Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν παίρνεις OTA όταν είσαι Root. Λογικά μέσω KIES δεν θα έχεις πρόβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οταν ειναι καποιος root παιρνει τα updates μεσω ota?

γιατι απο την στιγμη που το ρουταρισα παω στην ενημερωση και ειναι συνεχεια στην αναμονη μεχρι να πατησω ακυρωση....

Όχι. Εγώ τα κατεβάζω και τα φλασαρω με mobile odin, αφου πρώτα πάρω nandroid backup από cwm (και titanium backup). Αλλά μην βιάζεσαι, άσε να περάσουν μερικές ημέρες να δούμε σχόλια για κατανάλωση μπαταρίας, προβλήματα κλπ ... Όλα αυτά δεν φαίνονται τις πρώτες ώρες!

Ευχαριστω για την απαντηση.

Ρουτ εχω κανει με το framaroot, με το οποιο γινομαι και unroot μετα απο μια απαραιτητη επανεκινηση, αλλα περιεργως παρολο που το root checker μου λεει οτι δεν ειμαι ρουτ, παλι δεν μπορω να κανω update μεσω ota (cwm δεν εχω!)

Δεν ειναι τόσο απλό .Αν στο σύστημα γράφει τροποποιημένο δεν μπορείς να κάνεις OTA και χρειάζεσαι factory reset .

Samsung galaxy s21+

Ευχαριστω για την απαντηση.

Ρουτ εχω κανει με το framaroot, με το οποιο γινομαι και unroot μετα απο μια απαραιτητη επανεκινηση, αλλα περιεργως παρολο που το root checker μου λεει οτι δεν ειμαι ρουτ, παλι δεν μπορω να κανω update μεσω ota (cwm δεν εχω!)

Κάνε μέσω KIES να τελειώνεις.

Ούτε προβλήματα με το root, ούτε αναμονές προτεραιότητας.

Σε σχέση με του htc μακράν καλύτερος. Επίσης το + του ελληνικό τ9 αλλά όχι video κλήση button.

@ddr2 ναι στο ιστορικό κλήσεων κάνω scroll αλλά δεν έχει σπάσιμο εκτός και αν αρχίσω και το ανεβοκατεβάζω γρήγορα και ρυθμικά.

Εντάξει δεν είναι νορμαλ χρήση αυτή και επομένως δεν το θεωρώ και μείον.

Τον ex dialer τον έχετε αγοράσει;

Αληθεια πως κανουμε βιντεοκληση με τον ex dialer?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αληθεια πως κανουμε βιντεοκληση με τον ex dialer?

Πάτησε πάνω στη φωτογραφία της επαφής και ακριβώς από κάτω θα σου βγάλει δυο επιλογές. .μια για κανονική κλήση και μια για βίντεο κλήση μέσω του κανονικού dialer.

Για το θέμα του S Pen μόνο εσύ μπορείς να δώσεις την απάντηση αφού το χρησιμοποιήσεις εσύ ο ίδιος στην πράξη. Κάποιοι δεν βολεύονται με τέτοιου είδους "ηλεκτρονικά" σημειωματάρια και θέλουν το παραδοσιακό χαρτί. Μόνο εσύ μπορείς να δώσεις την απάντηση. Εγώ το βρίσκω πολύ βολικό.

Το "σχεδόν άψογο" το λέω ως προς την υλοποίηση, τη σταθερότητα και το συνολικό "πακέτο" που είναι ίσως η καλύτερη υλοποίηση Android που υπάρχει στον κόσμο σήμερα. Το αν είναι κατάλληλο για σένα δεν μπορώ να το γνωρίζω. Π.χ. ο PIC18F2620 είναι "σχεδόν άψογος" μικροελεγκτής, αλλά αν δεν ασχολείσαι με embedded systems σου είναι τελείως αδιάφορο. Με λίγα λόγια λέω ότι το Note II είναι σχεδόν άψογο σε αυτά που έχει σχεδιαστεί να κάνει, αλλά το κατά πόσο αυτά καλύπτουν τις ανάγκες σου είναι τελείως διαφορετικό θέμα.

Το Filofax σου δεν υπαρχει περιπτωση να μπορεις να το αντικαταστησεις με το note 2. Για τετοια δουλεια χρειαζεσαι ενα note 8. θα σου προτεινα να παρεις ενα 8αρι και ενα μικρο κινητο. Διαφορετικα, με καποιους συμβιβασμους μπορεις να εχεις καλο pim και απο το note 2.

Σε καθε περιπτωση ο Wacom digitizer ειναι μεγαλη υποθεση...

τις φοβόμουνα αυτές τις απαντήσεις. Δεν έχω καμία αντίρρηση ότι το καλύτερο που θα μπορούσα να κάνω είναι να το χρησιμοποιήσω λίγο να το δώ. Αλλά δυστηχώς δεν έχω τέτοια δυνατότητα αφού δεν το έχει κανένας φίλος.

Πάντως ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Υ.Γ. @ v@gelis το Note 8 ουσιαστικά δεν είναι ένα Note II μεγαλύτερο?

Μπορεί να ενεργοποίησαν το hd voice. Εγώ έπρεπε να το ενεργοποιήσω χειροκίνητα στη Γαλλική που φοράω. Δοκιμάστε όσοι έχετε κοσμοτε στον dialer να γράψετε *#197328640# και πατήστε στο WB-AMR Status. Αν το WB-AMR Setting είναι ON όπως και το UMTS WB, τότε έχετε το hd voice ενεργοποιημένο

Μπορεί να ενεργοποίησαν το hd voice. Εγώ έπρεπε να το ενεργοποιήσω χειροκίνητα στη Γαλλική που φοράω. Δοκιμάστε όσοι έχετε κοσμοτε στον dialer να γράψετε *#197328640# και πατήστε στο WB-AMR Status. Αν το WB-AMR Setting είναι ON όπως και το UMTS WB, τότε έχετε το hd voice ενεργοποιημένο

Κι αν ειναι στο off τι κανουμε φιλτατε??

Κι αν ειναι στο off τι κανουμε φιλτατε??

Ακολούθησα τις οδηγίες από εδώ. με το mobile odin δεν μου δουλεύε με τίποτα. Μόλις πέρασα CWM recovery κ φλασαρα το σωστό CSC δούλεψε. Απλά είναι λίγο φασαρία γιατί αν θες να το κάνεις σωστά πρέπει να τραβήξεις nandroid back up για να μην χάσεις τα δεδομένα σου..

Για να παίξει το HD Voice, θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο και από τις 2 πλευρές.

Πάροχο και κινητό.

Όταν το ενεργοποιήσει ο πάροχος, θα υπάρξει και αντίστοιχο update που θα το ενεργοποιεί στο κινητό.

Tip: Η ενεργοποίηση θα είναι μέσω αλλαγής στο CSC.

(Τώρα θα κατεβάσω την καινούρια ελληνική να δω αν το έχει ενεργοποιημένο.)

Ακολούθησα τις οδηγίες από εδώ. με το mobile odin δεν μου δουλεύε με τίποτα. Μόλις πέρασα CWM recovery κ φλασαρα το σωστό CSC δούλεψε. Απλά είναι λίγο φασαρία γιατί αν θες να το κάνεις σωστά πρέπει να τραβήξεις nandroid back up για να μην χάσεις τα δεδομένα σου..

Στην ουσια κατεβαζουμε το update.zip που δινει ο τυπος στις οδηγιες, το φλασαρουμε κ τραβαμε ενα factory reset ετσι??

Στην ουσια κατεβαζουμε το update.zip που δινει ο τυπος στις οδηγιες, το φλασαρουμε κ τραβαμε ενα factory reset ετσι??

Σωστά. Καλό είναι βέβαια να κατεβάσεις το σωστό CSC αρχείο βαση του CSC του κινητου σου αντί για το Universal. Και το factory reset χρειάζεται εφόσον δεν ενεργοποιηθει το WB-AMR Setting. Αν ενεργοποιηθει αλλά το UMTS WB είναι OFF κάνε ρεσταρτ κ θα γίνει ON (με την προϋπόθεση ότι είσαι στην Κοσμοτε)

Εγώ είμαι οκ δηλαδή έτσι;

Sent from my note2

Ναι είσαι κομπλέ. Το ενεργοποίησες μόνος σου ή ήταν ήδη;

Ήταν ενεργοποιημένο από μόνο του φίλε.

Sent from my note2

τις φοβόμουνα αυτές τις απαντήσεις. Δεν έχω καμία αντίρρηση ότι το καλύτερο που θα μπορούσα να κάνω είναι να το χρησιμοποιήσω λίγο να το δώ. Αλλά δυστηχώς δεν έχω τέτοια δυνατότητα αφού δεν το έχει κανένας φίλος.

Πάντως ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Υ.Γ. @ v@gelis το Note 8 ουσιαστικά δεν είναι ένα Note II μεγαλύτερο?

Να πας στο πλαισιο και να το δοκιμασεις!Και γω εκει πηγα.Δεν κανω διαφημιση...εννοειται οτι δε το αγορασα απο εκει.Πανακριβα.

Edited by jason1984

Τι CSC έχεις;

Ήταν ενεργοποιημένο από μόνο του φίλε.

Sent from my note2

όντως τι CSC έχεις; Σχεδόν όλα τα n7100 το είχαν απενεργοποιημένο απ'οτι διάβαζα στο xda, ακόμα και το Γαλλικό που φοράω εγώ κ υποτίθεται η Orange στη Γαλλία προσφέρει HD Voice εδώ και καιρό.

Τι είναι το HD voice?

Ρίξε μια ματιά εδώ και εδώ. Βασική προυπόθεση είναι κ οι 2 συνομιλητές να έχουν συσκευές που υποστηρίζουν HD Voice, να βρίσκονται σε 3G κάλυψη και να έχουν Cosmote (προς το παρόν φαντάζομαι.. λογικά θα ακολουθήσουν κ οι άλλες 2). Επίσης οι συσκευές που αναφέρει η Cosmote είναι ενδεικτικές. Για πιο ολοκληρωμένη λίστα, τσέκαρε εδώ.

Πάντως παιδιά όσες φορές το δοκίμασα, με τέλεια κάλυψη (οπτική επαφή με την κεραία) και συνομιλήτρια που έχει Galaxy S4, ενώ ξεκινούσε η κλήση με HD Voice, σχεδόν μετά από 1-2 λεπτά το γύριζε σε κανονική. Σίγουρα η ποιότητα είναι μακράν ανώτερη.. αλλά φαίνεται πως το δίκτυο δεν είναι έτοιμο να το σηκώσει ακόμα.

Edited by apn3a

Παιδιά θύμισε μου λίγο πως βλέπω το csc για να σας πω.

Κόλλησα τώρα.

Sent from my note2

Παιδιά θύμισε μου λίγο πως βλέπω το csc για να σας πω.

Κόλλησα τώρα.

Sent from my note2

πληκτρολόγησε στον dialer *#1234# και κάνε paste το CSC που βλέπεις. N7100XXXXXXX

πληκτρολόγησε στον dialer *#1234# και κάνε paste το CSC που βλέπεις. N7100XXXXXXX

Ok thanks..

Αυτό έχω παίδες.

Sent from my note2

Ok thanks..

Αυτό έχω παίδες.

Sent from my note2

Όχι, όχι δε φαίνεται από τον κωδικό.

Βάλε την εφαρμογή CSC select από το play ή σύνδεσε το με το KIES και θα στο εμφανίσει.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)