

Τελικα υπαρχει καποιος τροπος να κανουμε ΟΝ το HD voice

Σε εμένα πάντως ήταν ενεργοποιημένο.

Edited by achillesgk

Υπάρχουν πολλές εφαρμογές στο play store όπως το tasker που κάνουν αυτό που λες. Πάντως να πω ότι και εγώ παρατηρώ λίγο μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας με την τελευταία ρομ και το παράξενο είναι ότι δεν έχω διαφορετικές εφαρμογές από πριν και χάνω το βράδυ 10 εκεί που έπεφτε 1 με 2.

Δεν το έχω δοκιμάσει το tasker. Μόλις κατέβασα το Smart WiFi Toggler και δοκιμάζω.

Ευχαριστώ πάντως.

off topic:

Σ αυτό το μενού ποιο πρέπει να είναι τσεκαρισμένο;

Edited by gmo

Δεν το έχω δοκιμάσει το tasker. Μόλις κατέβασα το Smart WiFi Toggler και δοκιμάζω.

Ευχαριστώ πάντως.

off topic:

Σ αυτό το μενού ποιο πρέπει να είναι τσεκαρισμένο;

Μόνο όταν είναι συνδεμένο...

Πότε με το καλό θα παρουμε την 4.2.2; Αντε να έχουμε να ασχολούμαστε και το καλοκαίρι με τίποτα νέο,ευελπιστώ να βάλουν και κάτι απο s4.

Κάπου εδώ να κλείσουν όλα τα Off Topic για τις εφαρμογές και για οποιοδήποτε άλλο θέμα που δεν ταυτίζεται με τον τίτλο του παρόντος θέματος.

Ευχαριστώ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Πήγαινε, Ρυθμίσεις - Χώρος αποθήκευσης σου λέει αναλυτικά τι χώρο καταλαμβάνει το καθένα από εφαρμογές-εικόνες κλπ.

Αυτο εκανα και μου λεει οτι πολλες φωτογραφίες στην μνημη του κινητου ενω εγω τις εχω στην εξωτερική μνήμη γιατι?

Μηπως εχεις ενεργο το συγχρονισμο με κσποιον cloud λογαριασμο σου που εχεις ανεβασει φωτο? (dropbox, picasa κλπ)

Αυτο εκανα και μου λεει οτι πολλες φωτογραφίες στην μνημη του κινητου ενω εγω τις εχω στην εξωτερική μνήμη γιατι?

Μήπως είναι τα thumbnails απ τις φώτος?

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Παιδιά καλησπέρα!

Κάνω μία μικρή παρένθεση στην παλιοπαρέα καθώς εδώ και περίπου 3 εβδομάδες έχω φύγει από τον χώρο της Samsung και έχω πάρει το HTC one...

Λοιπόν, μετά από 3 εβδομάδες συνύπαρξης με το HTC ένα έχω να πω....

Note 2 και πάλι Note 2....

Δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες καθώς θα φύγουμε off topic... Ένα μόνο θα σας πω και κλείνω... Στο HTC δεν υπάρχει καν email widget... δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι περισσότερο, από τις πολλές αδυναμίες κυρίως σε απλότητα και πρακτικότητα χρήσης που έχω διαπιστώσει και που τόσο πολύ θεωρούσα δεδομένα στο Νοτελάκι.

Είναι όπως λένε οι παλιοί εδώ μέσα "η απόλυτη εφαρμογή του android σε τηλέφωνο"..

Χαρείτε το και μη κοιτάτε αλλού! :lol:

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας μετά από κλήσεις με viber?δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά 2 φορές έκανα κλήση με viber τον τελευταίο καιρό και μίλησα γυρω στα 15 λεπτά. Η μπαταρία έπεσε κατά 10 τα εκατο υπερβολικά πολύ και μετά τη κλήση έπεφτε υπερβολικά γρήγορα. Ελπίζω να μην είναι κάτι άλλο. Αν φταίει αυτό καμιά ιδέα για να το διορθώσω?
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά έχει παρατηρήσει κανείς μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας μετά από κλήσεις με viber?δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά 2 φορές έκανα κλήση με viber τον τελευταίο καιρό και μίλησα γυρω στα 15 λεπτά. Η μπαταρία έπεσε κατά 10 τα εκατο υπερβολικά πολύ και μετά τη κλήση έπεφτε υπερβολικά γρήγορα. Ελπίζω να μην είναι κάτι άλλο. Αν φταίει αυτό καμιά ιδέα για να το διορθώσω?

Απλά μην το αφήνεις να τρέχει. Πάγωσε το με greenify.

Εχω βαλει μια εφαρμογη της Washington Post,και οταν ειμαι σε wifi,κατεβαζει ενημερωσεις.

Μερικες φορες ομως,βλεπω οτι κατεβαζει το alert για την ενημερωση,ενω εγω νομιζα οτι εχει ρυθμιστει μονον για να κατεβαζει οταν εχει wifi.

Φταιει κατι,ή απλως ειμαι ασχετος;(Πολυ πιθανον).:p

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)